פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
08 יוני 2012, 20:44
שמואל1 כתב:refael כתב:בספורט5 אומרים שהוא הולך לקבל 345 אלף ולא 700
נשמע יותר הגיוני.
העיקר שאני לא אראה אותו פה! :)
11 יוני 2012, 09:26
מתי ההחלטה?
11 יוני 2012, 10:00
אם עדיין ישאירו את זה כך שהגמר יהיה משחק אחד, אז זה כאילו לא עשו שום דבר!!
מה ההבדל בין זה לבין הקרנבל של קופל??
11 יוני 2012, 17:11
הרעיון של דן שמיר התקבל + רעידת אדמה בכדורסל הישראלי :
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 22323.html
11 יוני 2012, 17:16
איזה רעידת אדמה? קופל כבר אמר איזה 10 פעמים שהוא יעזוב אחרי שיתמנה ליו"ר האיגוד. הבחירות לאיגוד הם באמצע יולי, אז ברור שאחריהם הוא כבר לא יהיה.
11 יוני 2012, 17:18
NY boy כתב:איזה רעידת אדמה? קופל כבר אמר איזה 10 פעמים שהוא יעזוב אחרי שיתמנה ליו"ר האיגוד. הבחירות לאיגוד הם באמצע יולי, אז ברור שאחריהם הוא כבר לא יהיה.
זה לא בדיוק מה שהוא אמר
הוא אמר שהוא יבדוק האם יש ניגוד אינטרסים ואם יש אז יחליט לפרוש
נראה אם עכשיו יתמנה מישהו ''נפרד'' או בובה של קופל
11 יוני 2012, 17:18
רק אם עושים מנגל על האי תנועה ליד
11 יוני 2012, 17:31
קופל עזב, יש חוק רוסי (אגב, אפשר להחתים 6 זרים או כמה שרוצים? עוד לא הבנתי), ואין פיינל 4 (הטוב מ3 זה גם לא מי יודע מה, צריך הטוב מ5, אבל גם זה טוב). מעולה!! יום חג לכדורסל
11 יוני 2012, 17:32
asafb96 כתב::clap2
קופל עזב, יש חוק רוסי (אגב, אפשר להחתים 6 זרים או כמה שרוצים? עוד לא הבנתי), ואין פיינל 4 (הטוב מ3 זה גם לא מי יודע מה, צריך הטוב מ5, אבל גם זה טוב). מעולה!! יום חג לכדורסל
אני חושבת שהחוק הרוסי זה 5 זרים ולא 6
כרגע עוד אומרים ששיטת משחק הגמר צריכה להיקבע אבל יש אתרים שמפרסמים שחצאי הגמר יהיו סדרות והגמר יהיה רק משחק אחד
11 יוני 2012, 17:36
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב::clap2
כרגע עוד אומרים ששיטת משחק הגמר צריכה להיקבע אבל יש אתרים שמפרסמים שחצאי הגמר יהיו סדרות והגמר יהיה רק משחק אחד
5 זרים? איזה שטות..
לא צריך להיות הגבלת זרים בחוק רוסי
11 יוני 2012, 17:38
asafb96 כתב::clap2
לפי מה שהבנתי עונה הבאה יש משחק אחד על האליפות (שזה עוד עונה שהולכת לפח בלי אלופה אמיתית), שנה אחר כך גמר של בית-חוץ (גם דבילי אבל עוד אפשר לקבל את זה), ורק שנה אחרי תהיה סדרה בגמר.
למה גם כשעושים משהו טוב חייבים לעשות אותו בצורה דבילית?? למה צריך את "ההדרגתיות" הזו בחזרה לסדרות?? כדי שנתרגל לזה? אני חושבת ש-40 שנה של סדרות לפני הקרנבל של קופל היו מספיק זמן כדי להתרגל....
אני רק מקווה שבמקום קופל לא נקבל בסוף את חיים אוחיון....
11 יוני 2012, 17:38
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב::clap2
5 זרים? איזה שטות..
לא צריך להיות הגבלת זרים בחוק רוסי
מסכימה לגמרי
ד''א, שאפו(שמפו)ענקי ענקי ענקי לדן שמיר שהצליח להביא שיטה שמקובלת על כולם מה שאף איש כדורסל או אוהד כדורסל לא הצליח לעשות לפני כן..לפטופ לפטופ אבל לפניך
11 יוני 2012, 17:51
קצת סדר בדברים:
כמות הזרים:"בדיון עצמו על כמות מספר הזרים, הוחלט לקבל את הצעתו של דן שמיר, ולאפשר לכל קבוצה לבחור האם להחתים חמישה זרים ולשתפם במתכונת החוק הרוסי, או להחתים ארבע זרים ולשתפם ללא הגבלה. השיטה הזו תונהג לכל אורכה של העונה הקרובה, כשלאחריה יחזור החוק הרוסי למשך שנתיים רצופות. "כדי לא לפגוע בקבוצות, החלטנו על עונת מעבר בה כל קבוצה תבחר בין ארבעה זרים לחמישה זרים עם חוק רוסי ובתום העונה נעבור לחוק רוסי לשנתיים. זה כמובן כפוף להחלטה של איגוד השחקנים, וכל קבוצה תצטרך להודיע על השיטה שהיא בוחרת, עד שבוע לפני תחילת העונה".
כזכור, בארבע העונות האחרונות הונהג החוק הרוסי, שאיפשר הבאה בלתי מוגבלת של זרים, אך חייב את שיתופם של שני שחקנים ישראלים בכל זמן על הפרקט. החוק הנוכחי יגביל את מספר הזרים, גם עבור קבוצות שמעוניינות באפשרות לשתף כמה שיותר שחקנים זרים לאורך המשחק."
הפיינל פור:"גם השיטה בה תוכרע האליפות תשתנה בשלוש העונות הקרובות. המנהלת החליטה כי בעונה הבאה יתקיימו סדרות בשלב חצי הגמר, כשהגמר יהיה בדמות משחק בודד, באולם נייטרלי. בשנה שלאחר מכן תוכרע האליפות כששתי הקבוצות שיגיעו לגמר ישחקו משחק אחד בבית, ומשחק אחד בחוץ, ובעונה שלאחר מכן תוכרע גם סדרת הגמר בסדרות של הטוב משלושה משחקים."
11 יוני 2012, 18:04
זה שיפור, אבל בכלל לא מספיק. לא מבין את הגבלת 5 הזרים. בחוק רוסי לא צריך להיות הגבלת זרים בכלל, פשוט לא מובן לי.
גם עניין הסדרות די הזוי. למה לחכות שנה של משחק אחד, ועוד שנה של בית חוץ? צריך להיות חוק רוסי בלי הגבלת זרים, וסדרות של הטוב מ5
11 יוני 2012, 18:04
''למנהלת גרעון של מיליוני ש"ח ובעיות עם מפעל הפיס''
עכשיו אני מבינה
התנגש בקרחון ונותן למישהו אחר להחזיק את ההגה בזמן שהספינה טובעת
11 יוני 2012, 18:39
קופל התפטר!!!! 
שוב הצתה מאוחרת, לא שמתי לב שרשמו כבר
11 יוני 2012, 19:44
אולי כדאי, לאור ההתפטרות של קופל, ששרף יוותר על ראשות האיגוד (שאין לו הרבה סיכוי) ויחליף את קופל במנהלת במקום??
11 יוני 2012, 19:46
חנו'ש כתב:אולי כדאי, לאור ההתפטרות של קופל, ששרף יוותר על ראשות האיגוד (שאין לו הרבה סיכוי) ויחליף את קופל במנהלת במקום??

חשבתי על זה אבל לצביקה יותר חשוב נבחרות הנוער מאשר מכבי חיפה