הסופר קלאסיקו הישראלי: מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים,שני, 18:45

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסופר קלאסיקו הישראלי: מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים,שני, 1

הודעהעל ידי rc4991 » 23 פברואר 2014, 16:56

roy1000 כתב:טוב, אז להגיד שמהשחק הזה לא חשוב זו היתממות. למשחק יש חשיבות מכמה בחינות - דבר ראשון המקום הראשון מאוד חשוב. למרות שאין ביתיות, אף אחד במכבי לא רוצה לבוא למלחה למשחק המכריע. לכל מי ששכח, המשחק שיכריע את האליפות יהיה המשחק האחרון באולם במלחה. מישהו פה באמת חושב שלא יהיה לחץ אדיר על השופטים לתת לירושלים אליפות הסטורית במשחק אחרון במלחה? זה תסריט שמכבי חייבת להימנע ממנו ונמנעים ממנו בזה שתופסים את המקום הראשון ומעבירים את המשחק המכריע לנוקיה.

דבר שני - אחרי התבוסה מול צסק"א, יש למשחק גם חשיבות מוראלית מאוד גדולה. אני לא רוצה לדמיין את מפלס הלחץ אם מכבי תפסיד שוב.

תגידו שאני "מאדיר" את ירושלים, אבל לירושלים יש את הסגל הכי טוב שהיה להם מזה הרבה זמן. מכבי כקבוצה טובה יותר, אבל הפערים הם לא עצומים כמו שהיו בשנים האחרונות, בטח שתחת החוק הרוסי.

מכבי צריכה לנצח את המשחק הזה. נקודה. זה תלוי במכבי ובהגנה שלה. אם מכבי תשחק הגנה אגרסיבית כמו שהיא יודעת ותגרום לאיבודי כדור, המשחק הזה ייגמר מהר מאוד. אם מכבי תשחק הגנה נרפית כמו ביום שישי, זה ייגמר בקטסטרופה. מכבי חייבת לאוהדים משחק גדול מחר. לא פחות.

אם זה אני מסכים לגמרי
פערי הרמות צומצמו ואני חושש שהם ימשיכו להתצמצם במידה וכל קבוצה תמשיך בדרך שבה היא מתנהלת עכשיו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 פברואר 2014, 16:58

ankram כתב:הזדמנות נדירה להפועל ירושליים לתת הצהרה רצינית לגבי כוונות אליפות.

אם קיצ'ן היה משחק , הייתי אומר די בוודאות שירושליים פייבוריטים במשחק הזה.

לא רואה את ברייסי רייט נופל מדי מהיקמן , ומרייס לא הייתי מציע לי-ם להבהל , גם הסלים שלו הם מקסם שווא כי אחרים פשוט לא נוגעים בכדור בהתקפה.

יש לירושליים ייתרון רציני מאד בצבע , אליהו , פרחובסקי , גרין ודאנקן , לא נופלים בהרבה ממה שיש למכבי להציע בצבע , גם עם טיוס וסמית'.

גם אם מכבי ילכו לסמול בול , לירושליים יש מספיק אינטיליגנציה להעניש אותם.

בכלל , ההבדל בין ירושליים של העונה לאילו שבעונות האחרונות , היא ברמת האינטיליגנציה , הלפרין , קיצ'ן , אליהו , דאנקן הם שחקנים חכמים , קבוצתיים שאוהבים ויודעים למסור

שחקנים כאלו בדר"כ יקבלו החלטות נכונות גם אם הם נראות "פחדניות"...

בעבר , גם שלמכבי היו שחקנים פחות אינטיליגנטים , היכולת האישית שלהם , הייתה ברמה כזאת שהיתה מאפילה על פעולה לא חכמה.

וזה בדיוק מה שחסר למכבי , רייס ,היקמן , לנסברג , לפרקים יוגב הם שחקנים שלעד יעדיפו מהלך לא חכם , ע"פ חכם , זה למה מכבי לא מסוגלים ל"פרק" קבוצות
או ל"הרוג" משחק , משום שהסיכוי לפעולה אינטיליגנטית שנייה ברצף , נמוך יותר מהסיכוי שסופו לא יעשה עבירה טיפשית.

לא אתפלא אם ירושליים ייקחו את המשחק , הם חזקים בדיוק בנקודות התורפה של מכבי.

בדקתי כמה פעמים במהלך הקריאה שאתה רשמת את זה והופתעתי גם כשלא גיליתי איזה פאנץ' בסוף
אתה זה שתמיד מתעצבן על הערות כאלה (בחלקן ממש לא בצדק לדעתי) ופתאום זאת ההודעה שאתה כותב לפני משחק מול ירושלים?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 17:14

החדשות רק משתפרות:

הצהובים ערכו אימון שכלל את דווין סמית' ואלכס טיוס והם אמורים לשחק מחר בערב אחרי שנעדרו נגד צסק"א. מי שייעדר הוא ג'ו אינגלס, שלא נרשם למשחק, ואילו אנדראה זיזיץ' יהיה בסגל

סמית' וטיוס בפנים. אינגלס בחוץ. ברוך השם.
אני חושב שבמכבי שולחים לאינגלס מסר די ברור שהוא לא ממש רצוי פה לעונה הבאה אם זה לא היה לו ברור עד עכשיו.
roy1000

הודעהעל ידי מכביסט24 » 23 פברואר 2014, 17:18

חזרנו לימים שצריך להשאיר זר אחד בחוץ..
אני מקווה שז'יז'יץ' יתחיל להכנס לעניינים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 פברואר 2014, 17:20

לא בטוח שזו החלטה נבונה.
אם טיוס כשיר, אני חושב שהוא וסופו מספיקים למשחק ליגה. זיזיץ' רק הגיע והוא לא מחובר בכלום לקבוצה, ונגד אילת הוא נראה רע.
לעומת זאת אינגלס שחקן שהתרומה שלו יכולה להיות מכרעת במשחקים כאלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 23 פברואר 2014, 17:24

rc4991 כתב:
ankram כתב:הזדמנות נדירה להפועל ירושליים לתת הצהרה רצינית לגבי כוונות אליפות.

אם קיצ'ן היה משחק , הייתי אומר די בוודאות שירושליים פייבוריטים במשחק הזה.

לא רואה את ברייסי רייט נופל מדי מהיקמן , ומרייס לא הייתי מציע לי-ם להבהל , גם הסלים שלו הם מקסם שווא כי אחרים פשוט לא נוגעים בכדור בהתקפה.

יש לירושליים ייתרון רציני מאד בצבע , אליהו , פרחובסקי , גרין ודאנקן , לא נופלים בהרבה ממה שיש למכבי להציע בצבע , גם עם טיוס וסמית'.

גם אם מכבי ילכו לסמול בול , לירושליים יש מספיק אינטיליגנציה להעניש אותם.

בכלל , ההבדל בין ירושליים של העונה לאילו שבעונות האחרונות , היא ברמת האינטיליגנציה , הלפרין , קיצ'ן , אליהו , דאנקן הם שחקנים חכמים , קבוצתיים שאוהבים ויודעים למסור

שחקנים כאלו בדר"כ יקבלו החלטות נכונות גם אם הם נראות "פחדניות"...

בעבר , גם שלמכבי היו שחקנים פחות אינטיליגנטים , היכולת האישית שלהם , הייתה ברמה כזאת שהיתה מאפילה על פעולה לא חכמה.

וזה בדיוק מה שחסר למכבי , רייס ,היקמן , לנסברג , לפרקים יוגב הם שחקנים שלעד יעדיפו מהלך לא חכם , ע"פ חכם , זה למה מכבי לא מסוגלים ל"פרק" קבוצות
או ל"הרוג" משחק , משום שהסיכוי לפעולה אינטיליגנטית שנייה ברצף , נמוך יותר מהסיכוי שסופו לא יעשה עבירה טיפשית.

לא אתפלא אם ירושליים ייקחו את המשחק , הם חזקים בדיוק בנקודות התורפה של מכבי.

בדקתי כמה פעמים במהלך הקריאה שאתה רשמת את זה והופתעתי גם כשלא גיליתי איזה פאנץ' בסוף
אתה זה שתמיד מתעצבן על הערות כאלה (בחלקן ממש לא בצדק לדעתי) ופתאום זאת ההודעה שאתה כותב לפני משחק מול ירושלים?

אני מזדקן :|

בניגוד למספר כותבים פה , גם אם יש לי דברים לומר שלפעמים לא נעים לומר אותם , אני משתדל לא לחפור עליהם , בטח שמדובר על להגיד משהו חיובי על הקבוצה היריבה שלך
יחד עם להגיד דבר שלילי על הקבוצה שלך , עם זאת קשה לי להניח שאתה יכול לסתור את מה שכתבתי....

ולמרות שאני מת שמכבי ידפקו 30 בראש לי-ם , אני מאד מציאותי , למכבי יש חסרונות מאד מובהקים , שלצערי באים לידי ביטוי במיוחד בליגה מרובת הפורוורדים שלנו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 17:28

שמואל1 כתב:לא בטוח שזו החלטה נבונה.
אם טיוס כשיר, אני חושב שהוא וסופו מספיקים למשחק ליגה. זיזיץ' רק הגיע והוא לא מחובר בכלום לקבוצה, ונגד אילת הוא נראה רע.

אתה מתכוון התרומה למגדל? איזה תרומה תרם לך אינגלס ב- 4 חודשים האחרונים? פיספוסי לייאפים באחד על אפס?
אני לא חושב שז'יז'יץ' בכלל יעלה על המגרש, אבל עצם זה שאינגלס יושב בחוץ כבר משפר את המצב של מכבי. למשחק הזה אנחנו צריכים שחקנים שעלו בטירוף, לא את האיטיות והפלגמטיות של אינגלס.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 23 פברואר 2014, 17:29

זה לא שיש יותר מדי אופציות.
טיוס רק חזר מאיזה 10 יום שהוא לא התאמן , אני כלל לא יודע באיזה כושר הוא יגיע , סופו מועד לפורענות.
יש מצב סביר מאד שסופו ייקלע לבעיית עבירות , או מצ' אפ דפוק , וטיוס עדיין לא יחזור לעצמו , במקרה כזה אין למכבי גיבוי כלל מהספסל (לא שאני בונה משהוא על ז'וז'ו אבל מילא)
לעומת זאת בעמדה 3 , יש את פניני , לנסברג , אפילו דווין במקרה של

שיקול מקובל לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 23 פברואר 2014, 17:30

אם לא שמת לב, התרומה של אינגלס לא מכריעה כלום כבר כמה חודשים. בליגה שלנו עוד יותר קשה לו לבוא לידי ביטוי, מאחר שהוא משחק לא מעט בעמדה 2 בה גארדים נמוכים וזריזים עושים ממנו צחוק.
לגבי זיזיץ - אני מניח שלא ברור מה טיוס יוכל לתת, אם בכלל, אחרי שלא שיחק והתאמן משהו כמו שבועיים ובמכבי לא ממש רוצים להיתקע שוב עם קו קדמי של סופו (שאחרי 22 דקות ביום שישי סביר להניח שלא יהיה רענן במיוחד) ובלו. זה עלול להיות מאוד בעייתי נגד פרחובסקי, דאנקן ואליהו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 17:33

אני לא רואה את הצורך הגדול בז'יז'יץ' כי גם סופו וגם פרחובסקי הם שחקנים ל- 20 דקות וניתן להתאים את המצ'אפ. אולי ז'יז'יץ' הוא ביטוח למקרה שסופו ייכנס לבעיית עבירות כי במשחק במלחה פרחובסקי די חגג על טיוס ומכבי היו צריכים להביא שמירה כפולה.

זיזיץ' יכול לשמור על על פרחובסקי (או גרין). אליהו ודאנקן יהרגו אותו.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 23 פברואר 2014, 17:35

קיצ'ן נרשם למשחק.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 17:41

ankram כתב:קיצ'ן נרשם למשחק.

זה היה די ברור. השאלה כמה הוא ישחק ובאיזה כושר הוא יהיה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2014, 20:24

מזמן לא חיכיתי ככה למשחק.
יש פה הרבה על מה לשחק
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 24 פברואר 2014, 11:51

לשמחתנו, כבר הרבה שנים לא היה מאצ' אפ כל כך טוב בין שתי הקבוצות. עד היום ירושלים היתה יכולה לנצח את מכבי רק אם היא היתה תוספת אותה בתנומה של אמצע העונה או שהיא היתה תוספת יום גדול. העונה, הסגל של ירושלים לא נופל בהרבה, אם בכלל, מהסגל של מכבי. בעמדות 1 ו-2 אין למכבי שום יתרון על הירושלמים - אוחיון והלפרין די שווים, כך גם רייט והיקמן, קיצ'ן טוב יותר מרייס ולנדסברג פחות או יותר מאזן את התמונה. בעמדה 3 יש למכבי יתרון עם סמית' ופניני מול דופרי (שדווקא נותן עונה טובה) והבחור הישראלי הצעיר ששכחתי את שמו. בעמדה 4 יש לירושלמים יתרון גדול עם דאנקן ואליהו מול בלו והבלחות של סמית' ופניני. בעמדה 5 יש למכבי יתרון עם סופו, שהוא כוח גדול, אבל מאוד לא יציב ובליגה שלנו מאוד מתקשה לבוא לידי ביטוי. מעבר לסופו יש למכבי את תיוס ועוד פנסיונר שאני לא מניח שיתרום יותר מדי. אם סופו קם על צד ימין אז יש למכבי יתרון בעמדה זו מול פרחובסקי וגרין (שנותן עונה לא רעה), אם לא אז הכוחות די שקולים גם בעמדה הזו. על פניו, אין הבדל מהותי בין שני הסגלים ואם יש למכבי יתרון הוא לא גדול.
היתרון הגדול ביותר של מכבי הוא על הקווים. גרינברג מאמן טוב אבל לא ברמה של בלאט וגם דרור כהן הרבה פחות מנוסה מגודס. לטעמי זה היתרון הכמעט יחיד של מכבי והוא זה שאמור לתת לה בסופו של דבר את האליפות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 24 פברואר 2014, 12:20

קודי כתב:לשמחתנו, כבר הרבה שנים לא היה מאצ' אפ כל כך טוב בין שתי הקבוצות. עד היום ירושלים היתה יכולה לנצח את מכבי רק אם היא היתה תוספת אותה בתנומה של אמצע העונה או שהיא היתה תוספת יום גדול. העונה, הסגל של ירושלים לא נופל בהרבה, אם בכלל, מהסגל של מכבי. בעמדות 1 ו-2 אין למכבי שום יתרון על הירושלמים - אוחיון והלפרין די שווים, כך גם רייט והיקמן, קיצ'ן טוב יותר מרייס ולנדסברג פחות או יותר מאזן את התמונה. בעמדה 3 יש למכבי יתרון עם סמית' ופניני מול דופרי (שדווקא נותן עונה טובה) והבחור הישראלי הצעיר ששכחתי את שמו. בעמדה 4 יש לירושלמים יתרון גדול עם דאנקן ואליהו מול בלו והבלחות של סמית' ופניני. בעמדה 5 יש למכבי יתרון עם סופו, שהוא כוח גדול, אבל מאוד לא יציב ובליגה שלנו מאוד מתקשה לבוא לידי ביטוי. מעבר לסופו יש למכבי את תיוס ועוד פנסיונר שאני לא מניח שיתרום יותר מדי. אם סופו קם על צד ימין אז יש למכבי יתרון בעמדה זו מול פרחובסקי וגרין (שנותן עונה לא רעה), אם לא אז הכוחות די שקולים גם בעמדה הזו. על פניו, אין הבדל מהותי בין שני הסגלים ואם יש למכבי יתרון הוא לא גדול.
היתרון הגדול ביותר של מכבי הוא על הקווים. גרינברג מאמן טוב אבל לא ברמה של בלאט וגם דרור כהן הרבה פחות מנוסה מגודס. לטעמי זה היתרון הכמעט יחיד של מכבי והוא זה שאמור לתת לה בסופו של דבר את האליפות.

הייתרון של מכבי הוא בתיאום ההגנתי. ביכולת לבצע שמירות כפולות בצבע ולכסות את הקלעים במהירות. התקפית, מכבי תלך לסופו ותפציץ מ-3. ירושלים תלך לפרחובסקי ודאנקן בהתחלה ולרייט בהמשך. יהיה מעניין.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 24 פברואר 2014, 12:24

roy1000 כתב:
קודי כתב:לשמחתנו, כבר הרבה שנים לא היה מאצ' אפ כל כך טוב בין שתי הקבוצות. עד היום ירושלים היתה יכולה לנצח את מכבי רק אם היא היתה תוספת אותה בתנומה של אמצע העונה או שהיא היתה תוספת יום גדול. העונה, הסגל של ירושלים לא נופל בהרבה, אם בכלל, מהסגל של מכבי. בעמדות 1 ו-2 אין למכבי שום יתרון על הירושלמים - אוחיון והלפרין די שווים, כך גם רייט והיקמן, קיצ'ן טוב יותר מרייס ולנדסברג פחות או יותר מאזן את התמונה. בעמדה 3 יש למכבי יתרון עם סמית' ופניני מול דופרי (שדווקא נותן עונה טובה) והבחור הישראלי הצעיר ששכחתי את שמו. בעמדה 4 יש לירושלמים יתרון גדול עם דאנקן ואליהו מול בלו והבלחות של סמית' ופניני. בעמדה 5 יש למכבי יתרון עם סופו, שהוא כוח גדול, אבל מאוד לא יציב ובליגה שלנו מאוד מתקשה לבוא לידי ביטוי. מעבר לסופו יש למכבי את תיוס ועוד פנסיונר שאני לא מניח שיתרום יותר מדי. אם סופו קם על צד ימין אז יש למכבי יתרון בעמדה זו מול פרחובסקי וגרין (שנותן עונה לא רעה), אם לא אז הכוחות די שקולים גם בעמדה הזו. על פניו, אין הבדל מהותי בין שני הסגלים ואם יש למכבי יתרון הוא לא גדול.

הייתרון של מכבי הוא בתיאום ההגנתי. ביכולת לבצע שמירות כפולות בצבע ולכסות את הקלעים במהירות. התקפית, מכבי תלך לסופו ותפציץ מ-3. ירושלים תלך לפרחובסקי ודאנקן בהתחלה ולרייט בהמשך. יהיה מעניין.

מה שציינת (תיאום הגנתי וכד') הוא ענין של אימון ומביא לידי ביטוי את העדיפות שיש למכבי בצוות על הקווים. מבחינת התקפה אין למכבי הרבה יותר מסופו ושלשות. קשה לדעת כיצד יתפתח המשחק אבל אני מתקשה להאמין שיהיה משחק חד צדדי.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 24 פברואר 2014, 13:25

ההחלטה להעדיף את זיזיץ' על אינגלס לא קשורה ליכולות של אינגלס, לפי דעתי זה קשור בלבד בחשש של מכבי להסתמך על כשירותו של סנטר שזה עתה חזר מפציעה וסנטר שהוא סוג של רבע פצוע בקרסול מזה זמן מה. בלאט כנראה מניח שקיים סיכון להסתמך עליהם בלבד ועדיף לחלק את הדקות ולא להעמיס עליהם. מה גם שלאינגלס יש שחקנים בעמדות שלו שיכולים לגבות אותו, כמו סמית, פניני ולנדסברג, לטיוס וסופו אין גיבוי של ממש. אני מניח שאם סופו ו/או טיוס היו כשירים במאת האחוזים, אינגלס היה משחק ולא זיזיץ'.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 24 פברואר 2014, 13:34

er79 כתב:ההחלטה להעדיף את זיזיץ' על אינגלס לא קשורה ליכולות של אינגלס, לפי דעתי זה קשור בלבד בחשש של מכבי להסתמך על כשירותו של סנטר שזה עתה חזר מפציעה וסנטר שהוא סוג של רבע פצוע בקרסול מזה זמן מה. בלאט כנראה מניח שקיים סיכון להסתמך עליהם בלבד ועדיף לחלק את הדקות ולא להעמיס עליהם. מה גם שלאינגלס יש שחקנים בעמדות שלו שיכולים לגבות אותו, כמו סמית, פניני ולנדסברג, לטיוס וסופו אין גיבוי של ממש. אני מניח שאם סופו ו/או טיוס היו כשירים במאת האחוזים, אינגלס היה משחק ולא זיזיץ'.

אתה צודק. בנוסף אפשר גם לשער, שבלאט רוצה להכניס את ז'יז'יץ' לכושר משחק על מנת שיהיה בו שימוש בעתיד, ובשביל זה הבחור חייב לשחק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 24 פברואר 2014, 13:38

felix_r כתב:
er79 כתב:ההחלטה להעדיף את זיזיץ' על אינגלס לא קשורה ליכולות של אינגלס, לפי דעתי זה קשור בלבד בחשש של מכבי להסתמך על כשירותו של סנטר שזה עתה חזר מפציעה וסנטר שהוא סוג של רבע פצוע בקרסול מזה זמן מה. בלאט כנראה מניח שקיים סיכון להסתמך עליהם בלבד ועדיף לחלק את הדקות ולא להעמיס עליהם. מה גם שלאינגלס יש שחקנים בעמדות שלו שיכולים לגבות אותו, כמו סמית, פניני ולנדסברג, לטיוס וסופו אין גיבוי של ממש. אני מניח שאם סופו ו/או טיוס היו כשירים במאת האחוזים, אינגלס היה משחק ולא זיזיץ'.

אתה צודק. בנוסף אפשר גם לשער, שבלאט רוצה להכניס את ז'יז'יץ' לכושר משחק על מנת שיהיה בו שימוש בעתיד, ובשביל זה הבחור חייב לשחק.

נכון, גם זה
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 24 פברואר 2014, 14:30

קודי כתב:מה שציינת (תיאום הגנתי וכד') הוא ענין של אימון ומביא לידי ביטוי את העדיפות שיש למכבי בצוות על הקווים. מבחינת התקפה אין למכבי הרבה יותר מסופו ושלשות. קשה לדעת כיצד יתפתח המשחק אבל אני מתקשה להאמין שיהיה משחק חד צדדי.

נכון, אבל בדיוק אותה ההגנה שעבדה מצויין מול ריאל קרסה לחלוטין מול צסק"א פשוט כי האגרסיביות לא הייתה שם. אם מכבי באה נחושה ואגרסיבית בהגנה לירושלים יהיה קשה מאוד. אני לחלוטין לא אופתע ממשחק חד-צדדי לטובת מכבי. כמוש אמרתי, קבוצות טובות בהרבה מירושלים כבר חטפו תבוסות בנוקיה.
הרי בסופו של דבר הכל מוכרע על כמה שלשות וכמה איבודי כדור.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, מרסר ו־32 אורחים