מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יוני 2012, 09:50

yarinsaky כתב:
מתAMסרת כתב:בלאט שוחח ארוכות עם לאנג בשיחה שהוגדרה כטובה, ושניהם אמורים להפגש בארה"ב שם הוא נמצא עם נבחרת רוסיה.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23150.html

זה לא אומר הרבה. העניין הוא כלכלי גרידא , מקצועית ברור ששניהם היו רוצים להמשיך את ההתקשרות.( אני מאמין שגם לאנגפורד וגם בלאט היו רוצים להמשיך יחד.)

אני לא הייתי מזלזלת ביכולת השכנוע של בלאט ;)
מתAMסרת

הודעהעל ידי קודי » 25 יוני 2012, 09:51

yarinsaky כתב:
מתAMסרת כתב:בלאט שוחח ארוכות עם לאנג בשיחה שהוגדרה כטובה, ושניהם אמורים להפגש בארה"ב שם הוא נמצא עם נבחרת רוסיה.

זה לא אומר הרבה. העניין הוא כלכלי גרידא , מקצועית ברור ששניהם היו רוצים להמשיך את ההתקשרות.

בדיוק. לנגפורד כבר אמר מספר פעמים שכיף לו בתל אביב ושהוא מאוד נהנה לשחק אצל בלאט, אבל שבסופו של דבר מדובר בביזנס.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 25 יוני 2012, 09:52

מתAMסרת כתב:
yarinsaky כתב:

זה לא אומר הרבה. העניין הוא כלכלי גרידא , מקצועית ברור ששניהם היו רוצים להמשיך את ההתקשרות.( אני מאמין שגם לאנגפורד וגם בלאט היו רוצים להמשיך יחד.)

בלאט גם נפגש ושוחח בחודש האחרון מספר פעמים עם אוחיון, כך שלא הייתי מייחס לו יכולות שכנוע מדהימות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יוני 2012, 09:52

מתAMסרת כתב:
yarinsaky כתב:

לא, בכלל לא מזלזל. אבל לבלאט אין את פנקס הצ'קים לצערו. זה כמובן בשורה טובה, אבל לא כדאי לבנות עליה הרבה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יוני 2012, 09:53

קודי כתב:
yarinsaky כתב:

זה לא אומר הרבה. העניין הוא כלכלי גרידא , מקצועית ברור ששניהם היו רוצים להמשיך את ההתקשרות.

בדיוק. לנגפורד כבר אמר מספר פעמים שכיף לו בתל אביב ושהוא מאוד נהנה לשחק אצל בלאט, אבל שבסופו של דבר מדובר בביזנס.

ועדיין הוא לא נתן תשובה שלילית. אם הם נפגשים כנראה שיש על מה לדבר.
מתAMסרת

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 09:53

לאו דווקא, אבל זה לא חייב להיות 7 זרים. למשל:
1. ארויו, רוט.
2. הלפרין, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. אליהו, זר.
5. מאריץ', שרמדיני.

יש לך סגל של 5 זרים ו-5 ישראלים אליהם סביר להניח שיוותסף זר נוסף וישראלי נוסף. הזר יכול להיות לנגפורד, ואז יהיו 6 זרים. השאלה אם הם יוכלו לעמוד בלנגפורד תקציבית אחרי החתמת ארויו. קשה לי להאמין.

איזה נעל אני, שכחתי את היקמן. הקיצר, שכח ממה שאמרתי. זה יכול להיות 6 זרים, אבל בלי לנגפורד: או הוא או ארויו. לא רואה תסריט אחר. גם לא נראה לי שיהיו פה 7 זרים ושניים לא יתלבשו כל משחק בליגה.
er79

הודעהעל ידי קודי » 25 יוני 2012, 09:55

מתAMסרת כתב:
קודי כתב:
yarinsaky כתב:

למה שהוא יתן תשובה שלילית? יש לו עד ה-5 ביולי לקבל הצעות ואני מניח שהוא יקבל החלטה ביום האחרון.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 25 יוני 2012, 09:58

קודי כתב:
er79 כתב:הלפרין בחיים לא יביא מבחינת הגנה מה שאידסון מביא. לא יודע איך הגעת למסקנה הזו.

הלפרין שחקן פחות טוב מאידסון, נקודה. אני לא חושב שלמישהו יש בכלל ספק בכך. מצד שני, הלפרין ישראלי ויותר זול ואם הוא יגיע הוא בהחלט יוכל לתת אלמנטים מסויימים הדומים לאלה של אידסון, בעיקר חוכמת משחק, הובלת כדור, יכולת מסירה וקליעה.

הלפרין קלעי בכמה רמות מעל צ'אק. היתרון של צ'אק הוא בגודל שלו וכמובן בהגנה. מעבר לכך, לכל אחד יש תכונות טובות ורעות לכאן או לכאן, אבל סה"כ הרכב
עם צ'אק והלפרין, יכול להיות מאוד מעניין. מה שכן, שני אלה חייבים לידם איזה סנטר חזק, כי שניהם אוהבים למסור פנימה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 25 יוני 2012, 10:01

jol9 כתב:
קודי כתב:
er79 כתב:הלפרין בחיים לא יביא מבחינת הגנה מה שאידסון מביא. לא יודע איך הגעת למסקנה הזו.

הלפרין שחקן פחות טוב מאידסון, נקודה. אני לא חושב שלמישהו יש בכלל ספק בכך. מצד שני, הלפרין ישראלי ויותר זול ואם הוא יגיע הוא בהחלט יוכל לתת אלמנטים מסויימים הדומים לאלה של אידסון, בעיקר חוכמת משחק, הובלת כדור, יכולת מסירה וקליעה.

הלפרין קלעי בכמה רמות מעל צ'אק. היתרון של צ'אק הוא בגודל שלו וכמובן בהגנה. מעבר לכך, לכל אחד יש תכונות טובות ורעות לכאן או לכאן, אבל סה"כ הרכב
עם צ'אק והלפרין, יכול להיות מאוד מעניין. מה שכן, שני אלה חייבים לידם איזה סנטר חזק, כי שניהם אוהבים למסור פנימה.

הם יצטרכו גם סקורר בעמדה 4 כי בקו האחורי יחד עם שניהם אין סקוררים (היקמן עדיין לא עשה כלום ברמות הגבוהות). אני לא אומר שזה לא יכול ללכת, אבל לדעתי זה קצת בעייתי. הלפרין אמנם קלעי טוב יותר מצ'אק (לא בכמה רמות, אבל קלעי טוב יותר) אבל צ'אק חודר טוב יותר, יש לו סייז טוב בהרבה, הוא שומר (בעיקר קבוצתי) טוב בהרבה וריבאונדר טוב יותר.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 10:03

זה המקור לארויו, דרך אגב:

http://www.basketmerkezi.com/haber_detay.asp?haberID=54
er79

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יוני 2012, 10:03

קודי כתב:
מתAMסרת כתב:
קודי כתב:
yarinsaky כתב:

למה שהוא יתן תשובה שלילית? יש לו עד ה-5 ביולי לקבל הצעות ואני מניח שהוא יקבל החלטה ביום האחרון.

זה גם נכון. בכל מקרה, זאת בשורה טובה. טוב לדעת שיש תקשורת טובה איתו.
מתAMסרת

הודעהעל ידי jol9 » 25 יוני 2012, 10:06

עם כל הרעש שהולך כאן, כולם מחכים מה יהיה עם לאנגפורד. יש כאן צדק מסויים, כי הוא השחקן הכי חשוב בסגל, אז בעצם כל צורת הבנייה
נמצאת בהמתנה. אני באמת מקווה שזה יתברר היום, ולא ב5.7. עד אז יכול להיות שגם אופציות טובות שיש היום בשוק, לא יישארו כבר.

יובל, אני מסכים איתך לגבי ההשוואה אידסון-הלפרין. אני קודם כל מקווה שהשני יחזור לכאן. לטעמי, הסיכוי של זה לקרות, עלה עכשיו עם כל פרשת אוחיון,
שהפתרון לה, לא נראה באופק.

אני מקווה שמכבי לא תשים את המשך הבנייה בהמתנה לאוחיון, ואם לאנגפורד יעזוב, אז שתחתים מהר את הלפרין ואת ארויו, ותסגור קו אחורי
טוב ואטרקטיבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 25 יוני 2012, 10:13

אני מאוד אוהב את ארויו עוד בקדנציה הקודמת שלו כאן . הבעיה איתו אז היה הסגל שניבנה סביבו .
ראיתי אותו השנה בכמה משחקים והוא נראה מצויין , יותר אחראי ובוגר ומחפש יותר את החברים (למרות שגם אז הוא היה מחפש את החברים אבל פשוט לא היה את מי למצוא...)
הבעיה היחידה שלי איתו זה הגיל והמחשבה לטווח ארוך אבל לאור מצב השוק אין לנו כלכך בריירה..
מה שכן , ארויו השנה מקבל סכומים נמוכים בהרבה מהקדנציה שלו במכבי ולא הייתי פוסל על בסף החתמה שלו יחד עם לאנגפורד...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 10:19

אני מאוד אוהב את ארויו עוד בקדנציה הקודמת שלו כאן . הבעיה איתו אז היה הסגל שניבנה סביבו .
ראיתי אותו השנה בכמה משחקים והוא נראה מצויין , יותר אחראי ובוגר ומחפש יותר את החברים (למרות שגם אז הוא היה מחפש את החברים אבל פשוט לא היה את מי למצוא...)
הבעיה היחידה שלי איתו זה הגיל והמחשבה לטווח ארוך אבל לאור מצב השוק אין לנו כלכך בריירה..
מה שכן , ארויו השנה מקבל סכומים נמוכים בהרבה מהקדנציה שלו במכבי ולא הייתי פוסל על בסף החתמה שלו יחד עם לאנגפורד...

ארויו תמיד חיפש את החברים. למה תמיד נשאר בזכרון דווקא את ההליכה שלו עם הראש בקיר? כי לא היו לו יותר מדי חברים לחפש. אבל זה לא שהוא לא ניסה. דיברתי רבות על הטעות בבניית הסגל דאז, על הבאתו של ארויו בסוף ולא בהתחלה. השחקנים סביבו היו פשוט פחים, אבל הוא מנהל משחק נפלא, הוא פשוט צריך שחקנים אינטילגנטים יותר לידו. לא אהבתי את הדימוי המוטעה שהוא צבר כאן: זה נכון, הוא משדר סנוביות, אבל הוא לא היה רע בלבל של אלן אנדרסון, יש לו מוסר עבודה אדיר. לגבי הגיל - עזוב, זה לא פונקציה, תתחיל להתרגל לתקופה ששחקנים גם ככה באים לפה לטווח קצר והולכים אחרי הכסף. ולא, הוא לא יהיה פה ביחד עם לנגפורד. אני לא רואה את זה קורה.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 יוני 2012, 10:46

er79 כתב:

ארויו תמיד חיפש את החברים. למה תמיד נשאר בזכרון דווקא את ההליכה שלו עם הראש בקיר? כי לא היו לו יותר מדי חברים לחפש. אבל זה לא שהוא לא ניסה. דיברתי רבות על הטעות בבניית הסגל דאז, על הבאתו של ארויו בסוף ולא בהתחלה. השחקנים סביבו היו פשוט פחים, אבל הוא מנהל משחק נפלא, הוא פשוט צריך שחקנים אינטילגנטים יותר לידו. לא אהבתי את הדימוי המוטעה שהוא צבר כאן: זה נכון, הוא משדר סנוביות, אבל הוא לא היה רע בלבל של אלן אנדרסון, יש לו מוסר עבודה אדיר. לגבי הגיל - עזוב, זה לא פונקציה, תתחיל להתרגל לתקופה ששחקנים גם ככה באים לפה לטווח קצר והולכים אחרי הכסף. ולא, הוא לא יהיה פה ביחד עם לנגפורד. אני לא רואה את זה קורה.

אני חושב שזה יפוי של המציאות.
ארויו היה שחקן שמאוד אהב את עצמו, סבל מבעיות משמעת ואף הושעה ממכבי לתקופה קצרה.
לא היה לו את מי לחפש? לצידו שיחקו ליאור אליהו, עומרי כספי, דיאור פישר (בעונת שיא) וכמובן, מרכוס בראון המהולל. אולי לא שחקנים גדולים, אבל ממש לא שחקנים שהם פחים.
ארויו לא הראה שיש לו אימפקט כ"כ משמעותי על הקבוצה, הוא לא הוביל את הקבוצה להשגים ששחקנים הרבה פחות טובים ממנו כן הצליחו להוביל והעונה ההיא (ברמה העובדתית) היתה אחת הגורעות של מכבי בשנים האחרונות לא מעט גם בגלל ארויו.

היום, כאשר באמת אין יותר מדי אלטרנטיבות על השולחן, הוא בהחלט אפוציה טובה.
גם אם הוא יגיע, לא הייתי בונה על זה שנראה כאן שחקן קבוצתי שגם מחפש את חבריו, גם מראה יכולת אישית גבוהה וגם מוביל את הקבוצה להשגים משמעותיים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 10:53

והיה לו גם את דרור חג'ג', טרס סימונס וג'ייסון וויליאמס. לגבי בעיית המשמעת, אני זוכר בזמנו שהתקשורת ניפחה אותה יותר מדי וההדורים יושרו, כמו ששאראס ופיני יישרו את ההדורים אחרי סדרת החינוך. לגבי עומרי כספי, הוא היה אז שחקן צעיר והוא שחקן שתמיד העדיף ליצור מאשר להיות ניזון. כנ"ל אליהו. את פישר למיטב זכרוני הוא הפעיל יפה. הוא גם הפעיל יפה את פופס השנה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 25 יוני 2012, 10:56

er79 כתב:והיה לו גם את דרור חג'ג', טרס סימונס וג'ייסון וויליאמס. לגבי בעיית המשמעת, אני זוכר בזמנו שהתקשורת ניפחה אותה יותר מדי וההדורים יושרו, כמו ששאראס ופיני יישרו את ההדורים אחרי סדרת החינוך. לגבי עומרי כספי, הוא היה אז שחקן צעיר והוא שחקן שתמיד העדיף ליצור מאשר להיות ניזון. כנ"ל אליהו. את פישר למיטב זכרוני הוא הפעיל יפה. הוא גם הפעיל יפה את פופס השנה.

ארויו היה מצויין באותה עונה, וגם זה שהיה המצטיין במשחק האליפות מול חיפה. מה שכן, הוא היה פחות טוב ממה שציפו, ומהשכר שלו,
אבל בהחלט החברים שלו, פרט לשחקני החמישייה, היו מאוד חלשים.
צריך לציין שגם פישר וגם אליהו נתנו עונות קריירה ליד ארויו, וכספי נבחר בדראפט, ככה שכנראה שהוא לא היה כזה חבר רע לקבוצה כמו שחביב
מנסה לתאר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 25 יוני 2012, 11:04

מתAMסרת כתב:סליחה תומר, לא ראיתי שכבר כתבת את זה.

למה סליחה?אנחנו לא עושים פה תחרות ...אני מקווה... :laugh1
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 11:04

ארויו היה מצויין באותה עונה, וגם זה שהיה המצטיין במשחק האליפות מול חיפה. מה שכן, הוא היה פחות טוב ממה שציפו, ומהשכר שלו,
אבל בהחלט החברים שלו, פרט לשחקני החמישייה, היו מאוד חלשים.
צריך לציין שגם פישר וגם אליהו נתנו עונות קריירה ליד ארויו, וכספי נבחר בדראפט, ככה שכנראה שהוא לא היה כזה חבר רע לקבוצה כמו שחביב
מנסה לתאר.

נכון, בגלל זה אני חושב שהבאזז השלילי שהוא צבר מוטעה ותו לא. אגב, ראיתי עכשיו את ההיילייטס שלו במכבי ביוטיוב, להתענג על המסירות האלו. אין ספק שהוא ושאראס המוסרים הכי טובים שהיו למכבי אי פעם.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 25 יוני 2012, 11:04

דווקא היום כשאנחנו רואים מה פישר ואליהו עשו בהמשך הקריירה שלהם אז זה מגדיל את העונה של ארויו , הוא גרם להם להראות מצויין . (נראה לי שליאור ישמח לראות אותו שוב...)
כספי נבחר בדראפט ממש לא על סמך מה שעשה במכבי (שזה לא כלכך הרבה...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים