מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי קודי » 16 יוני 2012, 13:52

er79 כתב:היחיד שהוא באנקר בגזרה הזאת זה טלטוביץ׳, אבל זה חלומות באספמיה

הוא הולך בוודאות ל- NBA ויש לו ביי אאוט (ל- NBA בלבד) של 2 מיליון יורו, כאשר גם המשכורת שלו לא זניחה במיוחד. בקיצור, הוא אמור לעלות כמו חצי מהתקציב של מכבי...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יוני 2012, 14:13

קודי כתב:
asafb96 כתב:
שחף כתב:אבל יובל, בינינו, בכמה באניץ' טוב ממאצ'באן וכמה הוא באמת יהיה טוב ממנו עוד שנה-שנתיים? אני לא אבין מהלך כזה.

הוא לא. לא היום ולא עוד שנה שנתיים. הוא אחלה שחקן, באמת מצוין, אבל הוא וליאור לא ממש פותר את בעיית ההגנה והריבאונד בעמדה 4, והופך את מכבי לקבוצה בלי אף קלעי בקוו הקדמי. מאצ'בן עדיף, ואני מאמין שאחרי העונה הזאת באניץ' יהיה יותר יקר. מספיק איזה פנר או חימקי שירצו אותו ואפשר להגיד לו שלום

בהנחה שמצ׳באן לא יגיע (שכר גבוה, בלאט לא רוצה וכד׳), איזה פאוור פורוורד טוב שקולע מבחוץ יש בשוק? דולמאן שקולע במקרה הטוב ב- 30 אחוז? מעבר לכך, באניץ שומר טוב וריבאונדר טוב. הוא לא חוסם וגם לא משאבת ריבאונדים אבל הוא טוב בהרבה באספקטים האלה מאליהו. יכול להיות שבאניץ יתברר בסופו של דבר כל רלוונטי מבחינת המחיר, אבל קשה לי להאמין שזה המצב אם סוכנו מודה אחת ההצעות הרציניות שישמלו היא מז׳אלגיריס. באניץ הוא לא שחקן מושלם אבל איזה היצע כבר יש בשוק של היום?

הוא הPF הכי טוב בשוק שמכבי אולי יכולה להביא, אבל הוא לא הכי מתאים מבחינת תכונות לדעתי (PF התקפי נטו, בלי יותר מדי ערך מוסף, כזה גם ליאור), ואמור להיות די יקר לדעתי. לא מאמין שרק ז'לגיריס רוצים אותו, ואם כן אז זה לא אומר שהוא יהיה זול, כי ראינו אותם שנה שעברה מוציאים די הרבה כסף
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 16 יוני 2012, 14:20

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:
שחף כתב:אבל יובל, בינינו, בכמה באניץ' טוב ממאצ'באן וכמה הוא באמת יהיה טוב ממנו עוד שנה-שנתיים? אני לא אבין מהלך כזה.

הוא לא. לא היום ולא עוד שנה שנתיים. הוא אחלה שחקן, באמת מצוין, אבל הוא וליאור לא ממש פותר את בעיית ההגנה והריבאונד בעמדה 4, והופך את מכבי לקבוצה בלי אף קלעי בקוו הקדמי. מאצ'בן עדיף, ואני מאמין שאחרי העונה הזאת באניץ' יהיה יותר יקר. מספיק איזה פנר או חימקי שירצו אותו ואפשר להגיד לו שלום

בהנחה שמצ׳באן לא יגיע (שכר גבוה, בלאט לא רוצה וכד׳), איזה פאוור פורוורד טוב שקולע מבחוץ יש בשוק? דולמאן שקולע במקרה הטוב ב- 30 אחוז? מעבר לכך, באניץ שומר טוב וריבאונדר טוב. הוא לא חוסם וגם לא משאבת ריבאונדים אבל הוא טוב בהרבה באספקטים האלה מאליהו. יכול להיות שבאניץ יתברר בסופו של דבר כל רלוונטי מבחינת המחיר, אבל קשה לי להאמין שזה המצב אם סוכנו מודה אחת ההצעות הרציניות שישמלו היא מז׳אלגיריס. באניץ הוא לא שחקן מושלם אבל איזה היצע כבר יש בשוק של היום?

הוא הPF הכי טוב בשוק שמכבי אולי יכולה להביא, אבל הוא לא הכי מתאים מבחינת תכונות לדעתי (PF התקפי נטו, בלי יותר מדי ערך מוסף, כזה גם ליאור), ואמור להיות די יקר לדעתי. לא מאמין שרק ז'לגיריס רוצים אותו, ואם כן אז זה לא אומר שהוא יהיה זול, כי ראינו אותם שנה שעברה מוציאים די הרבה כסף

א. התקציב של ז'אלגיריס נמוך בהרבה משל מכבי. עצם העובדה שמפעם לפעם הם מחתימים שחקן במיליון דולר לא אומרת כלום.
ב. איזה פאוור פורוורד באזור התקציב של מכבי שהוא לא מצ'באן הייתי מחתים לפני באניץ?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 16 יוני 2012, 14:41

גל מקל נשמע כמו הנפצה. הבחור ברח מפה, כאילו מישהו הכה אותו בסיום כל אימון (לאזמה?)...

אם כבר מורן רוט נשמע כיוון מתאים יותר לבלאט, למרות שבעיניי זו החתמה שהיא לגמרי מיותרת.
בכל אופן, הערכה שלי - לצערי, אוחיון יהיה פה.

Yogi, break a leg !!!
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יוני 2012, 14:46

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

א. התקציב של ז'אלגיריס נמוך בהרבה משל מכבי. עצם העובדה שמפעם לפעם הם מחתימים שחקן במיליון דולר לא אומרת כלום.
ב. איזה פאוור פורוורד באזור התקציב של מכבי שהוא לא מצ'באן הייתי מחתים לפני באניץ?

הם הוציאו בקיץ הקודם לא מעט כסף על שחקנים (בין היתר ווימס ולאוסון מהNBA). מספיק שנותנים לו מיליון-מיליון וחצי יורו, ונגמר הסיפור. חוץ מזה, יש עוד קבוצות שהיו מעונינות בו, אני בטוח. אם טלפלא הולך לNBA, אז גם קאחה תהיה בינהם, ולהם אין בעיה להציע לו חוזה גדול. יש גם את העשירות מרוסיה וטורקיה...
מבחינת יכולות, באניץ' הוא השחקן הכי טוב שמכבי יכולה להביא חוץ ממאצ'בן. אבל לא בטוח שזה יהיה הכי מתאים, כי הוא יקר, לא ממש מתאים לדעתי לצד ליאור (כמו שאמרתי, שניהם PF התקפיים נטו. לא ריבאונדרים טובים, לא שחקני הגנה טובים, לא קלעים). אני חושב שעדיף כרגע להשקיע את הכסף יותר בעמדת הרכז, שם אין לנו אף אחד, או בלאנגפורד, מאשר בשחקן שיחלוק דקות עם ליאור, ולעמדה 4 עדיף להביא שחקן קצת יותר זול, שיתאים יותר לקוו הקדמי הנבנה
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 יוני 2012, 15:01

יש לי תחושה טובה לגבי השבוע הקרוב. מאמין שנראה לפחות החתמה אחת. מי יודע- אולי כבר במוצ"ש?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי itay92 » 16 יוני 2012, 15:01

החציל האצטקי כתב:יש לי תחושה טובה לגבי השבוע הקרוב. מאמין שנראה לפחות החתמה אחת. מי יודע- אולי כבר במוצ"ש?

תחושה או ניחוש מושכל??
itay92

הודעהעל ידי מתAMסרת » 16 יוני 2012, 15:30

החציל האצטקי כתב:יש לי תחושה טובה לגבי השבוע הקרוב. מאמין שנראה לפחות החתמה אחת. מי יודע- אולי כבר במוצ"ש?

אני מאד מקווה שאתה צודק. אנחנו כבר באמצע יוני...
זה אחד מהקייצים הכי מוזרים..
יש תחושה שיש לנו כמה שחקנים שהמרחק בינם לבין חתימה הוא די קצר: יוגב, יותם, לאנגפורד אולי גם.
אני מקווה השבוע לבשורות טובות. אין לי ספק שמכבי עובדת קשה, ובסוף יבנו פה קבוצה טובה (סומכת על בלאט וההנהלה).
מתAMסרת

הודעהעל ידי שחף » 16 יוני 2012, 15:32

האמת שאם מילאנו תשחרר את פוטסיס והוא יהיה במחיר סביר הייתי הולך עליו. פאוור גבוה, אתלטי, מנוסה, עם יד טובה לשלוש וריבאונדר טוב בהרבה מליאור. אבל זה לא נראה לי יקרה.
שחף

הודעהעל ידי tomerp » 16 יוני 2012, 16:15

LIAV10 כתב:
tomerp כתב:שלום לכולם!
אני חדש פה בפורום....אני גם משתמש קבוע בפורום תפוז (בשם: tomerperi) ...
אז לפי הגמד התשיעי(מקווה שאתם יודעים מי זה), פאוור פורוורד אירופאי מחוזר על ידי מכבי...

ברוך הבא..
וכן, מכירים פה את הגמד, לא תמיד לטובה.. :)

ניחשתי שתדעו מי זה, וגם אני לא כל כך מאמין לו האמת ;)
ועכשיו בחור בשם yhgay אומר שמכבי מעוניינת באוקיץ' .
והלפרין מחוזר ע"י קאחה(הלפרין דורש יותר כסף ממכבי)
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 16:17

tomerp כתב:
LIAV10 כתב:
tomerp כתב:שלום לכולם!
אני חדש פה בפורום....אני גם משתמש קבוע בפורום תפוז (בשם: tomerperi) ...
אז לפי הגמד התשיעי(מקווה שאתם יודעים מי זה), פאוור פורוורד אירופאי מחוזר על ידי מכבי...

ברוך הבא..
וכן, מכירים פה את הגמד, לא תמיד לטובה.. :)

ניחשתי שתדעו מי זה, וגם אני לא כל כך מאמין לו האמת ;)
ועכשיו בחור בשם yhgay אומר שמכבי מעוניינת באוקיץ' .
והלפרין מחוזר ע"י קאחה(הלפרין דורש יותר כסף ממכבי)

זה מצטרף לטענות של צביקה שטען שיש לו הצעות מספרד
כל פעם שאיכשהו אני טיפה אוספת סימפטיה ליותם מפרסמים עליו משהו שגורם לי לרצות שהוא יחתום כמה שיותר רחוק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 16:22

שחף כתב:האמת שאם מילאנו תשחרר את פוטסיס והוא יהיה במחיר סביר הייתי הולך עליו. פאוור גבוה, אתלטי, מנוסה, עם יד טובה לשלוש וריבאונדר טוב בהרבה מליאור. אבל זה לא נראה לי יקרה.

הלוואי, הפורוורד המושלם בשבילי, בנוסך לקליעה, החוכמה והורסטיליות הוא גם אתלט, אולי הפורוורד היחיד באירופה שאני יכול לתת לו את אותה הגדרה הוא טלטוביץ׳..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2012, 16:36

פוטסיס ורסטילי?
לא חושב שאחרי העונה הנוראית שלו, הוא צריך להגיע לכאן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 16 יוני 2012, 16:38

לא מבין את הסיפור עם הלפרין. שנה אחרי שנה מכבי מתבזה כשהיא רודפת אחריו ומחכה שהוא יפתור את כל הבעיות שיש לו, כשבזמן שיש לו ביד אופציה לשחק במכבי הוא בודק את כל האופציות האחרות בשוק. מכיוון שבמכבי היו מודעים לנושא המס היו צריכים לסגור אותו בשנה (!!!) שהיתה להם מקיץ שעבר ולהחתים (או לא להחתים, אם לא מסתדרים כספית) אותו מיד בתחילת הקיץ. נראה לי שהלפרין שמח שיש את נושא המיסוי כי ככה הוא מורח את מכבי ובודק את כל האופציות האחרות שיש לו בשוק.
קודי

הודעהעל ידי שחף » 16 יוני 2012, 16:43

פוטסיס ורסטילי מאוד. מישהו ראה את הדאנק שהוא נתן על הפרצוף של הנדריקס אחרי שהוא שבר למאצ'באן את הקרסוליים בגמר האחרון?
לגבי אוקיץ', אם יש לו שכל הוא ילך למכבי ולא למאלאגה.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2012, 16:44

קודי כתב:לא מבין את הסיפור עם הלפרין. שנה אחרי שנה מכבי מתבזה כשהיא רודפת אחריו ומחכה שהוא יפתור את כל הבעיות שיש לו, כשבזמן שיש לו ביד אופציה לשחק במכבי הוא בודק את כל האופציות האחרות בשוק. מכיוון שבמכבי היו מודעים לנושא המס היו צריכים לסגור אותו בשנה (!!!) שהיתה להם מקיץ שעבר ולהחתים (או לא להחתים, אם לא מסתדרים כספית) אותו מיד בתחילת הקיץ. נראה לי שהלפרין שמח שיש את נושא המיסוי כי ככה הוא מורח את מכבי ובודק את כל האופציות האחרות שיש לו בשוק.

האחריות לפתןר את עניין המס, היא של מכבי בלבד. מה אתה רוצה שיותם יעשה, בזמן שפדרמן מנסה לחסוך עוד כמה שקלים?
לא צריך להאשים את יותם בכל דבר. זה כבר ברור לכולם שהוא מיצה את הקריירה שלו בחול, והוא רוצה לחזור הביתה(והוא גם מוכן לוותר על לא מעט כסף בשביל זה).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 16 יוני 2012, 16:45

MTA2311 כתב:
קודי כתב:לא מבין את הסיפור עם הלפרין. שנה אחרי שנה מכבי מתבזה כשהיא רודפת אחריו ומחכה שהוא יפתור את כל הבעיות שיש לו, כשבזמן שיש לו ביד אופציה לשחק במכבי הוא בודק את כל האופציות האחרות בשוק. מכיוון שבמכבי היו מודעים לנושא המס היו צריכים לסגור אותו בשנה (!!!) שהיתה להם מקיץ שעבר ולהחתים (או לא להחתים, אם לא מסתדרים כספית) אותו מיד בתחילת הקיץ. נראה לי שהלפרין שמח שיש את נושא המיסוי כי ככה הוא מורח את מכבי ובודק את כל האופציות האחרות שיש לו בשוק.

האחריות לפתןר את עניין המס, היא של מכבי בלבד. מה אתה רוצה שיותם יעשה, בזמן שפדרמן מנסה לחסוך עוד כמה שקלים?
לא צריך להאשים את יותם בכל דבר. זה כבר ברור לכולם שהוא מיצה את הקריירה שלו בחול, והוא רוצה לחזור הביתה(והוא גם מוכן לוותר על לא מעט כסף בשביל זה).

נכון, אבל לפדרמן היתה שנה שלמה לפתור את הבעיות האלה, אז למה חיכו לעכשיו?
זה גם לא משנה של מי האחריות לפתור את עניין המס. מכבי פשוט צריכה לפתור את זה כי חשוב לה מאוד שהלפרין יהיה כאן ואי בהירות מעכבת את כל בניית הקבוצה, בעוד הלפרין מבחינתו יכול לשחק עוד שנה-שנתיים בחו"ל (ועל הדרך להרוויח יותר מאשר במכבי).
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 16 יוני 2012, 16:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 16:46

לאוקיץ׳ יש הגנה? זה מאוד מוזר שאני לא מכיר אותו, כבר שנים שיש לו שם באירופה ולא יצא לי לראות אותו משחק וגם לא זוכר אותו נגד מכבי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2012, 16:47

שחף כתב:פוטסיס ורסטילי מאוד. מישהו ראה את הדאנק שהוא נתן על הפרצוף של הנדריקס אחרי שהוא שבר למאצ'באן את הקרסוליים בגמר האחרון?
לגבי אוקיץ', אם יש לו שכל הוא ילך למכבי ולא למאלאגה.

כמה פעמים ראית אותו עושה את זה? הוא לא מסוגל להוריד כדור לריצפה. יש לו קליעה סבירה מבחוץ, וכשהוא ביום רע(כמו שקרה ברוב העונה האחרונה), אין לו מה למכור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 16 יוני 2012, 16:47

מכבי לא צריכה לשלם לאדון הלפרין החזרי מס. מי שטוען שכן רק כדי לרדת על פדרמן זה פשוט צביעות בעיני.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים