גל גל כתב:כרגע זה לא כזה משנה , רק בסביבות פברואר הוא יחזור .
יש דיבורים ברשת ש מנקו הוא זה שמחליף את זוס
אכן נראה שמנקו הוא האופציה המועדפת, במכבי באמת אוהבים אותו
בכל מקרה אני מאמין שנסיים עם 6 ישראלים כמו שהיה בשנתיים האחרונות, עוד גבוה (סורקין\ליף\כספי) ושחקן במקומו של זוסמן
1. אוואנס, זיו
2. ווילבקין, טיילור, דיבה
3. נאנלי, בלייזר, מנקו(?)
4. וויליאמס, קלויוארו, סורקין\ליף\כספי, **בנדר
5. זיזיץ, ריינולדס, כהן
יש חור קטן בעמדות מבחינת מחליפים ולדעתי בגלל זה חשוב מאוד שליף יגיע כי הוא הישראלי היחיד בשוק שבאמת יכול להיות משמעותי מהספסל (לפחות על הנייר)
החמישייה הראשונה פוטנציאלית מרשימה מאוד - אוואנס, ווילבקין, נאנלי, וויליאמס, זיזיץ
בספסל יש את ריינולדס שיעשה עם זיזיץ רוטציה בעמדה 5 לאורך הרוב המוחלט של המשחקים, אבל בעמדה 4 רק קלויארו יכול לתת דקות משמעותיות
בעמדה 3 יהיה את טיילור שיכול לעלות במקומו של נאנלי אבל אז זה משאיר אותנו בלי זר מחליף לעמדות 1-2
בקיצור אתם מבינים למה אני מתכוון, הדקות של הישראלים יהיו דיי חשובות כי מהספסל יש רק את קלויארו לעמדות 3-4 ואת טיילור לעמדות 2-3
דיבה יצטרך לתת עונה טובה וגם זיו יצטרך לפחות להיות סביר, הישראלי שיגיע במקומו של זוס דיי קריטי בעיניי ולכן הייתי בודק את לנדסברג כי הוא יכול להיות תוספת מעולה מהספסל מבחינת סקורינג, בטוח שיותר ממנקו
אם ליף יגיע זה יוכל לתת יותר מרווח בקו הקדמי והוא יוכל לעלות מהספסל לעמדה 4 (כמו שהיה עם כספי) ואז קלויארו יוכל לעלות לעמדה 3 וטיילור ל1/2
מבחינת מה שצריך - ליף ולנדסברג בעיניי האופציות הכי טובות כרגע שיכולות באמת לשפר את הספסל של מכבי ואפילו באופן דיי משמעותי
ובמציאות - מאמין שנסיים פה עם מנקו וסורקין, 2 ישראלים שככל הנראה לא יתרמו יותר ממה שבלייזר עשה בעונה שעברה וישאירו את מכבי עם ספסל קצת צולע שיהיה תלוי הרבה באיך שקלויארו יגיע לעונה הבאה והאם טיילור אכן יהיה בול פגיעה