er79 כתב:אני מאוד אוהב את ארויו עוד בקדנציה הקודמת שלו כאן . הבעיה איתו אז היה הסגל שניבנה סביבו .
ראיתי אותו השנה בכמה משחקים והוא נראה מצויין , יותר אחראי ובוגר ומחפש יותר את החברים (למרות שגם אז הוא היה מחפש את החברים אבל פשוט לא היה את מי למצוא...)
הבעיה היחידה שלי איתו זה הגיל והמחשבה לטווח ארוך אבל לאור מצב השוק אין לנו כלכך בריירה..
מה שכן , ארויו השנה מקבל סכומים נמוכים בהרבה מהקדנציה שלו במכבי ולא הייתי פוסל על בסף החתמה שלו יחד עם לאנגפורד...
ארויו תמיד חיפש את החברים. למה תמיד נשאר בזכרון דווקא את ההליכה שלו עם הראש בקיר? כי לא היו לו יותר מדי חברים לחפש. אבל זה לא שהוא לא ניסה. דיברתי רבות על הטעות בבניית הסגל דאז, על הבאתו של ארויו בסוף ולא בהתחלה. השחקנים סביבו היו פשוט פחים, אבל הוא מנהל משחק נפלא, הוא פשוט צריך שחקנים אינטילגנטים יותר לידו. לא אהבתי את הדימוי המוטעה שהוא צבר כאן: זה נכון, הוא משדר סנוביות, אבל הוא לא היה רע בלבל של אלן אנדרסון, יש לו מוסר עבודה אדיר. לגבי הגיל - עזוב, זה לא פונקציה, תתחיל להתרגל לתקופה ששחקנים גם ככה באים לפה לטווח קצר והולכים אחרי הכסף. ולא, הוא לא יהיה פה ביחד עם לנגפורד. אני לא רואה את זה קורה.
אני חושב שזה יפוי של המציאות.
ארויו היה שחקן שמאוד אהב את עצמו, סבל מבעיות משמעת ואף הושעה ממכבי לתקופה קצרה.
לא היה לו את מי לחפש? לצידו שיחקו ליאור אליהו, עומרי כספי, דיאור פישר (בעונת שיא) וכמובן, מרכוס בראון המהולל. אולי לא שחקנים גדולים, אבל ממש לא שחקנים שהם פחים.
ארויו לא הראה שיש לו אימפקט כ"כ משמעותי על הקבוצה, הוא לא הוביל את הקבוצה להשגים ששחקנים הרבה פחות טובים ממנו כן הצליחו להוביל והעונה ההיא (ברמה העובדתית) היתה אחת הגורעות של מכבי בשנים האחרונות לא מעט גם בגלל ארויו.
היום, כאשר באמת אין יותר מדי אלטרנטיבות על השולחן, הוא בהחלט אפוציה טובה.
גם אם הוא יגיע, לא הייתי בונה על זה שנראה כאן שחקן קבוצתי שגם מחפש את חבריו, גם מראה יכולת אישית גבוהה וגם מוביל את הקבוצה להשגים משמעותיים.