המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:איפה רענן כץ שצריך אותו, איפה?
er79 כתב:איפה רענן כץ שצריך אותו, איפה?
yzafrir כתב:er79 כתב:איפה רענן כץ שצריך אותו, איפה?
חייבים לגרום לסכסוך בין פדרמן לרקאנטי כדי שיעבור צד ויחד עם הרוכשים החדשים ישתלטו על המועדון...
לפחות כלכלית המצב של הרקאנטים יותר טוב מפדרמן...
לגבי האריסונים , אני די בטוח שאחד הבנים של שרי (ג'ייסון) אוהד הקבוצה כי אני מכיר חברים שלו שהם כאלו....אבל חלומות לחוד...
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:איפה רענן כץ שצריך אותו, איפה?
חייבים לגרום לסכסוך בין פדרמן לרקאנטי כדי שיעבור צד ויחד עם הרוכשים החדשים ישתלטו על המועדון...
לפחות כלכלית המצב של הרקאנטים יותר טוב מפדרמן...
לגבי האריסונים , אני די בטוח שאחד הבנים של שרי (ג'ייסון) אוהד הקבוצה כי אני מכיר חברים שלו שהם כאלו....אבל חלומות לחוד...
אבל מה עם מיקי?
הוא כבר חזק בכדורסל, תן איזה משכורת חודשית שלך לבניית הקבוצה
גל מקל כתב:jol9 כתב:גל מקל כתב:
למכבי ת"א יש תקציב סביר , עם תקציב דומה היא הגיעה להצלחות עם גרשון, ושרף.
כסף הוא רק חלק מהענין ומסכומים מכובדים (והתקציב של מכבי מכובד) הוא הופך פחות קובע.
ראינו היום קבוצה עם תקציב של שחקן וחצי במכבי לוקחת אליפות, ואת הטורקיות מתרסקות עם מיליוני היורו שנשפכו שם.
אבל עם אתה רוצה דווקא להתמקד בזווית הפיננסית,
תעריך את פדרמן על השקעה יציבה לאורך שנים. עם כל הכבוד לאוליגרך סטייל ארקדי שבא לשנתיים ובורח, אני מעדיף פיננסר ש-20 שנה שופך כסף ומקנה יציבות.
תמדוד את ההשקעה המצטברת שלו.
אבל כמו שכתבתי, הכבוד של העולם לפדרמן\מזרחי הוא לא על ההשקעה הכספית אלא דווקא על הניהול המקצועי, חבל שדווקא פה לא מעריכים את זה,
אבל כנראה שזה מה שהולך היום, ואני מתאר לעצמי שם סוסה יפשל בבלומפילד, אז נתחיל לראות אשכולות נגד גולדהאר, הזכרון של האוהדים הוא קטן יותר מהזיכרון של הכלב שלי.
בלי לפגוע . (באוהדים או בכלב)
אתה טועה במספר דברים:
1 - אנחנו לא צריכים להודות לפדרמן. הוא היה במקום הנכון, בזמן הנכון ועם כסף, והוא השתלט על הקבוצה. מאז עשה כן, הוא הנהיג שיטת ניהול שונה במכבי, ששמה פחות
דגש על הצלחה בלתי מתפשרת, ומעדיף להשקיע מזמנו בשביל להתחבב על עיתונאים ולתת ראיונות כנים בתקשורת.
2 - מאז שפדרמן השתלט על המועדון, הוא העיף מעמדות המפתח את כל האנשים שאינם המקורבים שלו. אני יכול להבין את זה, כשמדובר בתפקיד אחד או שניים, אבל תפקידים
מקצועיים כמו עו"ד, דובר, רו"ח וכו', הם תפקידים לאנשי מקצוע ולא למקורבים.
3 - הבן של פדרמן אף הרחיק לכת, והחליט להריץ פרוייקטים מגלומניים על חשבון התקציב של הקבוצה. פרוייקט מגידו, פרוייקט מחלקת הסקאוטינג וכמובן גם השיטות החדשות
שבטח למד בקולג' בלונדון, כמו דף החתימות המפורסם עליו כולם צריכים לחתום לפני שמחתימים שחקן...
4 - ניהול מקצועי?? אולי ניהול פיננסי. כולם מסכימים על זה. הניהול המקצועי של מכבי צריך להימדד בהצלחות המקצועיות שלה, ולפי התוצאות הללו, הניהול הוא כושל למדי.
מה שעשה פדרמן בעבר לא משנה. אני שוב נותן את דוגמת הכדורגל, אבל ארקדי עשה עבור ביתר המון, והשקיע שם המון המון כסף. זה לא מפריע להם לתקוף אותו, ברגע שהם מרגישים שהמועדון
כבר לא מעניין אותו, ושהוא אינו מוכן להשקיע בו.
יש כאן תשתית פיננסית נהדרת, אבל בשביל ליישר קו עם הקבוצות באירופה, התקציב שבנוי על ההכנסות בלבד, איננו מספיק.
אז או שמהדקים חגורה ומשקיעים בשחקנים איכותיים שיחזירו את המועדון למעלה, או שמוותרים על אחוזי שליטה ומאפשרים לאנשים אחרים לנסות ולנהל את העסק טוב יותר.
קראתי את הפירוט של ארבעת טעותי ועדיין אני לא מבין אותם:
1. מה ז"א היה במקום הנכון?, בזמן הנכון?. אז גם מזרחי המנוול הזה היה בזמן הנכון ואיך שברודי הגיע הוא קפץ על העגלה,ומחרובסקי בכלל אופורטוניסט
ואם יבוא מחר המנהל האגדי עתיר הממון ש90% מהפורום מייחל לו, אז הוא לא בא ב"זמן המתאים"?
2. מאז שפדרמן הגיע למועדון, הוא עשה לו רק טוב, אלו הן עובדות מוצקות, ודעתך לגבי איכותם של העו"ד או הדובר לא רלבנטית, אפילו אם היא נכונה.
3. לא מכיר את כל הפרוייקטים ה"מגולומנים", ואני גם לא בטוח שחלקו של דני באמת כל כך גדול, אני מנחש מבחוץ (כמו כולם פה) שהוא במקרה הטוב ה-5 בהיררכית קבלת ההחלטות.
דווקא פרוייקט מגידו היה רעיון טוב, תמיד רצינו קבוצת בת ועתודה כמו שיש למועדונים הגדולים בספרד. (אתה בטח זוכר את מכבי דרום.) מה רע בזה??
4. ההצלחות המקצועיות של מכבי בתקופת פדרמן, הן פנטסטיות ויוצאות מהכלל.
מה שעשה פדרמן בעבר דווקא כן משנה, כי קבוצת כדורסל היא גם העבר שלה, מכבי ת"א מנצחת לפעמים משחקים רק מכח ההרתעה שבנתה ב-35שנה האחרונות.
כאוהד ותיק זה מוזר שאתה כותב את זה, אגב הסתכל על התמונות של פדרמן ומיזרחי היום והגעת למסקנה ש"המועדון לא מעניין אותם?"
יש באמת תשתית פיננסית מצויינת (התודות לפדרמן, ובעבר ל"עלית"....גם פדרמן מה לעשות.) והיא תישאר ב"ה.
התקציב של מכבי ,עם כל הכבוד לשקלים שלי ושלך, ולכסף מערוצי הספורט. לא בנוי על הכנסות בלבד, לצורך זה נצטרך לשלם על כרטיס למשחק קצת הרבה יותר.
או לקבל שידור חי ב-espn .
LIAV10 כתב:החישובים האלה מזכירים לי את הקיץ לפני שנתיים, שאני ועוד שניים-שלושה מקסימום עשינו חישובים כי ההתנהלות נראתה הזויה, כל השאר אהבו לקרוא לנו רואי חשבון, ככה שלושה חודשים של וויכוחים כאלו, היום כמעט כולם מתעסקים בזה.
לא בקטע של ״אני צדקתי ואתם טעיתם״, סתם נזכרתי בזה
אי-אפשר לומר זאת אחרת: "הדור הצעיר", שלקח לפני כשנתיים את המושכות, כושל מאז באופן טוטאלי. העונה זה התבטא גם בתוצאה הסופית (עונת יורוליג חלשה, מפגש קטלני מול ריאל מדריד ברבע הגמר, הפסד אליפות) - אבל את הדרך לדד-אנד הזה זיהינו לאורך השנה, כשההנהלה התעקשה לבצע את הפנייה הלא נכונה כמעט בכל צומת אליה הגיעה.
לא נחזור ונמנה את שרשרת הטעויות. אבל כן אפשר לגעת, בקצרה, בטעות אחת מרכזית, שעומדת בבסיס כולן: התחושה המושרשת במנהלים הצעירים לפיה הם מבינים יותר מכולם. היעדר הצניעות שלהם. לא שפדרמן ורקנאטי הצעירים אינם אנשים צנועים לכשעצמם, להפך - כבני אדם הם חבר'ה על הכיפאק - אבל כשזה נוגע למכבי הם משוכנעים, משום מה, שהם מבינים כדורסל לא פחות מהמאמן שלהם ומכל אנשי המקצוע בסביבה. הדור הזקן המשיך לשלוט בקבוצה וסירב לאורך שנים למנות ג'נרל-מנג'ר ולהאציל את כל הסמכויות המקצועיות, כפי שקורה בכל מועדון ספורט מקצועני תקין, לא משום שחשבו שהם מבינים כדורסל טוב יותר ממאמנים, אלא כי לא הסכימו לוותר על השליטה. הם לא רצו לאפשר לאף אחד לקבל החלטות בכסף שלהם. הם רצו לעשות. זהו רצון שמגיע ממקום חיובי בסך הכול, אבל תוצאותיו היו שליליות. בני הדור הצעיר מוכנים לשתף - מכבי הקימה מחדש מחלקת סקאוטינג וכו' - אבל רוצים לקבל בעצמם החלטות כי הם חושבים שהם מבינים כדורסל.
התחושה הזו היא-היא החטא הקדמון. היא גרמה להם להיכנס לעימותים בלתי-נגמרים עם דיוויד בלאט, מה שלבסוף הוביל ליצירת סגל פגיע, בלתי-מאוזן - שהיה קטן בהרבה מסך חלקיו; היא הובילה אותם להיכנס לעימותים מיותרים עם סוכנים ושחקנים, ובסוף עלתה להם באובדן שחקני מפתח רבים (כפי שאולי יקרה שוב בקרוב עם דווין סמית'); היא גרמה להם לבזבז זמן כסף, ולמעשה את העונה. כי מהסגל הנוכחי ישרדו בודדים, ובקיץ שוב תבנה עצמה מכבי מחדש. וגלגל הציפיות והלחץ האכזרי ימשיך, וגם העונה הבאה תרד לטמיון. אלא אם כן יקרה שוב איזה נס ז'לגיריס.
אם מחלקת הכדורגל הביאה ג'נרל מנג'ר זר ובנתה מחדש את ההיררכיה הניהולית-מקצועית, מה שניתק את מעגל הלחצים והכישלונות בן העשור ואפשר לקבוצה לצאת לדרך חדשה - מדוע לא ינוסה הרעיון, בפעם הראשונה, ברצינות (הניסיון עם רלף קליין ז"ל ב-94' ועם צביקה שרף ב-08' לא היו רציניים)?
איך נדע שלא מורחים אותנו שוב
LIAV10 כתב:איך נדע שלא מורחים אותנו שוב
אם לא תהיה החתמה של רכז מצויין אז נדע שמורחים אותנו.
ידוע שרוב השחקנים הטובים נחטפים בהתחלת עונת המלפפונים וכל מיני פליטי אן בי איי והימורים זה שבוע לפתיחת היורוליג.
עריכה: רק עכשיו ראיתי שזה בערך מה שאתה רשמת חחח
yellowaura כתב:LIAV10 כתב:איך נדע שלא מורחים אותנו שוב
ידוע שרוב השחקנים הטובים נחטפים בהתחלת עונת המלפפונים וכל מיני פליטי אן בי איי והימורים זה שבוע לפתיחת היורוליג.
אם כבר הגבת מה דעתך על שון ליווינגסטון ?
עבר את אחת הפציעות הקשות ביותר
http://www.youtube.com/watch?v=MHFs4a-Bb-c
אבל לפני זה היה אחד מהפוטנציאלים הגדולים עם חוזה של מעל 5M דולר. היום סך הכול בן 27 ונראה לא רע. שחקן חכם, גבוה והאתלטיות שלו לא רק ברגליים.
אדגר פו כתב:תבין, מכבי של מזרחי מתה סופית, אף פעם לא הזדהתי עם טור כמו הטור של של " שונא מכבי " כמו גרינוולד.
אין יותר מכביזם, הוא מת , נקבר ועכשיו אומרים עליו קדיש בבית המנוח.
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2651241
אלמוג כתב:אדגר פו כתב:תבין, מכבי של מזרחי מתה סופית, אף פעם לא הזדהתי עם טור כמו הטור של של " שונא מכבי " כמו גרינוולד.
גרינוולד אוהד מכבי.
שמואל1 כתב:אלמוג כתב:אדגר פו כתב:תבין, מכבי של מזרחי מתה סופית, אף פעם לא הזדהתי עם טור כמו הטור של של " שונא מכבי " כמו גרינוולד.
גרינוולד אוהד מכבי.
היה אוהד מכבי.
כיום הוא סולד מהדרך של המועדון.
LIAV10 כתב:איך נדע שלא מורחים אותנו שוב
שמואל1 כתב:אלמוג כתב:אדגר פו כתב:תבין, מכבי של מזרחי מתה סופית, אף פעם לא הזדהתי עם טור כמו הטור של של " שונא מכבי " כמו גרינוולד.
גרינוולד אוהד מכבי.
היה אוהד מכבי.
כיום הוא סולד מהדרך של המועדון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־27 אורחים