שמואל1 כתב:refael כתב:בספורט5 אומרים שהוא הולך לקבל 345 אלף ולא 700
נשמע יותר הגיוני.
העיקר שאני לא אראה אותו פה! :)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:refael כתב:בספורט5 אומרים שהוא הולך לקבל 345 אלף ולא 700
נשמע יותר הגיוני.
NY boy כתב:איזה רעידת אדמה? קופל כבר אמר איזה 10 פעמים שהוא יעזוב אחרי שיתמנה ליו"ר האיגוד. הבחירות לאיגוד הם באמצע יולי, אז ברור שאחריהם הוא כבר לא יהיה.
חנו'ש כתב:קופל התפטר ממנהלת הליגה!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
שנצא לחגיגות בפארק הירקון???
asafb96 כתב::clap2![]()
קופל עזב, יש חוק רוסי (אגב, אפשר להחתים 6 זרים או כמה שרוצים? עוד לא הבנתי), ואין פיינל 4 (הטוב מ3 זה גם לא מי יודע מה, צריך הטוב מ5, אבל גם זה טוב). מעולה!! יום חג לכדורסל
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב::clap2![]()
קופל עזב, יש חוק רוסי (אגב, אפשר להחתים 6 זרים או כמה שרוצים? עוד לא הבנתי), ואין פיינל 4 (הטוב מ3 זה גם לא מי יודע מה, צריך הטוב מ5, אבל גם זה טוב). מעולה!! יום חג לכדורסל
אני חושבת שהחוק הרוסי זה 5 זרים ולא 6
כרגע עוד אומרים ששיטת משחק הגמר צריכה להיקבע אבל יש אתרים שמפרסמים שחצאי הגמר יהיו סדרות והגמר יהיה רק משחק אחד
asafb96 כתב::clap2![]()
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב::clap2![]()
אני חושבת שהחוק הרוסי זה 5 זרים ולא 6
כרגע עוד אומרים ששיטת משחק הגמר צריכה להיקבע אבל יש אתרים שמפרסמים שחצאי הגמר יהיו סדרות והגמר יהיה רק משחק אחד
5 זרים? איזה שטות..![]()
לא צריך להיות הגבלת זרים בחוק רוסי
''למנהלת גרעון של מיליוני ש"ח ובעיות עם מפעל הפיס''
חנו'ש כתב:אולי כדאי, לאור ההתפטרות של קופל, ששרף יוותר על ראשות האיגוד (שאין לו הרבה סיכוי) ויחליף את קופל במנהלת במקום??
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים