סוגיית אוחיון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סוגיית אוחיון

הודעהעל ידי קודי » 10 ספטמבר 2012, 14:13

דווקא לפי דברים שנאמרו כשהיקמן הוחתם היה נראה שהוא מיועד להיות הגארד השלישי - המחליף הראשון בשתי עמדות הגארד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ספטמבר 2012, 14:59

יוגב צריך להתנצל פומבית על המקרה הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 10 ספטמבר 2012, 15:19

MTA2311 כתב:יוגב צריך להתנצל פומבית על המקרה הזה.

אוי, נו, דוי - לא צריך להשפיל אותו ולרמוס את כבודו. קורה שבן אדם, בטח בגיל צעיר כמוהו, עושה טעות וגם מכבי כאן לא חפה מטעויות. אף אחד לא צריך להתנצל או להיות מושפל אלא צריך לסגור הסכם ארוך טווח ושלום על ישראל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ספטמבר 2012, 15:45

קודי כתב:

אוי, נו, דוי - לא צריך להשפיל אותו ולרמוס את כבודו. קורה שבן אדם, בטח בגיל צעיר כמוהו, עושה טעות וגם מכבי כאן לא חפה מטעויות. אף אחד לא צריך להתנצל או להיות מושפל אלא צריך לסגור הסכם ארוך טווח ושלום על ישראל.

אי אפשר לסגור את הסיפור, בכך שפיבא מחליטה שיוגב שייך למכבי, וזהו. מישהו צריך לתת את הדעת על השערורייה הזאת.
שחקנים צריכים להבין שאת המועדון הזה לא מרמים, ואת זה אפשר להשיג רק על ידי התנצלות פומבית של יוגב.
ממתי התנצלות זאת השפלה ורמיסת כבוד? כמו שאמרת, יוגב הוא בסך הכל שחקן צעיר וטיפש( תוספת שלי), שעשה טעות, ועכשיו הוא צריך להתנצל בפני המועדון שהאמין בו ונתן לו את הבמה. אין יותר לגיטימי מזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 10 ספטמבר 2012, 15:47

MTA2311 כתב:
קודי כתב:

אי אפשר לסגור את הסיפור, בכך שפיבא מחליטה שיוגב שייך למכבי, וזהו. מישהו צריך לתת את הדעת על השערורייה הזאת.
שחקנים צריכים להבין שאת המועדון הזה לא מרמים, ואת זה אפשר להשיג רק על ידי התנצלות פומבית של יוגב.
ממתי התנצלות זאת השפלה ורמיסת כבוד? כמו שאמרת, יוגב הוא בסך הכל שחקן צעיר וטיפש( תוספת שלי), שעשה טעות, ועכשיו הוא צריך להתנצל בפני המועדון שהאמין בו ונתן לו את הבמה. אין יותר לגיטימי מזה.

אם יפסקו שהוא חייב להישאר במכבי והנהלת הקבוצה לא תשחרר אותו בשום מחיר, אז זה מסר מספיק טוב לשחקנים אחרים. אין צורך ביותר מזה ולא צריך לעשות כאן דרמות ומסיבות עיתונאים סוחטות דמעות. הבחור טעה, גם מכבי טעתה ובא לציון גואל.
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ספטמבר 2012, 15:56

איזה מסר זה מעביר? שמכבי תספוג הכל, לא משנה איזה יחס היא מקבלת מהשחקנים שלה?
שוב אני שואל, מה דרמטי וסוחט דמעות בהתנצלות? עשית טעות? ניסית לעקוץ עוד כסף? נתת לחמדנות להוביל אותך? אין בעיה, תהיה גבר ותתנצל.
ד"א, אם פיבא תכריע לטובת מכבי, כלומר, לא היה שום סעיף יציאה, אז אפשר לומר שמכבי לא עשתה שום טעות לאורך הסוגייה הזאת. גם אם זה נוגד כל הודעה שכתבת פה מאז שהסיפור הזה התפוצץ.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2012, 16:10

קודי כתב:
jol9 כתב:הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר
את לוגאן להתעסק בקליעה, ואת היקמן להיות המחליף הראשון שעולה כשאין לו על הכתפיים משקולת של כל הקבוצה.
זה כמובן מייתר את מורן רוט, אבל זה small price to pay, ואולי אפילו אם אוחיון יישאר, רוט ייבקש לעזוב ויוותר על החוזה שלו בשביל לחזור לחולון.

מצד שני, אי אפשר להעלים את המטען האישי. אני מאמין שיהיו אנשים במערכת שיהיה להם לא קל לבלוע את הגלולה הזאת, ויהיו גם אוהדים שישרקו בוז.
הצלחה מקצועית תשכיח מאוד מהר את המטענים. אני מזכיר שמטענים היו גם עם בורשטיין, ועם שארפ, וכמובן עם פיני ועם בלאט עצמו. הדברים האלה נוטים להסתדר.

אני כמו יובל מקווה שהצד המקצועי יכריע. חצי מליון דולר לא ייתנו לנו כלום. הסגל סגור ולא יגיע שחקן נוסף.

האוהדים לא ישרקו כל כך מהר בוז ואת זה אפשר היה לראות במשחקי הנבחרת, שם אוחיון היה אחד מהשחקנים הכי אהודים ולא שמעתי אפילו קריאת בוז אחד אליו (והיו שם לא מעט אוהדי מכבי). בואו לא נשכח שטל בורשטיין היה על סף חתימה בהפועל ירושלים עד שמכבי בעקבות זאת הכפילה את שכרו. גם פיני ליכלך על מכבי לפני שהגיע לכאן, אמר אמירות גזעניות בין קדנציה אחת לשניה ולא חסך ממכבי גם כשעבר לאולימפיאקוס. עם אוחיון הסיפור יותר פשוט כי הוא באופן אישי לא אמר מילה רעה על מכבי ותמיד אפשר להאשים את הסוכן האירני, בטח אם יחתום כאן חוזה ארוך טווח.

זה בדיוק מה שאמרתי. אפילו הסמל הכי גדול של מכבי בשני העשורים האחרונים - דרק שארפ, נתקע במצבים לא נעימים, כשקיץ אחר קיץ חוזהו לא חודש והיו שם קצת עלבונות והאשמות.
זה לא משנה כשהעניינים נסגרים ומתחילים לדבר על המגרש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 10 ספטמבר 2012, 16:13

קודי כתב:

לא צריך להתנצל? צעיר?
חאלאס הוא לא בן 10. הוא אפילו עבר בר מצווה, ודי ממזמן.
הוא יודע מה הוא עושה, הוא לא בהיפנוזה או בהשפעת סמים.
אם הוא רוצה לקבל יחס חם בהיכל, שיתנצל.
כי עונה הבאה הוא ילבש צהוב וישחק במכבי. על אפו וחמתו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 ספטמבר 2012, 16:22

MTA2311 כתב:איזה מסר זה מעביר? שמכבי תספוג הכל, לא משנה איזה יחס היא מקבלת מהשחקנים שלה?
שוב אני שואל, מה דרמטי וסוחט דמעות בהתנצלות? עשית טעות? ניסית לעקוץ עוד כסף? נתת לחמדנות להוביל אותך? אין בעיה, תהיה גבר ותתנצל.
ד"א, אם פיבא תכריע לטובת מכבי, כלומר, לא היה שום סעיף יציאה, אז אפשר לומר שמכבי לא עשתה שום טעות לאורך הסוגייה הזאת. גם אם זה נוגד כל הודעה שכתבת פה מאז שהסיפור הזה התפוצץ.

בגדול אני מסכים.
הדבר היחיד שאני נוטה לסלוד ממנו, הוא אותה התבטאות של פדרמן, שיצא ממנה הרבה דם רע והתנשאות. עם זאת, חייבים להדגיש, שכרגע אנחנו לא שומעים כל ביקורת מצדה של מכבי על אוחיון, אלא רק על סוכנו.

מבחינת התנהלות חוזית ו"מנהלית", מכבי פעלה נכון לאורך כל הדרך.
לא היו בעיות בחוזה, לא בוצע כל "פשע" וכמו שזה נראה, אין לאוחיון וסוכונו קייס בבוררות. אם כל מה שיש להם, זה אותו אי-מייל בו דני פדרמן טוען ש"לא יחזיקו את אוחיון בכוח", אז זה די ברור שהפסיקה תהיה לטובת מכבי.

אישית, אני דוקא קצת פחות אופטימי. אני נוטה להאמין שמה שיקרה בסוף זה שמכבי תזכה בבוררות, אבל אוחיון ישחק בקובאן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ספטמבר 2012, 16:24

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר
את לוגאן להתעסק בקליעה, ואת היקמן להיות המחליף הראשון שעולה כשאין לו על הכתפיים משקולת של כל הקבוצה.
זה כמובן מייתר את מורן רוט, אבל זה small price to pay, ואולי אפילו אם אוחיון יישאר, רוט ייבקש לעזוב ויוותר על החוזה שלו בשביל לחזור לחולון.

מצד שני, אי אפשר להעלים את המטען האישי. אני מאמין שיהיו אנשים במערכת שיהיה להם לא קל לבלוע את הגלולה הזאת, ויהיו גם אוהדים שישרקו בוז.
הצלחה מקצועית תשכיח מאוד מהר את המטענים. אני מזכיר שמטענים היו גם עם בורשטיין, ועם שארפ, וכמובן עם פיני ועם בלאט עצמו. הדברים האלה נוטים להסתדר.

אני כמו יובל מקווה שהצד המקצועי יכריע. חצי מליון דולר לא ייתנו לנו כלום. הסגל סגור ולא יגיע שחקן נוסף.

האוהדים לא ישרקו כל כך מהר בוז ואת זה אפשר היה לראות במשחקי הנבחרת, שם אוחיון היה אחד מהשחקנים הכי אהודים ולא שמעתי אפילו קריאת בוז אחד אליו (והיו שם לא מעט אוהדי מכבי). בואו לא נשכח שטל בורשטיין היה על סף חתימה בהפועל ירושלים עד שמכבי בעקבות זאת הכפילה את שכרו. גם פיני ליכלך על מכבי לפני שהגיע לכאן, אמר אמירות גזעניות בין קדנציה אחת לשניה ולא חסך ממכבי גם כשעבר לאולימפיאקוס. עם אוחיון הסיפור יותר פשוט כי הוא באופן אישי לא אמר מילה רעה על מכבי ותמיד אפשר להאשים את הסוכן האירני, בטח אם יחתום כאן חוזה ארוך טווח.

זה בדיוק מה שאמרתי. אפילו הסמל הכי גדול של מכבי בשני העשורים האחרונים - דרק שארפ, נתקע במצבים לא נעימים, כשקיץ אחר קיץ חוזהו לא חודש והיו שם קצת עלבונות והאשמות.

רק ששארפ לא הלך וחתם מאחורי הגב של מכבי ברוסיה, ועוד המציא שקרים על סעיף יציאה כלשהו. (וגם לא אף שחקן אחר, ובטח שלא ישראלי)
זה לגיטימי לרצות עוד כסף אחרי עונה סבירה, וזה לגיטימי להשתמש קצת בתקשורת בשביל לנסות ולהשיג שדרוג בחוזה, אבל מה שיוגב עשה עובר כל גבול. לא מבין איך אתם לא רואים את זה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אלמוג » 10 ספטמבר 2012, 16:38

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:

רק ששארפ לא הלך וחתם מאחורי הגב של מכבי ברוסיה, ועוד המציא שקרים על סעיף יציאה כלשהו. (וגם לא אף שחקן אחר, ובטח שלא ישראלי)
זה לגיטימי לרצות עוד כסף אחרי עונה סבירה, וזה לגיטימי להשתמש קצת בתקשורת בשביל לנסות ולהשיג שדרוג בחוזה, אבל מה שיוגב עשה עובר כל גבול. לא מבין איך אתם לא רואים את זה

הם עיוורים מהשנאה לפרדמן, לכן הם לא רואים כלום.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2012, 16:59

MTA2311 כתב:איזה מסר זה מעביר? שמכבי תספוג הכל, לא משנה איזה יחס היא מקבלת מהשחקנים שלה?

זה נכון.
אבל אין צורך להיות סרקסטי. 95% מהדברים שנאמרים כאן, מסתמכים על הודעות בתקשורת, ולאף אחד אין מידע מהימן ואמיתי.
בנוסף, כמעט כל הודעה בנושאים כאלה, מסוייגת לנכונות הדברים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2012, 17:08

אלמוג כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:

הם עיוורים מהשנאה לפרדמן, לכן הם לא רואים כלום.

אין שום שנאה לפדרמן, אלא חוסר קבלה של התהליכים שעוברים על מכבי.

לגבי השאלה של אור - אני מזכיר לך שכולנו היינו חלק מביקורת גדולה על יוגב ועל התנהלותו. עם הזמן התפרסמו כל מיני אמירות, ראיונות וכתבות, שנתנו לכל הסיפור הזה
מימד נוסף.
ד"א אני לא כ"כ מבין את החגיגות כאן. בסה"כ היה ראיון מקיף שבו הסוכן של יוגב מאשים את פדרמן האשמות קשות מאוד, שגם אם 5% מהן נכונות, הרי שמדובר בדבר חמור.
מנגד יצא ראיון תגובה של דני פדרמן שמכחיש הכל כולל הכל.
אנשים הסיקו מזה, שדני פדרמן בעצם יצא צודק מכל הסיפור הזה, מבלי לדעת את העובדות.
אני מזכיר שאותו גרינוולד פרסם כתבה לפני כחודש, שבה מתוארת התנהלות דומה אותה תיאר הסוכן, אז אולי לא כל מה שהוא אומר זה שקר.

אני מסכים לגמרי עם יובל - צריך לקוות שהבוררות תפסוק לטובת מכבי, ולסגור את הסיפור בשקט ומאחורי הקלאים. בלי שום התנצלויות. יוגב לא גנב מאף אחד
מאיתנו וגם לא ממכבי, והוא לא צריך להתנצל על כלום בפומבי, ואם הוא כן צריך להתנצל אז זה בפני דייויד בלאט אולי, שבנה עליו לעונה הבאה.
אני מזכיר לכולם שהשחקנים לא עובדים אצלינו, ולא חייבים לנו כלום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2012, 17:12

rc4991 כתב:
הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר

רק אני חושב שהיקמן שחקן טוב ושהוא בכל מקרה צריך לפתוח בחמישיה ושזו גם היתה התכנית של בלאט מלכתחילה?

איזה משקעים היו שארפ?

היית אומר את זה גם על קיצ'ן? מבחינתי שניהם הוכיחו את עצמם בדיוק באותו האופן עד עכשיו באירופה.

לגבי שארפ, היו סיפורים ולא מעט. ראשית, כמעט כל עונה הוא היה פותח כגארד האחרון ברוטציה, והיה צריך להרוויח את הדקות שלו עם הרבה מלחמה וחוצפה.
שנית, כבר אחרי שדרק הפך לסמל, כמעט כל קיץ היה עובר מלא זמן עד שהיו מחדשים לו את החוזה לעונה הבאה.
לבסוף כמובן הסיפור עם הורדת השכר שלו כשעבר לתפקיד עוזר מאמן
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ספטמבר 2012, 18:44

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר

רק אני חושב שהיקמן שחקן טוב ושהוא בכל מקרה צריך לפתוח בחמישיה ושזו גם היתה התכנית של בלאט מלכתחילה?

איזה משקעים היו שארפ?

היית אומר את זה גם על קיצ'ן? מבחינתי שניהם הוכיחו את עצמם בדיוק באותו האופן עד עכשיו באירופה.

לגבי שארפ, היו סיפורים ולא מעט. ראשית, כמעט כל עונה הוא היה פותח כגארד האחרון ברוטציה, והיה צריך להרוויח את הדקות שלו עם הרבה מלחמה וחוצפה.
שנית, כבר אחרי שדרק הפך לסמל, כמעט כל קיץ היה עובר מלא זמן עד שהיו מחדשים לו את החוזה לעונה הבאה.
לבסוף כמובן הסיפור עם הורדת השכר שלו כשעבר לתפקיד עוזר מאמן

ממש לא הייתי אומר אותו הדבר על קיצ'ן....מדובר בשחקן נחמד ותו לא בליגה החלשה שלנו ובכלל אני לא אוהב שמחתימים שחקנים מהליגה אלא אם כן הם יעלו מהספסל
היקמן לעומתו נשמע כמו סקורר מצויין,בעל יכולת קליעה גבוהה ויצירת מצבים לעצמו
הדבר "הרע" היחיד ששמעתי עליו עד כה מכל האנשים שמכירים אותו (הן מהפורום והן מומחים ומאמנים שלו)זה שהוא עוד לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות ולמרות זאת המאמנים שלו צופים שהוא יצליח במכבי
לי יש הרגשה שנקבל פארגו 2.0 רק בלי ניהול המשחק(למרות שגם בזה הוא עוד עשוי להפתיע כמו שפארגו עצמו עשה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ספטמבר 2012, 18:46

אני חושב שאם אוחיון ישאר פה בסוף הקבוצה תקבל שדרוג רציני,זה לא שאוחיון שחקן גדול אבל הוא יביא לנו משהו שנורא חסר לנו:ניהול משחק
אם אוחיון ישאר הוא יהיה הרכז שלנו(היקמן יחליף אותו לפעמים ברכז)ולוגאן והיקמן יוכלו להתרכז בצבירת הנקודות.
בסופו של דבר יש מצב שיהיה לנו גם קו אחורי די טוב עם אוחיון וקצת היקמן ורוט שינהלו את המשחק,לוגאן היקמן ולאנדסברג שיהיו אחראיים על עיקר הנקודות(במיוחד כשההתקפה תקועה)וסמית' ופניני שיסייעו בקליעה.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 ספטמבר 2012, 19:22

rc4991 כתב:

אתה צודק, היקמן הוא שחקן טוב והוא גם הגיע לכאן בכדי להיות שחקן חמישיה. בלאט גם הודה כבר בתום העונה שעברה שעל עמדתו של אוחיון ומכיוון יובא רכז זר ומכיוון שבלאט מאוד רצה אותו, ניתן להסיק שהוא הובא לכאן בשביל לפתוח בחמישיה. צריכים גם לזכור שלבלאט גם היתה את האפשרות להביא לצדו של היקמן רכז או קומבו-גארד, אבל הוא בחר דוקא בלוגאן שהוא 2 מבוהק.

בקיצור, אתה צודק. אולי על איכויותיו של היקמן אפשר להתווכח, אבל אין שום ספק שהוא הגיע לכאן כשחקן חמישיה.
כל הנסיונות להשוות אותו לדארווין קיצ'ן, הם באמת זילזול באינטליגנציה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2012, 19:54

קודם כל קיצ'ן הוא אחלה שחקן (בעונה הבאה נראה מה הוא שווה), ומבחינתי השוואה לקיצ'ן היא לא השוואת גנאי.
פשוט את קיצ'ן אנחנו מכירים ולשיטת חביב מדובר במועמד לא מאוד סקסי, והיקמן הוא שחקן שכמעט אף אחד כאן לא ראה, ולא יודע מה הוא מסוגל לתת ולכן יש את גורם ההפתעה,
שכל כך חביב פה על כולם.

בפועל היקמן הוא לחלוטין לא שחקן מוכח יותר מקיצ'ן, וכל מי שאומר אחרת חוטא למציאות.

לגבי הכוונות של בלאט, אז זה דווקא מאוד קל. בלאט מאוד רצה את לאנגפורד, את הלפרין ואת אוחיון. שניים משלושת אלה היו צריכים לפתוח (כנראה אוחיון וקית').
היקמן לא היה מיועד להיות שחקן חמישייה בשום מקום פרט לדמיון של חביב... :tongue3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 ספטמבר 2012, 21:22

אם היתה באולימפיאדה תחרות ויכוחים סתמיים, היתם חוזרים עם מדליית זהב, ושרת הספורט לא היתה מקימה ועידת חקירה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 11 ספטמבר 2012, 05:16

felix_r כתב:אם היתה באולימפיאדה תחרות ויכוחים סתמיים, היתם חוזרים עם מדליית זהב, ושרת הספורט לא היתה מקימה ועידת חקירה.

גם זהב וגם כסף... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים