המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:פליקס, ב-nba אין אף קבוצה בה הג׳נרל מנג׳ר הוא בנו של הבעלים, כך שההשוואה לא במקומה. אם בלאט הוא המאמן אז המילה האחרונה צריכה להיות שלו. אם הם לא מוכנים לזה אז שיפטרו אותו.
שמואל1 כתב:מכבי ושירוקי סיכמו, יש פערים עם פלאניניץ'
הקרואטי אמור להצטרף לשנתיים וחצי, אולם מבקש שכר גבוה יותר החל מ-13/14. סוכנו: עדיין אין בשורות סופיות
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 34490.html
קודי כתב:שמואל1 כתב:מכבי ושירוקי סיכמו, יש פערים עם פלאניניץ'
הקרואטי אמור להצטרף לשנתיים וחצי, אולם מבקש שכר גבוה יותר החל מ-13/14. סוכנו: עדיין אין בשורות סופיות
וואו, הגזימו הפדרמנים - מביאים חיזוק ב-75 אלף דולר. שיפסיקו לבזבז.
מדהים שאפילו שכר של ילד כזה הם לא מצליחים לסגור.
itay92 כתב:קודי כתב:שמואל1 כתב:מכבי ושירוקי סיכמו, יש פערים עם פלאניניץ'
הוויכוח הוא לא על השנה,אלא על שנה הבאה.
itay92 כתב:קודי כתב:שמואל1 כתב:מכבי ושירוקי סיכמו, יש פערים עם פלאניניץ'
הוויכוח הוא לא על השנה,אלא על שנה הבאה.
שחף כתב:יובל, אתה קצת מגזים. המספרים שלו טובים משל לא מעט סנטרים מובילים באירופה בגיל שלו. פקוביץ' לשם השוואה עשה באדריאטית בגיל 21 9 נקודות למשחק. מעניין כמה אנשים פה היו קוטלים אותו לו היה מוחתם אז במכבי. גם טומיץ' ומאצ'באן שהרשימו לא הגיעו לכמעט 17 נקודות ו-7 ריבאונדים למשחק.
חנו'ש כתב:יובל, אני אישית לא יודעת מה יהיה עם הילד הזה, אם הוא יצליח או ייכשל כמו רבים במצבו לפניו.
אני יודעת גם שהנסיבות וההיסטוריה של מכבי עומדת לרעתו, כך שסביר שהסיכויים שלו נמוכים.
אבל, מה אתה באמת מצפה להשיג מהעונה הזו? לאן אתה חושב שהעונה הזו תגיע אפילו אם היינו מחזירים את הנדריקס? להצלבה??
ואם נגיע במקרה הטוב להצלבה, אז?
איפה העונה הנוכחית תיכנס בדפי ההיסטוריה של המועדון הזה שהשיג דברים כ"כ גדולים בעבר? הרחק מאחור במקום מאוד נשכח.
אז מה שווה לנו להשקיע עכשיו כסף על הנדריקס? בשביל שיגדיל במשהו את הסיכויים של הקבוצה להצלבה? (סיכויים שלדעתי קיימים אפילו היום, גם אם הם לא הכי גבוהים) זה לא שעם הנדריקס זו תהפוך פתאום לקבוצה השווה פיינל פור.
מבחינתי, העונה הזו כבר לא משנה לי. אם נסיים בטופ 16 או בהצלבה, זה לא מעניין אותי.
העונה הזו כבר אבודה בעיניי. הכדורסל העלוב הפך אותי לאדישה מידי כלפי הסגל הזה.
אז למה שלא ננסה בכל זאת להוציא משהו לעתיד? למה שלא ננסה להיתלות גם בסיכויון הפצפון הזה שייצא משהו מהילד הקרואטי?
אולי זה עוד יתגלה כמשהו בסגנון עונת 2003 שגם היתה עונה אבודה שלא תיזכר כמשהו מיוחד, אבל יצא ממנה ילד קרואטי חביב.
ואני יודעת שהסיכוי שזה יקרה הוא קטן, אבל אני מעדיפה את הסיכוי הפצפון הזה על פני הסיכוי האפסי שהנדריקס יהיה משהו יותר מסנטר מחליף טוב (דבר שכבר יש לנו כיום בדמותו של שון ג'יימס)
שמואל1 כתב:שחף כתב:יובל, אתה קצת מגזים. המספרים שלו טובים משל לא מעט סנטרים מובילים באירופה בגיל שלו. פקוביץ' לשם השוואה עשה באדריאטית בגיל 21 9 נקודות למשחק. מעניין כמה אנשים פה היו קוטלים אותו לו היה מוחתם אז במכבי. גם טומיץ' ומאצ'באן שהרשימו לא הגיעו לכמעט 17 נקודות ו-7 ריבאונדים למשחק.
אתה בטוח? שניהם הרשימו יותר מפלאניניץ' , בגיל יותר צעיר.
אנטה טומיץ' רשם 18.4 נקודות ו8.7 ריבאונדים ב 31 דקות בגיל 21.
מילאן מצ'באן רשם 19.2 נקודות, 6.8 ריבאונדים וכמעט 3 אסיסטים למשחק ב 33 דקות בגיל 21.
כל זה לא משנה שום דבר. פקוביץ' כי שאמרת , עשה את הפריצה שלו ביורוליג. יכול להיות שגם דארקו.
קודי כתב:שחף, פקוביץ וטומיץ עשו מספרים כאלה בליגה אדריאטית חזקה בהרבה מזו הנוכחית, שהיא דומה ברמתה לליגה הכלובה שלנו.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:יובל, אתה קצת מגזים. המספרים שלו טובים משל לא מעט סנטרים מובילים באירופה בגיל שלו. פקוביץ' לשם השוואה עשה באדריאטית בגיל 21 9 נקודות למשחק. מעניין כמה אנשים פה היו קוטלים אותו לו היה מוחתם אז במכבי. גם טומיץ' ומאצ'באן שהרשימו לא הגיעו לכמעט 17 נקודות ו-7 ריבאונדים למשחק.
אתה בטוח? שניהם הרשימו יותר מפלאניניץ' , בגיל יותר צעיר.
אנטה טומיץ' רשם 18.4 נקודות ו8.7 ריבאונדים ב 31 דקות בגיל 21.
מילאן מצ'באן רשם 19.2 נקודות, 6.8 ריבאונדים וכמעט 3 אסיסטים למשחק ב 33 דקות בגיל 21.
כל זה לא משנה שום דבר. פקוביץ' כי שאמרת , עשה את הפריצה שלו ביורוליג. יכול להיות שגם דארקו.
וזה עוד בלי לציין את מה שמילאן עשה ביורוקאפ בגילאים האלה.
אין ספק בכלל שמילאן הרבה יותר מוכשר מפלאניניץ', והסיבה היחידה שהוא לא נמצא היום במכבי, היא העובדה שהמאמן שלנו מאוד מקובע. כל מה שלא נופל בדיוק לספקטרום היכולות המאוד מסויים שהוא אוהב, לא זוכה אצלו לצ'אנס.
לכן גם אמרתי, שאני מאוד מקווה שאם הוא יחתום, זאת תהיה החתמה נטו של בלאט שנעשתה לא מהכרח, אלא מאמונה בשחקן, בכשרון שלו וביכולת שלו להצליח במכבי. אם לא כך הדבר, אפשר כבר עכשיו לכתוב על הכסא האחרון בספסל של מכבי את השם שלו, ולהכין את הפרחים שהוא יקבל שנה הבאה כשהוא יגיע לשחק נגדנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים