אחדשיודע כתב:מילוס כתב:אם מישהו פה ציפה לקבל את לויד מהספסל - הוא הוזה, ועוד יותר - הוא בדיוק מי שיבוא בטענות על זה ששוב לא השקיעו בשחקני הפנים. אני לא יודע איך אנגולה יהיה, אבל דווקא הפעם - זה בדיוק הפרופיל שציפיתי לו.
השניה שידרגו את החוזה ל-BB לחצי מתקציב השחקנים, ולקולסון כנראה לשכר של שחקן מוביל, אז מה הציפייה? להביא שוב מחליף במיליון, בנוסף לעוד שני גבוהים במיליון+? אנחנו מכבי, זה לא יקרה.
התכוונת שאנחנו מכבי ״פדרמן״ תל אביב. כי זה לא קשור למכבי, זה קשור לבעלים של המועדון. עוד מעט תראה מה שינוי בעלים יעשה לקבוצה קטנה בירושלים. כסף לא יהווה עניין שם.
ולגבי אנגולה - זה לא שחור או לבן. אתם תמיד לוקחים דברים פה לקיצון. אני למשל חושב שזה הימור סביר (אם הוא זול), אבל מעלה תהיות לגבי המועד. זאת אומרת, למה בכלל לסגור עם שחקן בקליבר הזה באפריל? מה בוער? למה לא לבדוק אופציות בקיץ? לא מדובר בשחקן שעשירות היבשות רודפות אחריו. אפשר היה לשים אותו על הולד, כמו שעשו עם הרבה שחקנים אחרים בעבר, ולהחתים אותו אם שחקן טוב ממנו לא נתפס בחקה. הסקאוטינג של מכבי כולל בעיקר שחקנים שהיו פה בארץ, ולא הרבה לזה. וזאת הבעיה.
אה, בדוק.. הכוונה שלי היתה למכבי פדרמן, הקבוצה שלא זזה מסביבות ה-7 7 ומשהו מיליון תקציב שכר (לכן ציינתי שרק BB הם חצי), אלו העובדות כרגע, לצערנו.
ואני כן מסכים שאפשר לחכות, מצד שני אם בחרו ללכת ביחסית זול על העמדה הזו, ועבור שחקן עליו במכבי זוממים (לכאורה) כבר תקופה, לא בטוח שהיינו מקבלים טוב בהמון ביוני או יולי.
אם הם יגיעו לקיץ בידיעה שיש סגל כמעט סגור, כשאפשר להתמקד בשני גבוהים בתקציב X - זה יתרון גדול מאוד.