על ידי felix_r » 25 אפריל 2013, 22:13
כרמל, מדלי, שנתן בכל העונה מחצית אחת טובה נגד פנרבחצ'ה, בחיים לא קיבל כל כך הרבה רעל, כמו שאליהו קיבל, וזה למרות שאליהו כבר נתן עונות טובות והרבה משחקים טובים במכבי. ככה שמגיעה לו תמיכה מאוהדי מכבי.
לגבי משכורתו של אליהו. אליהו לא שדד אף אחד. הוא לא סחט את מכבי. הוא גם לא איזה שחקן חדש, שלא ידעו מי הוא בדיוק. החוזה שהוא קיבל במכבי, הוא קיבל בהתייחס ליכולת שהציג. אני רוצה להזכיר לך, שהוא גם ויתר על הרבה כסף בקאחה, כשחזר למכבי (בניגוד לכל מיני שחקנים אחרים שבחרו את הכסף). זכותך המלאה לחשוב, להגיד ואפילו לצעוק, שהוא לא שווה את הכסף, ושאת לא רוצה אותו בעונה הבאה. זכותך! אבל מה הטעם לרדת עליו במהלך המשחק על מהלך זה או אחר? זה מזכיר לי את אותם האוהדים ששרקו בוז להלפרין בזמנו. מה טוב בזה?
בניגוד למדלי, אליהו הוא ישראלי, וחברים שלו קוראים בפורומים של אוהדי מכבי, ומספרים לו. את חושבת שכאשר אליהו קורא או שומע מאחרים מה אוהדי מכבי אומרים עליו, זה תורם לבטחון שלו ולרצון שלו לתת מעצמו? הינה היום הוא שיחק עם קרסול חבוש, אחרי שכל הלילה אסף מיים מההצפה שקרתה לו בדירה. אז הוא לא נלחם בסוף? לא נתן את הלב? למה כל הרעל הזה על כל מהלך לא מוצלח שלו?
נכון, הוא לא טוב כבר תקופה ארוכה, אבל ככה זה בחיים. לפעמים שחקן זול נותן עונה הרבה יותר טובה מהמשכורת שלו. ולפעמים שחקן יקר נותן עונה רעה. הינה לורבק בבארסה קיבל בקייץ 3 מיליון יורו לעונה רק בשביל שלא יעזוב ל NBA, והוא מסריח את הפרקט לאורך כל העונה. קורה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!