המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:לי זה נשמע דווקא אמין. מכבי מאוד רוצה את פארמר.והיא תהיה מוכנה לשלם הרבה עליו.
מאיזה כסף בדיוק היא תהיה מוכנה לשלם עליו? 2 מליון נטו לשנה זה 2.66 ברוטו. זה בערך 70% מהתקציב שנשאר למכבי אחרי שהחתימו 6 שחקנים, ואתה צריך עוד כסף לסנטר. אני לא מאמין שמכבי פתאום ישברו את מסגרת התקציב ויתחילו להשתולל. את פארמר במכומים האלה היה אפשר להביא בשנים קודמות וזה לא נעשה.
אני חושב שהם יעלו את התקציב ביותר מ20 אחוז. אצלם זה תלוי עד כמה הם רוצים שחקן. על העסקה של הנדריקס הם שברו בגלל 50 אלף דולר ולסמית הציעו מיליון +.
TOJA, ההעלאה של ה- 20% (אם תהיה) תבוא מהייקור של המנויים ואולי עוד קצת קיצוצים במנהלה. אתה מדבר איתי על כסף שלא קיים. אין למכבי מאיפה לשלם. זה לא עניין של בחירה. לא לפדרמנים ולא לשמעון יש כסף להזרים לקבוצה. הם בטח שלא יתחייבו לגרעונות למשך 3 שנים. בכל שנה מוכרים לנו מו"מ עם כל מיני כוכבים ובסופו של דבר מגיע לפה איזה היינס.
אני לא מאמין שמכבי פתאום תשתולל בעונה הבאה. זה יהיה שינוי כיוון של 180 מעלות מהמצב הנוכחי.
יהיה מצחיק אם יעלו את המחירים בקיץ.
MTA2311 כתב:רעיון למשחק:
השלם את המשפט כראות עיניך:
"צריך להיות *BLANK* בשביל לשלם על מנוי 10% יותר אחרי העונה הזאת.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:רעיון למשחק:
השלם את המשפט כראות עיניך:
"צריך להיות *BLANK* בשביל לשלם על מנוי 10% יותר אחרי העונה הזאת.
איפה צפריר שיגיד שהוא רוצה לשמור על המקום בהיכל?
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:לי זה נשמע דווקא אמין. מכבי מאוד רוצה את פארמר.והיא תהיה מוכנה לשלם הרבה עליו.
מאיזה כסף בדיוק היא תהיה מוכנה לשלם עליו? 2 מליון נטו לשנה זה 2.66 ברוטו. זה בערך 70% מהתקציב שנשאר למכבי אחרי שהחתימו 6 שחקנים, ואתה צריך עוד כסף לסנטר. אני לא מאמין שמכבי פתאום ישברו את מסגרת התקציב ויתחילו להשתולל. את פארמר במכומים האלה היה אפשר להביא בשנים קודמות וזה לא נעשה.
אני חושב שהם יעלו את התקציב ביותר מ20 אחוז. אצלם זה תלוי עד כמה הם רוצים שחקן. על העסקה של הנדריקס הם שברו בגלל 50 אלף דולר ולסמית הציעו מיליון +.
TOJA, ההעלאה של ה- 20% (אם תהיה) תבוא מהייקור של המנויים ואולי עוד קצת קיצוצים במנהלה. אתה מדבר איתי על כסף שלא קיים. אין למכבי מאיפה לשלם. זה לא עניין של בחירה. לא לפדרמנים ולא לשמעון יש כסף להזרים לקבוצה. הם בטח שלא יתחייבו לגרעונות למשך 3 שנים. בכל שנה מוכרים לנו מו"מ עם כל מיני כוכבים ובסופו של דבר מגיע לפה איזה היינס.
אני לא מאמין שמכבי פתאום תשתולל בעונה הבאה. זה יהיה שינוי כיוון של 180 מעלות מהמצב הנוכחי.
itai7 כתב:"בתוך כך, אחד השחקנים שיגיעו להתרשמות ולמבחנים על ידי מכבי תל אביב הוא הסנטר אונדרי בלווין. הצ'כי (2.17 מטר, 22) שיחק בעונה החולפת בסביליה הספרדית ורשם ממוצע של 4.5 נקודות, ו-4 ריבאונדים ב-14 דקות משחק. "
walla
מי מה מו
ankram כתב:itai7 כתב:"בתוך כך, אחד השחקנים שיגיעו להתרשמות ולמבחנים על ידי מכבי תל אביב הוא הסנטר אונדרי בלווין. הצ'כי (2.17 מטר, 22) שיחק בעונה החולפת בסביליה הספרדית ורשם ממוצע של 4.5 נקודות, ו-4 ריבאונדים ב-14 דקות משחק. "
walla
מי מה מו
מבחינת דקות משחק הוא בול סופו.
חנו'ש כתב:ankram כתב:itai7 כתב:"בתוך כך, אחד השחקנים שיגיעו להתרשמות ולמבחנים על ידי מכבי תל אביב הוא הסנטר אונדרי בלווין. הצ'כי (2.17 מטר, 22) שיחק בעונה החולפת בסביליה הספרדית ורשם ממוצע של 4.5 נקודות, ו-4 ריבאונדים ב-14 דקות משחק. "
walla
מי מה מו
מבחינת דקות משחק הוא בול סופו.
גם בממוצעים... חוץ מבריבאונד שעולה על סופו.
toja27 כתב:תקרא לי תמים או נאיבי אבל אני באמת מאמין שמתקיימים איתו שיחות בזמן זה.
לא נראה לך מוזר שג'ורדן פארמר מגיע כאורח כבוד לחדר הלבשה של מכבי בסדרה נגד פנר' ומחלק עצות לשחקנים איך לשחק נגד פנר'? הרי ברור שיש שם רצון משני הצדדים. אני לא רואה החשבון שלהם ולא יכול לדעת בוודאות מה מצבם הכספי ומה הם יכולים להרשות או לא. הרי האוהדים כל הזמן מתלוננים איפה הכסף ולמה רק קצת הולך לשכר השחקנים, אז יכול להיות שהנה הכסף. אתה יכול לדעת בוודאות? אני לא יודע. בכל מקרה, נדע בחודשים הקרובים אני מניח.
Hey Yeah כתב:יש פה מישהו שמעדיף את רוצסטי על פארגו? לדעתי פארגו נתן פלייאוף טוב. לא אשמתו שהוא משחק עם נגרים
אדגר פו כתב:Update: Farmar requested a 3-year 2m per year (6m/total) dollar contract. Maccabi has offered 2+1 assumed in 5m dollars.
Numbers aren't exact but should be very, very close. Both sides wish to get it signed until the end of this month.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים