אדון פדרמן ושאר הנהלת מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אדון פדרמן ושאר הנהלת מכבי

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2013, 00:43

איפה רענן כץ שצריך אותו, איפה?
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2013, 00:52

החישובים האלה מזכירים לי את הקיץ לפני שנתיים, שאני ועוד שניים-שלושה מקסימום עשינו חישובים כי ההתנהלות נראתה הזויה, כל השאר אהבו לקרוא לנו רואי חשבון, ככה שלושה חודשים של וויכוחים כאלו, היום כמעט כולם מתעסקים בזה.

לא בקטע של ״אני צדקתי ואתם טעיתם״, סתם נזכרתי בזה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2013, 00:53

er79 כתב:איפה רענן כץ שצריך אותו, איפה?

למה רענן כץ אם אפשר כבר ללכת על הבוס שלו? :)
מישהו יודע אם האריסונים אוהבים את מכבי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2013, 00:57

חייבים לגרום לסכסוך בין פדרמן לרקאנטי כדי שיעבור צד ויחד עם הרוכשים החדשים ישתלטו על המועדון...
לפחות כלכלית המצב של הרקאנטים יותר טוב מפדרמן...

לגבי האריסונים , אני די בטוח שאחד הבנים של שרי (ג'ייסון) אוהד הקבוצה כי אני מכיר חברים שלו שהם כאלו....אבל חלומות לחוד...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2013, 01:02

yzafrir כתב:

חייבים לגרום לסכסוך בין פדרמן לרקאנטי כדי שיעבור צד ויחד עם הרוכשים החדשים ישתלטו על המועדון...

לגבי האריסונים , אני די בטוח שאחד הבנים של שרי (ג'ייסון) אוהד הקבוצה כי אני מכיר חברים שלו שהם כאלו....אבל חלומות לחוד...

אבל מה עם מיקי?
הוא כבר חזק בכדורסל, תן איזה משכורת חודשית שלך לבניית הקבוצה :D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2013, 01:11

LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:

אבל מה עם מיקי?
הוא כבר חזק בכדורסל, תן איזה משכורת חודשית שלך לבניית הקבוצה :D

אסור להחזיק בשתי קבוצות מתחרות :D ....עוד יגידו שהוא בונה מונפול...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי NY boy » 14 יוני 2013, 01:40

אדון פדרמן מחזיק ב2 קבוצות... מימן את הקבוצה עם החוזים הכפולים שלה הפסדנו את האליפות היום.

צעד ראשון שיועיל בטובו להפסיק לתת לקבוצה אחרת מיליון שקל בשנה בשביל שנפסיד להם אליפות (והם ילחצו ויצביעו בשביל להעביר את המשחק למגרשם הביתי) וישקיע אותם אולי בשחקן בקבוצה שהוא הבעלים שלה!!!
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2013, 08:21

גל מקל כתב:
jol9 כתב:
גל מקל כתב:
למכבי ת"א יש תקציב סביר , עם תקציב דומה היא הגיעה להצלחות עם גרשון, ושרף.
כסף הוא רק חלק מהענין ומסכומים מכובדים (והתקציב של מכבי מכובד) הוא הופך פחות קובע.

ראינו היום קבוצה עם תקציב של שחקן וחצי במכבי לוקחת אליפות, ואת הטורקיות מתרסקות עם מיליוני היורו שנשפכו שם.
אבל עם אתה רוצה דווקא להתמקד בזווית הפיננסית,
תעריך את פדרמן על השקעה יציבה לאורך שנים. עם כל הכבוד לאוליגרך סטייל ארקדי שבא לשנתיים ובורח, אני מעדיף פיננסר ש-20 שנה שופך כסף ומקנה יציבות.
תמדוד את ההשקעה המצטברת שלו.

אבל כמו שכתבתי, הכבוד של העולם לפדרמן\מזרחי הוא לא על ההשקעה הכספית אלא דווקא על הניהול המקצועי, חבל שדווקא פה לא מעריכים את זה,
אבל כנראה שזה מה שהולך היום, ואני מתאר לעצמי שם סוסה יפשל בבלומפילד, אז נתחיל לראות אשכולות נגד גולדהאר, הזכרון של האוהדים הוא קטן יותר מהזיכרון של הכלב שלי.
בלי לפגוע . (באוהדים או בכלב)

אתה טועה במספר דברים:
1 - אנחנו לא צריכים להודות לפדרמן. הוא היה במקום הנכון, בזמן הנכון ועם כסף, והוא השתלט על הקבוצה. מאז עשה כן, הוא הנהיג שיטת ניהול שונה במכבי, ששמה פחות
דגש על הצלחה בלתי מתפשרת, ומעדיף להשקיע מזמנו בשביל להתחבב על עיתונאים ולתת ראיונות כנים בתקשורת.
2 - מאז שפדרמן השתלט על המועדון, הוא העיף מעמדות המפתח את כל האנשים שאינם המקורבים שלו. אני יכול להבין את זה, כשמדובר בתפקיד אחד או שניים, אבל תפקידים
מקצועיים כמו עו"ד, דובר, רו"ח וכו', הם תפקידים לאנשי מקצוע ולא למקורבים.
3 - הבן של פדרמן אף הרחיק לכת, והחליט להריץ פרוייקטים מגלומניים על חשבון התקציב של הקבוצה. פרוייקט מגידו, פרוייקט מחלקת הסקאוטינג וכמובן גם השיטות החדשות
שבטח למד בקולג' בלונדון, כמו דף החתימות המפורסם עליו כולם צריכים לחתום לפני שמחתימים שחקן...
4 - ניהול מקצועי?? אולי ניהול פיננסי. כולם מסכימים על זה. הניהול המקצועי של מכבי צריך להימדד בהצלחות המקצועיות שלה, ולפי התוצאות הללו, הניהול הוא כושל למדי.

מה שעשה פדרמן בעבר לא משנה. אני שוב נותן את דוגמת הכדורגל, אבל ארקדי עשה עבור ביתר המון, והשקיע שם המון המון כסף. זה לא מפריע להם לתקוף אותו, ברגע שהם מרגישים שהמועדון
כבר לא מעניין אותו, ושהוא אינו מוכן להשקיע בו.
יש כאן תשתית פיננסית נהדרת, אבל בשביל ליישר קו עם הקבוצות באירופה, התקציב שבנוי על ההכנסות בלבד, איננו מספיק.
אז או שמהדקים חגורה ומשקיעים בשחקנים איכותיים שיחזירו את המועדון למעלה, או שמוותרים על אחוזי שליטה ומאפשרים לאנשים אחרים לנסות ולנהל את העסק טוב יותר.

קראתי את הפירוט של ארבעת טעותי ועדיין אני לא מבין אותם:
1. מה ז"א היה במקום הנכון?, בזמן הנכון?. אז גם מזרחי המנוול הזה היה בזמן הנכון ואיך שברודי הגיע הוא קפץ על העגלה,ומחרובסקי בכלל אופורטוניסט
ואם יבוא מחר המנהל האגדי עתיר הממון ש90% מהפורום מייחל לו, אז הוא לא בא ב"זמן המתאים"?
2. מאז שפדרמן הגיע למועדון, הוא עשה לו רק טוב, אלו הן עובדות מוצקות, ודעתך לגבי איכותם של העו"ד או הדובר לא רלבנטית, אפילו אם היא נכונה.
3. לא מכיר את כל הפרוייקטים ה"מגולומנים", ואני גם לא בטוח שחלקו של דני באמת כל כך גדול, אני מנחש מבחוץ (כמו כולם פה) שהוא במקרה הטוב ה-5 בהיררכית קבלת ההחלטות.
דווקא פרוייקט מגידו היה רעיון טוב, תמיד רצינו קבוצת בת ועתודה כמו שיש למועדונים הגדולים בספרד. (אתה בטח זוכר את מכבי דרום.) מה רע בזה??
4. ההצלחות המקצועיות של מכבי בתקופת פדרמן, הן פנטסטיות ויוצאות מהכלל.

מה שעשה פדרמן בעבר דווקא כן משנה, כי קבוצת כדורסל היא גם העבר שלה, מכבי ת"א מנצחת לפעמים משחקים רק מכח ההרתעה שבנתה ב-35שנה האחרונות.
כאוהד ותיק זה מוזר שאתה כותב את זה, אגב הסתכל על התמונות של פדרמן ומיזרחי היום והגעת למסקנה ש"המועדון לא מעניין אותם?"
יש באמת תשתית פיננסית מצויינת (התודות לפדרמן, ובעבר ל"עלית"....גם פדרמן מה לעשות.) והיא תישאר ב"ה.
התקציב של מכבי ,עם כל הכבוד לשקלים שלי ושלך, ולכסף מערוצי הספורט. לא בנוי על הכנסות בלבד, לצורך זה נצטרך לשלם על כרטיס למשחק קצת הרבה יותר.
או לקבל שידור חי ב-espn .

1. אם לא פדרמן אז מישהו אחר כבר היה בא.
2. אני רוצה להפריד בין התקופה שבה פדרמן היה עוד אדם במערכת לתקופה שבה הוא הלך והשתלט עד שהגיע לשליטה מלאה
לפני מספר שנים. מה שהוא עשה זה לנקות את המועדון מבפנים ולשים בו את אנשיו בכל התפקידים.
ברמה העובדתית המועדון הולך אחורה בשנים האחרונות וזה על אחריותו של פדרמן בלבד.

3. דני הוא היוזם של הפרוייקטים האלה. בעיקרון אין בהם שום דבר רע אבל כשאתה רואה שאי אפשר להביא היום שחקן
נורמלי בפחות ממליון אז אין טעם לפזר כספים על דברים שאולי מתישהו יוכלו לתרום.

4. שוב, אני מפריד בין התקופות ומאז שפדרמן העיף את כץ, מכבי הפסידה שלוש אליפויות, כמה גביעים ונתנה אולי 2-3 עונות
טובות ביורוליג

לא אמרתי שהמועדון לא מעניין אותם, אלא שהדרך שלהם היא כנראה לא נכונה זה הכל.
לפי מה שידוע לנו ההנהלה מביאה כסף מהבית רק במקרים מסויימים ולא כמדיניות. לכן הם הרבה יותר מנהלי
תקציב קיים והרבה פחות בעלים.
קבוצת ספורט זה לא משהו רווחי ולכן המודל הזה לא יכול לעבוד, אלא רק בשינוי הציפיות והמטרות.

אי אפשר לבנות קבוצה כמו שבנו השנה ולהצהיר שהמטרות לא משתנות. זה פשוט לא עובד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2013, 09:55

LIAV10 כתב:החישובים האלה מזכירים לי את הקיץ לפני שנתיים, שאני ועוד שניים-שלושה מקסימום עשינו חישובים כי ההתנהלות נראתה הזויה, כל השאר אהבו לקרוא לנו רואי חשבון, ככה שלושה חודשים של וויכוחים כאלו, היום כמעט כולם מתעסקים בזה.

לא בקטע של ״אני צדקתי ואתם טעיתם״, סתם נזכרתי בזה

איך שגלגל מסתובב לו :whistle
העיקר שאנחנו לא רואי חשבון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 יוני 2013, 15:53

אי-אפשר לומר זאת אחרת: "הדור הצעיר", שלקח לפני כשנתיים את המושכות, כושל מאז באופן טוטאלי. העונה זה התבטא גם בתוצאה הסופית (עונת יורוליג חלשה, מפגש קטלני מול ריאל מדריד ברבע הגמר, הפסד אליפות) - אבל את הדרך לדד-אנד הזה זיהינו לאורך השנה, כשההנהלה התעקשה לבצע את הפנייה הלא נכונה כמעט בכל צומת אליה הגיעה.

לא נחזור ונמנה את שרשרת הטעויות. אבל כן אפשר לגעת, בקצרה, בטעות אחת מרכזית, שעומדת בבסיס כולן: התחושה המושרשת במנהלים הצעירים לפיה הם מבינים יותר מכולם. היעדר הצניעות שלהם. לא שפדרמן ורקנאטי הצעירים אינם אנשים צנועים לכשעצמם, להפך - כבני אדם הם חבר'ה על הכיפאק - אבל כשזה נוגע למכבי הם משוכנעים, משום מה, שהם מבינים כדורסל לא פחות מהמאמן שלהם ומכל אנשי המקצוע בסביבה. הדור הזקן המשיך לשלוט בקבוצה וסירב לאורך שנים למנות ג'נרל-מנג'ר ולהאציל את כל הסמכויות המקצועיות, כפי שקורה בכל מועדון ספורט מקצועני תקין, לא משום שחשבו שהם מבינים כדורסל טוב יותר ממאמנים, אלא כי לא הסכימו לוותר על השליטה. הם לא רצו לאפשר לאף אחד לקבל החלטות בכסף שלהם. הם רצו לעשות. זהו רצון שמגיע ממקום חיובי בסך הכול, אבל תוצאותיו היו שליליות. בני הדור הצעיר מוכנים לשתף - מכבי הקימה מחדש מחלקת סקאוטינג וכו' - אבל רוצים לקבל בעצמם החלטות כי הם חושבים שהם מבינים כדורסל.

התחושה הזו היא-היא החטא הקדמון. היא גרמה להם להיכנס לעימותים בלתי-נגמרים עם דיוויד בלאט, מה שלבסוף הוביל ליצירת סגל פגיע, בלתי-מאוזן - שהיה קטן בהרבה מסך חלקיו; היא הובילה אותם להיכנס לעימותים מיותרים עם סוכנים ושחקנים, ובסוף עלתה להם באובדן שחקני מפתח רבים (כפי שאולי יקרה שוב בקרוב עם דווין סמית'); היא גרמה להם לבזבז זמן כסף, ולמעשה את העונה. כי מהסגל הנוכחי ישרדו בודדים, ובקיץ שוב תבנה עצמה מכבי מחדש. וגלגל הציפיות והלחץ האכזרי ימשיך, וגם העונה הבאה תרד לטמיון. אלא אם כן יקרה שוב איזה נס ז'לגיריס.

אם מחלקת הכדורגל הביאה ג'נרל מנג'ר זר ובנתה מחדש את ההיררכיה הניהולית-מקצועית, מה שניתק את מעגל הלחצים והכישלונות בן העשור ואפשר לקבוצה לצאת לדרך חדשה - מדוע לא ינוסה הרעיון, בפעם הראשונה, ברצינות (הניסיון עם רלף קליין ז"ל ב-94' ועם צביקה שרף ב-08' לא היו רציניים)?

עצוב שרק גרינוולד מעז להגיד את האמת על ההנהלה שלנו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הגימיקים של פדרמן והצהרת כוונות אמיתית

הודעהעל ידי yellowaura » 14 יוני 2013, 15:55

הגימיקים של פדרמן למכירת מנויים:

1. הבאת כוכב עבר לסגל המקצועי - וויצ'יץ- אחלה גימיק. בבקשה קיבלתם את השם הגדול שרציתם רק בעשור הלא נכון. (לדעתי גם היה צריך להיות רק מאמן גבוהים/עוזר מאמן. תפקיד ארגוני יותר קשה לעשות כזר)
2. הבאת כוכב עבר מזדקן שעוד פעיל (בקושי)- פפלוקאס בזמנו אבל השנה זה יכול להיות שאראס.
3. שחקן נ.ב.א מבוגר (צ'יימברס עוד פנוי ?)
4. משיכת הזמן- הבאת שחקנים משלימים עם רמז להחתמה גדולה על הכוונת (שמודלפות לעיתונות) ובסוף מקבלים את לוגן אחרי שרוב המוניים נמכרים.

נמאס כבר מהגימיקים...

איך נדע שלא מורחים אותנו שוב...הרי בסופו של דבר צריך לתת לפדרמן צ'אנס.

הצהרת כוונות אמיתית תהיה החתמת שחקן גדול כאחת ההחתמות הראשונות ובניית הקבוצה סביבו. לרכוש שחקני חיזוק בינוניים זו הצהרה ברורה שלא יגיע שחקן גדול. כי החתמה כזו עולה הרבה כסף וצריכים לבנות סגל שימקסם את הההחתמה הבכירה ולא להיפך.

כמה גדולה צריכה להיות ההחתמה ?
אני מודע ומקבל את העובדה שפדרמן לא יכול להביא שחקן מוכח שקיים את כל הפוטנציאל הגדול שלו כמו ספאנוליס. מה שכן לשחקן שמביאים צריך להיות פוטנציאל להיות כוכב בסדר גודל שישאיר לנו סיכוי תיאורטי להתמודד מול הכוכבים של צסק"א ו ריאל מדריד.
הוורטאס ולאנגפורד לא שחקנים כאלה. הוורטאס מימש כבר לדעתי את כל הפוטנציאל שלו והוא אכן אחד מהשחקנים הטובים באירופה אבל גם בשיאו שילוב שלו והיקמן לא יספיק לנצח את הקו האחורי של מדריד וצסק"א. לאנגפורד+ היקמן ביחד לא שילוב אידיאלי.

מה נותר... שחקן נ.ב.א ממוצע עם פוטנציאל (ולא שחקן מפח האשפה של הנ.ב.א) כמו שהיה בזמנו עם פארמר ועם ארויו. כן הניסיון של ארויו נכשל אבל בן היתר זה בגלל שלא בנו סביבו קבוצה נורמאלית או מתקרבת לנורמאלית. כמובן שאחרי שמביאים שחקן איכותי צריך לבנות סגל נורמאלי סביבו (תוסיפו לסגל הקיים במקום מדלי ופלאניניץ' סנטר ופורוורד סבירים)

אני לא תמיד בעד צורה כזו של בנייה ובד"כ אני אפילו נגדה אבל השנה הבנייה החזקה של צסק"א וריאל מותירה לקטנות יותר אפשרות אחת כמו של אולימפיאקוס לשים את כל הביצים בסל אחד. תשואה גבוהה בסיכון גדול מהרגיל.

למשל: שון ליווינגסטון שחקן חופשי (בעברו פציעה קשה אבל חזר ונראה לא רע לאחרונה). רק בן 27 היה נחשב לפרוספקט ענק . השכר שלו 253,000 דולר בלבד כיום.
http://www.youtube.com/watch?v=xWFsyxDBjek
http://www.youtube.com/watch?v=OjceJC2nzR0
http://www.youtube.com/watch?v=bFdFk-euPn0

יש עוד מעט שחקנים כאלה שהמחיר שלהם זול יחסית ויש להם סיכוי להיות גדולים. בגלל זה מרביתנו רצינו את פארגו.
נערך לאחרונה על ידי yellowaura בתאריך 14 יוני 2013, 16:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

Re: הגימיקים של פדרמן והצהרת כוונות אמיתית

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2013, 15:58

איך נדע שלא מורחים אותנו שוב

אם לא תהיה החתמה של רכז מצויין אז נדע שמורחים אותנו.
ידוע שרוב השחקנים הטובים נחטפים בהתחלת עונת המלפפונים וכל מיני פליטי אן בי איי והימורים זה שבוע לפתיחת היורוליג.

עריכה: רק עכשיו ראיתי שזה בערך מה שאתה רשמת חחח
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אדגר פו » 14 יוני 2013, 16:04

תבין, מכבי של מזרחי מתה סופית, אף פעם לא הזדהתי עם טור כמו הטור של של " שונא מכבי " כמו גרינוולד.

אין יותר מכביזם, הוא מת , נקבר ועכשיו אומרים עליו קדיש בבית המנוח.

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2651241
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yellowaura » 14 יוני 2013, 16:08

LIAV10 כתב:

ידוע שרוב השחקנים הטובים נחטפים בהתחלת עונת המלפפונים וכל מיני פליטי אן בי איי והימורים זה שבוע לפתיחת היורוליג.

אם כבר הגבת מה דעתך על שון ליווינגסטון ?

עבר את אחת הפציעות הקשות ביותר
http://www.youtube.com/watch?v=MHFs4a-Bb-c

אבל לפני זה היה אחד מהפוטנציאלים הגדולים עם חוזה של מעל 5M דולר. היום סך הכול בן 27 ונראה לא רע. שחקן חכם, גבוה והאתלטיות שלו לא רק ברגליים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2013, 16:20

yellowaura כתב:
LIAV10 כתב:

אם כבר הגבת מה דעתך על שון ליווינגסטון ?

עבר את אחת הפציעות הקשות ביותר
http://www.youtube.com/watch?v=MHFs4a-Bb-c

אבל לפני זה היה אחד מהפוטנציאלים הגדולים עם חוזה של מעל 5M דולר. היום סך הכול בן 27 ונראה לא רע. שחקן חכם, גבוה והאתלטיות שלו לא רק ברגליים.

הפציעה שלו מזכירה לי קצת את זאת של נרלס נואל.
הוא שחקן די גבוה, יכול לשחק בעמדות 1-2-3, אני אוהב שחקנים כאלו, הוא שחקן לא רע בכלל לדעתי.
אם אני אריץ את השם שלו בחיפוש בצד שמאל למעלה אני די בטוח שאמצא אזכור שלי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אלמוג » 14 יוני 2013, 16:39

אדגר פו כתב:תבין, מכבי של מזרחי מתה סופית, אף פעם לא הזדהתי עם טור כמו הטור של של " שונא מכבי " כמו גרינוולד.

גרינוולד אוהד מכבי.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יוני 2013, 16:40

אלמוג כתב:
אדגר פו כתב:תבין, מכבי של מזרחי מתה סופית, אף פעם לא הזדהתי עם טור כמו הטור של של " שונא מכבי " כמו גרינוולד.

גרינוולד אוהד מכבי.

היה אוהד מכבי.
כיום הוא סולד מהדרך של המועדון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 יוני 2013, 16:44

שמואל1 כתב:
אלמוג כתב:

גרינוולד אוהד מכבי.

היה אוהד מכבי.

גם אני סולדת מהדרך הנוכחית של הפדרמניזם.
זה לא אומר שאני לא אוהדת את המועדון ומחזיקה אצבעות ליום שהימים האפורים הללו יחלפו והמכביזם האמיתי (זה של שמעון) יחזור לשלוט.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Allan Turing » 14 יוני 2013, 21:05

LIAV10 כתב:

נדע שלא מורחים אותנו כשהתקציב יעלה ב-30%. קל לדעת את רמת התקציב לפי השחקנים שיגיעו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2013, 21:46

שמואל1 כתב:
אלמוג כתב:

גרינוולד אוהד מכבי.

היה אוהד מכבי.

חלק גדול מהטורים של גרינוולד כאילו מועתקים ישירות מהפורום. בכל אופן צריך להגיד שהוא היחיד שמביא כתבות מעניינות בהקשר של מכבי, ולא סתם רכילויות.
אולי לא כל הדברים נכונים ומדוייקים, אבל יש בהם הרבה מעבר לידיעות של כל מיני גלדסטונים ויעל שחרורים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים