יוסי22 כתב:הבעיה עם הנדריקס כסנטר מוביל זה שמכבי כל הזמן במגננה ויושב להם איפשהו בראש שהם לא מספיק מוכשרים , ככה שצריך לנסות ל"גנוב" כמה שיותר דקות טובות .
את הדקות הטובות ביותר שלה אתמול מכבי נתנה ברבע הראשון עם סופו כשעוד הצליחו להפעיל אותו , ברגע שמכבי נכנעה ללחץ של פאו ובמשך 5 דקות לא הצליחה להכניס כדור אחד לסופו (
זה מחדל בפני עצמו שנשכח בלהט הניצחון) , מכבי איבדה את השליטה במשחק , מפה היה קרב לשמור על ההפרש ובזה הנדריקס מצטיין .
אני כנראה היחיד שהאמין שמכבי תנצח ולא מופתע מ"הנס" עלאק , ככה שאני יכול לראות שלא הכול בסדר ומכבי מתנהלת בצורה די לוזרית ומרגיזה כשפעמיים היא מגיעה לרבע האחרון ביתרון ומשחקת בצורה שלומיאלית כשפאו מגיעה התקפה אחרי התקפה לזריקות פנויות לגמרי ומכבי יורקת דם , שימו לב שבשני המשחקים זה קרה דווקא ברבע האחרון כשהלחץ מדבר וכנראה שמכבי באמת מושפעים מהרחש בחש שהם לא באמת ברמה של פאו וברבע הרביעי הם רק מנסים לעבור את זה בשלום, צריף להעיף את הלך הרוח התבוסתני הזה מהחלון.
ביומיים האלה הייתי עובד קודם כל על היכולת האלמנטרית להכניס כדור לסופו ולא מרים ידיים כי אברדוביץ' החליט בצדק שהכדור לא יגיע אליו כי זה גומר את המשחק ובנוסף קצת עבודה מנטלית לא לפחד מפאו וכשיש 15 הפרש וכל מה שצריך זה פוש קטן ולסגור עניין , לדעת לקחת את זה . וגם אם לא הצלחת לא חייבים ברבע הרביעי לרדת בכמה רמות באיכות המשחק.
יוסי, אני חייב לתת לך קרדיט על חלק מהדברים שאתה אומר, כמו הביטחון בקבוצה, ואפילו אחרי המשחק הראשון.
מצד שני, העמידה שלך מאחורי סופו, פשוט גובלת בעיוורון. אמנם התקפית, הוא מראה סימני התאוששות, ועדיין זה לא ממש זה, אבל הגנתית? מה עם הריבאונד?
הבחור בקושי לוקח ריבאונדים בחודשים האחרונים.
מה זה "להפעיל את סופו"? לתת לו את הכדור בצבע? ראינו מה זה עשה במשחק הראשון. ההפעלה של סופו לא יכולה להיות כמו שהיתה בשנה שעברה,
כי הוא לא אותו השחקן. הוא צריך את הכדור בנקודות מאוד מסויימות, ובתזמון מאוד מסויים, בשביל להביא נקודות. מול הקו הקדמי הרצחני של פאו, זה מאוד קשה.
דייויד עשה מעשי פלאים, שהצליח למצוא נקודות חוזק אחרות, והולך אליהן בשני המשחקים האחרונים. לא הייתי רוצה שנחזור להפעלה האוטומטית של סופו, ונחזור
לאיבודי הכדור מהמשחק הראשון.
לגבי הרוח - שוב, אתה קצת מפריז כאן, או פשוט לא מעריך נכון את היריבה. פאו היא אחת הקבוצות הכי טובות באירופה, עם המאמן הכי טוב, הרכז הכי טוב,
קו קדמי מהטובים ביותר, ועוד כמה וכמה שחקנים מצויינים. לפתוח עליהם פער גדול ולשמור עליו זה קשה מאוד. הם ווינרים, השופטים עוזרים להם לא פעם,
והם לא נלחצים, אלא ממשיכים לשחק רגוע וחכם. בנוסף, יש להם הגנה מצויינת.
אני לא חושב שמכבי צריכה לשנות משהו מבחינה מנטלית. במשחק הזה, דייויד בכוונה שיתף את הספסל, בשביל לא לפגוע בסיכויים של המשחק מחר.
אני מאמין שמחר נראה הרבה פחות את בורשטיין, והרבה יותר את לאנגפורד. זה הכרחי בשביל הניצחון.