עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 09:39

יוסי22 כתב:ולכן מכבי תעשה הכול כדי להשאיר את סופו שהוא אחד הבודדים באירופה שנותן אופציה בטוחה בצבע ויכול לעשות את ההבדל בין עוד קבוצת לקבוצת צמרת .

לגבי סמית התיאורים פה מוגזמים בטירוף , הוא אולי לא שחקן התקפה מבריק אבל הוא שחקן הגנה יוצא מן הכלל וגם בצד ההתקפי לא מעט פעמים הוא היה שם ברגעים קריטים , זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו .

להגיד שנביא איזה הימור מהליגה והוא בוודאות יהיה טוב ממנו זה קשקוש מוחלט , למזלנו בלאט מבין את זה .

ושוב- מדברים פה על הנדריקס אבל הוא הוכיח (למעט לפליקס שטוחן את זה כבר שנה ולקח הפסקה של כמה חודשים כשהאיש הציג פתיחת עונה פנטסטית) שהוא שחקן משלים ברמה הגבוהה ביותר באירופה ויחד עם סופו הם משלימים בעיני את עמדה 5 הטובה באירופה , לא פלא שמכבי מוכנה להוציא סכומים גבוהים עליו , דווקא בעמדה של סמית אפשר לחסוך כשיחד עם פניני שיחזור לעצמו באיזשהו שלב אפשר להסתדר בעמדה הזו אם נחזיק בקן האחורי את לאנגפורד + רכז בכיר .

את הלפרין גם הייתי מחזיר כי הוא יוסיף עוד עומק בקו האחורי ויתן למכבי קבוצה שלמה יותר מהשנה , אם כי גם השנה מכבי קבוצה ראויה בהחלט והדרך שבה הקבוצה התמודדה עם 3 הליגות והעזיבה של פארמר מעוררת הערצה.

מפאפס כנראה יפרדו כי בלאט לצערי לא סופר אותו , מאלט יחזור לשרלואה ושייר כנראה יושאל ככה שנקבל (או לפחות זה מה שהייתי רוצה לראות) קבוצה איכותית מאוד עם רכז בכיר, אוחיון , לאנגפורד , הלפרין, טל , סמית , פניני , בלו, אליהו , מאצ'באן , סופו והנדריקס .

למי שחושב שאני חולם אני אזכיר שלא היינו רחוקים מזה השנה עם הלפרין ופארגו שהבריזו ברגע האחרון בגלל בעיות טכניות/התנהגות מגעילה.

התיאורים מוגזמים בטירוף לגבי סמית'? ההתגוננות שלך לגביו מוגזמת הרבה יותר. זה לא שכולם עיוורים ורק אתה רואה שהוא טוב אז הוא טוב. הוא לא! לא צריך ליהיות גאון כדי להבין את זה, ועובדה ש99% מהפורום חושב ככה.
שחקן הגנה יוצא מהכלל? שחקן הגנה טוב, טוב מאוד אפילו, אבל לא יותר. לצד משחקי הגנה מצוינים (מול ווימס לפרקים, מול וויאצ'יץ', ורודי במשחק החוץ), היו לו משחקי הגנה לא טובים (מול מיקוב ומרקוישבילי שחגגו עליו כאילו אין מחר, היירסטון שהתעלל בו, גאלינרי שעשה 2 שיאי עונה מולו, ואפילו לוצ'יץ' עשה לו בית ספר)
לא מעט פעמים היה ברגעים הקריטיים? ממש לא. הוא קלע איזה אולי 2 סלים בדקות חשובות בסופי משחק, ועוד כמה סלי מומנטום פה ושם. SO? איפה הוא היה שאר העונה? כלום ושום דבר. שחקן שאמור ליהיות על תקן הקלעי בחמישיה, קולע ב25% מה3 ביורוליג! (והוא לוקח לא מעט זריקות ל3). הוא לא עושה כלום בצד ההתקפי. גם פניני וגם בלו עדיפים עליו שם.
לטעמי, אם נביא שחקן צעיר ומוכשר, שאנחנו יודעים שיש לו כישרון גדול, ועבר כבר שנה-שנתיים באירופה, 90% שהוא יהיה טוב מסמית'. כי ליהיות פחות טוב ממה שסמית' נותן לנו, יהיה מאוד מאוד קשה. אם תביא שחקן שאתה יודע שיש לו כישרון, לפחות אתה תוכל להרוויח שחקן יותר טוב מסמית', וגם אם הוא יהיה כישלון ענק, נפילה סטייל קאמניגנס, הפער בינו לבין סמית' ממש לא יהיה משמעותי. ורוב הסיכויים שזה לא יקרה. מה לעשות, אני לא רואה מצב שמביאים שחקן מוכשר שהראה את הכישון שלו באחת הליגות באירופה, מצידי אפילו לאנדסברג שנחשב כישרון גדול מאוד במכללות, ועושה עונה (אישית) טובה, מציג יכולת פחות טובה ממה שסמית' נותן לנו. בנוסף, אתה מביא אותו במחיר נמוך יותר. לסמית' אתה תשלם סכום לא קטן (וגם לא גדול, אבל השכר שלו יגדל שנה הבאה), ואתה יודע שבטוח תקבל ממנו בינוניות ואף שחקן חילוש.
הנדריקס ממש ממש לא הוכיח שהוא שחקן משלים ברמה הגבוה ביותר באירופה. אם הוא היה כזה, לא היו עושים לו קרקס ושחקנים לא היו עושים מולו שיאי עונה. שחקן משלים ברמה הגבוה ביותר זה שחקן כמו וואסקאז, הנדריקס? שחקן משלים נחמד, לא יותר
לומר שלמכבי תיהיה את עמדת הסנטר הכי טובה באירופה עם ריץ' וסופו זה רחוק מאוד מהמציאות. עם כל הכבוד, ראינו את שניהם מול הסוללה של בארסה, או הגבוהים של פנא שהתעללו בהם ב2 צידי המגרש שנה שעברה בגמר. שעשו להם בית ספר. אני לא רוצה בכלל לחשוב מה יהיה אם הם יפגשו את קרסטיץ' וקאון. יחד עם מאצ'בן ואליהו זה קוו קדמי יוצא מהכלל. הכי טוב באירופה? ממש לא.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 23 פברואר 2012, 09:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 פברואר 2012, 09:43

לא ראינו כלום מול ברצלונה כי השחקן המרכזי בקו הקידמי קרי סופו שיחק פצוע , כשסופו כשיר זה עמדה 5 הטובה באירופה ואם יחזירו את מאצ'באן שנה הבאה זה יהיה הקו הקידמי הטוב באירופה.

על השאר כבר טחנו יותר מידי , שוב לשמחתי בלאט רואה את זה בצורה שונה מהצורה המתלהמת שבה הפורום שופט את השחקן הזה.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 09:55

יוסי22 כתב:לא ראינו כלום מול ברצלונה כי השחקן המרכזי בקו הקידמי קרי סופו שיחק פצוע , כשסופו כשיר זה עמדה 5 הטובה באירופה ואם יחזירו את מאצ'באן שנה הבאה זה יהיה הקו הקידמי הטוב באירופה.

על השאר כבר טחנו יותר מידי , שוב לשמחתי בלאט רואה את זה בצורה שונה מהצורה המתלהמת שבה הפורום שופט את השחקן הזה.

נו די.. עזוב אותך מתירוצים.
שבוע לפני כן הוא היה מצוין מול ז'לגיריס. בא מול בארסה, קיבל את הכדורים, קיבל את הזריקות, ולא הצליח. מה לעשות, פרוביץ' לא פראייר.
זאת לא העמדה 5 הכי חזקה באירופה. זה שאתה אומר את זה לא יהפוך את זה לנכון. כי זה לא. יש לסופו והנדריקס יותר מדי חסרונות, וגם פחות כישרון מקווים קדמיים אחרים. סופו מביא התקפה מצוין, והוא בהחלט בטופ 5 של הסנטרים באירופה. אחלה. אבל גם לו יש חסרונות, שהוא ONE MOVE PLAYER, והוא מתקשה בהגנה, כך שעם כל האהבה אליו, הוא עדיין לא הסנטר המוביל באירופה. הנדריקס שחקן התקפה סביר ולא יותר, בעל חסרונות בתחום הזה, וראינו שהוא פוגש סנטרים טובים, כמו וואסקאז, באטיסט שנה שעברה, באראץ שנה שעברה, שרמדיני, ואפילו ראקוביץ', ופרוביץ' שנה שעברה, הם עושים לו בית ספר! זאת עובדה. ובצד השני הוא מאוד מתקשה מולם. יש לו פה ושם כמה משחקים התקפיים טובים כל שנה, אבל זה ממש לא מספיק.
הקוו הקדמי של בארסה עשה לנו בית ספר, וזאת עובדה. לא תוכל לשנות את זה. לורבק, וואסקז, פרוביץ', ועוד יש להם את נדונג שכמעט ולא שיחק.
הקוו הקדמי של פאו התעלל בנו שנה שעברה, וזה שסופו היה בריא, וכנ"ל הנדריקס. עם כל המאסה והאורך שיש להם והעומק, סגרו לחלוטין את סופו בצבע, ובצד השני באטיסט התעלל בכל מי ששמר אותו.
אצל צסק"א זה אף יותר חמור. אם יש קבוצה שאפשר להגיד כמעט בוודאות שיש להם את הקוו הקדמי הטוב באירופה, וגם את העמדה 5 הטובה באירופה, זה הם. יש לך את קרסטיץ', הסנטר הטוב באירופה (יש שיגידו אולי לורבק, בסדר, אני חושב שקרסטיץ' עדיף). שחקן שעולה על סופו. גבוה, מאוד מאוד חזק, משחק פוסט משובח, קליעה מחצי מרחק, ריבאונדר טוב, ופיק-אנד-רול מצוין. סנטר מושלם. שיש לך את קאון על (למרות שבזמן האחרון הוא פותח בחמישיה, אבל זה לא משנה), שעליו כן אפשר לומר שהוא סנטר הגנתי ושחקן משלים ברמה הגבוה באירופה. בנוסף יש להם את סוקולוב שלא משחק ביורוליג כמעט בכלל, לברינוביץ', ובעמדה 4 את וורונצביץ' וחריאפה המצוינים, זאת קבוצה עם קוו קדמי עדיף על מכבי. גם בעמדה 5.
אפשר לומר שלמכבי יש קוו הקדמי, ואת עמדת הסנטר ברמה גבוה, בטופ 5 באירופה. אבל ממש לא הטוב באירופה
asafb96

הודעהעל ידי NY boy » 23 פברואר 2012, 10:35

~Box & 1~ כתב:2. פולן מוזכר פה על ימין ועל שמאל כי הוא נמוך, כי הוא עושה רושם זריז מאוד, כי הוא מזכיר לנו את פארגו, כי הוא דומה במבנה הגוף לפארגו, כי הוא עושה האלי הופים כמו פארגו.
ואולי הוא גם צעיר שיכול לכבד חוזים ואפילו להשאר כמה שנים במכבי אם יתגלה כהפתעה טובה, כבר אמרתי פארגו?

וואלה, שחקן נמוך זה סיבה להחתים אותו. באמת סיבה מצויינת.

אתה מודע לעובדה שפולן לא עשה האלי אופ אחד מימיו? שהוא בקושי מסוגל להטביע? שהוא מאד לא אתלטי, זריז כן, אבל מאד לא אתלט שבקושי מטביע וכל קשר בינו לבין פארגו הוא בכלל לא קיים (לא במציאות ולא בדמיון). הוא כן מהיר, זריז, הוא קלעי טוב מפארגו, הוא בעצם יותר 2 נמוך מרכז בכלל, ושחקן חביב אבל בינוני.

ממש לא ברור איך הוא מקבל פה הייפ על סמך "מועמדות" שלו לכאורה במהלך העונה כששחקנים טובים ממנו בהרבה, אפילו בליגה האיטלקית, שמוכיחים את עצמם כבר כמה שנים לא.
NY boy

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 פברואר 2012, 10:53

איך בדיוק ה"עובדה" שסופו פצוע הפכה לתירוץ ? הוא פצוע ! (זה מזכיר לי את ההתעקשות שלך על ביינום , אתה כאילו מתקשה לקבל מצב שבו שחקן פצוע) אם תיקח מצב סטנדרטי שלו כמו בשנה שעברה תראה שהוא נתן שני משחקים טובים מול הקו הקידמי של בארסה .

אני אזכיר שוב שהוא נבחר לסנטר השנה באירופה על ידי היורוליג ולא על ידי.

לגבי הנדריקס לפני חודש כבר גמרו עליו את ההלל פה ובצדק , בניגוד לאלו שמתהפכים כמו סטייק כל שבוע יש לי זיכרון לקצת יותר מ-5 דקות , מצטער על זה באמת.

הבעיה של הנדריקס כרגע היא שבלאט הפך אותו לשחקן חמישיה כשהוא אמור לעלות מהספסל , את התפקיד שלו כסנטר מחליף מהספסל הוא עושה ברמה הכי גבוהה באירופה , לכן אני גם לא מתלהב מההברקה של בלאט עם ההצבה שלו בחמישיה ולטעמי למרות המצב הבעייתי עם סופו הוא צריך לפתוח בחמישיה והנדריקס צריך לעלות מהספסל.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 11:10

יוסי22 כתב:איך בדיוק ה"עובדה" שסופו פצוע הפכה לתירוץ ? הוא פצוע ! (זה מזכיר לי את ההתעקשות שלך על ביינום , אתה כאילו מתקשה לקבל מצב שבו שחקן פצוע) אם תיקח מצב סטנדרטי שלו כמו בשנה שעברה תראה שהוא נתן שני משחקים טובים מול הקו הקידמי של בארסה .

לגבי הנדריקס לפני חודש כבר גמרו עליו את ההלל פה ובצדק , בניגוד לאלו שמתהפכים כמו סטייק כל שבוע יש לי זיכרון לקצת יותר מ-5 דקות , מצטער על זה באמת.

הבעיה של הנדריקס כרגע היא שבלאט הפך אותו לשחקן חמישיה כשהוא אמור לעלות מהספסל , את התפקיד שלו כסנטר מחליף מהספסל הוא עושה ברמה הכי גבוהה באירופה , לכן אני גם לא מתלהב מההברקה של בלאט עם ההצבה שלו בחמישיה ולטעמי למרות המצב הבעייתי עם סופו הוא צריך לפתוח בחמישיה והנדריקס צריך לעלות מהספסל.

אתה מדבר שטויות.
סופו לא היה פצוע מול בארסה. עובדה שהוא בא, פתח בחמישיה, רץ טוב את המגרש, קיבל כדור, אבל זהו. פרוביץ' חנק אותו בצבע, לא יעזור לך כל התירוצים. בדיוק כמו שמאריץ' ו-וויקאס חנקו אותו בצבע שנה שעברה. הוא סנטר מצוין, וגם עשה משחקים מצוינים מול בארסה, אבל גם לו יש גבול, וגם הוא לפעמים מוגבל. גם אותו אפשר לשמור, ולשמור מצוין. יש לו משחקים שהוא מקבל סנטרים גבוהים וחזקים כמו פרוביץ', ומה לעשות, מתקשה. על החולשה שלו בהגנה אין מה לדבר אני מניח..
הוא נבחר לסנטר הטוב באירופה בצדק שנה שעברה. כי הוא היה כזה (יש שיגידו שלא, והוא קיבל את זה כי מכבי הגיעו לפיינל 4, אבל לא משנה. ואגב, באטיסט גם נבחר לחמישיית היורוליג, וגם הוא סנטר). אבל ברצינות, אתה מעדיף אותו על פני קרסטיץ'? על פני לורבק? על פני באטיסט?
תגיד לי בדיוק, מי בפורום פה הוא "סטייק שמתהפך כל שבוע"?? יש כאלה שמאוהבים בו, אולי אתה בינהם, ואוהבים אותו כאילו הוא איזה כוכב. אני אישית תמיד החזקתי ממנו, כמו שאני מחזיק ממנו עכשיו, שחקן משלים טוב, עם איכויות, עם מלחמה, אבל ממש לא כוכב. לומר שהוא הסנטר שעולה מהספסל ברמה הגבוה ביותר באירופה זה לא נכון. קרסטיץ' הפך ליהיות שחקן שעולה מהספסל, שרמדיני כזה, וואסקאז כזה. הנדריקס רחוק מאוד מליהיות שחקן בליגה הזאת.
הבעיה שלו זה שהוא הפך לשחקן חמישיה? עוד תירוץ עלוב. הוא פתח פעם אחת כל השנה בחמישיה במשחק יורוליג, ושהוא פתח זה הייתה פתיחת המשחק הכי טובה שהייתה לו.
אבל עזוב, בוא נדבר דוגרי. אתה מעדיף את סופו, הנדריקס וג'יימס על פני קרסטיץ', קאון ולברינוביץ'? אתה מעדיף אותם על פני וואסקאז, פרוביץ', ונדונג? אתה מעדיף אותם על פני באטיסט, מאריץ', ו-וויקאס? אם כן, בוא נסגור את הדיון עכשיו, כי זה לא יגמר לעולם.
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 23 פברואר 2012, 12:13

אני לא רואה את מכבי מגיע למצב שנוכל להגיד עליה שיש לה איזה עמדה בקבוצה שהיא הכי טובה באירופה . יכול להיות שיהיו ושיש לנו עמדות טובות מאוד אבל לא הכי טובות כי אין מה לעשות אבל יש מגבלת תקציב....
סופו והנדריקס זה קוו קידמי מספיק טוב . בשביל שיהיה הכי טוב צריך לשלם והרבה ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 פברואר 2012, 12:18

תפסיק כבר עם הקשקוש המקושקש שלך על הפציעה של סופו .

השחקן פצוע , פ-צ-ו-ע , פצוע!!!!!! , זה שהוא עולה בחמישיה לא אומר שהוא לא פ-צ-ו-ע כי בלאט מבין שאין לו ברירה והוא משחק איתו למרות שהוא פ-צ-ו-ע.

כשהוא בכושר רגיל הוא הסנטר הטוב באירופה והשנה לטעמי הוא היה אפילו טוב יותר עד שהתחילו אצלו הבעיות ברגל , כן "בעיות ברגל" למרות שכבודו משוכנע שעובדים עליו והוא בכלל בשיא הכושר .

למה כל כך קשה לך להבין שאי אפשר לשפוט שחקן לפי תקופה שבה הוא מוגבל באופן משמעותי ?

אני מאוד מקווה שהוא מתחיל להתרגל לכאבים כהגדרת בלאט ונראה אותו חוזר לעצמו עד סוף השנה או עד הניתוח שהוא זקוק לו אבל בבירור הוא לא היה בשיאו מול בארסה ולכן לא ניתן לקחת את זה כמדד.

ושוב בפעם המיליון אתה רוצה למדוד את היכולת של סופו מול קו קידמי כמו של בארסה תחזור שנה אחורה ותראה איך הוא התמודד כשהוא בריא , שוב זה מזכיר לי את חוסר היכולת שלך להבין שביינום בלייקרס יתן עונה שדומה הרבה יותר לעונה לפני שתי עונות שבה הוא לא היה פצוע ולא לעונה האחרונה שבה הוא היה פצוע .

פשוט תכיר - יש פציעות בספורט ולא שופטים שחקנים פי התקופה שבה הם פצועים.
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 23 פברואר 2012, 12:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 פברואר 2012, 12:22

yzafrir כתב:אני לא רואה את מכבי מגיע למצב שנוכל להגיד עליה שיש לה איזה עמדה בקבוצה שהיא הכי טובה באירופה . יכול להיות שיהיו ושיש לנו עמדות טובות מאוד אבל לא הכי טובות כי אין מה לעשות אבל יש מגבלת תקציב....
סופו והנדריקס זה קוו קידמי מספיק טוב . בשביל שיהיה הכי טוב צריך לשלם והרבה ....

אני מעדיף קו קידמי של סופו , ליאור , הנדריקס ומאצ'באן על פני כל קו קידמי אחר ביבשת , אבל אולי זה רק אני .

עובדתית שנה שעברה עם מאצ'באן צעיר ולא אפקטיבי מספיק זה הספיק לגמר יורוליג למרות קו אחורי דליל במיוחד מאמצע שלב ההצלבה (פחות או יותר איידסון , פארגו וכלום) .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 12:22

felix_r כתב:
שחף כתב:אגב, בעיני לשרמאדיני יש הרבה יותר סיכוי להפוך לסנטר מוביל באירופה מאשר להנדריקס. עניין של נתונים פיזיים.

ללא ספק. יש לו את הגובה הדרוש וסיומת טובה. אין שום סיבה שלא יהפוך לסנטר מוביל אחרי שישפר קצת את ההגנה.

להנדריקס, לפחות לדעתי, אין סיכוי להפוך לכלום. אין לו את הגובה ואין לו את הכשרון. שחקן של 500-600 אלף דולר מאקסימום.

להנדריקס יש דברים שיכולים לאפשר לו להיות סנטר יורוליג טוב מאוד.
נכון, הוא לא יהיה איזה רברצ'ה, אבל תכלס, בעידן של היום, אין סנטרים בכלל (אפרופו הדיון שהיה לנו כאן, לגבי היותו של ביינום
הסנטר השני בטיבו בNBA).

אבל הנדריקס הוא שחקן שעובד קשה, נלחם, עושה הרבה נקודות האסל, לוקח הרבה כדורים אבודים, ופרט לכך, בסה"כ מדובר בשחקן עם כשרון.
לא כשרון מטורף, אבל בכל זאת.
הסייז שלו, לא יאפשר לו לשלוט ברחבות כמו שעשה פקוביץ', אבל עם גישה נכונה, ועם התקדמות ושיפור בדברים קטנים, כמו שהוא עשה השנה,
אני בהחלט רואה אותו משתלב היטב ביורוליג כסנטר סולידי וטוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 12:33

יוסי22 כתב:איך בדיוק ה"עובדה" שסופו פצוע הפכה לתירוץ ? הוא פצוע ! (זה מזכיר לי את ההתעקשות שלך על ביינום , אתה כאילו מתקשה לקבל מצב שבו שחקן פצוע) אם תיקח מצב סטנדרטי שלו כמו בשנה שעברה תראה שהוא נתן שני משחקים טובים מול הקו הקידמי של בארסה .

אני מסכים איתך לגבי סופו (אם כי לדעתי יש לך נטייה להאדיר אותו קצת מעבר לפרופורציות). הוא שחקן שמהווה עוגן ושובר שוויון.
לגבי סמית', אני כמובן לא מסכים, כי לדעתי את הדברים שהוא נותן, אפשר לקבל גם מפניני. אני מזכיר לך, שכמו שסופו שיחק פצוע, כך גם פניני.
בסה"כ, יש לו את אותם הדברים - הגנה טובה, חוכמה, יכולת מסירה סבירה וקליעה טובה. רק שפניני מביא עימו גם ווינריות וביצים.

לגבי ההצבה של ריצ' בחמישייה - זה סה"כ בגלל המצב שנוצר. המהלך הוא נכון, כי זה לא סופו, אלא 50% סופו, ובמצב כזה, חבל לתת פור ליריבות
בפתיחות של משחקים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 12:36

asafb96 כתב:

אתה מדבר שטויות.
סופו לא היה פצוע מול בארסה. עובדה שהוא בא, פתח בחמישיה, רץ טוב את המגרש, קיבל כדור, אבל זהו. פרוביץ' חנק אותו בצבע, לא יעזור לך כל התירוצים. בדיוק כמו שמאריץ' ו-וויקאס חנקו אותו בצבע שנה שעברה. הוא סנטר מצוין, וגם עשה משחקים מצוינים מול בארסה, אבל גם לו יש גבול, וגם הוא לפעמים מוגבל. גם אותו אפשר לשמור, ולשמור מצוין. יש לו משחקים שהוא מקבל סנטרים גבוהים וחזקים כמו פרוביץ', ומה לעשות, מתקשה. על החולשה שלו בהגנה אין מה לדבר אני מניח..
הוא נבחר לסנטר הטוב באירופה בצדק שנה שעברה. כי הוא היה כזה (יש שיגידו שלא, והוא קיבל את זה כי מכבי הגיעו לפיינל 4, אבל לא משנה. ואגב, באטיסט גם נבחר לחמישיית היורוליג, וגם הוא סנטר). אבל ברצינות, אתה מעדיף אותו על פני קרסטיץ'? על פני לורבק? על פני באטיסט?
תגיד לי בדיוק, מי בפורום פה הוא "סטייק שמתהפך כל שבוע"?? יש כאלה שמאוהבים בו, אולי אתה בינהם, ואוהבים אותו כאילו הוא איזה כוכב. אני אישית תמיד החזקתי ממנו, כמו שאני מחזיק ממנו עכשיו, שחקן משלים טוב, עם איכויות, עם מלחמה, אבל ממש לא כוכב. לומר שהוא הסנטר שעולה מהספסל ברמה הגבוה ביותר באירופה זה לא נכון. קרסטיץ' הפך ליהיות שחקן שעולה מהספסל, שרמדיני כזה, וואסקאז כזה. הנדריקס רחוק מאוד מליהיות שחקן בליגה הזאת.
הבעיה שלו זה שהוא הפך לשחקן חמישיה? עוד תירוץ עלוב. הוא פתח פעם אחת כל השנה בחמישיה במשחק יורוליג, ושהוא פתח זה הייתה פתיחת המשחק הכי טובה שהייתה לו.
אבל עזוב, בוא נדבר דוגרי. אתה מעדיף את סופו, הנדריקס וג'יימס על פני קרסטיץ', קאון ולברינוביץ'? אתה מעדיף אותם על פני וואסקאז, פרוביץ', ונדונג? אתה מעדיף אותם על פני באטיסט, מאריץ', ו-וויקאס? אם כן, בוא נסגור את הדיון עכשיו, כי זה לא יגמר לעולם.

אסף,
שרמדיני וריצ' נותנים מספרים דומים מאוד. לא רואה איך הגרוזיני עדיף, ובטח לא איך שהגדרת את זה "לא באותה ליגה".
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 פברואר 2012, 12:41

ההגנה של פניני בעיני היא ממש לא טובה וזה לטעמי ההסבר הנסתר מעינם של רבים מחברי הפורום למה בלאט מעדיף את סמית גם כשפניני לא פצוע .

כלומר אם מישהו מהם היה פוגע מבחוץ הוא היה מקבל קדימות כששניהם לא פוגעים יותר מידי סמית מקבל עדיפות בגלל ההגנה שלטעמי עולה על זו של פניני בכמה רמות , פניני אולי סוחט עבירות תוקף ומתמחה בהצגות אבל בהגנה נטו סמית במקום אחר לגמרי , לפחות אישית פניני נראה לי תמיד חלש ושברירי מידי מול שחקנים קלאסיים לעמדה הזו .

לגבי סופו אני בהחלט אוהב אותו ואולי קצת נוטה לסלוח לו על מגרעות שבהחלט קיימות אצלו אבל הוא נבחר באופן אובייקטיבי לסנטר הטוב באירופה , הוא הציג יכולת פנטסטית עם נבחרת יוון בסיבוב האחרון וההשפעה שלו על המשחק (לטוב ולרע ) היא עצומה .

מה שמרגיז פה זה הקשקושים על כאילו פציעה , אני לא מבין מאיפה מגיעים הקשקושים האלו.

לגבי החמישיה הייתי מעלה את סופו אפילו ל-3 דקות ואז מחליף אותו , גם הוא וגם הנדריקס נפגעים מהשינוי הזה.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 13:01

jol9 כתב:
asafb96 כתב:

אתה מדבר שטויות.

אסף,
שרמדיני וריצ' נותנים מספרים דומים מאוד. לא רואה איך הגרוזיני עדיף, ובטח לא איך שהגדרת את זה "לא באותה ליגה".

לשרמדיני מספרים טובים יותר. חוץ מזה, יש לו עוד לא מעט פוטנציאל להתקדם, בעיקר בזכות הכישרון והסייז העדיפים בהרבה על מה שיש להנדריקס. הוא גם עוד לא בן 23, ובהחלט אני מאמין שיתקדם בעתיד, למרות שגם היום הוא שחקן יותר טוב מריץ'. חוץ ממלחמה ואנרגיות, אני ממש לא רואה במה הנדריקס עדיף עליו.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 13:11

יוסי22 כתב:תפסיק כבר עם הקשקוש המקושקש שלך על הפציעה של סופו .

השחקן פצוע , פ-צ-ו-ע , פצוע!!!!!! , זה שהוא עולה בחמישיה לא אומר שהוא לא פ-צ-ו-ע כי בלאט מבין שאין לו ברירה והוא משחק איתו למרות שהוא פ-צ-ו-ע.

כשהוא בכושר רגיל הוא הסנטר הטוב באירופה והשנה לטעמי הוא היה אפילו טוב יותר עד שהתחילו אצלו הבעיות ברגל , כן "בעיות ברגל" למרות שכבודו משוכנע שעובדים עליו והוא בכלל בשיא הכושר .

למה כל כך קשה לך להבין שאי אפשר לשפוט שחקן לפי תקופה שבה הוא מוגבל באופן משמעותי ?

אני מאוד מקווה שהוא מתחיל להתרגל לכאבים כהגדרת בלאט ונראה אותו חוזר לעצמו עד סוף השנה או עד הניתוח שהוא זקוק לו אבל בבירור הוא לא היה בשיאו מול בארסה ולכן לא ניתן לקחת את זה כמדד.

ושוב בפעם המיליון אתה רוצה למדוד את היכולת של סופו מול קו קידמי כמו של בארסה תחזור שנה אחורה ותראה איך הוא התמודד כשהוא בריא , שוב זה מזכיר לי את חוסר היכולת שלך להבין שביינום בלייקרס יתן עונה שדומה הרבה יותר לעונה לפני שתי עונות שבה הוא לא היה פצוע ולא לעונה האחרונה שבה הוא היה פצוע .

פשוט תכיר - יש פציעות בספורט ולא שופטים שחקנים פי התקופה שבה הם פצועים.

אין לי מושג מתי התחילו המים בברך והפציעה של סופו, אבל המשחק של בארסה היה לפני חודש. אני ממש לא זוכר שהיו דיבורים שהוא פצוע במשחק הזה, ואני לא חושב שהוא חודש כבר משחק פצוע. אבל עזוב, נלך איתך. סבבה. סופו פצוע. גמור. אנוש. לא יכול לזוז. סבבה? שהוא בכושר רגיל לדעתך הוא הסנטר הטוב באירופה? אז אתה אומר לי שלדעתך, סופו שחקן יותר טוב מקרסטיץ', לורבק ובאטיסט? מאוד מעניין.

עזוב את זה, בוא נחזור לנושא, בלי להתחמק. אתה אומר לי, שאתה מעדיף קוו קדמי שכולל את מאצ'בן, אליהו, בלו, סופו, והנדריקס, על פני קוו קדמי שכולל את וואלאס (שאני בטוח שיוחלף בשחקן איכותי יותר בקיץ, אבל נגיד..), לורבק, וואסקאז, פרוביץ', ונדונג? או על קוו קדמי שכולל את חריאפה, וורונצביץ', קרסטיץ', קאון ולברינוביץ' (ואני לא מחשיב את קירילנקו שהוא סוג של 3)? כן? (ואני לא מדבר אפילו על הקוו הקדמי של פאו, כי אני לא יודע מה יהיה שם בקיץ בעמדה 4, עם מאריץ', ועם שרמדיני)
אם אתה באמת חושב ככה, אני מציע לך לראות משחק או שניים של צסק"א, או לצפות בשידור החוזר של המשחק נגד בארסה (בלי להתייחס ליכולת של סופו כמובן...), ולראות מה זה קוו קדמי רצחני, ואיך וואסקאז ופרוביץ' נעל את הצבע, ו-וואסקאז ולורבק התעללו בנו בהתקפה
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 13:21

יוסי22 כתב:ההגנה של פניני בעיני היא ממש לא טובה וזה לטעמי ההסבר הנסתר מעינם של רבים מחברי הפורום למה בלאט מעדיף את סמית גם כשפניני לא פצוע .

כלומר אם מישהו מהם היה פוגע מבחוץ הוא היה מקבל קדימות כששניהם לא פוגעים יותר מידי סמית מקבל עדיפות בגלל ההגנה שלטעמי עולה על זו של פניני בכמה רמות , פניני אולי סוחט עבירות תוקף ומתמחה בהצגות אבל בהגנה נטו סמית במקום אחר לגמרי , לפחות אישית פניני נראה לי תמיד חלש ושברירי מידי מול שחקנים קלאסיים לעמדה הזו .

לגבי סופו אני בהחלט אוהב אותו ואולי קצת נוטה לסלוח לו על מגרעות שבהחלט קיימות אצלו אבל הוא נבחר באופן אובייקטיבי לסנטר הטוב באירופה , הוא הציג יכולת פנטסטית עם נבחרת יוון בסיבוב האחרון וההשפעה שלו על המשחק (לטוב ולרע ) היא עצומה .

מה שמרגיז פה זה הקשקושים על כאילו פציעה , אני לא מבין מאיפה מגיעים הקשקושים האלו.

לגבי החמישיה הייתי מעלה את סופו אפילו ל-3 דקות ואז מחליף אותו , גם הוא וגם הנדריקס נפגעים מהשינוי הזה.

זה לא פייר לתת לסופו את הנחת הפציעה אבל לא לתת אותה לפניני. גם הוא נפצע ולא משחק ב100% שלו.
נכון שהוא פתח רע את העונה, אבל את גיא אנחנו מכירים ויודעים מה הוא יכול לעשות, וזה יותר ממה שסמית' מראה.

לגבי סופו - אני דווקא אוהב את זה שבלאט לא הולך עם הראש בקיר. סופו רחוק ממיטבו? תעשה שינוי. אני לא בטוח בכלל שזה פגע בהנדריקס. להיפך.
תראה את המספרים שלו בטופ 16. בסופו זה פגע, אבל כאמור הוא בכל מקרה רחוק משיאו, וצריך עוד זמן בשביל לחזור לעצמו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 13:22

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:

אתה מדבר שטויות.

אסף,

לשרמדיני מספרים טובים יותר. חוץ מזה, יש לו עוד לא מעט פוטנציאל להתקדם, בעיקר בזכות הכישרון והסייז העדיפים בהרבה על מה שיש להנדריקס. הוא גם עוד לא בן 23, ובהחלט אני מאמין שיתקדם בעתיד, למרות שגם היום הוא שחקן יותר טוב מריץ'. חוץ ממלחמה ואנרגיות, אני ממש לא רואה במה הנדריקס עדיף עליו.

אני גם חושב שהוא שחקן טוב, אבל גם אם הוא קצת (נניח) יותר טוב מהנדריקס, אז הרי שלא מדובר ברמות שונות.
שני שחקנים באותה הרמה, עם עדיפות קלה לזה או אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 פברואר 2012, 13:30

אני גם חושב שהוא שחקן טוב, אבל גם אם הוא קצת (נניח) יותר טוב מהנדריקס, אז הרי שלא מדובר ברמות שונות.

לא מסכים. שרמדיני שחקן טוב מהנדריקס, ולא במעט.
נעזוב את זה שהסטטיסטיקה שלו יותר טובה, יש גם דברים שלא נכתבים בסטטיסטיקה. בין היתר לדוגמא, זה הסייז. לודמגא, שלורבק מגיע לאיפה שהוא מגיע ולוקח את ההוק שוט שלו מעל ה2.03 של הנדריקס, ברור שהוא יעשה 5 מ5 מהשדה, כי אין לו הפרעה. שגארדים חודרים, הנדריקס לא ממש נראה כמו שחקן מרתיע בצבע. בכל זאת, הוא נמוך לעמדת הסנטר. לעומת זאת, שיש מגדל כמו שרמדיני עם 2.16, גם אם הוא לא שחקן הגנה גדול, הוא עדיף על הנדריקס בשמירה בפוסט, ובנעילת הצבע בפני חדירות (הוא ניצח להם משחק בשלב הראשון כשחסם גארד שחדר בשניה האחרונה). כמו שראינו את פרוביץ' ובאראץ, עם הגבוה הזה מספיק לעמוד ולהרים ידיים, וזה מספיק. כך שהגנתית, לטעמי לפחות, הוא עדיף, למרות שיש לו עוד לאן להתקדם בתחום הזה. שרמדיני גם שחקן מגוון יותר, טכני יותר, ובעל פוטנציאל הרבה יותר גדול. הוא עוד לא בן 23, ומעמיד מספרים יוצאים מהכלל בקבוצה שיש לה סיכוי לעלות להצלבה. יש לו משחק פוסט מצוין, סיומת טובה בצבע, קליעה נפלאה מחצי מרחק, ויודע לעשות טוב פיק-אנד-רול. כמו שאמרתי, הוא שחקן טוב מהנדריקס, ולא במעט. לפחות לטעמי
אני מניח שעוד מעט יבוא התורן ויצא עלי, שזה סתם קשקוש, ושרמדיני לא שחקן, והנדריקס לא פחות טוב, וכו' וכו' וכו'... אבל זה לא משנה. כי הוויכוח התחיל בכך שיוסי טען שהוא סנטר שעולה מספסל ברמה הגבוה באירופה, ולפחות לטעמי, זה ממש לא נכון. כשיש באירופה שחקנים כמו קרסטיץ' (לפחות בזמן האחרון), וואסקאז, שרמדיני, ובתקופה האחרונה גם באראץ, אני לא רואה את הנדריקס בליגה הזאת, מה לעשות...
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 13:38

asafb96 כתב:

לא מסכים. שרמדיני שחקן טוב מהנדריקס, ולא במעט.
נעזוב את זה שהסטטיסטיקה שלו יותר טובה, יש גם דברים שלא נכתבים בסטטיסטיקה. בין היתר לדוגמא, זה הסייז. לודמגא, שלורבק מגיע לאיפה שהוא מגיע ולוקח את ההוק שוט שלו מעל ה2.03 של הנדריקס, ברור שהוא יעשה 5 מ5 מהשדה, כי אין לו הפרעה. שגארדים חודרים, הנדריקס לא ממש נראה כמו שחקן מרתיע בצבע. בכל זאת, הוא נמוך לעמדת הסנטר. לעומת זאת, שיש מגדל כמו שרמדיני עם 2.16, גם אם הוא לא שחקן הגנה גדול, הוא עדיף על הנדריקס בשמירה בפוסט, ובנעילת הצבע בפני חדירות (הוא ניצח להם משחק בשלב הראשון כשחסם גארד שחדר בשניה האחרונה). כמו שראינו את פרוביץ' ובאראץ, עם הגבוה הזה מספיק לעמוד ולהרים ידיים, וזה מספיק. כך שהגנתית, לטעמי לפחות, הוא עדיף, למרות שיש לו עוד לאן להתקדם בתחום הזה. שרמדיני גם שחקן מגוון יותר, טכני יותר, ובעל פוטנציאל הרבה יותר גדול. הוא עוד לא בן 23, ומעמיד מספרים יוצאים מהכלל בקבוצה שיש לה סיכוי לעלות להצלבה. יש לו משחק פוסט מצוין, סיומת טובה בצבע, קליעה נפלאה מחצי מרחק, ויודע לעשות טוב פיק-אנד-רול. כמו שאמרתי, הוא שחקן טוב מהנדריקס, ולא במעט. לפחות לטעמי
אני מניח שעוד מעט יבוא התורם ויצא עלי, שזה סתם קשקוש, ושרמדיני לא שחקן, והנדריקס לא פחות טוב, וכו' וכו' וכו'... אבל זה לא משנה. כי הוויכוח התחיל בכך שיוסי טען שהוא סנטר שעולה מספסל ברמה הגבוה באירופה, ולפחות לטעמי, זה ממש לא נכון

טוב זה כבר עיוות מוחלט של המציאות.
שרמדיני מעמיד מספרים יפים בקבוצה שמועמדת לעלות להצלבה? גם הנדריקס. האמת שהנדריקס עשה את זה בקבוצה שהגיע לגמר היורוליג.

בהגנה? אתה רציני? סייז היה גם לקונסטנטין פופה, אז מה. בהגנה הנדריקס לא רואה אותו ממטר. שרמדיני, עם כל הגובה שלו חוסם פחות מחצי ממה שהנדריקס חוסם.

חצי מרחק? באמת ראית אותו זורק מחצי מרחק? אני לא זוכר, אבל אם כן, הוא לא עושה את זה יותר טוב מהנדריקס. התקפית הוא יותר מוכשר, על זה אין ויכוח,
אבל על תהפוך אותו לקארים עבדול ג'באר.
באראץ' ולורבק הם הקרם דלה-קרם של הסנטרים ביורוליג. שחקנים מעולים, חכמים שיש להם הרבה יותר מגובה, והם עשו משחקים טובים על לא מעט שחקנים
כולל גם על הנדריקס וסופו. זה לא מדד לאיכות של הנדריקס.
יוסי צודק לחלוטין, בתחום שלו הנדריקס הוא מעולה, אחד הסנטרים המחליפים הטובים ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 פברואר 2012, 13:40

אסף - התשובה היא פשוט כן .

ושוב - לא אני בחרתי בו לסנטר הטוב באירופה אלא היורוליג ואני מאמין שהוא היה נבחר שוב אילולא הפציעה כשפתיחת העונה שלו לטעמי היתה טובה יותר מזו של שנה שעברה למעט שני המשחקים הראשונים שהוא יצא בעבירות ובקושי שיחק.

viewtopic.php?f=2&t=757&start=40 , זה מה שמצאתי על התאריך שבה התחילה הבעיה , לפני פתיחת הטופ 16 וזו הבעיה העיקרית של מכבי בשלב הזה.

מאצ'באן בעיני בדרך הבטוחה להיות אחד מה-4 הטובים באירופה ודעתי על ליאור והנדריקס כבר הובהרה , תוסיף את בלו שהוא שחקן שישי עם ערך מוסף אדיר ותקבל קו קידמי מושלם.

יוני - אמרת בעצמך שסמית הועדף על פני פניני הרבה לפני הפציעה בגלל שהוא לא פגע מתחילת העונה , אני מסכים איתך שבאיזה שהוא שלב הידית תחזור ותהיה התלבטות בינו ובין סמית אבל כל עוד שניהם לא פוגעים סמית מועדף בזכות ההגנה שמשום מה מגומדת פה שלא בצדק , האיש אימלל את רוב מספרי ה-3 שמכבי שיחקה מולם ועל זה הוא מקבל קרדיט מבלאט .
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים