אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי asafb96 » 24 יולי 2011, 21:10

אני בטוח שהוא שוחרר,אני לא מאמין שהוא יעלה הרבה כי אין לו ביקוש,תוסיף לכך את העובדה שהוא כנראה פוצה ע"י פנא' כך שהוא יהיה מוכן קצת להתגמש
אני כן חושב שאפשר להשאיל אותו ללובליאנה וכדומה,הם לא ישלמו הכל אבל הם ישלמו כמעט את כל החוזה ומכבי תשלים-זה ישתלם לה בעתיד
בנוגע לסופו,יכול להיות שהוא יישאר ויכול להיות שלא ואני חושב שכדאי למכבי לקחת את ה"הימור"הזה ולהביא אותו

לפי מה שאני יודע, הוא לא שוחרר והוא חתום שם.. גם באתר של היורוליג כתוב שהוא שם
בקשר לשכר, הוא יעלה הרבה, הרבה מאוד ביחס למה שמכבי רגילה לשלם. אם יש לו ביקוש או לא זה שטויות... לא אני ולא אתה יודעים איזה שחקנים שאר הקבוצות רוצות ומי המלפפונים שלהם...
הוא נתן עונה די טובה, והוא שחקן צעיר ומוכשר. זול הוא לא יהיה.. קבוצה כמו לובליאנה לא תשלם חלק גדול בשכר שלו, ומכבי תצטרך לשלם לו גם שהוא ישחק שם. אחרי עונה שהוא יחזור, יכול מאוד ליהיות שלמכבי יהיה את סופו וג'יימס, למה צריך אותו? לא צריך לחפש הרפתקאות. אם סופו לא ימשיך, אפשר להחתים שחקן אחר, למה להחתים אותו עכשיו בשביל שאולי בעונה הבאה נצטרך אותו? סתם מיותר
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2011, 21:19

asafb96 כתב:
אני בטוח שהוא שוחרר,אני לא מאמין שהוא יעלה הרבה כי אין לו ביקוש,תוסיף לכך את העובדה שהוא כנראה פוצה ע"י פנא' כך שהוא יהיה מוכן קצת להתגמש
אני כן חושב שאפשר להשאיל אותו ללובליאנה וכדומה,הם לא ישלמו הכל אבל הם ישלמו כמעט את כל החוזה ומכבי תשלים-זה ישתלם לה בעתיד
בנוגע לסופו,יכול להיות שהוא יישאר ויכול להיות שלא ואני חושב שכדאי למכבי לקחת את ה"הימור"הזה ולהביא אותו

בקשר לשכר, הוא יעלה הרבה, הרבה מאוד ביחס למה שמכבי רגילה לשלם. אם יש לו ביקוש או לא זה שטויות... לא אני ולא אתה יודעים איזה שחקנים שאר הקבוצות רוצות ומי המלפפונים שלהם...
הוא נתן עונה די טובה, והוא שחקן צעיר ומוכשר. זול הוא לא יהיה.. קבוצה כמו לובליאנה לא תשלם חלק גדול בשכר שלו, ומכבי תצטרך לשלם לו גם שהוא ישחק שם. אחרי עונה שהוא יחזור, יכול מאוד ליהיות שלמכבי יהיה את סופו וג'יימס, למה צריך אותו? לא צריך לחפש הרפתקאות. אם סופו לא ימשיך, אפשר להחתים שחקן אחר, למה להחתים אותו עכשיו בשביל שאולי בעונה הבאה נצטרך אותו? סתם מיותר

אני דווקא זוכר שכרמל פירסמה כתבה שהוא שוחרר,אני לא מאמין שהוא ירוויח בהתחלה יותר מ500-600 אלף דולר וזה לא משהו שיעלה הרבה למכבי,אני כן מאמין שללובליאנה יכולה לשלם כשני שלישים מהחוזה שלו
לגבי המקרה עם סופו כבר אמרתי את דעתי,אל תשכח שגם הנדריקס כנראה יעזוב ושאנו לא יודעים אם ג'יימס מספיק פיזי בכדי להיות סנטר באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 24 יולי 2011, 21:30

rc4991 כתב:
asafb96 כתב:

אני דווקא זוכר שכרמל פירסמה כתבה שהוא שוחרר,אני לא מאמין שהוא ירוויח בהתחלה יותר מ500-600 אלף דולר וזה לא משהו שיעלה הרבה למכבי,אני כן מאמין שללובליאנה יכולה לשלם כשני שלישים מהחוזה שלו
לגבי המקרה עם סופו כבר אמרתי את דעתי,אל תשכח שגם הנדריקס כנראה יעזוב ושאנו לא יודעים אם ג'יימס מספיק פיזי בכדי להיות סנטר באירופה

אמרת שאתה בטוח שהוא שוחרר :confused .. בכל מקרה, לפי היורוליג הוא עוד שם, למעשה לא מצאתי מקום שפורסם שהוא שוחרר, ככה שאם מכבי רוצה אותו, היא צריכה לשלם ביי-אאוט. וגם אם הוא ישחורר, השכר שלו לא יעמוד על הסכומים האלה, ולובליאנה לא תשלם את הסכומים האלה. לא הספיק ההרפתקאה עם פוט? למה צריך לחפש דברים כאלה? למה להחתים שחקן שאולי אולי מכבי תצטרך אותו רק בעונה הבאה?? אם סופו לא ימשיך, אפשר להביא שחקן במקומו, מה הבעיה? נגיע לנהר, נחצה אותו. שרמנידי שחקן נחמד והכל, אבל זה לא איזה עילוי שיש למכבי הזדמנות של פעם ב- להחתים אותו. אם סופו יעזוב, יהיו בשוק גם שחקנים טובים ממנו. זה פשוט נשמע לי טיפשי לעשות מהלך כזה. לגבי הנדריס, גם אם הוא יעזוב, שרמנידי לא הרבה יותר פיזי מג'יימס, אם בכלל.
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2011, 21:42

אמרת שאתה בטוח שהוא שוחרר .. בכל מקרה, לפי היורוליג הוא עוד שם, למעשה לא מצאתי מקום שפורסם שהוא שוחרר, ככה שאם מכבי רוצה אותו, היא צריכה לשלם ביי-אאוט. וגם אם הוא ישחורר, השכר שלו לא יעמוד על הסכומים האלה, ולובליאנה לא תשלם את הסכומים האלה. לא הספיק ההרפתקאה עם פוט? למה צריך לחפש דברים כאלה? למה להחתים שחקן שאולי אולי מכבי תצטרך אותו רק בעונה הבאה?? אם סופו לא ימשיך, אפשר להביא שחקן במקומו, מה הבעיה? נגיע לנהר, נחצה אותו. שרמנידי שחקן נחמד והכל, אבל זה לא איזה עילוי שיש למכבי הזדמנות של פעם ב- להחתים אותו. אם סופו יעזוב, יהיו בשוק גם שחקנים טובים ממנו. זה פשוט נשמע לי טיפשי לעשות מהלך כזה. לגבי הנדריס, גם אם הוא יעזוב, שרמנידי לא הרבה יותר פיזי מג'יימס, אם בכלל.

הוא באמת שוחרר,אני כן מאמין שזה המחיר שלו ושלובליאנה יכולה לשלם 350-400 לשחקן כמוהו
מדובר בכישרון עצום שהוכיח את עצמו,הוא מדורג בצמוד למצ'באן,סנטר גבוה(2.16)פיזי(איך הגעת לזה שהוא לא יותר פיזי מג'יימס?)עם המצאות מצויינת מתחת לסל,קליעות גם לחצי מרחק ולעיתים אף מהשלוש וחוסם נהדר
לגבי כל המקרה של סופו..גם את מצ'באן מכבי הביאה כשהיו לה הרבה שחקנים בעמדה 4 כי היא פשוט קפצה על ההזדמנות וכך צריך לעשות גם פה כי גם שרמאדיני נחשב לכישרון עצום כמו מצ'באן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 24 יולי 2011, 21:53

rc4991 כתב:
אמרת שאתה בטוח שהוא שוחרר .. בכל מקרה, לפי היורוליג הוא עוד שם, למעשה לא מצאתי מקום שפורסם שהוא שוחרר, ככה שאם מכבי רוצה אותו, היא צריכה לשלם ביי-אאוט. וגם אם הוא ישחורר, השכר שלו לא יעמוד על הסכומים האלה, ולובליאנה לא תשלם את הסכומים האלה. לא הספיק ההרפתקאה עם פוט? למה צריך לחפש דברים כאלה? למה להחתים שחקן שאולי אולי מכבי תצטרך אותו רק בעונה הבאה?? אם סופו לא ימשיך, אפשר להביא שחקן במקומו, מה הבעיה? נגיע לנהר, נחצה אותו. שרמנידי שחקן נחמד והכל, אבל זה לא איזה עילוי שיש למכבי הזדמנות של פעם ב- להחתים אותו. אם סופו יעזוב, יהיו בשוק גם שחקנים טובים ממנו. זה פשוט נשמע לי טיפשי לעשות מהלך כזה. לגבי הנדריס, גם אם הוא יעזוב, שרמנידי לא הרבה יותר פיזי מג'יימס, אם בכלל.

הוא באמת שוחרר,אני כן מאמין שזה המחיר שלו ושלובליאנה יכולה לשלם 350-400 לשחקן כמוהו
מדובר בכישרון עצום שהוכיח את עצמו,הוא מדורג בצמוד למצ'באן,סנטר גבוה(2.16)פיזי(איך הגעת לזה שהוא לא יותר פיזי מג'יימס?)עם המצאות מצויינת מתחת לסל,קליעות גם לחצי מרחק ולעיתים אף מהשלוש וחוסם נהדר
לגבי כל המקרה של סופו..גם את מצ'באן מכבי הביאה כשהיו לה הרבה שחקנים בעמדה 4 כי היא פשוט קפצה על ההזדמנות וכך צריך לעשות גם פה כי גם שרמאדיני נחשב לכישרון עצום כמו מצ'באן

מה המקור שלך?? תראה לי מקום 1 שכתוב שהוא שוחרר, כי איפה שאני בדקתי, הוא עוד שם
אתה כותב מצד אחד שהוא כישרון עצום ומתאר אותו כאילו אתה מתאר את גאסול, ומצד שני אתה חושב שמכבי יכולה להביא אותו ב500-600 אלף דולר.. זה לא עובד ככה
לגבי הפיזיות, הוא ממש לא שחקן פיזי. אני ממש לא בטוח שהוא יכול להסתדר בהגנה מול שחקנים כמו בורוסיס או מאריץ' יותר טוב מג'יימס. הוא שחקן די דק
לגבי החלק עם סופו ומאצ'באן, מה הקשר? מה קשור פה מצ'באן?
מה שאני אומר, זה שיכול מאוד ליהיות שסופו ימשיך במכבי, לא סתם הוא הוסיף אופציה לעוד עונה בחוזה אחרי הנפילה של היווניות. אז למה לחפשר הרפתקאות ולעשות מהלך שטותי שכזה? עד שמכבי סוף סוף יצאה מהחוזים הטיפשיים של גרין פיני וכו', אתה רוצה להוסיף עוד נטל? לא מספיק פוט? הרי מכבי תשלם לו חלק מכובד מאוד בעונה שהוא לא יהיה פה, ואם בעונה הבאה סופו ימשיך, מה נעשה? שוב נבכה על זה שלא מחתימים שחקנים יקרים כי משלמים חוזים לשחקנים שלא משחקים בקבוצה? אם סופו לא ימשיך, מביאים מישהו במקומו, מה הבעיה? למה להסתבך? מדובר בשחקן טוב ומוכשר, אבל לא עילוי כדורסל שעתיד להפוך לאיזה סאבוניס או דיבאץ'. סופו ילך? יהיו עוד שחקנים בשוק, לא פחות טובים ממנו. ושוב, אנחנו מדברים על שחקן שלפי מה שכתוב הוא עוד תחת חוזה
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2011, 22:03

asafb96 כתב:
rc4991 כתב:

מה המקור שלך?? תראה לי מקום 1 שכתוב שהוא שוחרר, כי איפה שאני בדקתי, הוא עוד שם
אתה כותב מצד אחד שהוא כישרון עצום ומתאר אותו כאילו אתה מתאר את גאסול, ומצד שני אתה חושב שמכבי יכולה להביא אותו ב500-600 אלף דולר.. זה לא עובד ככה
לגבי הפיזיות, הוא ממש לא שחקן פיזי. אני ממש לא בטוח שהוא יכול להסתדר בהגנה מול שחקנים כמו בורוסיס או מאריץ' יותר טוב מג'יימס. הוא שחקן די דק
לגבי החלק עם סופו ומאצ'באן, מה הקשר? מה קשור פה מצ'באן?
מה שאני אומר, זה שיכול מאוד ליהיות שסופו ימשיך במכבי, לא סתם הוא הוסיף אופציה לעוד עונה בחוזה אחרי הנפילה של היווניות. אז למה לחפשר הרפתקאות ולעשות מהלך שטותי שכזה? עד שמכבי סוף סוף יצאה מהחוזים הטיפשיים של גרין פיני וכו', אתה רוצה להוסיף עוד נטל? לא מספיק פוט? הרי מכבי תשלם לו חלק מכובד מאוד בעונה שהוא לא יהיה פה, ואם בעונה הבאה סופו ימשיך, מה נעשה? שוב נבכה על זה שלא מחתימים שחקנים יקרים כי משלמים חוזים לשחקנים שלא משחקים בקבוצה? אם סופו לא ימשיך, מביאים מישהו במקומו, מה הבעיה? למה להסתבך? מדובר בשחקן טוב ומוכשר, אבל לא עילוי כדורסל שעתיד להפוך לאיזה סאבוניס או דיבאץ'. סופו ילך? יהיו עוד שחקנים בשוק, לא פחות טובים ממנו. ושוב, אנחנו מדברים על שחקן שלפי מה שכתוב הוא עוד תחת חוזה

אני לא מוצא את הלינק לגבי שחרורו,תשאל את כרמל אולי עוד יש לה אותו
ולגבי שרמאדיני כל מה שאמרתי אלה דברים שאת חלקם רואים עכשיו אבל לא הכל,הוא יעשה את כל מה שאמרתי בעוד עונה-שתיים,גם מצ'באן שמתואר כשחקן ענק מקבל את אותם הסכומים של ה600
ובנוגע להשוואה למצ'באן התכוונתי למקרה שבו מכבי ניצלו את ההזדמנות והביאו כישרון עצום למרות שבעמדה שלו משחקים עוד הרבה שחקנים,כל שכן שרמדיני שגם הוא כישרון עצום וכדאי להביא אותו למרות שיש שחקנים כבר בעמדה הזאת(שגם אולי לא ימשיכו)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 24 יולי 2011, 22:27

ולגבי שרמאדיני כל מה שאמרתי אלה דברים שאת חלקם רואים עכשיו אבל לא הכל,הוא יעשה את כל מה שאמרתי בעוד עונה-שתיים,גם מצ'באן שמתואר כשחקן ענק מקבל את אותם הסכומים של ה600
ובנוגע להשוואה למצ'באן התכוונתי למקרה שבו מכבי ניצלו את ההזדמנות והביאו כישרון עצום למרות שבעמדה שלו משחקים עוד הרבה שחקנים,כל שכן שרמדיני שגם הוא כישרון עצום וכדאי להביא אותו למרות שיש שחקנים כבר בעמדה הזאת(שגם אולי לא ימשיכו)

אתה לא מוצא את הלינק כי כנראה שאין כזה. איפה שבדקתי הוא עוד חתום, כל עוד לא תיתן לי לינק שיגיד אחרת, הוא לא רלוונטי
בקשר לשאר, זה ממש לא קשור למאצ'באן. את מאצ'באן הביאו כי היו צריכים שחקן גבוה, אז הלכו כבר על מאצ'באן שהוא כישרון. מכבי רצו להביא גבוה בחלק הזה של העונה אחרי הפציעה של גרין. מכבי היום לא צריכה את שרמנידי, וספק אם תצטרך אותו גם בעונה הבאה. שוב סופו לא סתם האריך את האופציה של החוזה. כל מה שכתבת לא עונה לי על הפוסט הקודם שלי. אם סופו ימשיך, אז מה? למה להכנס להרפתקאות? למה להסתבך? אם סופו ילך מכבי תביא מישהו אחר, מה הבעיה פה? למה להסתבך עם עוד שחקן? הוא כישרון, אבל ממש הגזמת איתו. יהיו שחקנים יותר טובים ממנו בשוק, הוא עדיין לא קרוב לשחקנים ברמות הגבוהות באמת. ואם הוא באמת "עילוי" כמו שאתה מתאר, למה נראה לך שמכבי יביאו אותו ב600 אלף דולר?
ושוב, הוא עדיין תחת חוזה לפי היורוליג
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 25 יולי 2011, 04:42

איליאסובה מתקרב לפילזן. נשים בצד את ההחתמות הדי טובות שלהם עד כה, אם זה אכן יקרה זה בהחלט משנה את המאזן בבית שלנו, והם לא נופלים ממכבי וריאל, אולי אפילו עולים עליהם, בטח ובטח רק בהתייחס לשמות. מקווה שזה לא יתגבש להם.
er79

הודעהעל ידי er79 » 25 יולי 2011, 07:18

דווקא עכשיו מדווחים באינטרבסקט שארסן עושה טוויסט לפנר, אז שכחו מההודעה הקודמת שלי, בכל מקרה עושה רושם שהוא יהיה בפנר, פילזן או בארסה.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יולי 2011, 08:32

asafb96 כתב:

אתה לא מוצא את הלינק כי כנראה שאין כזה. איפה שבדקתי הוא עוד חתום, כל עוד לא תיתן לי לינק שיגיד אחרת, הוא לא רלוונטי
בקשר לשאר, זה ממש לא קשור למאצ'באן. את מאצ'באן הביאו כי היו צריכים שחקן גבוה, אז הלכו כבר על מאצ'באן שהוא כישרון. מכבי רצו להביא גבוה בחלק הזה של העונה אחרי הפציעה של גרין. מכבי היום לא צריכה את שרמנידי, וספק אם תצטרך אותו גם בעונה הבאה. שוב סופו לא סתם האריך את האופציה של החוזה. כל מה שכתבת לא עונה לי על הפוסט הקודם שלי. אם סופו ימשיך, אז מה? למה להכנס להרפתקאות? למה להסתבך? אם סופו ילך מכבי תביא מישהו אחר, מה הבעיה פה? למה להסתבך עם עוד שחקן? הוא כישרון, אבל ממש הגזמת איתו. יהיו שחקנים יותר טובים ממנו בשוק, הוא עדיין לא קרוב לשחקנים ברמות הגבוהות באמת. ואם הוא באמת "עילוי" כמו שאתה מתאר, למה נראה לך שמכבי יביאו אותו ב600 אלף דולר?
ושוב, הוא עדיין תחת חוזה לפי היורוליג

אני חושב שאנחנו צריכים להפסיק להתווכח על הנושא הזה,בסך הכל אנו מתווכחים על דעות ולא על עובדות-אתה חושב שלא כדאי להביא אותו ואני חושב שכן וזה לגיטימי(אני גם מבין את החששות שלך)אבל ככל הנראה אף אחד מאיתנו לא ישכנע את השני בטענותיו
ואם אתה רוצה את הלינק לגבי שחרורו תבקש מכרמל(holiday)במידה שיש לה עוד את הלינק(הוא פורסם בכלי התקשורת ביוון אם אני לא טועה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יולי 2011, 08:34

er79 כתב:דווקא עכשיו מדווחים באינטרבסקט שארסן עושה טוויסט לפנר, אז שכחו מההודעה הקודמת שלי, בכל מקרה עושה רושם שהוא יהיה בפנר, פילזן או בארסה.

הוא תחת חוזה?
כי אני זוכר שכתבו שפילזן לא תביא שחקנים תחת חוזה,בכל מקרה איליאסובה ישדרג מאוד כל קבוצה שיגיע אליה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 25 יולי 2011, 09:03

נראה לי שהוא תחת חוזה, אבל אני לא יודע בוודאות. בכל מקרה זה לא הפריע לבשיקטאש להביא את דרון. הקבוצות הטורקיות מספיק מטומטמות כדי לא לעמוד במילה שלהן.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יולי 2011, 09:09

er79 כתב:נראה לי שהוא תחת חוזה, אבל אני לא יודע בוודאות. בכל מקרה זה לא הפריע לבשיקטאש להביא את דרון. הקבוצות הטורקיות מספיק מטומטמות כדי לא לעמוד במילה שלהן.

נכון אבל נראה שדווקא פילזן השנה מתנהלת נכון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 25 יולי 2011, 09:11

זה גם היה נראה כך שהביאו קליברים כמו סמית', תורנטון, נאכבר וראקוצביץ למועדון. זה לא עזר להם גם אז.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יולי 2011, 09:22

אני לא אומר שזה יעזור להם אבל על הנייר הם חזקים פשוט יש להם מאמן מטומטם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 25 יולי 2011, 09:35

er79 כתב:זה גם היה נראה כך שהביאו קליברים כמו סמית', תורנטון, נאכבר וראקוצביץ למועדון. זה לא עזר להם גם אז.

הבעיה של פילזן בשנים האחרונות שהיא הביאה כוכבים אבל בנתה חצי קבוצה בערך. כשהרכז הכי טוב שלך הוא וישנייבסקי או ארסלן, והסנטר שלך הוא כזה שכבר לא שווה כלום ברמות הגבוהות כמו וויצ'יץ', אז מן הסתם שהקבוצה לא תרוץ גבוה. אני באמת לא חושב שמבחינת סגל פילזן היתה שווה יותר ממה שהשיגה.

העונה זה נראה שונה, הבנייה נראית טוב, אבל עדיין רכז אין לקבוצה הזאת. במידה ויבוא רכז איכותי מדובר ללא ספק באחת המועמדות העיקריות העונה לזכייה.
אורי

הודעהעל ידי er79 » 25 יולי 2011, 09:38

בגלל זה הם רודפים אחרי הוארטס. עדיין, שמות לא אומרים כלום.
er79

הודעהעל ידי אורי » 25 יולי 2011, 09:48

er79 כתב:בגלל זה הם רודפים אחרי הוארטס. עדיין, שמות לא אומרים כלום.

שמות לא מבטיחים הצלחה, אבל הם מגדילים את הסיכויים שלך אם הבנייה נעשית בצורה חכמה ומסודרת.
אורי

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יולי 2011, 10:52

באזילה ימשיך לשחק ביורוליג-חתם בקאנטו האיטלקית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 יולי 2011, 11:01

לא יודע אם כתבו על זה כבר, אבל ספאנוליס נפצע ועדר מהנבחרת היוונית ביורובאסקט
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים