ת'רד המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי Rampel » 11 יולי 2021, 01:20

גל גל כתב:צריך להביא את דברת במקום זוס.

אוונס, זיו, דיבה
ווילבקין , טיילור
נאנלי,דברת,בלייזר
וויליאמס,קלואירו, כהן
זיזיץ , ריינולדס, בנדר
זה שצריך זו בדיוק הסיבה שזה לא יקרה. אני כבר ויתרתי על התקווה לראות פה את דברת. לצערי גם התקווה לליף מתחילה להתפוגג.

בנושא אחר, מה הפואנטה לספור את בנדר שיחזור לעשות ספורט רק בפברואר וישחק כדורסל אולי רק במרץ?

Sent from my SM-N985F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2021, 01:29

בלי להזכיר את הביי-אאוט הגבוה, אני לא מבין מאיפה הביטחון הזה אצל אנשים בדוברת? דוברת לא שיחק בשום מסגרת אירופית, ואף אחד לא יודע אם הוא יכול לתרום ברמת היורוליג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Rampel » 11 יולי 2021, 01:36

felix_r כתב:בלי להזכיר את הביי-אאוט הגבוה, אני לא מבין מאיפה הביטחון הזה אצל אנשים בדוברת? דוברת לא שיחק בשום מסגרת אירופית, ואף אחד לא יודע אם הוא יכול לתרום ברמת היורוליג.
לא מדויק. דוברת שיחק ביורוקאפ במדי ראשון. אמנם לא משהו לספר עליו יותר מדי, אבל אם לוקחים בחשבון שהוא היה בן 17 בעונה הזו, היו לו 2 הופעות לא רעות בכלל מול פרומיתאס ואולם.

מוסיפים לזה את ההתקדמות העונה והפוטנציאל ולגיטימי להסיק שהוא מהישראלים הבודדים שיש להם סיכוי לתרום.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי גל גל » 11 יולי 2021, 01:51

Rampel כתב:

אוונס, זיו, דיבה
ווילבקין , טיילור
נאנלי,דברת,בלייזר
וויליאמס,קלואירו, כהן
זיזיץ , ריינולדס, בנדר
זה שצריך זו בדיוק הסיבה שזה לא יקרה. אני כבר ויתרתי על התקווה לראות פה את דברת. לצערי גם התקווה לליף מתחילה להתפוגג.

בנושא אחר, מה הפואנטה לספור את בנדר שיחזור לעשות ספורט רק בפברואר וישחק כדורסל אולי רק במרץ?

צריך לספור את בנדר כי הוא חלק מהסגל.

הסגל של מכבי די סגור ויהיה כנראה עוד החתמה אחת זוהו
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Rampel » 11 יולי 2021, 02:07

גל גל כתב:
Rampel כתב:

אוונס, זיו, דיבה
ווילבקין , טיילור
נאנלי,דברת,בלייזר
וויליאמס,קלואירו, כהן
זיזיץ , ריינולדס, בנדר

צריך לספור את בנדר כי הוא חלק מהסגל.

הסגל של מכבי די סגור ויהיה כנראה עוד החתמה אחת זוהו
לא הוא לא. הוא גם לא רשום בשום סגל וגם מכבי אמרה שהוא עובר פה את תהליך ההחלמה ולאחר מכן יקבלו לגביו החלטה. בואו לא נתבלבל ונחליט שהוא חלק מהסגל.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי גל גל » 11 יולי 2021, 02:15

כרגע זה לא כזה משנה , רק בסביבות פברואר הוא יחזור .

יש דיבורים ברשת ש מנקו הוא זה שמחליף את זוס
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Rampel » 11 יולי 2021, 02:17

אין צורך בעוד 3 ישראלי אם בלייזר נשאר.

נשאר להביא עוד גבוה ישראלי והמאמצים צריכים להיות מופנים אך ורק לטי ג'יי ליף.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי גל גל » 11 יולי 2021, 02:29

Rampel כתב:אין צורך בעוד 3 ישראלי אם בלייזר נשאר.

נשאר להביא עוד גבוה ישראלי והמאמצים צריכים להיות מופנים אך ורק לטי ג'יי ליף.

לא יקרה
אבל לדעתי חסר למכבי עוד ישראלי בעמדות הגארד
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Rampel » 11 יולי 2021, 02:36

מאיפה מגיע הביטחון שזה לא יקרה? מה קרה בדיוק שהוריד את ליף מהשולחן?

בעמדה 2 יכולים לתת דקות גם סקוטי, גם אוואנס, גם טיילור וגם נאנלי בהרכבים גבוהים. אין צורך בעוד גארד ישראלי, מה גם שאין גארדים ישראלים סבירים כרגע למעט נועם דוברת, שמאיך שהעסק נראה, הסיכויים שלו להיות פה הם פחות גבוהים מאלו של ליף.

לעומת זאת, מאיך שעמדות הפורוורד בנויות כרגע, עמדה 4 מורכבת מווילאמס, קצת כהן (שאמור לחפות גם על עמדה 5) וקצת קלויארו (שאמור לחפות גם על עמדה 3). לגמרי צריך עוד שחקן לשם ומתחילת הקיץ התחושה הייתה שה-4 המחליף יהיה ישראלי. רק ששוב, אני לא מבין איך מליף עברו שוב לדבר על סורקין שלגיטימי אולי כאופציה שלישית בעמדה הזו.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 11 יולי 2021, 04:19

גל גל כתב:כרגע זה לא כזה משנה , רק בסביבות פברואר הוא יחזור .

אכן נראה שמנקו הוא האופציה המועדפת, במכבי באמת אוהבים אותו
בכל מקרה אני מאמין שנסיים עם 6 ישראלים כמו שהיה בשנתיים האחרונות, עוד גבוה (סורקין\ליף\כספי) ושחקן במקומו של זוסמן

1. אוואנס, זיו
2. ווילבקין, טיילור, דיבה
3. נאנלי, בלייזר, מנקו(?)
4. וויליאמס, קלויוארו, סורקין\ליף\כספי, **בנדר
5. זיזיץ, ריינולדס, כהן

יש חור קטן בעמדות מבחינת מחליפים ולדעתי בגלל זה חשוב מאוד שליף יגיע כי הוא הישראלי היחיד בשוק שבאמת יכול להיות משמעותי מהספסל (לפחות על הנייר)
החמישייה הראשונה פוטנציאלית מרשימה מאוד - אוואנס, ווילבקין, נאנלי, וויליאמס, זיזיץ

בספסל יש את ריינולדס שיעשה עם זיזיץ רוטציה בעמדה 5 לאורך הרוב המוחלט של המשחקים, אבל בעמדה 4 רק קלויארו יכול לתת דקות משמעותיות
בעמדה 3 יהיה את טיילור שיכול לעלות במקומו של נאנלי אבל אז זה משאיר אותנו בלי זר מחליף לעמדות 1-2

בקיצור אתם מבינים למה אני מתכוון, הדקות של הישראלים יהיו דיי חשובות כי מהספסל יש רק את קלויארו לעמדות 3-4 ואת טיילור לעמדות 2-3
דיבה יצטרך לתת עונה טובה וגם זיו יצטרך לפחות להיות סביר, הישראלי שיגיע במקומו של זוס דיי קריטי בעיניי ולכן הייתי בודק את לנדסברג כי הוא יכול להיות תוספת מעולה מהספסל מבחינת סקורינג, בטוח שיותר ממנקו

אם ליף יגיע זה יוכל לתת יותר מרווח בקו הקדמי והוא יוכל לעלות מהספסל לעמדה 4 (כמו שהיה עם כספי) ואז קלויארו יוכל לעלות לעמדה 3 וטיילור ל1/2
מבחינת מה שצריך - ליף ולנדסברג בעיניי האופציות הכי טובות כרגע שיכולות באמת לשפר את הספסל של מכבי ואפילו באופן דיי משמעותי
ובמציאות - מאמין שנסיים פה עם מנקו וסורקין, 2 ישראלים שככל הנראה לא יתרמו יותר ממה שבלייזר עשה בעונה שעברה וישאירו את מכבי עם ספסל קצת צולע שיהיה תלוי הרבה באיך שקלויארו יגיע לעונה הבאה והאם טיילור אכן יהיה בול פגיעה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמוליק » 11 יולי 2021, 09:08

Jack55 כתב:
גל גל כתב:כרגע זה לא כזה משנה , רק בסביבות פברואר הוא יחזור .

אכן נראה שמנקו הוא האופציה המועדפת, במכבי באמת אוהבים אותו
בכל מקרה אני מאמין שנסיים עם 6 ישראלים כמו שהיה בשנתיים האחרונות, עוד גבוה (סורקין\ליף\כספי) ושחקן במקומו של זוסמן

1. אוואנס, זיו
2. ווילבקין, טיילור, דיבה
3. נאנלי, בלייזר, מנקו(?)
4. וויליאמס, קלויוארו, סורקין\ליף\כספי, **בנדר
5. זיזיץ, ריינולדס, כהן

יש חור קטן בעמדות מבחינת מחליפים ולדעתי בגלל זה חשוב מאוד שליף יגיע כי הוא הישראלי היחיד בשוק שבאמת יכול להיות משמעותי מהספסל (לפחות על הנייר)
החמישייה הראשונה פוטנציאלית מרשימה מאוד - אוואנס, ווילבקין, נאנלי, וויליאמס, זיזיץ

בספסל יש את ריינולדס שיעשה עם זיזיץ רוטציה בעמדה 5 לאורך הרוב המוחלט של המשחקים, אבל בעמדה 4 רק קלויארו יכול לתת דקות משמעותיות
בעמדה 3 יהיה את טיילור שיכול לעלות במקומו של נאנלי אבל אז זה משאיר אותנו בלי זר מחליף לעמדות 1-2

בקיצור אתם מבינים למה אני מתכוון, הדקות של הישראלים יהיו דיי חשובות כי מהספסל יש רק את קלויארו לעמדות 3-4 ואת טיילור לעמדות 2-3
דיבה יצטרך לתת עונה טובה וגם זיו יצטרך לפחות להיות סביר, הישראלי שיגיע במקומו של זוס דיי קריטי בעיניי ולכן הייתי בודק את לנדסברג כי הוא יכול להיות תוספת מעולה מהספסל מבחינת סקורינג, בטוח שיותר ממנקו

אם ליף יגיע זה יוכל לתת יותר מרווח בקו הקדמי והוא יוכל לעלות מהספסל לעמדה 4 (כמו שהיה עם כספי) ואז קלויארו יוכל לעלות לעמדה 3 וטיילור ל1/2
מבחינת מה שצריך - ליף ולנדסברג בעיניי האופציות הכי טובות כרגע שיכולות באמת לשפר את הספסל של מכבי ואפילו באופן דיי משמעותי
ובמציאות - מאמין שנסיים פה עם מנקו וסורקין, 2 ישראלים שככל הנראה לא יתרמו יותר ממה שבלייזר עשה בעונה שעברה וישאירו את מכבי עם ספסל קצת צולע שיהיה תלוי הרבה באיך שקלויארו יגיע לעונה הבאה והאם טיילור אכן יהיה בול פגיעה

לדעתי ג'ף וויטי עדיף על ליף לעמדה 5 ואז כהן ב 4
בנקס קשישא טוב מלנדסברג
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי אדגר פו » 11 יולי 2021, 09:16

הבעייה שוויטי לא יקבל כל כך מהר אזרחות ישראלית, אם בכלל. זה שהוא רצה פעם אזרחות ישראלית לא אומר יותר מדי לגבי היתכנות של זה.

אני גם חושב שלנדסברג וליף ישדרגו את מכבי ( את הספסל שלה בעיקר ) הרבה יותר משחקנים אחרים, אבל אם להיות ריאליים זה לא יקרה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Rampel » 11 יולי 2021, 09:32

ווייטי ישראלי בדיוק כמו שדורסי ישראלי - ברמת התקשורת שמנסה לנפח דברים ולא מעבר לכך.

בכנות, ממש לא מעניין אותי ישראלי בעמדה 3, אם אכן יגיע כזה, כי הוא יהיה אחרון ברוטציה אחרי 3 שחקנים שיכולים לשחק בעמדה הזו. 4 אם סופרים את בלייזר. אז אני פחות מסכים עם אראל, השחקן הזה לא קריטי בכלל.

לא ברור מה הפך את ליף, שחקן שלא הצליח להוכיח את עצמו גם לאחר שהתדרדר במעמד לחוזה דו כיווני (סכום של 150K למספר חודשים) במעט ההזדמנויות שקיבל, ללא ריאלי. זה לא שיש לו יותר מדי אופציות ב-NBA אם בכלל, חיפוש זריז עליו מראה שהוא מושא ללעג בכל הליגה בערך.

הבחור מסכן אחרי שדי חיסלו לו את קריירת ה-NBA באינדיאנה. הוא עוד בחור צעיר והכשרון עוד שם. שיקום ביטחון קטן במולדת במדי ליגת הדרדסים פה יכול להחזיר את הגרסה מימי UCLA ואולי גם עם שדרוג הגנתי במידה ויאניס הוא מאמן הגנתי כל כך מדופלם.

בקיצור, אם יש רגע להשיג את ליף בגיל הנכון, במחיר סביר, כשהטראומה מה-NBA קיימת אבל עוד לא חיסלה אותו לגמרי, אז זה עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 11 יולי 2021, 11:38

וויטי חתם בבילבאו, עכשיו גם המפנטזים יכולים להפסיק לדבר עליו
https://twitter.com/chemadelucas/status ... 66691?s=21
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Blondjam » 11 יולי 2021, 11:40

Jack55 כתב:וויטי חתם בבילבאו, עכשיו גם המפנטזים יכולים להפסיק לדבר עליו
מי צריך עוד רכיכה בקו הקדמי? יש לנו בשפע

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2021, 11:46

Blondjam כתב:
Jack55 כתב:וויטי חתם בבילבאו, עכשיו גם המפנטזים יכולים להפסיק לדבר עליו
מי צריך עוד רכיכה בקו הקדמי? יש לנו בשפע

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

זה נכון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מילוס » 11 יולי 2021, 12:40

ליף הוא פלופ היסטרי כבר 4 שנים, ואם יגיע לפה - זה כנראה ברמות השכר של הוויליאמסים. וזה - על סמך 0 קבלות. כרגע, הוא בנדר 1.2 - עם פחות נסיון, ולא פותר למכבי את הבעיות בסגל.
דוברת יעלה הרבה כסף, ולא באמת יתרום הרבה בשנתיים הקרובות. ומתי שרק יתחיל - סיכוי סביר שיעזוב ל-NBA.
שניהם מיותרים לקבוצה הנוכחית.

פרקטית, אם טיוס מוכן לעבוד עם המשכורת של קלויארו, בנוסף לקומבו זר ויחסית מנוסה, ומצדי כל ישראלי נוסף שיוגרל, אלו כרגע האופציות הכי סבירות לסגל הזה.
מילוס

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 יולי 2021, 13:34

מילוס כתב:ליף הוא פלופ היסטרי כבר 4 שנים, ואם יגיע לפה - זה כנראה ברמות השכר של הוויליאמסים. וזה - על סמך 0 קבלות. כרגע, הוא בנדר 1.2 - עם פחות נסיון, ולא פותר למכבי את הבעיות בסגל.
דוברת יעלה הרבה כסף, ולא באמת יתרום הרבה בשנתיים הקרובות. ומתי שרק יתחיל - סיכוי סביר שיעזוב ל-NBA.
שניהם מיותרים לקבוצה הנוכחית.

פרקטית, אם טיוס מוכן לעבוד עם המשכורת של קלויארו, בנוסף לקומבו זר ויחסית מנוסה, ומצדי כל ישראלי נוסף שיוגרל, אלו כרגע האופציות הכי סבירות לסגל הזה.

אולי פלופ ב- NBA (וגם זה לא בטוח), באירופה הוא יכול להיות שחקן נפלא.
צריך לציין שליף גדל בכדורסל האירופאי, שיחק בנבחרות ישראלית הצעירות ומכיר היטב את הסגנון.
הוא שחקן אידיאלי לאירופה. יד רכה, חכם, מוסר. פרפקט פיט מבחינתי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 11 יולי 2021, 14:37

ממוצע של 3 נק', שלוש קבוצות בארבע שנים וגרף שיפור שלילי. זה פלופ. לא לשם אתה מכוון עם בחירה 18.

יכול להיות שחקן נפלא? אולי. בבניה שונה, נאמר לצד השחקן שחסר לנו בצבע ובלי ג'ייק, הוא יכול להיות הימור שלא בא ע"ח הצרכים המיידיים של מכבי. כרגע, כשהסגל כמעט סגור, עם הרבה סימני שאלה וחורים מהותיים, ומנגד מעט תקציב ומקום לשינויים, זה שוב להביא שחקן שידרוך על שחקן, כשאף אחד מהם לא עונה לצרכים.

איך הוא מכיר כ"כ טוב את הכדורסל האירופאי? דרך צפייה במכבי בגיל שנתיים? מקמפיין קייצי של נבחרת הנוער בדרג ב' לפני 7 שנים?
הוא שחקן אמריקאי שיכולה לקחת לו גם שנה להתאקלם לכדורסל פה, שלא לדבר על לבנות את הבטחון מחדש (אם היה).
מילוס

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 יולי 2021, 14:42

מילוס כתב:ממוצע של 3 נק', שלוש קבוצות בארבע שנים וגרף שיפור שלילי. זה פלופ. לא לשם אתה מכוון עם בחירה 18.

יכול להיות שחקן נפלא? אולי. בבניה שונה, נאמר לצד השחקן שחסר לנו בצבע ובלי ג'ייק, הוא יכול להיות הימור שלא בא ע"ח הצרכים המיידיים של מכבי. כרגע, כשהסגל כמעט סגור, עם הרבה סימני שאלה וחורים מהותיים, ומנגד מעט תקציב ומקום לשינויים, זה שוב להביא שחקן שידרוך על שחקן, כשאף אחד מהם לא עונה לצרכים.

איך הוא מכיר כ"כ טוב את הכדורסל האירופאי? דרך צפייה במכבי בגיל שנתיים? מקמפיין קייצי של נבחרת הנוער בדרג ב' לפני 7 שנים?
הוא שחקן אמריקאי שיכולה לקחת לו גם שנה להתאקלם לכדורסל פה, שלא לדבר על לבנות את הבטחון מחדש (אם היה).
איזה 3 קבוצות? הוא שיחק 3 שנים באינדיאנה שלא באמת נתנה לו הזדמנות, ו 7 משחקים בפורטלנד בשלהי העונה הנוכחית.
הזדמנות אמיתית הוא לא קיבל ב NBA, וגם סגנון המשחק והנתונים שלו פחות מתאימים לכדורסל האמריקאי אלא לאירופאי.
אפשר להתווכח אם הוא נחשב ל"פלופ" בארה"ב, אבל אין להשליך גם על אירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים