NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

הודעהעל ידי רועי » 15 פברואר 2012, 14:29

לגבי לין, אני אצטט את סטיב נאש ולא אוסיף הרבה "אני מתפלל שכל קליעה שלו תכנס". כיף לראות כאלו שחקנים פורחים, את השואו סביבו ואת מה שהוא עשה לליגה ולניקס בכלל. מעניין יהיה לראות את המשך המשחקים שלו בלי מלו (רצף משחקים בבית) ועם מלו שיחזור. יאללה לין.
רועי

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 פברואר 2012, 15:27

הייתי רוצה לחזור לנושא שדסקסנו בו והוא הדירוג של אנדרו ביינום ברשימת הסנטרים והחשיבות שלו ללייקרס .

אחרי 25 משחקים שבהם שותף (שזה כל משחקי הלייקרס למעט 4 שמהם הושעה בגין האירוע בסדרה נגד דאלס) אפשר כבר לעצור ולשפוט את החלק הראשון של העונה שלו .

http://www.nba.com/playerfile/andrew_bynum/index.html

אז אפשר לראות שהוא עומד על ממוצעים של 16.3נקודות , 12.6 ריבאונד ו- 2.1 חסימות למשחק , נתונים פנטסטים שעוד לא מספרים את הסיפור ההגנתי וההשפעה המכרעת שלו על ההגנה הקבוצתית של הלייקרס מתחת לסלים שכמעט ולא קיימת כשהוא על הספסל , גם בנוגע לנקודות זה היה יכול להיות גבוה יותר אם קובי היה קצת פחות אגואיסט וקצת פחות עסוק במיקום שלו בטבלת הקלעים של כל הזמנים.

מבחינתי לאור העונה החלשה של קובי (והמספרים שלו ממש לא עושים עלי רושם , ברוב המשחקים הוא פשוט חלש אגואיסט ונזק מתמשך) ביינום וגאסול הם עמוד התווך של הקבוצה ורק דרכם + חזרה של קובי לתבנית הקבוצתית וזניחת המספרים האישיים הלייקרס יוכלו לעשות משהו העונה.

בכל מקרה אפשר לומר שלפחות בחלק הראשון של העונה הוא הסנטר הטוב במערב והוא גם נבחר לאולסטאר , ממש לא במקרה למרות שהקבוצה שלו רק במקום החמישי במערב.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 15 פברואר 2012, 16:13

ביינום נותן עונה פנטסטית. הטובה ביותר שלו בNBA עד עכשיו
אני מעדיף יותר שחקנים כמו האחים גאסול, שאני אישית הייתי מעדיף אותם ואוהב אותם יותר, אבל אין ספק שהוא אחד הסנטרים היותר טובים בNBA היום.
אם כבר סנטרים, גם קאזינס אגב, נותן עונה אישית נפלאה, אבל הוא תקועה בחתיכת חור. כמה פוטנציאל יש בסקרמנטו, והכל הולך לפח.
עוד אחד שהזכרתי אותו פה, זה פקוביץ'. מאז שנכנס לחמישיה מעמיד מספרים אדירים, ועושה עבודה נפלאה מתחת לסלים
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 פברואר 2012, 16:19

קאזינס נותן באמת עונה מצויינת אבל אני בספק אם הוא יגיע למשהו בקריירה שלו..הכל בגלל האופי שלו..זה משהו שאני בספק אם ישתנה אי פעם..לא חסרים דפוקים בראש ב-NBA שלא הצליחו להשתנות למרות הכישרון שלהם..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 15 פברואר 2012, 16:27

Holiday_Armadillo כתב:קאזינס נותן באמת עונה מצויינת אבל אני בספק אם הוא יגיע למשהו בקריירה שלו..הכל בגלל האופי שלו..זה משהו שאני בספק אם ישתנה אי פעם..לא חסרים דפוקים בראש ב-NBA שלא הצליחו להשתנות למרות הכישרון שלהם..

האמת, הוא לא כזה חרא באופי כמו שעושים ממנו
יש לו אופי לא טוב, חלק מזה גם בגלל שהוא ילד, גם מבחינת הגיל. אבל סך הכל הוא לא מרוצה מהקבוצה בה הוא משחק (ובצדק..), ובחר לפעול בדרכים לא נכונות (גם בגלל הגיל). אם יגיע בקריירה שלו לקבוצה טובה באמת, יכול ליהיות שהוא יסתדר. אבל יכול ליהיות גם שלא..
מבחינת כישרון, אין ספק שהוא שחקן סופר מוכשר. מעמיד מספרים נפלאים העונה.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 פברואר 2012, 16:28

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:קאזינס נותן באמת עונה מצויינת אבל אני בספק אם הוא יגיע למשהו בקריירה שלו..הכל בגלל האופי שלו..זה משהו שאני בספק אם ישתנה אי פעם..לא חסרים דפוקים בראש ב-NBA שלא הצליחו להשתנות למרות הכישרון שלהם..

יש לו אופי לא טוב, חלק מזה גם בגלל שהוא ילד, גם מבחינת הגיל. אבל סך הכל הוא לא מרוצה מהקבוצה בה הוא משחק (ובצדק..), ובחר לפעול בדרכים לא נכונות (גם בגלל הגיל). אם יגיע בקריירה שלו לקבוצה טובה באמת, יכול ליהיות שהוא יסתדר. אבל יכול ליהיות גם שלא..

כשמביאים את המאמן שלך מהמכללות לקבוצה שלך ב-NBA בשביל שלא תחטוף איזה טנטרום..זה אומר הרבה על האופי שלך..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 15 פברואר 2012, 16:43

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

כשמביאים את המאמן שלך מהמכללות לקבוצה שלך ב-NBA בשביל שלא תחטוף איזה טנטרום..זה אומר הרבה על האופי שלך..

לא אמרתי שיש לו אופי של בחור טוב, אבל הוא לא גרוע כמו שעושים ממנו
סך הכל, יש לו אופי קצת בעייתי. יכול ליהיות בגלל שהוא צעיר, יכול ליהיות שלא. אבל הוא לא הד קייס חמור
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 פברואר 2012, 03:06

ניקס קורעים לגזרים את הקינגס 100-85..
משחק שבעצם היה גארבג' טיים מהרבע הרביעי ואף אחד מהחמישייה לא היה על המגרש בדקות האלה..
לין עם שיא קריירה של 13 אסיסטים,קלע 10 נקודות(4 מ-6 מהשדה),הוריד 5 ריבאונדים ושיחק רק 26 דקות..היו לו גם 6 איבודים אבל בעיקרון היו לו 2 ואז סידרה של 4 איבודים רצופים כשהמשחק כבר היה גמור..
7(!!!)שחקנים של הניקס בדאבל פיגרס! חוץ מלין היה גם את פילדס עם 15(וגם 10 ריבאונדים ו-5 אסיסטים),את נובאק עם 14,ג'פריס עם 10,ווקר עם 14 ושאמפרט וסטודמאייר עם 11..צ'נדלר כמעט הגיע לשם עם 9 :thumbup
אלי-הופ מטורף של לין לפילדס

ד''א,בחיים שלא לא ראיתי בן אדם יותר כעוס מקאזינס..זה בטח סיוט להיות איתו בקבוצה..

פארגו היום עם 0 נקודות(0 מ-2 מהשדה)ו-3 איבודים..
כספי עם 10 נקודות(3 מ-10 מהשדה),9 ריבאונדים,3 אסיסטים ו-2 איבודים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 16 פברואר 2012, 06:59

לין מאבד די הרבה. פר משחק זה לא נראה יותר מדי אבל ב-11 המשחקים הראשונים שלו הוא בקושי שיחק, מצד שני פר דקה יש לו כמות איבודים די אסטרונומית - הוא מאבד כדור כל 7 דקות משחק. אני לא אתפלא אם זה היחס הגרוע ביותר לרכז חמישיה בכל הליגה (אפילו לרכז פרוע כמו ווסטברוק יש יחס טוב יותר).
הוא חייב לשפר את האספקט הזה כי לוח המשחקים של הניקס הופך להרבה יותר קשה בעוד שבוע ומה שעובד מול קבוצות כמו סקרמנטו בבית לא בטוח שיעבוד מול קבוצות כמו דאלאס, מיאמי וסאן-אנטוניו בחוץ.
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 פברואר 2012, 13:03

EulGam05 כתב:לין מאבד די הרבה. פר משחק זה לא נראה יותר מדי אבל ב-11 המשחקים הראשונים שלו הוא בקושי שיחק, מצד שני פר דקה יש לו כמות איבודים די אסטרונומית - הוא מאבד כדור כל 7 דקות משחק. אני לא אתפלא אם זה היחס הגרוע ביותר לרכז חמישיה בכל הליגה (אפילו לרכז פרוע כמו ווסטברוק יש יחס טוב יותר).
הוא חייב לשפר את האספקט הזה כי לוח המשחקים של הניקס הופך להרבה יותר קשה בעוד שבוע ומה שעובד מול קבוצות כמו סקרמנטו בבית לא בטוח שיעבוד מול קבוצות כמו דאלאס, מיאמי וסאן-אנטוניו בחוץ.

אתה צודק לגמרי אבל צריך לקחת כל מקרה לגופו..
נגד טורונטו זה היה נוראי,הוא פשוט נכנס למקומות שלא היה צריך להיכנס אליהם וקלדרון לקח ממנו את הכדור..פשוט לקח לו אותו מהידיים..
נגד הקינגס זה לא היה המצב..היה לו יחס של 13-2 ואז הוא עשה כמה טעויות ברציפות..זה היה בכזה גארבג' טיים שכל החמישייה ירדה בסוף הרבע השלישי ולא חזרה..

כשכרמלו יחזור הוא גם יתחיל לקלוע ומן הסתם הנקודות של לין יירדו, אבל מה שהוא יצטרך לעשות ומה שיצפו ממנו לעשות זה להיות המוסר של הליגה..אם כל משחק הוא ייתן 10 ו-13 יהיו מרוצים ממנו..
מה שבטוח זה שבארון דיוויס חייב לחזור ולהיות המחליף של לין כי ביבי כבר מזמן לא קשור לכדורסל..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 פברואר 2012, 17:49

פול ג'ורג' ישתתף בספרייט סלאם דאנק קונטסט..
עם כל הכבוד הוא לא איזה מטביען מדהים..
כנראה הרמצה השנה תהיה לא משהו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 16 פברואר 2012, 18:14

LIAV10 כתב:פול ג'ורג' ישתתף בספרייט סלאם דאנק קונטסט..

הוא מטביע מצוין, אבל בכלל, כל השחקנים שנלקחו לתחרות ההטבעות, ולתחרות השלשות, הם לא שחקנים שעושים את זה ברמה הטובה בעולם. הייתי רוצה לראות שחקנים כמו גריפין ולברון בתחרות הדאנקים, או שחקנים כמו אלן וסטפן קורי בתחרות השלשות.. מנסים לחדש כל שנה ולהביא שחקנים חדשים, וכמובן שחלק מהשחקנים הגדולים מעדיפים לפעמים לנוח ולוותר על תחרות כזאת או אחרת, וחבל.. זה די מוציא את הכיף מהתחרות. כמו תחרות הדאנקים המאכזבת לפני שנתיים
asafb96

הודעהעל ידי Frid » 16 פברואר 2012, 18:25

asafb96 כתב:

הוא מטביע מצוין, אבל בכלל, כל השחקנים שנלקחו לתחרות ההטבעות, ולתחרות השלשות, הם לא שחקנים שעושים את זה ברמה הטובה בעולם. הייתי רוצה לראות שחקנים כמו גריפין ולברון בתחרות הדאנקים, או שחקנים כמו אלן וסטפן קורי בתחרות השלשות.. מנסים לחדש כל שנה ולהביא שחקנים חדשים, וכמובן שחלק מהשחקנים הגדולים מעדיפים לפעמים לנוח ולוותר על תחרות כזאת או אחרת, וחבל.. זה די מוציא את הכיף מהתחרות. כמו תחרות הדאנקים המאכזבת לפני שנתיים

מה גם, שהרבה יותר כיף לראות אולסטרים אמיתיים בתחרויות מאשר שחקנים אנונימים כמו פול ג'ורג' שעד עכשיו לא שמעתי את השם הזה בחיים ואין לי מושג איפה הוא משחק.
Frid

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 פברואר 2012, 18:37

asafb96 כתב:

אההה, נקבעו השאר?
מי כל המשתתפים בהטבעות ובשלשות?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 16 פברואר 2012, 18:43

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

אההה, נקבעו השאר?
מי כל המשתתפים בהטבעות ובשלשות?

בתחרות ההטבעות: פול ג'ורג', דריק וויליאמס, אימן שומפרט וצ'ייס באדינג'ר
בתחרות השלשות: ריאן אנדרסון, מריו צ'אלמרס, ג'ון ג'ונסון, ג'יימס ג'ונס, אנטוני מורואו, וקווין לאב

מה גם, שהרבה יותר כיף לראות אולסטרים אמיתיים בתחרויות מאשר שחקנים אנונימים כמו פול ג'ורג' שעד עכשיו לא שמעתי את השם הזה בחיים ואין לי מושג איפה הוא משחק.

בדיוק. זה העניין באולסטר. ג'ורג' דווקא שחקן נחמד (באינדיאנה), אבל יש הרבה שחקנים אתלטיים ומטביעים טובים ממנו, ובאולסטר הרבה יותר כיף לראות סופרסטרים נלחמים גם בתחרויות האלה, חוץ ממשחק האולסטר. הרבה הרבה יותר כיף יהיה לראות שחקנים כמו האווארד, גריפין, לברון ו-וינס קארטר לדוגמא, בתחרות הדאנקים, ושחקנים כמו ריי אלן, סטפן קורי, וקווין דוראנט, בתחרות השלשות
asafb96

הודעהעל ידי Frid » 16 פברואר 2012, 18:46

אוקיי, אני חובב NBA ומתעדכן כל יום בכל התוצאות פחות או יותר, ואני לא מכיר שם אחד (חוץ מדירק וויליאמס בעצם) מהמשתתפים בתחרות הטבעות!
נראה לי השנה אני יוותר על התענוג.
Frid

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 פברואר 2012, 18:48

יש מצב שדרק וויליאמס ושאמפרט הולכים ראש בראש..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 16 פברואר 2012, 18:49

Frid כתב:אוקיי, אני חובב NBA ומתעדכן כל יום בכל התוצאות פחות או יותר, ואני לא מכיר שם אחד מהמשתתפים בתחרות הטבעות!
נראה לי השנה אני יוותר על התענוג.

:D
כולם שחקנים די צעירים.. שומפרט ו-וויליאמס רוקיס (וויליאמס היה 2 בדראפט..), וגם ג'ורג' ובאדינג'ר די צעירים
ארבעתם מטביעים ואתלטיים מצוינים, שלא תטעה, אבל כמובן שלא ברמות הגבוהות ביותר
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 16 פברואר 2012, 18:50

Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שדרק וויליאמס ושאמפרט הולכים ראש בראש..

אני דווקא מאמין שבאדינג'ר יפתיע. לבן (ג'ינג'י :D ), אבל אתלטי פנטסטי
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 פברואר 2012, 19:11

איכס, איזה מתמודדים בינוניים..
הג'ינג'י ייקח..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא