פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
05 מאי 2023, 13:07
אחדשיודע כתב:מילוס כתב:אם מישהו פה ציפה לקבל את לויד מהספסל - הוא הוזה, ועוד יותר - הוא בדיוק מי שיבוא בטענות על זה ששוב לא השקיעו בשחקני הפנים. אני לא יודע איך אנגולה יהיה, אבל דווקא הפעם - זה בדיוק הפרופיל שציפיתי לו.
השניה שידרגו את החוזה ל-BB לחצי מתקציב השחקנים, ולקולסון כנראה לשכר של שחקן מוביל, אז מה הציפייה? להביא שוב מחליף במיליון, בנוסף לעוד שני גבוהים במיליון+? אנחנו מכבי, זה לא יקרה.
התכוונת שאנחנו מכבי ״פדרמן״ תל אביב. כי זה לא קשור למכבי, זה קשור לבעלים של המועדון. עוד מעט תראה מה שינוי בעלים יעשה לקבוצה קטנה בירושלים. כסף לא יהווה עניין שם.
ולגבי אנגולה - זה לא שחור או לבן. אתם תמיד לוקחים דברים פה לקיצון. אני למשל חושב שזה הימור סביר (אם הוא זול), אבל מעלה תהיות לגבי המועד. זאת אומרת, למה בכלל לסגור עם שחקן בקליבר הזה באפריל? מה בוער? למה לא לבדוק אופציות בקיץ? לא מדובר בשחקן שעשירות היבשות רודפות אחריו. אפשר היה לשים אותו על הולד, כמו שעשו עם הרבה שחקנים אחרים בעבר, ולהחתים אותו אם שחקן טוב ממנו לא נתפס בחקה. הסקאוטינג של מכבי כולל בעיקר שחקנים שהיו פה בארץ, ולא הרבה לזה. וזאת הבעיה.
אה, בדוק.. הכוונה שלי היתה למכבי פדרמן, הקבוצה שלא זזה מסביבות ה-7 7 ומשהו מיליון תקציב שכר (לכן ציינתי שרק BB הם חצי), אלו העובדות כרגע, לצערנו.
ואני כן מסכים שאפשר לחכות, מצד שני אם בחרו ללכת ביחסית זול על העמדה הזו, ועבור שחקן עליו במכבי זוממים (לכאורה) כבר תקופה, לא בטוח שהיינו מקבלים טוב בהמון ביוני או יולי.
אם הם יגיעו לקיץ בידיעה שיש סגל כמעט סגור, כשאפשר להתמקד בשני גבוהים בתקציב X - זה יתרון גדול מאוד.
05 מאי 2023, 13:11
עם קונספט בחירת השחקנים הנוכחי אנתוני פארקר בחיים לא היה נוחת פה
09 מאי 2023, 10:25
אראל בתפקידו החדש מפרסם שתמיר בלאט על סף סיכום במכבי
https://sports.walla.co.il/item/3577455Sent from my RMX2111 using Tapatalk
09 מאי 2023, 10:42
לאור מה שאנחנו רואים מהישראלים השנה ובהנחה שים מדר הוא לא אופציה, זה צעד נכון
09 מאי 2023, 10:53
אכן צעד מתבקש. מקווה שיוכל לתרום גם ברמת היורוליג 10-15 דקות במשחק.
09 מאי 2023, 10:54
חבל מאוד. העדיפות המוחלטת צריכה להיות קודם מדר, ורק אם לא מתאפשר - אולי בלאט.
09 מאי 2023, 11:10
צעד מזעזע
09 מאי 2023, 11:25
לי נראה שהוא לא יספיק כרכז מחליף ביורוליג, הלוואי ואתבדה.
09 מאי 2023, 11:32
במקום זיו זה בסדר גמור.
09 מאי 2023, 11:33
אחרי מה שראינו מזיו אני לא חושב שיש בכלל שאלה שהוא נחוץ פה.
לא חושב שמדר היה אופציה גם ככה..
09 מאי 2023, 11:38
WendelA כתב:לי נראה שהוא לא יספיק כרכז מחליף ביורוליג, הלוואי ואתבדה.
2 הרכזים שלנו זה בולדווין ובראון
גיבוי לעמדת הרכז בלאט זה בסדר גמור
הוא בא על המשבצת של זיו
09 מאי 2023, 11:39
לא, הוא בא על המשבצת של אדאמס
09 מאי 2023, 11:44
MTA2311 כתב:לא, הוא בא על המשבצת של אדאמס
ומה עם אנגולה?
09 מאי 2023, 11:50
omerk כתב:MTA2311 כתב:לא, הוא בא על המשבצת של אדאמס
ומה עם אנגולה?
עושה רושם של יותר סווינגמן עם יכולת להוביל כדור מרכז מחליף.
בלאט לא בא לפה בשביל להיות רכז שלישי, ומכבי לא תשלם לו את מה שהיא תשלם לו בשביל שהוא יהיה רכז שלישי.
להגיד שהוא בא על חשבון זיו זה ניתוק.
09 מאי 2023, 12:01
הוא בא על תקן הרכז הישראלי ה״בכיר״ . בדיוק כמו שזיו הגיע בעונת 21-22 וקיבל לא מעט דקות במחזורי היורוליג הראשונים עד שנבעט לספסל. אם הוא וזיו ישארו זה משהו אחר. אבל אין לי ספק שזיו הולך. בלאט יקבל את ההזדמנות בדיוק כמו שזיו קיבל בעונה שעברה כשהגיע (15 דקות נגד הכוכב במחזור השני ביורוליג, 12 דקות נגד באיירן במחזור הראשון. כולן כרכז) . יהיה טוב ימשיך לא יהיה טוב יסיים כמו זיו כמעודדת. הוא בא עם סטטוס אחר , אבל לאותו רול פוטנציאלי.
זיו סיים לטעמי.
09 מאי 2023, 12:07
תמיר כשלעצמו אחלה רכז.
רק לא ברור איך זה מסתדל מבחינת חמישיות, כי די ברור שהוא עולה מהספסל והוא וגונדי זה חתיכת מיסמאצ' הגנתי
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
09 מאי 2023, 12:16
בלאט זו בושה של החתמה . לשים לא מעט כסף על ילד לא מספיק מוכשר , ללא נתונים פיזיים שלא שומר בכלל , כן ... לא שומר בכלל רק כדי לרצות את דייויד זו שערוריה
יש כבר את ג'ונדי בתפקיד הזה , והוא מעולה . תוסיפו לג'ונדי כמה דרכמות במקום להביא את בלאט החור בהגנה הזה
09 מאי 2023, 12:36
Neo כתב:בלאט זו בושה של החתמה . לשים לא מעט כסף על ילד לא מספיק מוכשר , ללא נתונים פיזיים שלא שומר בכלל , כן ... לא שומר בכלל רק כדי לרצות את דייויד זו שערוריה
יש כבר את ג'ונדי בתפקיד הזה , והוא מעולה . תוסיפו לג'ונדי כמה דרכמות במקום להביא את בלאט החור בהגנה הזה
לדעתי הוא בא לא כמחליף של ג'ונדי אלא כמחליף את יפתח זיו. בכל מקרה החתמה חלשה, הוא עולה לא מעט ולדעתי לא יתרום יותר מידי, גם תקרת הזכוכית שלו נמוכה.