המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:קאזינס נותן באמת עונה מצויינת אבל אני בספק אם הוא יגיע למשהו בקריירה שלו..הכל בגלל האופי שלו..זה משהו שאני בספק אם ישתנה אי פעם..לא חסרים דפוקים בראש ב-NBA שלא הצליחו להשתנות למרות הכישרון שלהם..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קאזינס נותן באמת עונה מצויינת אבל אני בספק אם הוא יגיע למשהו בקריירה שלו..הכל בגלל האופי שלו..זה משהו שאני בספק אם ישתנה אי פעם..לא חסרים דפוקים בראש ב-NBA שלא הצליחו להשתנות למרות הכישרון שלהם..
האמת, הוא לא כזה חרא באופי כמו שעושים ממנו
יש לו אופי לא טוב, חלק מזה גם בגלל שהוא ילד, גם מבחינת הגיל. אבל סך הכל הוא לא מרוצה מהקבוצה בה הוא משחק (ובצדק..), ובחר לפעול בדרכים לא נכונות (גם בגלל הגיל). אם יגיע בקריירה שלו לקבוצה טובה באמת, יכול ליהיות שהוא יסתדר. אבל יכול ליהיות גם שלא..
מבחינת כישרון, אין ספק שהוא שחקן סופר מוכשר. מעמיד מספרים נפלאים העונה.
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קאזינס נותן באמת עונה מצויינת אבל אני בספק אם הוא יגיע למשהו בקריירה שלו..הכל בגלל האופי שלו..זה משהו שאני בספק אם ישתנה אי פעם..לא חסרים דפוקים בראש ב-NBA שלא הצליחו להשתנות למרות הכישרון שלהם..
האמת, הוא לא כזה חרא באופי כמו שעושים ממנו
יש לו אופי לא טוב, חלק מזה גם בגלל שהוא ילד, גם מבחינת הגיל. אבל סך הכל הוא לא מרוצה מהקבוצה בה הוא משחק (ובצדק..), ובחר לפעול בדרכים לא נכונות (גם בגלל הגיל). אם יגיע בקריירה שלו לקבוצה טובה באמת, יכול ליהיות שהוא יסתדר. אבל יכול ליהיות גם שלא..
מבחינת כישרון, אין ספק שהוא שחקן סופר מוכשר. מעמיד מספרים נפלאים העונה.
כשמביאים את המאמן שלך מהמכללות לקבוצה שלך ב-NBA בשביל שלא תחטוף איזה טנטרום..זה אומר הרבה על האופי שלך..
EulGam05 כתב:לין מאבד די הרבה. פר משחק זה לא נראה יותר מדי אבל ב-11 המשחקים הראשונים שלו הוא בקושי שיחק, מצד שני פר דקה יש לו כמות איבודים די אסטרונומית - הוא מאבד כדור כל 7 דקות משחק. אני לא אתפלא אם זה היחס הגרוע ביותר לרכז חמישיה בכל הליגה (אפילו לרכז פרוע כמו ווסטברוק יש יחס טוב יותר).
הוא חייב לשפר את האספקט הזה כי לוח המשחקים של הניקס הופך להרבה יותר קשה בעוד שבוע ומה שעובד מול קבוצות כמו סקרמנטו בבית לא בטוח שיעבוד מול קבוצות כמו דאלאס, מיאמי וסאן-אנטוניו בחוץ.
LIAV10 כתב:פול ג'ורג' ישתתף בספרייט סלאם דאנק קונטסט..
עם כל הכבוד הוא לא איזה מטביען מדהים..
כנראה הרמצה השנה תהיה לא משהו..
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:פול ג'ורג' ישתתף בספרייט סלאם דאנק קונטסט..
הוא מטביע מצוין, אבל בכלל, כל השחקנים שנלקחו לתחרות ההטבעות, ולתחרות השלשות, הם לא שחקנים שעושים את זה ברמה הטובה בעולם. הייתי רוצה לראות שחקנים כמו גריפין ולברון בתחרות הדאנקים, או שחקנים כמו אלן וסטפן קורי בתחרות השלשות.. מנסים לחדש כל שנה ולהביא שחקנים חדשים, וכמובן שחלק מהשחקנים הגדולים מעדיפים לפעמים לנוח ולוותר על תחרות כזאת או אחרת, וחבל.. זה די מוציא את הכיף מהתחרות. כמו תחרות הדאנקים המאכזבת לפני שנתיים
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:פול ג'ורג' ישתתף בספרייט סלאם דאנק קונטסט..
הוא מטביע מצוין, אבל בכלל, כל השחקנים שנלקחו לתחרות ההטבעות, ולתחרות השלשות, הם לא שחקנים שעושים את זה ברמה הטובה בעולם. הייתי רוצה לראות שחקנים כמו גריפין ולברון בתחרות הדאנקים, או שחקנים כמו אלן וסטפן קורי בתחרות השלשות.. מנסים לחדש כל שנה ולהביא שחקנים חדשים, וכמובן שחלק מהשחקנים הגדולים מעדיפים לפעמים לנוח ולוותר על תחרות כזאת או אחרת, וחבל.. זה די מוציא את הכיף מהתחרות. כמו תחרות הדאנקים המאכזבת לפני שנתיים
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:פול ג'ורג' ישתתף בספרייט סלאם דאנק קונטסט..
אההה, נקבעו השאר?
מי כל המשתתפים בהטבעות ובשלשות?
מה גם, שהרבה יותר כיף לראות אולסטרים אמיתיים בתחרויות מאשר שחקנים אנונימים כמו פול ג'ורג' שעד עכשיו לא שמעתי את השם הזה בחיים ואין לי מושג איפה הוא משחק.
Frid כתב:אוקיי, אני חובב NBA ומתעדכן כל יום בכל התוצאות פחות או יותר, ואני לא מכיר שם אחד מהמשתתפים בתחרות הטבעות!
נראה לי השנה אני יוותר על התענוג.
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שדרק וויליאמס ושאמפרט הולכים ראש בראש..
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־14 אורחים