מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 17 מאי 2012, 15:50

לפחות זה מאחורנו... נקווה שהוא יבנה קבוצה טובה ומלהיבה כמו בשנה שעברה, כי בלאט לא מאוד יודע לנהל משחק עם שחקנים מוגבלים.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי מתAMסרת » 17 מאי 2012, 15:51

מה יהיה...אני כבר לא מאמינה להם.
יאללה שיחתום כבר. זו באמת ההחתמה החשובה מכולם .
אגב, שימו לב..מדובר על 3 שנים. לא שנתיים + אופציה. נהדר בתור התחלה ! גם אני בעד שמונה... :)
מתAMסרת

הודעהעל ידי felix_r » 17 מאי 2012, 16:08

קודי כתב:פליקס, שתי הערות לסגל שהצעת:
1. טיוס עדיין רחוק מהרמה שמכבי צריכה ויש כבר ישראלי אחד עודף (לנדסברג) ובטח שחבל לזרוק כסף על שניים כאלה. ארבעה גבוהים בשתי ליגות זה די והותר.
2. שון ג'יימס הוא לא 4 ולא יעזור כלום. הוא משחק ושיחק גם במכבי אך ורק בעמדה 5. הוא לא מסוגל לשמור על מספרי 4 או לתרום משהו בהתקפה כשהוא ממוקם בעמדה הזו.

1) טויוס כשחקן ה-12 זה די בסדר מה גם שהוא פורווארד-סנטר יכול לשחק בשתי העמדות.
2) 4 גבוהים זה לא מספיק ואני אסביר למה. פתח את אתר היורוליג ותעשה חשבון כמה דקות למשחק בממוצע שיחקו מאריץ' ושרמאדיני ביחד. זה יוצא משהו כמו 30 (בלי לבדוק רק על פי הזכרון). מה גם שמאריץ' נפצע כל שני וחמישי
3) שון ג'יימס הוא הרבה יותר 4 מסנטר. הוא עצמו גם אמר את זה פעם בטלויזיה, כששאלו אותו מה העמדה שלו. לדעתי הוא יכול להיות אחלה 4 הגנתי. ליאור ישחק יותר מול קבוצות שאין להן סקורר דומיננטי בעמדה שלו, ואילו שון ג'יימס ישחק יותר מול הקבוצות שיש להן סקורר בעמדה 4.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 מאי 2012, 16:33

אני גם הייתי שוקל להשאיר את שון ג'יימס, הוא דווקא יכול להתאים במצב שיש שני סנטרים קצת כבדים וצריך גבוה אתלטי שחוסם לצידם.

במקרה והעלות שלו גבוהה בגלל שיקולי מס, בטח יש עוד חרגולים קפיציים כאלו שאפשר למצוא, אפילו אתלטיים ומסיימים טוב יותר מתחת לסל, סטייל מנסה בונסו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 17 מאי 2012, 16:35

yarinsaky כתב:אני גם הייתי שוקל להשאיר את שון ג'יימס, הוא דווקא יכול להתאים במצב שיש שני סנטרים קצת כבדים וצריך גבוה אתלטי שחוסם לצידם.

במקרה והעלות שלו גבוהה בגלל שיקולי מס, בטח יש עוד חרגולים קפיציים כאלו שאפשר למצוא, אפילו אתלטיים ומסיימים טוב יותר מתחת לסל, סטייל מנסה בונסו.

מנסה-בונסו:
1) שחקן ממש-ממש לא זול
2) לא טוב בכלל בהגנה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 מאי 2012, 16:43

אז בטח יש אחרים, זה סתם שם שעלה לי מהזיכרון . הכוונה הכללית היא לשחקן מהסוג האתלטי, החוסם , הזריז יותר בהגנה והמסיים טוב יחסית מתחת לסל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 מאי 2012, 17:01

בונסו לא טוב בהגנה?
לא נראה לי שכיום הוא יקר כ"כ ולא ידרוש הרבה, בטח אם הוא רוצה לשחק ביורוליג והאמת שכנראה שהוא מת להיות במכבי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 17 מאי 2012, 17:16

LIAV10 כתב:בונסו לא טוב בהגנה?
לא נראה לי שכיום הוא יקר כ"כ ולא ידרוש הרבה, בטח אם הוא רוצה לשחק ביורוליג והאמת שכנראה שהוא מת להיות במכבי..

זה שזה לא נראה לך, זה עדיין לא אומר כלום ;)
הוא משחק היום בבשיקטאש הטורקית יחד עם קארלוס ארויו, דיוויד הוקינס, זורן ארצג ואחרים. מהשמות האלה אתה יכול לדמיין לעצמך איזה כסף רץ בקבוצה הזאת.

הוא באמת לא טוב בהגנה. זה מה שבזמנו אמרו כל אנשי צסקא, ובגלל זה הוא שוחרר משם.

נ.ב. בשיקטאש כבר העיפה את פנרבאחצ'ה ברבע גמר הפליי-אוף הטורקי, אז יש מצב שתזכה באליפות ותשחק ביורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 מאי 2012, 17:23

felix_r כתב:

הוא משחק היום בבשיקטאש הטורקית יחד עם קארלוס ארויו, דיוויד הוקינס, זורן ארצג ואחרים. מהשמות האלה אתה יכול לדמיין לעצמך איזה כסף רץ בקבוצה הזאת.

נ.ב. בשיקטאש כבר העיפה את פנרבאחצ'ה ברבע גמר הפליי-אוף הטורקי, אז יש מצב שתזכה באליפות ותשחק ביורוליג

כן, ידעתי שהוא נמצא בקבוצה עם תקציב אדיר (שם היה וויליאמס לא? וגם קמפ משחק שם לא?), אבל הוא לא מטומטם, הוא שנים באירופה, הוא יודע מה זה מכבי לעומת הטורקיות, הוא יודע שבשביל הישגים צריך לוותר על כסף..
לגבי צסק"א..זה חדש לך ששחקנים במכבי יותר טובים ויכולים לתת יותר בשני צידי המגרש מאשר בקבוצות גדולות עם תקציבים גדולים אחרות באירופה?

מי שזוכה באליפות טורקיה עולה אוטומטית ליורוליג?
זה בגלל טורקיש איירליינס או שגם אם פואנלברדה זוכה מחר באליפות ספרד היא גם מקבלת כרטיס ישיר?
(או שבכלל התכוונת שהם ילכו לפלייאוף קדם היורוליג הזה ומשם יעלו)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 17 מאי 2012, 17:29

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:

כן, ידעתי שהוא נמצא בקבוצה עם תקציב אדיר (שם היה וויליאמס לא? וגם קמפ משחק שם לא?), אבל הוא לא מטומטם, הוא שנים באירופה, הוא יודע מה זה מכבי לעומת הטורקיות, הוא יודע שבשביל הישגים צריך לוותר על כסף..
לגבי צסק"א..זה חדש לך ששחקנים במכבי יותר טובים ויכולים לתת יותר בשני צידי המגרש מאשר בקבוצות גדולות עם תקציבים גדולים אחרות באירופה?

מי שזוכה באליפות טורקיה עולה אוטומטית ליורוליג?
זה בגלל טורקיש איירליינס או שגם אם פואנלברדה זוכה מחר באליפות ספרד היא גם מקבלת כרטיס ישיר?
(או שבכלל התכוונת שהם ילכו לפלייאוף קדם היורוליג הזה ומשם יעלו)

הקיצר, אתה יכול לאמין לי כשאני אומר לך שהוא שחקן מאוד יקר.

אני לא יכול לענות לך במדויק אם היא תעלה ישירות לשלב הבתים או שרק למוקדמות.
לגבי ספרד. איך אתה חושב בילבאו היגיעה ליורוליג? לקחה מקום שני בספרד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 17 מאי 2012, 17:31

בונסו מאוד לא טוב בהגנה. זאת היתה אחת הסיבות מדוע צסקא זרקו אותו בזמנו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 17 מאי 2012, 17:57

קודי כתב:כל הטלטוביצים למיניהם זו בדיחה לא מצחיקה. לא יגיע לכאן וחבל לבזבז על זה מילים.
לגבי הסגל שכן צפוי להיות: אני מסכים עם יוני שלשתי מסגרות מספיקים 10 שחקנים אבל אם לוקחים בחשבון את חוקי הזרים בליגה יש צורך בסגל של 11 בכירים. אני חושב שבמגבלות התקציב (לא יהיו שני גארדים יקרים, לא יהיו שני סנטרים יקרים) הסגל אמור להיות כזה:
רכז - זר זול (אם לנגפורד לא יגיע אז יגיע רכז יקר יחסית), אוחיון
סקנד גארד - לנגפורד (אם לא הוא אז הכסף ילך לעמדת הרכז ויגיע סקנד גארד זול), הלפרין, בורשטיין/לנדסברג
סמול פורוורד - סמית, פניני
פאוור פורוורד - אליהו, מצ'באן/זר אחר (לונצ'אר?)
סנטר - מאריץ, שרמדיני

אתה באמת מאמין שמכבי תביא פורוורד גבוה וכבד ליד שני סנטרים שלא מצטיינים באתלטיות ובזריזות?
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 מאי 2012, 19:10

לפי וואלה:
בתוך כך, בימים האחרונים ישנה התקרבות במו"מ עם מכבי תל אביב לריצ'רד הנדריקס. כזכור, הצהובים מנהלים כבר חודשים ארוכים מגעים להארכת חוזהו של האמריקאי שכל כך מוערך על ידי בלאט. לאחר שהמגעים נראו תקועים בתקופה האחרונה בגלל פערים גדולים, חזרו הצדדים לשולחן המו"מ ונרשמה התקרבות. במועדון מאמינים כי השחקן יישאר בקבוצה.

מי מהמר על זה שבעוד כמה ימים מתפרסמת כתבה שאומרת ''למרות שנראה שחלה התקרבות בין הצדדים גדלו הפערים שוב וכרגע לא נראה שהנדריקס יישאר במכבי''?

אני מהמרת על זה וגם שאחרי זה אחרי תפורסם כתבה הפוכה מהכתבה ההפוכה שתפורסם בעוד כמה ימים..כנ''ל על לאנגפורד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מאי 2012, 19:19

אני לא יודע מה איתכם אבל אם לפני זה רציתי שהנדריקס ישאר אז בזמן האחרון הסחבת איתו רק גורמת לי לרצות שהעסקה תיפול והוא יעזוב . אני לא אוהב שחקנים שסוחבים מומ על 50K אחרי כל מה שמכבי נתנה לו...

לגבי עמדה 4 , אם היא תישאר עם בלו ואליהו אני יהיה יותר ממרוצה עם כל החסרונות שלה . מכבי יכולה להרשות לעצמה לחכות עם בלו בגלל שיש לה את מילאן שחתום לעמדה הזאת כך שאם לא ימצאו שחקן בלת ברירה יחזירו אותו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 17 מאי 2012, 20:05

אגב רוסיה ובלאט הולכים להתחרות באולימפיאדה בלונדון?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי rc4991 » 17 מאי 2012, 20:10

where is the love? כתב:אגב רוסיה ובלאט הולכים להתחרות באולימפיאדה בלונדון?

תלוי בטורניר הקדם אולימפי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 מאי 2012, 20:13

yzafrir כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל אם לפני זה רציתי שהנדריקס ישאר אז בזמן האחרון הסחבת איתו רק גורמת לי לרצות שהעסקה תיפול והוא יעזוב . אני לא אוהב שחקנים שסוחבים מומ על 50K אחרי כל מה שמכבי נתנה לו...

לגבי עמדה 4 , אם היא תישאר עם בלו ואליהו אני יהיה יותר ממרוצה עם כל החסרונות שלה . מכבי יכולה להרשות לעצמה לחכות עם בלו בגלל שיש לה את מילאן שחתום לעמדה הזאת כך שאם לא ימצאו שחקן בלת ברירה יחזירו אותו...

יש בזה משהו...
גם לי קצת ירד ממנו בזמן האחרון, בעיקר בגלל יכולת מקצועית פושרת. בשנת חוזה, אתה חייב לשחק חזק עד הסוף - כולם יודעים את זה.

לגבי עמדה 4 - משהו מציק לי בשילוב ליאור-בלו. בלו הוא קלעי גדול, אבל כPF יש לו יותר מדי חולשות. הבעיה הגדולה היא שהחולשות האלה, הן אותן החולשות
שיש גם לליאור.
בוא נגיד שאני מעדיף שבלו לא יפרוש כי הוא באמת שחקן ענק, אבל יכול להיות שמבחינה מקצועית, דווקא העזיבה שלו והגעה של מצ'באן, או PF אחר, תכניס סוג של איזון
שבו הגארדים קולעים מבחוץ, ושחקני הפנים נלחמים בפנים, ולוקחים ריבאונדים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מאי 2012, 20:17

jol9 כתב:
yzafrir כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל אם לפני זה רציתי שהנדריקס ישאר אז בזמן האחרון הסחבת איתו רק גורמת לי לרצות שהעסקה תיפול והוא יעזוב . אני לא אוהב שחקנים שסוחבים מומ על 50K אחרי כל מה שמכבי נתנה לו...

יש בזה משהו...
גם לי קצת ירד ממנו בזמן האחרון, בעיקר בגלל יכולת מקצועית פושרת. בשנת חוזה, אתה חייב לשחק חזק עד הסוף - כולם יודעים את זה.

לגבי עמדה 4 - משהו מציק לי בשילוב ליאור-בלו. בלו הוא קלעי גדול, אבל כPF יש לו יותר מדי חולשות. הבעיה הגדולה היא שהחולשות האלה, הן אותן החולשות
שיש גם לליאור.
בוא נגיד שאני מעדיף שבלו לא יפרוש כי הוא באמת שחקן ענק, אבל יכול להיות שמבחינה מקצועית, דווקא העזיבה שלו והגעה של מצ'באן, או PF אחר, תכניס סוג של איזון

היה יכול להיות לי יותר נוח עם פרישה של בלו אם היה לנו באנקר אחר מבחוץ וכרגע אין ואני גם לא רואה שהולכים להביא כזה (אף אחד מהשמות שעלו הוא לא קלעי גדול מבחוץ...) ולכן אני מעדיף להסתפק בעמדה כמו שהיא , כי פחות או יותר הסתדרנו השנה ושנה שעברה ככה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 מאי 2012, 20:19

אני לא זוכרת על מי אמרתי את זה בקיץ האחרון..אולי על אידסון או פארגו שמאוד רציתי שיישארו
בסוף אמרתי ''יאללה, או שכן או שלא אבל שייגמר כבר''
אני יכולה לאהוב שחקן אבל ברגע שמתחילה סחבת עם החוזה זה מוציא לי לגמרי את החשק את מכל העניין
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 מאי 2012, 20:21

yzafrir כתב:
jol9 כתב:

יש בזה משהו...

שיש גם לליאור.

היה יכול להיות לי יותר נוח עם פרישה של בלו אם היה לנו באנקר אחר מבחוץ וכרגע אין ואני גם לא רואה שהולכים להביא כזה (אף אחד מהשמות שעלו הוא לא קלעי גדול מבחוץ...) ולכן אני מעדיף להסתפק בעמדה כמו שהיא , כי פחות או יותר הסתדרנו השנה ושנה שעברה ככה...

אולי ליד מאריץ' אם יגיע, זה באמת יכול לעבוד, כי הוא שחקן הגנה טוב...
בכל אופן, יותם אמור להגיע, והוא יישפר את הקליעה מבחוץ בקו האחורי. פניני וסמית' ייקלעו טוב יותר, אני מקווה, וזה יפתור חלק מהבור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים