סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

הודעהעל ידי קודי » 21 דצמבר 2012, 14:37

פליקס, ב-nba אין אף קבוצה בה הג׳נרל מנג׳ר הוא בנו של הבעלים, כך שההשוואה לא במקומה. אם בלאט הוא המאמן אז המילה האחרונה צריכה להיות שלו. אם הם לא מוכנים לזה אז שיפטרו אותו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 21 דצמבר 2012, 14:45

מעניין אם בלאט היה מתנגד גם להחתים את פקוביץ' לפני 5 שנים, והיה מעדיף איזה חרגול בדמותו של הנדריקס. הגיע הזמן שבלאט ייפטר מהחיבה שלו לחרגולים.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 21 דצמבר 2012, 14:54

קודי כתב:פליקס, ב-nba אין אף קבוצה בה הג׳נרל מנג׳ר הוא בנו של הבעלים, כך שההשוואה לא במקומה. אם בלאט הוא המאמן אז המילה האחרונה צריכה להיות שלו. אם הם לא מוכנים לזה אז שיפטרו אותו.

מצטער, אבל זה לא עובד ככה בחיים.

העובד השכיר הוא זה שמבצע את מה שהבעלים אומרים ולא להפך. וככה בלאט צריך לעשות, כי משלמים לו הרבה כסף בשביל שיעשה את הנדרש ממנו. בתור אדם שנולד בארה"ב, בלאט יודע מצוין, שבעל המאה הוא בעל הדעה. לא מתאים לבלאט? שיחפש מקום עבודה אחר, אבל ספק גדול בליבי, שהוא יכול למצוא מועדון רציני, שם יוכל לעשות מה שבא לו.

אף אחד לא מתערב לבלאט בעבודת האימון ולא בניהול משחק. אבל ניהול הקבוצה זו לא העבודה שלו.

השאלה מי מבין יותר כדורסל בלאט, או אנשי ההנהלה, היא שאלה לגיטמית, אבל בכלל לא קשורה לנושא, כי סגל הקבוצה הוא לא רק פונקציה של כדורסל נטו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 21 דצמבר 2012, 15:09

זה גם לא עניין רק של הבנה בכדורסל בכלל. פיני גרשון הביא למכבי את לאמפה. זה אומר שפיני לא מבין כדורסל? זה אומר שהוא טעה. בלאט, בעניין הנדריקס, טועה לטעמי. גם עם מדלי הוא טעה.
מה לעשות. גם פיל ג'קסון טעה במהלך הקריירה שלו.
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 דצמבר 2012, 15:18

מכבי ושירוקי סיכמו, יש פערים עם פלאניניץ'
הקרואטי אמור להצטרף לשנתיים וחצי, אולם מבקש שכר גבוה יותר החל מ-13/14. סוכנו: עדיין אין בשורות סופיות
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 34490.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 דצמבר 2012, 15:19

אני יודע שאני בדעת מיעוט אבל אני מקווה ודיי מרוצה שבלאט לא מחליט לבד , העדפת הנדריקס על סנטר צעיר וכשרוני ( לפחות פוטנציאלית ולאו דווקא פלאניניץ) היא דיי קיבעון מחשבתי והשלמה עם בינוניות , כל מי שמקבל את דעותיו של בלאט כתורה מסיני אני מציע שיזכר איך הגענו בכלל לסיטואציה הזו שבאמצע העונה מכבי בלי סנטר , זה כי דיוויד בלאט הוא גאון וסופו קצת עיצבן אותו אז הוא זרק אותו ... אבל מה ? אין לו בעיה שהנדריקס האדיר יהיה הסנטר של מכבי מול ברצלונה ושאר נפיליי היבשת , העיקר שהנדריקס בחור טוב ויתן תפוקה מידית כי הוא בכושר נפלא עד עכשיו ולא ירגיז אותו כמו סופו .

אישית אני לא יבכה ביום שבלאט יעזוב , אני חושב שהוא מאמן טוב אבל איתו תמיד יהיו שחקנים שיאבדו ולמכבי תמיד יחסר גרוש ללירה.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי קודי » 21 דצמבר 2012, 15:23

שמואל1 כתב:מכבי ושירוקי סיכמו, יש פערים עם פלאניניץ'
הקרואטי אמור להצטרף לשנתיים וחצי, אולם מבקש שכר גבוה יותר החל מ-13/14. סוכנו: עדיין אין בשורות סופיות

וואו, הגזימו הפדרמנים - מביאים חיזוק ב-75 אלף דולר. שיפסיקו לבזבז.
מדהים שאפילו שכר של ילד כזה הם לא מצליחים לסגור.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי itay92 » 21 דצמבר 2012, 15:25

קודי כתב:

הוויכוח הוא לא על השנה,אלא על שנה הבאה.
itay92

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 דצמבר 2012, 15:29

itay92 כתב:
קודי כתב:

בסוף כמו שחשבתי נקבל את הנדריקס אם בכלל ... אם על שחקן כזה במחירים כאלה לא מצליחים לסגור ... הוא כנראה כבר לא ישחק במכבי ...

תגידו להנהלת מכבי יש פייסבוק ? איימל ? משהו ?
נערך לאחרונה על ידי מקאדו 3 בתאריך 21 דצמבר 2012, 15:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 דצמבר 2012, 15:31

מעניין אם יש לקבוצה אופציה לחתוך אותו בסוף העונה. יש לי תחושה ממש לא טובה בנוגע להחתמה הזאת, וממש לא בגלל שהוא שחקן לא טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 21 דצמבר 2012, 15:54

itay92 כתב:
קודי כתב:

כן, אני מניח שיש ויכוח אם הוא ירוויח 150 או 170 אלף דולר. זה בערך מה שהוא שווה בגיל הזה. תזכרו שזה שחקן שעד עכשיו רק שיחק בליגה בה טראוויס וויצ'יץ הם הגבוהים המצטיינים.
קודי

הודעהעל ידי שחף » 21 דצמבר 2012, 16:30

יובל, אתה קצת מגזים. המספרים שלו טובים משל לא מעט סנטרים מובילים באירופה בגיל שלו. פקוביץ' לשם השוואה עשה באדריאטית בגיל 21 9 נקודות למשחק. מעניין כמה אנשים פה היו קוטלים אותו לו היה מוחתם אז במכבי. גם טומיץ' ומאצ'באן שהרשימו לא הגיעו לכמעט 17 נקודות ו-7 ריבאונדים למשחק.
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 דצמבר 2012, 16:38

שחף כתב:יובל, אתה קצת מגזים. המספרים שלו טובים משל לא מעט סנטרים מובילים באירופה בגיל שלו. פקוביץ' לשם השוואה עשה באדריאטית בגיל 21 9 נקודות למשחק. מעניין כמה אנשים פה היו קוטלים אותו לו היה מוחתם אז במכבי. גם טומיץ' ומאצ'באן שהרשימו לא הגיעו לכמעט 17 נקודות ו-7 ריבאונדים למשחק.

אתה בטוח? שניהם הרשימו יותר מפלאניניץ' , בגיל יותר צעיר.
אנטה טומיץ' רשם 18.4 נקודות ו8.7 ריבאונדים ב 31 דקות בגיל 21.
מילאן מצ'באן רשם 19.2 נקודות, 6.8 ריבאונדים וכמעט 3 אסיסטים למשחק ב 33 דקות בגיל 21.

כל זה לא משנה שום דבר. פקוביץ' כי שאמרת , עשה את הפריצה שלו ביורוליג. יכול להיות שגם דארקו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 21 דצמבר 2012, 17:13

חנו'ש כתב:יובל, אני אישית לא יודעת מה יהיה עם הילד הזה, אם הוא יצליח או ייכשל כמו רבים במצבו לפניו.
אני יודעת גם שהנסיבות וההיסטוריה של מכבי עומדת לרעתו, כך שסביר שהסיכויים שלו נמוכים.
אבל, מה אתה באמת מצפה להשיג מהעונה הזו? לאן אתה חושב שהעונה הזו תגיע אפילו אם היינו מחזירים את הנדריקס? להצלבה??
ואם נגיע במקרה הטוב להצלבה, אז?
איפה העונה הנוכחית תיכנס בדפי ההיסטוריה של המועדון הזה שהשיג דברים כ"כ גדולים בעבר? הרחק מאחור במקום מאוד נשכח.
אז מה שווה לנו להשקיע עכשיו כסף על הנדריקס? בשביל שיגדיל במשהו את הסיכויים של הקבוצה להצלבה? (סיכויים שלדעתי קיימים אפילו היום, גם אם הם לא הכי גבוהים) זה לא שעם הנדריקס זו תהפוך פתאום לקבוצה השווה פיינל פור.

מבחינתי, העונה הזו כבר לא משנה לי. אם נסיים בטופ 16 או בהצלבה, זה לא מעניין אותי.
העונה הזו כבר אבודה בעיניי. הכדורסל העלוב הפך אותי לאדישה מידי כלפי הסגל הזה.

אז למה שלא ננסה בכל זאת להוציא משהו לעתיד? למה שלא ננסה להיתלות גם בסיכויון הפצפון הזה שייצא משהו מהילד הקרואטי?
אולי זה עוד יתגלה כמשהו בסגנון עונת 2003 שגם היתה עונה אבודה שלא תיזכר כמשהו מיוחד, אבל יצא ממנה ילד קרואטי חביב.

ואני יודעת שהסיכוי שזה יקרה הוא קטן, אבל אני מעדיפה את הסיכוי הפצפון הזה על פני הסיכוי האפסי שהנדריקס יהיה משהו יותר מסנטר מחליף טוב (דבר שכבר יש לנו כיום בדמותו של שון ג'יימס)

+1. אני מעדיף לקחת את הסיכון עם הילד הקרואטי, שלפחות יש לו נתונים של סנטר ואפסייד, מאשר להתפשר על הבינוניות של הנדריקס. אם הכתבה של גרינוולד נכונה, אני רק מקווה שבלאט לא יתחשבן עם ההנהלה דרך ספסולו של פלאניניץ'.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קודי » 21 דצמבר 2012, 17:52

שחף, פקוביץ וטומיץ עשו מספרים כאלה בליגה אדריאטית חזקה בהרבה מזו הנוכחית, שהיא דומה ברמתה לליגה העלובה שלנו.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 21 דצמבר 2012, 18:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 דצמבר 2012, 17:58

שמואל1 כתב:
שחף כתב:יובל, אתה קצת מגזים. המספרים שלו טובים משל לא מעט סנטרים מובילים באירופה בגיל שלו. פקוביץ' לשם השוואה עשה באדריאטית בגיל 21 9 נקודות למשחק. מעניין כמה אנשים פה היו קוטלים אותו לו היה מוחתם אז במכבי. גם טומיץ' ומאצ'באן שהרשימו לא הגיעו לכמעט 17 נקודות ו-7 ריבאונדים למשחק.

מילאן מצ'באן רשם 19.2 נקודות, 6.8 ריבאונדים וכמעט 3 אסיסטים למשחק ב 33 דקות בגיל 21.

כל זה לא משנה שום דבר. פקוביץ' כי שאמרת , עשה את הפריצה שלו ביורוליג. יכול להיות שגם דארקו.

וזה עוד בלי לציין את מה שמילאן עשה ביורוקאפ בגילאים האלה.

אין ספק בכלל שמילאן הרבה יותר מוכשר מפלאניניץ', והסיבה היחידה שהוא לא נמצא היום במכבי, היא העובדה שהמאמן שלנו מאוד מקובע. כל מה שלא נופל בדיוק לספקטרום היכולות המאוד מסויים שהוא אוהב, לא זוכה אצלו לצ'אנס.
לכן גם אמרתי, שאני מאוד מקווה שאם הוא יחתום, זאת תהיה החתמה נטו של בלאט שנעשתה לא מהכרח, אלא מאמונה בשחקן, בכשרון שלו וביכולת שלו להצליח במכבי. אם לא כך הדבר, אפשר כבר עכשיו לכתוב על הכסא האחרון בספסל של מכבי את השם שלו, ולהכין את הפרחים שהוא יקבל שנה הבאה כשהוא יגיע לשחק נגדנו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 21 דצמבר 2012, 18:31

קודי כתב:שחף, פקוביץ וטומיץ עשו מספרים כאלה בליגה אדריאטית חזקה בהרבה מזו הנוכחית, שהיא דומה ברמתה לליגה הכלובה שלנו.

גם אם היינו בליגה שלנו, סנטר עם נתונים כאלה שעושה 17 ו-7 בגיל כזה כנראה היה מושך את תשומת הלב של מכבי. נעזוב את זה שבליגה הזאת יש עדיין 3 קבוצות יורוליג ועוד כמה קבוצות יורוקאפ, אבל קשה לי להאמין שהיא נחלשה כל כך ב-3 שנים. חוץ מזה, את משחק השיא שלו הבחור נתן מול סנטר יורוליג לגיטימי- ביינס.
שמואל, טומיץ' הגיע לריאל בגיל 23(נולד ב-87', הגיע בטופ 16 ב-2010). זה שנה יותר מבוגר מפלאניניץ' כרגע. עונה קודם לכן, בגיל 22, הוא נתן 15.5 ו-8.6. חוץ מזה, טומיץ' שהגיע לריאל היה שרוך רזה להחריד.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 21 דצמבר 2012, 18:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 21 דצמבר 2012, 18:34

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

וזה עוד בלי לציין את מה שמילאן עשה ביורוקאפ בגילאים האלה.

אין ספק בכלל שמילאן הרבה יותר מוכשר מפלאניניץ', והסיבה היחידה שהוא לא נמצא היום במכבי, היא העובדה שהמאמן שלנו מאוד מקובע. כל מה שלא נופל בדיוק לספקטרום היכולות המאוד מסויים שהוא אוהב, לא זוכה אצלו לצ'אנס.
לכן גם אמרתי, שאני מאוד מקווה שאם הוא יחתום, זאת תהיה החתמה נטו של בלאט שנעשתה לא מהכרח, אלא מאמונה בשחקן, בכשרון שלו וביכולת שלו להצליח במכבי. אם לא כך הדבר, אפשר כבר עכשיו לכתוב על הכסא האחרון בספסל של מכבי את השם שלו, ולהכין את הפרחים שהוא יקבל שנה הבאה כשהוא יגיע לשחק נגדנו.

הבעיה שבלאט כשהוא נדרש לכך כן הצליח לעבוד עם סנטרים ש"לא מתאימים לו". ברוסיה לדוגמא. או עם סופו. זה קצת מטריד שלמרות זאת הוא עדיין מתעקש על כל מיני חרגולונים כמו תומאס והנדריקס.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 דצמבר 2012, 18:37

ומצד שני, הוא נכשל עם שחקנים כמו מצ'באן ושרמדיני. כנראה שהוא כבר לא מוכן שיכפו עליו שחקנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 21 דצמבר 2012, 18:41

נושא מאצ'באן זה סיפור שונה משרמדיני. במידה מסויימת הייתה טעות אסטרטגית להביא שחקן בעמדה שיש בה שני שחקנים דומיננטיים. הטעות של בלאט הגיעה אחר כך(כלומר בקיץ הזה), כשבמקום להחתים את מדלי הוא היה צריך להחזיר את מאצ'באן.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים