המסע לארה"ב: מכבי נגד מילאנו - שיקאגו, 3:00 בין חמישי לשישי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המסע לארה"ב: מכבי נגד מילאנו - שיקאגו, 3:00 בין חמישי לש

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 ספטמבר 2015, 19:17

נשים את זה שוב פעם פה (מתוך כתבה שפורסמה בכלכליסט ביוני):
מכבי תקיים סדרת משחקי ראווה נגד ארמאני מילאנו בארצות הברית באוקטובר הקרוב. המשחק הראשון יתקיים בניו יורק והשני בשיקגו. לפי טלפז, מילאנו נבחרה בגלל ההיסטוריה המפוארת של המועדון האיטלקי ובגלל היריבות בין שתי הקבוצות שמקורה בשנות השמונים. ניו יורק ושיקגו נבחרו בגלל הקהילות היהודיות והאיטלקיות הגדולות בערים הללו.

המשחק הראשון יתקיים במדיסון סקוור גארדן, המֶכָּּה של הספורט האמריקאי במרכז מנהטן. קהל היעד הוא לא רק ישראלים לשעבר, יהודים ואיטלקים. ניו יורק מלאה באנשים שרק מחפשים על מה להוציא את עודף הכסף שלהם ולוודא שכולם מודעים לסטטוס הכלכלי־חברתי שלהם. מכבי תוציא יותר מ־400 אלף דולר על שכירת האולם. הכרטיסים החלו להימכר בסוף השבוע האחרון של מאי, והמחירים נעים בין 30 דולר ל־150 דולר. מקום על הפרקט יעלה כ־400 דולר. בשיקגו המחירים לכרטיסים הרגילים דומים לאלו שבניו יורק, אבל לצד המגרש אפשר למצוא כרטיסים גם ב־250 דולר.

הטיסות והאירוח יעלו למכבי תל אביב כ־800 אלף דולר. ההוצאות יתחלקו גם עם האיטלקים. אמנם מכבי תל אביב היא היוזמת והמפיקה הראשית, אבל מילאנו שותפה. טלפז עובד עם צוותים איטלקיים ועובד על פנייה לקהל האיטלקי־אמריקאי כפי שהוא פונה לקהל היהודי־ישראלי־אמריקאי. לטענתו, בשיקגו ובניו יורק יש "צבא קטן" של אנשי שיווק איטלקים שמסייעים בהבאת אנשים למשחקים. אפילו בעל הבית של מילאנו, בית האופנה של מעצב־העל האיטלקי, ג'יורג'יו ארמאני, מעורב בהפקת הטור האמריקאי של הכדורסל האירופי.

עם זאת, הצפי הוא שמרבית הקהל שיגיע למשחקים יהיה צהוב. בחישוב מהיר שעשו במכבי — גם אם לא יצליחו למלא את 20 אלף המקומות במדיסון סקוור גארדן או את 20 אלף המקומות ביונייטד סנטר של שיקגו, עדיין יהיה אפשר להרוויח כסף מההרפתקה הזו. הדגש עובר למכירת מרצ'נדייז. אם אנשים יפספסו את החולצה של גיא פניני במדיסון סקוור גארדן, הם תמיד יוכלו לקנות אותה בלחיצת כפתור דרך ענקית המכירות אמזון. זו גם העבודה של טלפז — להפוך את מכבי תל אביב לזמינה ברשת לכל מי שרוצה. בכל העולם.

בניו יורק יש כשני מיליון יהודים, בשיקגו יש קרוב ל-300 אלף יהודים. בשני המקומות הללו יש קהילות איטלקיות גדולות מאוד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 29 ספטמבר 2015, 19:31

https://en.wikipedia.org/wiki/Demograph ... _York_City

1.1 מליון יהודים בעיר.

אני ממש מתקשה להבין למה שיהודים יבואו לראות משחק יורוליג ואיך בכלל אפשר להגיע אליהם.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 29 ספטמבר 2015, 19:41

אחדשיודע כתב:נשים את זה שוב פעם פה (מתוך כתבה שפורסמה בכלכליסט ביוני):
מכבי תקיים סדרת משחקי ראווה נגד ארמאני מילאנו בארצות הברית באוקטובר הקרוב. המשחק הראשון יתקיים בניו יורק והשני בשיקגו. לפי טלפז, מילאנו נבחרה בגלל ההיסטוריה המפוארת של המועדון האיטלקי ובגלל היריבות בין שתי הקבוצות שמקורה בשנות השמונים. ניו יורק ושיקגו נבחרו בגלל הקהילות היהודיות והאיטלקיות הגדולות בערים הללו.

המשחק הראשון יתקיים במדיסון סקוור גארדן, המֶכָּּה של הספורט האמריקאי במרכז מנהטן. קהל היעד הוא לא רק ישראלים לשעבר, יהודים ואיטלקים. ניו יורק מלאה באנשים שרק מחפשים על מה להוציא את עודף הכסף שלהם ולוודא שכולם מודעים לסטטוס הכלכלי־חברתי שלהם. מכבי תוציא יותר מ־400 אלף דולר על שכירת האולם. הכרטיסים החלו להימכר בסוף השבוע האחרון של מאי, והמחירים נעים בין 30 דולר ל־150 דולר. מקום על הפרקט יעלה כ־400 דולר. בשיקגו המחירים לכרטיסים הרגילים דומים לאלו שבניו יורק, אבל לצד המגרש אפשר למצוא כרטיסים גם ב־250 דולר.

הטיסות והאירוח יעלו למכבי תל אביב כ־800 אלף דולר. ההוצאות יתחלקו גם עם האיטלקים. אמנם מכבי תל אביב היא היוזמת והמפיקה הראשית, אבל מילאנו שותפה. טלפז עובד עם צוותים איטלקיים ועובד על פנייה לקהל האיטלקי־אמריקאי כפי שהוא פונה לקהל היהודי־ישראלי־אמריקאי. לטענתו, בשיקגו ובניו יורק יש "צבא קטן" של אנשי שיווק איטלקים שמסייעים בהבאת אנשים למשחקים. אפילו בעל הבית של מילאנו, בית האופנה של מעצב־העל האיטלקי, ג'יורג'יו ארמאני, מעורב בהפקת הטור האמריקאי של הכדורסל האירופי.

עם זאת, הצפי הוא שמרבית הקהל שיגיע למשחקים יהיה צהוב. בחישוב מהיר שעשו במכבי — גם אם לא יצליחו למלא את 20 אלף המקומות במדיסון סקוור גארדן או את 20 אלף המקומות ביונייטד סנטר של שיקגו, עדיין יהיה אפשר להרוויח כסף מההרפתקה הזו. הדגש עובר למכירת מרצ'נדייז. אם אנשים יפספסו את החולצה של גיא פניני במדיסון סקוור גארדן, הם תמיד יוכלו לקנות אותה בלחיצת כפתור דרך ענקית המכירות אמזון. זו גם העבודה של טלפז — להפוך את מכבי תל אביב לזמינה ברשת לכל מי שרוצה. בכל העולם.

בניו יורק יש כשני מיליון יהודים, בשיקגו יש קרוב ל-300 אלף יהודים. בשני המקומות הללו יש קהילות איטלקיות גדולות מאוד.

קצת התבלבלו פה החבר'ה... המשחק הזה הוא בשביל האיטלקים בכלל...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 ספטמבר 2015, 19:48

roy1000 כתב:https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_New_York_City

1.1 מליון יהודים בעיר.

אני ממש מתקשה להבין למה שיהודים יבואו לראות משחק יורוליג ואיך בכלל אפשר להגיע אליהם.

בעיר ניו יורק, יכול להיות.

https://en.wikipedia.org/wiki/Jews_in_N ... ite_note-3
במדינת ניו יורק יש בין 1.75 ל-2 מיליון יהודים.
באזור העיר ניו יורק כ-1.5 מיליון יהודים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 29 ספטמבר 2015, 19:55

כתבה בנושא מלפני 3 שנים
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-4242725,00.html
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 29 ספטמבר 2015, 19:55

הרוב הגדול של היהודים הם חרדים, ככה שפוטנציאל האוהדים פה הוא לא ברמה הזו. בכל מקרה, נראה כמה יגיעו. אם למשחק מול הנטס הגיעו 15,000 אוהדים, נראה לי שיהיה קשה למלא את הגארדן.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 29 ספטמבר 2015, 20:01

roy1000 כתב:הרוב הגדול של היהודים הם חרדים, ככה שפוטנציאל האוהדים פה הוא לא ברמה הזו. בכל מקרה, נראה כמה יגיעו. אם למשחק מול הנטס הגיעו 15,000 אוהדים, נראה לי שיהיה קשה למלא את הגארדן.

אבל די כבר עם היהודים האלה... אני מזכיר לך שמכבי משחקת מול מילאנו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 ספטמבר 2015, 20:02

felix_r כתב:כתבה בנושא מלפני 3 שנים
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-4242725,00.html

שאלה נוספת שהוצגה במחקר עסקה במידת הקירבה של יהודי ניו-יורק למדינת ישראל: לפי המחקר כ-44% מיהודי ניו-יורק מרגישים שייכות לישראל ודואגים לעתידה. 69% מקרב האורתודוכסים חשים קירבה לארץ בהשוואה ל-38% מקרב החילונים.

נשארנו עם 660 אלף יהודים מתוך 1.5 מיליון + איטלקים.

roy1000 כתב:הרוב הגדול של היהודים הם חרדים, ככה שפוטנציאל האוהדים פה הוא לא ברמה הזו. בכל מקרה, נראה כמה יגיעו. אם למשחק מול הנטס הגיעו 15,000 אוהדים, נראה לי שיהיה קשה למלא את הגארדן.

איך אתה אוהב להסתכל על הצד השלילי...
בכל מקרה, במשחק הקודם בניו יורק ראיתי שהיו פה ושם חרדים. אבל כן, באופן כללי הם לא קהל היעד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 ספטמבר 2015, 20:14

עזבו את המסע הספציפי. בטווח הארוך, מה אפשר להשיג מהשוק הזה? כמה יהודונים אמריקאיים שקונים חולצות של פניני ופארמר?
אני מבין שבונים על זכויות שידור. איזו רשת תרכוש משחקים של מכבי בשביל הקהל היהודי? כמה היא תשלם?
שוב, כמו כל פרוייקט של דני, זה בזבוז כסף משווע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 29 ספטמבר 2015, 20:16

MTA2311 כתב:עזבו את המסע הספציפי. בטווח הארוך, מה אפשר להשיג מהשוק הזה? כמה יהודונים אמריקאיים שקונים חולצות של פניני ופארמר?
אני מבין שבונים על זכויות שידור. איזו רשת תרכוש משחקים של מכבי בשביל הקהל היהודי? כמה היא תשלם?

לא מסכים איתך.
אתה יודע כמה שורות נחמדות הוא יכול לרשום בקו"ח שלו?
זה ישתלם לו בסוף גם בכסף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 29 ספטמבר 2015, 20:23

MTA2311 כתב:עזבו את המסע הספציפי. בטווח הארוך, מה אפשר להשיג מהשוק הזה? כמה יהודונים אמריקאיים שקונים חולצות של פניני ופארמר?

אין שום סיכוי שישלמו כסף על זכויות שידור של המשחקים האלה. גם הרעיון של למכור חולצות של פניני או פארמר נראה לי הזוי.
אני לא חושב שאי פעם ראיתי מקרה שאתה בא ומציע מוצר נחות בשוק זר ומצליח למכור יותר מהמוצר המקומי העדיף. אם איכשהו זה יצליח, אפשר יהיה למנות את דני פדרמן לאיש השיווק של העשור.
לי זה נראה כמו המגלומניה בהתגלמותה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 ספטמבר 2015, 20:29

jol9 כתב:

לא מסכים איתך.

הוא מחפש עבודה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 29 ספטמבר 2015, 20:36

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

לא מסכים איתך.

הוא מחפש עבודה?

יום אחד כשהוא ינסה להפוך להיות ראש ממשלה או משהו בסגנון, זה יעזור לו לרזומה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 ספטמבר 2015, 21:12

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

לא מסכים איתך.

הוא מחפש עבודה?

יום אחד כשהוא ינסה להפוך להיות ראש ממשלה או משהו בסגנון, זה יעזור לו לרזומה

אם זה אומר שהוא עוזב את מכבי אני מצביע לו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 29 ספטמבר 2015, 21:13

לברוח מאחריות הוא כבר יודע, וזה במילא 90% מהעבודה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ספטמבר 2015, 01:50

מכבי ת''א נחתה בארה"ב, ניסיון למפגש עם האפמן
על רקע הבשורות הקשות על מצבו של סנטר העבר, הצהובים הגיעו לצמד המשחקים מול מילאנו. גודס ירצה למאמני מכללות, סקאוטרים יצפו בבנדר
http://one.co.il/Article/15-16/2,0,1219 ... tml?ref=hp
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ספטמבר 2015, 01:51

הסקאוט של אורלנדו מג׳יק ואקס מכבי אנתוני פארקר יגיע לשיקאגו וניו יורק לעקוב מקרוב אחר הפורוורד הצעיר דראגן בנדר שתופס כותרות. כמו כן, סביב בנדר טירוף בקרב קבוצות האן.בי.אי כאשר כל 30 הקבוצות צפויות לשלוח נציגים למשחקים כדי לצפות ביהלום הקרואטי.

:eek :eek :eek
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 ספטמבר 2015, 01:54

שמואל1 כתב:
הסקאוט של אורלנדו מג׳יק ואקס מכבי אנתוני פארקר יגיע לשיקאגו וניו יורק לעקוב מקרוב אחר הפורוורד הצעיר דראגן בנדר שתופס כותרות. כמו כן, סביב בנדר טירוף בקרב קבוצות האן.בי.אי כאשר כל 30 הקבוצות צפויות לשלוח נציגים למשחקים כדי לצפות ביהלום הקרואטי.

זה באמת הרבה, אבל זאת העבודה של הסקאוטים, לראות שחקנים בלייב ולא היי-לייטס ביוטיוב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 ספטמבר 2015, 02:01

שמואל1 כתב:

לא לתת לו אפילו דקה אחת
כן, אני ז*נה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ספטמבר 2015, 11:33

זה הרי ברור שבשנייה שהוא יתחיל לתת תפוקה מינימאלית הוא יעזוב. אני חשבתי שזה יהיה עוד כמה שנים, ולא השנה, אבל אי אפשר לדעת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־38 אורחים