rc4991 כתב:אמרת שאתה בטוח שהוא שוחרר .. בכל מקרה, לפי היורוליג הוא עוד שם, למעשה לא מצאתי מקום שפורסם שהוא שוחרר, ככה שאם מכבי רוצה אותו, היא צריכה לשלם ביי-אאוט. וגם אם הוא ישחורר, השכר שלו לא יעמוד על הסכומים האלה, ולובליאנה לא תשלם את הסכומים האלה. לא הספיק ההרפתקאה עם פוט? למה צריך לחפש דברים כאלה? למה להחתים שחקן שאולי אולי מכבי תצטרך אותו רק בעונה הבאה?? אם סופו לא ימשיך, אפשר להביא שחקן במקומו, מה הבעיה? נגיע לנהר, נחצה אותו. שרמנידי שחקן נחמד והכל, אבל זה לא איזה עילוי שיש למכבי הזדמנות של פעם ב- להחתים אותו. אם סופו יעזוב, יהיו בשוק גם שחקנים טובים ממנו. זה פשוט נשמע לי טיפשי לעשות מהלך כזה. לגבי הנדריס, גם אם הוא יעזוב, שרמנידי לא הרבה יותר פיזי מג'יימס, אם בכלל.
הוא באמת שוחרר,אני כן מאמין שזה המחיר שלו ושלובליאנה יכולה לשלם 350-400 לשחקן כמוהו
מדובר בכישרון עצום שהוכיח את עצמו,הוא מדורג בצמוד למצ'באן,סנטר גבוה(2.16)פיזי(איך הגעת לזה שהוא לא יותר פיזי מג'יימס?)עם המצאות מצויינת מתחת לסל,קליעות גם לחצי מרחק ולעיתים אף מהשלוש וחוסם נהדר
לגבי כל המקרה של סופו..גם את מצ'באן מכבי הביאה כשהיו לה הרבה שחקנים בעמדה 4 כי היא פשוט קפצה על ההזדמנות וכך צריך לעשות גם פה כי גם שרמאדיני נחשב לכישרון עצום כמו מצ'באן
מה המקור שלך?? תראה לי מקום 1 שכתוב שהוא שוחרר, כי איפה שאני בדקתי, הוא עוד שם
אתה כותב מצד אחד שהוא כישרון עצום ומתאר אותו כאילו אתה מתאר את גאסול, ומצד שני אתה חושב שמכבי יכולה להביא אותו ב500-600 אלף דולר.. זה לא עובד ככה
לגבי הפיזיות, הוא ממש לא שחקן פיזי. אני ממש לא בטוח שהוא יכול להסתדר בהגנה מול שחקנים כמו בורוסיס או מאריץ' יותר טוב מג'יימס. הוא שחקן די דק
לגבי החלק עם סופו ומאצ'באן, מה הקשר? מה קשור פה מצ'באן?
מה שאני אומר, זה שיכול מאוד ליהיות שסופו ימשיך במכבי, לא סתם הוא הוסיף אופציה לעוד עונה בחוזה אחרי הנפילה של היווניות. אז למה לחפשר הרפתקאות ולעשות מהלך שטותי שכזה? עד שמכבי סוף סוף יצאה מהחוזים הטיפשיים של גרין פיני וכו', אתה רוצה להוסיף עוד נטל? לא מספיק פוט? הרי מכבי תשלם לו חלק מכובד מאוד בעונה שהוא לא יהיה פה, ואם בעונה הבאה סופו ימשיך, מה נעשה? שוב נבכה על זה שלא מחתימים שחקנים יקרים כי משלמים חוזים לשחקנים שלא משחקים בקבוצה? אם סופו לא ימשיך, מביאים מישהו במקומו, מה הבעיה? למה להסתבך? מדובר בשחקן טוב ומוכשר, אבל לא עילוי כדורסל שעתיד להפוך לאיזה סאבוניס או דיבאץ'. סופו ילך? יהיו עוד שחקנים בשוק, לא פחות טובים ממנו. ושוב, אנחנו מדברים על שחקן שלפי מה שכתוב הוא עוד תחת חוזה