roy1000 כתב:טוב, אז להגיד שמהשחק הזה לא חשוב זו היתממות. למשחק יש חשיבות מכמה בחינות - דבר ראשון המקום הראשון מאוד חשוב. למרות שאין ביתיות, אף אחד במכבי לא רוצה לבוא למלחה למשחק המכריע. לכל מי ששכח, המשחק שיכריע את האליפות יהיה המשחק האחרון באולם במלחה. מישהו פה באמת חושב שלא יהיה לחץ אדיר על השופטים לתת לירושלים אליפות הסטורית במשחק אחרון במלחה? זה תסריט שמכבי חייבת להימנע ממנו ונמנעים ממנו בזה שתופסים את המקום הראשון ומעבירים את המשחק המכריע לנוקיה.
דבר שני - אחרי התבוסה מול צסק"א, יש למשחק גם חשיבות מוראלית מאוד גדולה. אני לא רוצה לדמיין את מפלס הלחץ אם מכבי תפסיד שוב.
תגידו שאני "מאדיר" את ירושלים, אבל לירושלים יש את הסגל הכי טוב שהיה להם מזה הרבה זמן. מכבי כקבוצה טובה יותר, אבל הפערים הם לא עצומים כמו שהיו בשנים האחרונות, בטח שתחת החוק הרוסי.
מכבי צריכה לנצח את המשחק הזה. נקודה. זה תלוי במכבי ובהגנה שלה. אם מכבי תשחק הגנה אגרסיבית כמו שהיא יודעת ותגרום לאיבודי כדור, המשחק הזה ייגמר מהר מאוד. אם מכבי תשחק הגנה נרפית כמו ביום שישי, זה ייגמר בקטסטרופה. מכבי חייבת לאוהדים משחק גדול מחר. לא פחות.
אם זה אני מסכים לגמרי
פערי הרמות צומצמו ואני חושש שהם ימשיכו להתצמצם במידה וכל קבוצה תמשיך בדרך שבה היא מתנהלת עכשיו