ליגת ווינר: מכבי נגד חיפה - חמישי, 20:05, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד חיפה - חמישי, 20:05, ספורט 5

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אפריל 2013, 21:58

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אבל לא בא לנו לעזוב אותו עד שלא יפחית בשכר\יעזוב
לפחות אנחנו לא מקללים משתמשים אחרים פה

אז אתם לא מתנהגים כאוהדים אלא כחבורה של בכיינים.
מה איכפת לך בכלל כמה כסף הוא מקבל השנה? זה משהו שיש לך השפעה עליו? זה נתון, וזהו.

בעונה הבאה זה משהו אחר. אפשר להגיד שהוא לא ראוי לשכר שלו, ושהוא צריך לעזוב או לקצץ, אבל העונה? מה זה יעזור?
אף אחד לא מושמץ כאן בפורום הזה כמו אליהו, והוא ממשיך את המסורת ה"מפוארת" של השמצות הישראלים אחרי אוחיון, כספי והלפרין.

אנחנו אנטישמים.

אם המסורת של ההשמצות היא על הישראלים זה אומר שמשהו רקוב בשחקן הישראלי.
אגב מקצועית אני לא משמיץ את כספי, פשוט גבר, מנסה להשתפר, לא מתעצל, עובד על הגוף, עובד על המשחק.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2013, 21:59

jol9 כתב:
or163 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:וואו!! ליאור אליהו הציל את בלאט ואת מכבי, עם 6 נקודות, 5 ריבאונדים ומדד 4 ב20 דקות. איפה עכשיו כל המשמיצים, כשהוא עשה שתי פעולות חיוביות??

חאלס, אני יודע שזה די זין לטעות, אבל כל מה שאליהו מקבל, מגיע לו. שום דבר שמקבל 800 אלף דולר לא צריך להיראות ככה( כןכן, פציעה, בלאט, ביטחון וכו').

למה רק עליו יורדים כאן? חצי מהשחקנים בקבוצה משחקים מתחת לרמה שלהם. למה לא רואים מילה?
ליאור נכנס למגרש וישר הודעות מגעילות כמו "ליאור עלה - הפסדנו"... כל החטאה שלו מלווה באיזה עשרה פוסטים דוחים. זה סתם לא לעניין.
השחקן נמצא בתקופה הכי גרועה בקריירה שלו. אפשר לעזוב אותו בשקט לחמש דקות.

ושתוקפים את מדלי שנראה לא יותר גרוע מליאור זה בסדר?
גם למדלי כנראה העונה הזאת היא הגרועה בקריירה ובולנסיה הוא הציג יכולת הרבה יותר גבוהה, כמו שליאור הציג יכולת יותר גבוהה בעבר וכרגע הוא נראה כמו הצל של עצמו, יכול להיות שגם למדלי יש תקופה רעה, אבל אותו כנראה קל לתקוף.

דבר ראשון לא תוקפים את מדלי באותה ארסיות. דבר שני, מדובר בשחקן חיזוק (עאלק) שהגיע ויעוף מפה אחרי עונה. זה לא באמת אותו דבר כמו שחקן שהוא כמעט שחקן
בית, שמשחק במכבי ברצף מ2006 למעט עונה אחת. יש קצת הבדל.

אז מה אם הוא שחקן בית?
מספיק לראות אותו מהמשחק נגד ראשל''צ כשהייתה שלשה מכרעת וכשהוא רץ לשחקן הוא אפילו לא טרח להרים את היד!! בחר ממנו בלי לקפוץ ובלי כלום העיקר בשביל לרוץ ולהיות ראשון בהתקפה כשהעצלנות המרתיחה שלו בהגנה גרמה לראשל''צ לעלות ליתרון

איזה כיף שהוא שחקן בית!!!
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2013, 22:00

אין לי בעיה עם "לכלוכים" על שחקנים כשהם לא משחקים טוב וכו' ואני בעצמי עושה את זה עם אוחיון אבל נראה שהיחס לאליהו הרבה יותר גרוע מלאחרים
עוד לפני שהוא עשה משהו על המגרש מגיעות התגובות העוקצניות,וזה קרה גם לפני התקופה הרעה שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2013, 22:03

rc4991 כתב:אין לי בעיה עם "לכלוכים" על שחקנים כשהם לא משחקים טוב וכו' ואני בעצמי עושה את זה עם אוחיון אבל נראה שהיחס לאליהו הרבה יותר גרוע מלאחרים
עוד לפני שהוא עשה משהו על המגרש מגיעות התגובות העוקצניות,וזה קרה גם לפני התקופה הרעה שלו

אנשים לא אוהבים אותו
לכל קבוצה יש שחקן כזה
מה כולם עושים מזה רעש כזה גדול?
אם נגיד היה קולע 20 נקודות ומוריד 10 ריבאונדים ועדיין היו מלכלכים עליו אז אין מה לדבר אבל כשהוא בתקופה כזאת חרא גם אסור להגיד שום דבר רע כי הוא קלע שני סלים בסוף?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2013, 22:05

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אין לי בעיה עם "לכלוכים" על שחקנים כשהם לא משחקים טוב וכו' ואני בעצמי עושה את זה עם אוחיון אבל נראה שהיחס לאליהו הרבה יותר גרוע מלאחרים

אנשים לא אוהבים אותו
לכל קבוצה יש שחקן כזה
אם נגיד היה קולע 20 נקודות ומוריד 10 ריבאונדים ועדיין היו מלכלכים עליו אז אין מה לדבר אבל כשהוא בתקופה כזאת חרא גם אסור להגיד שום דבר רע כי הוא קלע שני סלים בסוף?

אבל אתם מבקרים אותו הרבה פעמים גם כשהוא לא מזיק ואפילו תורם בצורה יפה(ובטח שבתחילת העונה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אפריל 2013, 22:06

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אנשים לא אוהבים אותו
לכל קבוצה יש שחקן כזה

אבל אתם מבקרים אותו הרבה פעמים גם כשהוא לא מזיק ואפילו תורם בצורה יפה(ובטח שבתחילת העונה)

מי ביקר אותו בתחילת העונה?
מתי לאחרונה הוא לא הזיק?
מי ביקר אותו כשהוא לא הזיק?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2013, 22:07

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אנשים לא אוהבים אותו
לכל קבוצה יש שחקן כזה

שוב
לך לת'רד של תחילת העונה ותראה שפירגנתי לו
לא מגיע לו עכשיו שיפרגנו לו והוא בטח שמספק לי הרבה חומר לרדת עליו עכשיו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2013, 22:09

אני זוכר שלכלכו עליו גם לפני התקופה הרעה,יכול להיות שאני טועה
בכל מקרה אין לי כח לוויכוחים החוזרים ונשנים האלה על אליהו
נקווה שירד משמעותית בשכר וזהו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2013, 22:13

כרמל, מדלי, שנתן בכל העונה מחצית אחת טובה נגד פנרבחצ'ה, בחיים לא קיבל כל כך הרבה רעל, כמו שאליהו קיבל, וזה למרות שאליהו כבר נתן עונות טובות והרבה משחקים טובים במכבי. ככה שמגיעה לו תמיכה מאוהדי מכבי.

לגבי משכורתו של אליהו. אליהו לא שדד אף אחד. הוא לא סחט את מכבי. הוא גם לא איזה שחקן חדש, שלא ידעו מי הוא בדיוק. החוזה שהוא קיבל במכבי, הוא קיבל בהתייחס ליכולת שהציג. אני רוצה להזכיר לך, שהוא גם ויתר על הרבה כסף בקאחה, כשחזר למכבי (בניגוד לכל מיני שחקנים אחרים שבחרו את הכסף). זכותך המלאה לחשוב, להגיד ואפילו לצעוק, שהוא לא שווה את הכסף, ושאת לא רוצה אותו בעונה הבאה. זכותך! אבל מה הטעם לרדת עליו במהלך המשחק על מהלך זה או אחר? זה מזכיר לי את אותם האוהדים ששרקו בוז להלפרין בזמנו. מה טוב בזה?

בניגוד למדלי, אליהו הוא ישראלי, וחברים שלו קוראים בפורומים של אוהדי מכבי, ומספרים לו. את חושבת שכאשר אליהו קורא או שומע מאחרים מה אוהדי מכבי אומרים עליו, זה תורם לבטחון שלו ולרצון שלו לתת מעצמו? הינה היום הוא שיחק עם קרסול חבוש, אחרי שכל הלילה אסף מיים מההצפה שקרתה לו בדירה. אז הוא לא נלחם בסוף? לא נתן את הלב? למה כל הרעל הזה על כל מהלך לא מוצלח שלו?

נכון, הוא לא טוב כבר תקופה ארוכה, אבל ככה זה בחיים. לפעמים שחקן זול נותן עונה הרבה יותר טובה מהמשכורת שלו. ולפעמים שחקן יקר נותן עונה רעה. הינה לורבק בבארסה קיבל בקייץ 3 מיליון יורו לעונה רק בשביל שלא יעזוב ל NBA, והוא מסריח את הפרקט לאורך כל העונה. קורה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2013, 22:16

felix_r כתב:כרמל, מדלי, שנתן בכל העונה מחצית אחת טובה נגד פנרבחצ'ה, בחיים לא קיבל כל כך הרבה רעל, כמו שאליהו קיבל, וזה למרות שאליהו כבר נתן עונות טובות והרבה משחקים טובים במכבי. ככה שמגיעה לו תמיכה מאוהדי מכבי.

לגבי משכורתו של אליהו. אליהו לא שדד אף אחד. הוא לא סחט את מכבי. הוא גם לא איזה שחקן חדש, שלא ידעו מי הוא בדיוק. החוזה שהוא קיבל במכבי, הוא קיבל בהתייחס ליכולת שהציג. אני רוצה להזכיר לך, שהוא גם ויתר על הרבה כסף בקאחה, כשחזר למכבי (בניגוד לכל מיני שחקנים אחרים שבחרו את הכסף). זכותך המלאה לחשוב, להגיד ואפילו לצעוק, שהוא לא שווה את הכסף, ושאת לא רוצה אותו בעונה הבאה. זכותך! אבל מה הטעם לרדת עליו במהלך המשחק על מהלך זה או אחר? זה מזכיר לי את אותם האוהדים ששרקו בוז להלפרין בזמנו. מה טוב בזה?

בניגוד למדלי, אליהו הוא ישראלי, וחברים שלו קוראים בפורומים של אוהדי מכבי, ומספרים לו. את חושבת שכאשר אליהו קורא או שומע מאחרים מה אוהדי מכבי אומרים עליו, זה תורם לבטחון שלו ולרצון שלו לתת מעצמו? הינה היום הוא שיחק עם קרסול חבוש, אחרי שכל הלילה אסף מיים מההצפה שקרתה לו בדירה. אז הוא לא נלחם בסוף? לא נתן את הלב? למה כל הרעל הזה על כל מהלך לא מוצלח שלו?

נכון, הוא לא טוב כבר תקופה ארוכה, אבל ככה זה בחיים. לפעמים שחקן זול נותן עונה הרבה יותר טובה מהמשכורת שלו. ולפעמים שחקן יקר נותן עונה רעה. הינה לורבק בבארסה קיבל בקייץ 3 מיליון יורו לעונה רק בשביל שלא יעזוב ל NBA, והוא מסריח את הפרקט לאורך כל העונה. קורה.

אתה באמת חושב שהוא ויתר על כסף כי הוא מכביסט? הוא ויתר על כסף כי הוא רצה לחזור לארץ ולא רצה יותר להתאמן תחת איבנוביץ'
מה זה מה הטעם? זכותי כאוהדת להגיב על משחקי הקבוצה שלי ועל השחקנים בקבוצה..בשביל זה יש פורום, לא?
מה הטעם לרדת על בלאט בכל מה שאתה חושב לא נכון? גם הוא ישראלי ויכול להיות שחברים שלו קוראים בפורומים ומספרים לו

העניין עם ליאור זה לא התקופות שהוא עובר אלא מי שהוא כשחקן
אתה חושב שמישהו באמת היה נותן לו פטור כי הוא עשה ספונג'ה בלילה?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2013, 22:32

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:כרמל, מדלי, שנתן בכל העונה מחצית אחת טובה נגד פנרבחצ'ה, בחיים לא קיבל כל כך הרבה רעל, כמו שאליהו קיבל, וזה למרות שאליהו כבר נתן עונות טובות והרבה משחקים טובים במכבי. ככה שמגיעה לו תמיכה מאוהדי מכבי.

אתה באמת חושב שהוא ויתר על כסף כי הוא מכביסט? הוא ויתר על כסף כי הוא רצה לחזור לארץ ולא רצה יותר להתאמן תחת איבנוביץ'
מה זה מה הטעם? זכותי כאוהדת להגיב על משחקי הקבוצה שלי ועל השחקנים בקבוצה..בשביל זה יש פורום, לא?
מה הטעם לרדת על בלאט בכל מה שאתה חושב לא נכון? גם הוא ישראלי ויכול להיות שחברים שלו קוראים בפורומים ומספרים לו

העניין עם ליאור זה לא התקופות שהוא עובר אלא מי שהוא כשחקן
אתה חושב שמישהו באמת היה נותן לו פטור כי הוא עשה ספונג'ה בלילה?

עייפתי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי סילבר » 25 אפריל 2013, 22:40

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:טוב, אז קלאטיס הוא הרכש הראשון הקיץ...

קאלאטס עשה הרבה נקודות כשמכבי שיחקה ללא פאוור עם פניני או סמית' ב 4. חוכמה גדולה כשאתה 210

210 שמוביל כדור כמו 180. יד טובה מאוד, זורק מהר. אחלה שחקן.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אפריל 2013, 22:52

היה גם משחק היום לא ?
חיפה הצדיקה את החששות שלי , הם משחקים כדורסל חכם ונעים לעין והיום הם היו בלי הסנטר הפותח שלהם והם גם בכושר לא הכי טוב אבל עדיין הציגו משחק טוב.
קאלתס סימן לבלאט מי יהיה ה-4 שלו לעונה הבאה , פשוט משחק מצויין שלו. נכון שמכבי שיחקה עם סמית' ופניני דקות ארוכות בעמדה 4 אבל גם ביורוליג היא שיחקה ככה בהרבה משחקים ועדיין לא ראיתי שחקן שחגג עילהם בצורה כזאת . במחיר שאפשר להביא אותו הוא יכול להיות אחלה גניבה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2013, 22:53

תגידו, מדלי שיחק בכלל??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אפריל 2013, 22:58

חנו'ש כתב:תגידו, מדלי שיחק בכלל??

לא...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2013, 23:04

yzafrir כתב:
חנו'ש כתב:תגידו, מדלי שיחק בכלל??

לא...

למה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אפריל 2013, 23:07

סילבר כתב:
felix_r כתב:

קאלאטס עשה הרבה נקודות כשמכבי שיחקה ללא פאוור עם פניני או סמית' ב 4. חוכמה גדולה כשאתה 210

טוב שלא אמרת כדרור של דרייק רוז.
שחקן נחמד לליגה, מקווה שלא יגיע.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי סילבר » 25 אפריל 2013, 23:16

LIAV10 כתב:
סילבר כתב:
felix_r כתב:

כמו ליאור, קלאיטיס יודע לשים כדור על הרצפה. מקווה מאוד שיגיע יחד עם משאבת הריבאונדים האסל מחולון.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי סילבר » 25 אפריל 2013, 23:19

yzafrir כתב:היה גם משחק היום לא ?
חיפה הצדיקה את החששות שלי , הם משחקים כדורסל חכם ונעים לעין והיום הם היו בלי הסנטר הפותח שלהם והם גם בכושר לא הכי טוב אבל עדיין הציגו משחק טוב.
קאלתס סימן לבלאט מי יהיה ה-4 שלו לעונה הבאה , פשוט משחק מצויין שלו. נכון שמכבי שיחקה עם סמית' ופניני דקות ארוכות בעמדה 4 אבל גם ביורוליג היא שיחקה ככה בהרבה משחקים ועדיין לא ראיתי שחקן שחגג עילהם בצורה כזאת . במחיר שאפשר להביא אותו הוא יכול להיות אחלה גניבה .

תחשוב על זה שהוא שיחק כמעט 40 דק' והצליח יחסית שלא ליפול מהרגליים. הוא באמת יהיה גניבה.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2013, 23:43

סילבר כתב:
LIAV10 כתב:
סילבר כתב:
felix_r כתב:

כמו ליאור, קלאיטיס יודע לשים כדור על הרצפה. מקווה מאוד שיגיע יחד עם משאבת הריבאונדים האסל מחולון.

האסל? על מה ולמה? הבן אדם 2.03 ולא הראשון או האחרון לקחת כמות ריבאונדים מגוחכת בליגה שלנו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים