המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:פליקס, שתי הערות לסגל שהצעת:
1. טיוס עדיין רחוק מהרמה שמכבי צריכה ויש כבר ישראלי אחד עודף (לנדסברג) ובטח שחבל לזרוק כסף על שניים כאלה. ארבעה גבוהים בשתי ליגות זה די והותר.
2. שון ג'יימס הוא לא 4 ולא יעזור כלום. הוא משחק ושיחק גם במכבי אך ורק בעמדה 5. הוא לא מסוגל לשמור על מספרי 4 או לתרום משהו בהתקפה כשהוא ממוקם בעמדה הזו.
yarinsaky כתב:אני גם הייתי שוקל להשאיר את שון ג'יימס, הוא דווקא יכול להתאים במצב שיש שני סנטרים קצת כבדים וצריך גבוה אתלטי שחוסם לצידם.
במקרה והעלות שלו גבוהה בגלל שיקולי מס, בטח יש עוד חרגולים קפיציים כאלו שאפשר למצוא, אפילו אתלטיים ומסיימים טוב יותר מתחת לסל, סטייל מנסה בונסו.
LIAV10 כתב:בונסו לא טוב בהגנה?
לא נראה לי שכיום הוא יקר כ"כ ולא ידרוש הרבה, בטח אם הוא רוצה לשחק ביורוליג והאמת שכנראה שהוא מת להיות במכבי..
felix_r כתב:LIAV10 כתב:בונסו לא טוב בהגנה?
לא נראה לי שכיום הוא יקר כ"כ ולא ידרוש הרבה, בטח אם הוא רוצה לשחק ביורוליג והאמת שכנראה שהוא מת להיות במכבי..
זה שזה לא נראה לך, זה עדיין לא אומר כלום![]()
הוא משחק היום בבשיקטאש הטורקית יחד עם קארלוס ארויו, דיוויד הוקינס, זורן ארצג ואחרים. מהשמות האלה אתה יכול לדמיין לעצמך איזה כסף רץ בקבוצה הזאת.
הוא באמת לא טוב בהגנה. זה מה שבזמנו אמרו כל אנשי צסקא, ובגלל זה הוא שוחרר משם.
נ.ב. בשיקטאש כבר העיפה את פנרבאחצ'ה ברבע גמר הפליי-אוף הטורקי, אז יש מצב שתזכה באליפות ותשחק ביורוליג
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:בונסו לא טוב בהגנה?
זה שזה לא נראה לך, זה עדיין לא אומר כלום![]()
הוא משחק היום בבשיקטאש הטורקית יחד עם קארלוס ארויו, דיוויד הוקינס, זורן ארצג ואחרים. מהשמות האלה אתה יכול לדמיין לעצמך איזה כסף רץ בקבוצה הזאת.
הוא באמת לא טוב בהגנה. זה מה שבזמנו אמרו כל אנשי צסקא, ובגלל זה הוא שוחרר משם.
נ.ב. בשיקטאש כבר העיפה את פנרבאחצ'ה ברבע גמר הפליי-אוף הטורקי, אז יש מצב שתזכה באליפות ותשחק ביורוליג
כן, ידעתי שהוא נמצא בקבוצה עם תקציב אדיר (שם היה וויליאמס לא? וגם קמפ משחק שם לא?), אבל הוא לא מטומטם, הוא שנים באירופה, הוא יודע מה זה מכבי לעומת הטורקיות, הוא יודע שבשביל הישגים צריך לוותר על כסף..
לגבי צסק"א..זה חדש לך ששחקנים במכבי יותר טובים ויכולים לתת יותר בשני צידי המגרש מאשר בקבוצות גדולות עם תקציבים גדולים אחרות באירופה?
מי שזוכה באליפות טורקיה עולה אוטומטית ליורוליג?
זה בגלל טורקיש איירליינס או שגם אם פואנלברדה זוכה מחר באליפות ספרד היא גם מקבלת כרטיס ישיר?
(או שבכלל התכוונת שהם ילכו לפלייאוף קדם היורוליג הזה ומשם יעלו)
LIAV10 כתב:בונסו לא טוב בהגנה?
קודי כתב:כל הטלטוביצים למיניהם זו בדיחה לא מצחיקה. לא יגיע לכאן וחבל לבזבז על זה מילים.
לגבי הסגל שכן צפוי להיות: אני מסכים עם יוני שלשתי מסגרות מספיקים 10 שחקנים אבל אם לוקחים בחשבון את חוקי הזרים בליגה יש צורך בסגל של 11 בכירים. אני חושב שבמגבלות התקציב (לא יהיו שני גארדים יקרים, לא יהיו שני סנטרים יקרים) הסגל אמור להיות כזה:
רכז - זר זול (אם לנגפורד לא יגיע אז יגיע רכז יקר יחסית), אוחיון
סקנד גארד - לנגפורד (אם לא הוא אז הכסף ילך לעמדת הרכז ויגיע סקנד גארד זול), הלפרין, בורשטיין/לנדסברג
סמול פורוורד - סמית, פניני
פאוור פורוורד - אליהו, מצ'באן/זר אחר (לונצ'אר?)
סנטר - מאריץ, שרמדיני
בתוך כך, בימים האחרונים ישנה התקרבות במו"מ עם מכבי תל אביב לריצ'רד הנדריקס. כזכור, הצהובים מנהלים כבר חודשים ארוכים מגעים להארכת חוזהו של האמריקאי שכל כך מוערך על ידי בלאט. לאחר שהמגעים נראו תקועים בתקופה האחרונה בגלל פערים גדולים, חזרו הצדדים לשולחן המו"מ ונרשמה התקרבות. במועדון מאמינים כי השחקן יישאר בקבוצה.
where is the love? כתב:אגב רוסיה ובלאט הולכים להתחרות באולימפיאדה בלונדון?
yzafrir כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל אם לפני זה רציתי שהנדריקס ישאר אז בזמן האחרון הסחבת איתו רק גורמת לי לרצות שהעסקה תיפול והוא יעזוב . אני לא אוהב שחקנים שסוחבים מומ על 50K אחרי כל מה שמכבי נתנה לו...
לגבי עמדה 4 , אם היא תישאר עם בלו ואליהו אני יהיה יותר ממרוצה עם כל החסרונות שלה . מכבי יכולה להרשות לעצמה לחכות עם בלו בגלל שיש לה את מילאן שחתום לעמדה הזאת כך שאם לא ימצאו שחקן בלת ברירה יחזירו אותו...
jol9 כתב:yzafrir כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל אם לפני זה רציתי שהנדריקס ישאר אז בזמן האחרון הסחבת איתו רק גורמת לי לרצות שהעסקה תיפול והוא יעזוב . אני לא אוהב שחקנים שסוחבים מומ על 50K אחרי כל מה שמכבי נתנה לו...
לגבי עמדה 4 , אם היא תישאר עם בלו ואליהו אני יהיה יותר ממרוצה עם כל החסרונות שלה . מכבי יכולה להרשות לעצמה לחכות עם בלו בגלל שיש לה את מילאן שחתום לעמדה הזאת כך שאם לא ימצאו שחקן בלת ברירה יחזירו אותו...
יש בזה משהו...
גם לי קצת ירד ממנו בזמן האחרון, בעיקר בגלל יכולת מקצועית פושרת. בשנת חוזה, אתה חייב לשחק חזק עד הסוף - כולם יודעים את זה.
לגבי עמדה 4 - משהו מציק לי בשילוב ליאור-בלו. בלו הוא קלעי גדול, אבל כPF יש לו יותר מדי חולשות. הבעיה הגדולה היא שהחולשות האלה, הן אותן החולשות
שיש גם לליאור.
בוא נגיד שאני מעדיף שבלו לא יפרוש כי הוא באמת שחקן ענק, אבל יכול להיות שמבחינה מקצועית, דווקא העזיבה שלו והגעה של מצ'באן, או PF אחר, תכניס סוג של איזון
שבו הגארדים קולעים מבחוץ, ושחקני הפנים נלחמים בפנים, ולוקחים ריבאונדים.
yzafrir כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל אם לפני זה רציתי שהנדריקס ישאר אז בזמן האחרון הסחבת איתו רק גורמת לי לרצות שהעסקה תיפול והוא יעזוב . אני לא אוהב שחקנים שסוחבים מומ על 50K אחרי כל מה שמכבי נתנה לו...
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל אם לפני זה רציתי שהנדריקס ישאר אז בזמן האחרון הסחבת איתו רק גורמת לי לרצות שהעסקה תיפול והוא יעזוב . אני לא אוהב שחקנים שסוחבים מומ על 50K אחרי כל מה שמכבי נתנה לו...
יש בזה משהו...
גם לי קצת ירד ממנו בזמן האחרון, בעיקר בגלל יכולת מקצועית פושרת. בשנת חוזה, אתה חייב לשחק חזק עד הסוף - כולם יודעים את זה.
לגבי עמדה 4 - משהו מציק לי בשילוב ליאור-בלו. בלו הוא קלעי גדול, אבל כPF יש לו יותר מדי חולשות. הבעיה הגדולה היא שהחולשות האלה, הן אותן החולשות
שיש גם לליאור.
בוא נגיד שאני מעדיף שבלו לא יפרוש כי הוא באמת שחקן ענק, אבל יכול להיות שמבחינה מקצועית, דווקא העזיבה שלו והגעה של מצ'באן, או PF אחר, תכניס סוג של איזון
שבו הגארדים קולעים מבחוץ, ושחקני הפנים נלחמים בפנים, ולוקחים ריבאונדים.
היה יכול להיות לי יותר נוח עם פרישה של בלו אם היה לנו באנקר אחר מבחוץ וכרגע אין ואני גם לא רואה שהולכים להביא כזה (אף אחד מהשמות שעלו הוא לא קלעי גדול מבחוץ...) ולכן אני מעדיף להסתפק בעמדה כמו שהיא , כי פחות או יותר הסתדרנו השנה ושנה שעברה ככה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־39 אורחים