er79 כתב:היחיד שהוא באנקר בגזרה הזאת זה טלטוביץ׳, אבל זה חלומות באספמיה
הוא הולך בוודאות ל- NBA ויש לו ביי אאוט (ל- NBA בלבד) של 2 מיליון יורו, כאשר גם המשכורת שלו לא זניחה במיוחד. בקיצור, הוא אמור לעלות כמו חצי מהתקציב של מכבי...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:היחיד שהוא באנקר בגזרה הזאת זה טלטוביץ׳, אבל זה חלומות באספמיה
קודי כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:אבל יובל, בינינו, בכמה באניץ' טוב ממאצ'באן וכמה הוא באמת יהיה טוב ממנו עוד שנה-שנתיים? אני לא אבין מהלך כזה.
הוא לא. לא היום ולא עוד שנה שנתיים. הוא אחלה שחקן, באמת מצוין, אבל הוא וליאור לא ממש פותר את בעיית ההגנה והריבאונד בעמדה 4, והופך את מכבי לקבוצה בלי אף קלעי בקוו הקדמי. מאצ'בן עדיף, ואני מאמין שאחרי העונה הזאת באניץ' יהיה יותר יקר. מספיק איזה פנר או חימקי שירצו אותו ואפשר להגיד לו שלום
בהנחה שמצ׳באן לא יגיע (שכר גבוה, בלאט לא רוצה וכד׳), איזה פאוור פורוורד טוב שקולע מבחוץ יש בשוק? דולמאן שקולע במקרה הטוב ב- 30 אחוז? מעבר לכך, באניץ שומר טוב וריבאונדר טוב. הוא לא חוסם וגם לא משאבת ריבאונדים אבל הוא טוב בהרבה באספקטים האלה מאליהו. יכול להיות שבאניץ יתברר בסופו של דבר כל רלוונטי מבחינת המחיר, אבל קשה לי להאמין שזה המצב אם סוכנו מודה אחת ההצעות הרציניות שישמלו היא מז׳אלגיריס. באניץ הוא לא שחקן מושלם אבל איזה היצע כבר יש בשוק של היום?
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:אבל יובל, בינינו, בכמה באניץ' טוב ממאצ'באן וכמה הוא באמת יהיה טוב ממנו עוד שנה-שנתיים? אני לא אבין מהלך כזה.
הוא לא. לא היום ולא עוד שנה שנתיים. הוא אחלה שחקן, באמת מצוין, אבל הוא וליאור לא ממש פותר את בעיית ההגנה והריבאונד בעמדה 4, והופך את מכבי לקבוצה בלי אף קלעי בקוו הקדמי. מאצ'בן עדיף, ואני מאמין שאחרי העונה הזאת באניץ' יהיה יותר יקר. מספיק איזה פנר או חימקי שירצו אותו ואפשר להגיד לו שלום
בהנחה שמצ׳באן לא יגיע (שכר גבוה, בלאט לא רוצה וכד׳), איזה פאוור פורוורד טוב שקולע מבחוץ יש בשוק? דולמאן שקולע במקרה הטוב ב- 30 אחוז? מעבר לכך, באניץ שומר טוב וריבאונדר טוב. הוא לא חוסם וגם לא משאבת ריבאונדים אבל הוא טוב בהרבה באספקטים האלה מאליהו. יכול להיות שבאניץ יתברר בסופו של דבר כל רלוונטי מבחינת המחיר, אבל קשה לי להאמין שזה המצב אם סוכנו מודה אחת ההצעות הרציניות שישמלו היא מז׳אלגיריס. באניץ הוא לא שחקן מושלם אבל איזה היצע כבר יש בשוק של היום?
הוא הPF הכי טוב בשוק שמכבי אולי יכולה להביא, אבל הוא לא הכי מתאים מבחינת תכונות לדעתי (PF התקפי נטו, בלי יותר מדי ערך מוסף, כזה גם ליאור), ואמור להיות די יקר לדעתי. לא מאמין שרק ז'לגיריס רוצים אותו, ואם כן אז זה לא אומר שהוא יהיה זול, כי ראינו אותם שנה שעברה מוציאים די הרבה כסף
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:אבל יובל, בינינו, בכמה באניץ' טוב ממאצ'באן וכמה הוא באמת יהיה טוב ממנו עוד שנה-שנתיים? אני לא אבין מהלך כזה.
הוא הPF הכי טוב בשוק שמכבי אולי יכולה להביא, אבל הוא לא הכי מתאים מבחינת תכונות לדעתי (PF התקפי נטו, בלי יותר מדי ערך מוסף, כזה גם ליאור), ואמור להיות די יקר לדעתי. לא מאמין שרק ז'לגיריס רוצים אותו, ואם כן אז זה לא אומר שהוא יהיה זול, כי ראינו אותם שנה שעברה מוציאים די הרבה כסף
א. התקציב של ז'אלגיריס נמוך בהרבה משל מכבי. עצם העובדה שמפעם לפעם הם מחתימים שחקן במיליון דולר לא אומרת כלום.
ב. איזה פאוור פורוורד באזור התקציב של מכבי שהוא לא מצ'באן הייתי מחתים לפני באניץ?
החציל האצטקי כתב:יש לי תחושה טובה לגבי השבוע הקרוב. מאמין שנראה לפחות החתמה אחת. מי יודע- אולי כבר במוצ"ש?
החציל האצטקי כתב:יש לי תחושה טובה לגבי השבוע הקרוב. מאמין שנראה לפחות החתמה אחת. מי יודע- אולי כבר במוצ"ש?
LIAV10 כתב:tomerp כתב:שלום לכולם!
אני חדש פה בפורום....אני גם משתמש קבוע בפורום תפוז (בשם: tomerperi) ...
אז לפי הגמד התשיעי(מקווה שאתם יודעים מי זה), פאוור פורוורד אירופאי מחוזר על ידי מכבי...
ברוך הבא..
וכן, מכירים פה את הגמד, לא תמיד לטובה..
tomerp כתב:LIAV10 כתב:tomerp כתב:שלום לכולם!
אני חדש פה בפורום....אני גם משתמש קבוע בפורום תפוז (בשם: tomerperi) ...
אז לפי הגמד התשיעי(מקווה שאתם יודעים מי זה), פאוור פורוורד אירופאי מחוזר על ידי מכבי...
ברוך הבא..
וכן, מכירים פה את הגמד, לא תמיד לטובה..
ניחשתי שתדעו מי זה, וגם אני לא כל כך מאמין לו האמת![]()
ועכשיו בחור בשם yhgay אומר שמכבי מעוניינת באוקיץ' .
והלפרין מחוזר ע"י קאחה(הלפרין דורש יותר כסף ממכבי)
שחף כתב:האמת שאם מילאנו תשחרר את פוטסיס והוא יהיה במחיר סביר הייתי הולך עליו. פאוור גבוה, אתלטי, מנוסה, עם יד טובה לשלוש וריבאונדר טוב בהרבה מליאור. אבל זה לא נראה לי יקרה.
קודי כתב:לא מבין את הסיפור עם הלפרין. שנה אחרי שנה מכבי מתבזה כשהיא רודפת אחריו ומחכה שהוא יפתור את כל הבעיות שיש לו, כשבזמן שיש לו ביד אופציה לשחק במכבי הוא בודק את כל האופציות האחרות בשוק. מכיוון שבמכבי היו מודעים לנושא המס היו צריכים לסגור אותו בשנה (!!!) שהיתה להם מקיץ שעבר ולהחתים (או לא להחתים, אם לא מסתדרים כספית) אותו מיד בתחילת הקיץ. נראה לי שהלפרין שמח שיש את נושא המיסוי כי ככה הוא מורח את מכבי ובודק את כל האופציות האחרות שיש לו בשוק.
MTA2311 כתב:קודי כתב:לא מבין את הסיפור עם הלפרין. שנה אחרי שנה מכבי מתבזה כשהיא רודפת אחריו ומחכה שהוא יפתור את כל הבעיות שיש לו, כשבזמן שיש לו ביד אופציה לשחק במכבי הוא בודק את כל האופציות האחרות בשוק. מכיוון שבמכבי היו מודעים לנושא המס היו צריכים לסגור אותו בשנה (!!!) שהיתה להם מקיץ שעבר ולהחתים (או לא להחתים, אם לא מסתדרים כספית) אותו מיד בתחילת הקיץ. נראה לי שהלפרין שמח שיש את נושא המיסוי כי ככה הוא מורח את מכבי ובודק את כל האופציות האחרות שיש לו בשוק.
האחריות לפתןר את עניין המס, היא של מכבי בלבד. מה אתה רוצה שיותם יעשה, בזמן שפדרמן מנסה לחסוך עוד כמה שקלים?
לא צריך להאשים את יותם בכל דבר. זה כבר ברור לכולם שהוא מיצה את הקריירה שלו בחול, והוא רוצה לחזור הביתה(והוא גם מוכן לוותר על לא מעט כסף בשביל זה).
שחף כתב:פוטסיס ורסטילי מאוד. מישהו ראה את הדאנק שהוא נתן על הפרצוף של הנדריקס אחרי שהוא שבר למאצ'באן את הקרסוליים בגמר האחרון?
לגבי אוקיץ', אם יש לו שכל הוא ילך למכבי ולא למאלאגה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים