עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי אלמוג » 29 מרץ 2012, 21:47

שחף כתב:נראה לי שאפשר להיפרד מסופו, אלא אם הוא ייתן משחק מופרע לחלוטין באתונה(קשה לי להאמין). האיש כבר מזיק יותר משהוא תורם. 17 נקודות ב-4 משחקים בסדרה. הממוצעים שלו כבר קרובים למספרים של טל בורשטיין ודי עצוב.

אכן, עונה קטסטרופה שלו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2012, 22:34

Mta_atic כתב:רחמיי על סופו.
החוזה שלו נידון דווקא בסדרה מול קבוצה שיודעת לסגור אותו הכי טוב שרק אפשר.

לרוב קבוצות היורוליג אין משחק טקטי ותזזיתי כמו של פאו,
כך שמול כל קבוצה אחרת סופו יכול להצטיין (והוא כבר הוכיח את זה). פאו קבוצה שמשחקת בדיוק על החולשות של שחקן כמו סופו.

אני בעד להשאיר אותו, אבל לא תמורת מיליון ו-200 אלף דולר, שזה הסכום שהוא אמור להרוויח בעונה הבאה,
ובמקרה זה גם הסכום שמרוויחים שחקן כמו וויוקאס לדוגמא, שנותן תפוקה בשני צדדים של המגרש ויכול לסחוב מעל 20 דקות.

מסכימה איתך שפאו יודעת לסגור את סופו אבל סופו לא שיחק כל העונה מול פאו והעונה הזאת של סופו הייתה זוועה ככה ש..זה משהו בשחקן ולאו דווקא משהו ביריבה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 29 מרץ 2012, 22:38

Holiday_Armadillo כתב:
Mta_atic כתב:רחמיי על סופו.
החוזה שלו נידון דווקא בסדרה מול קבוצה שיודעת לסגור אותו הכי טוב שרק אפשר.

לרוב קבוצות היורוליג אין משחק טקטי ותזזיתי כמו של פאו,
כך שמול כל קבוצה אחרת סופו יכול להצטיין (והוא כבר הוכיח את זה). פאו קבוצה שמשחקת בדיוק על החולשות של שחקן כמו סופו.

אני בעד להשאיר אותו, אבל לא תמורת מיליון ו-200 אלף דולר, שזה הסכום שהוא אמור להרוויח בעונה הבאה,
ובמקרה זה גם הסכום שמרוויחים שחקן כמו וויוקאס לדוגמא, שנותן תפוקה בשני צדדים של המגרש ויכול לסחוב מעל 20 דקות.

מסכימה איתך שפאו יודעת לסגור את סופו אבל סופו לא שיחק כל העונה מול פאו והעונה הזאת של סופו הייתה זוועה ככה ש..זה משהו בשחקן ולאו דווקא משהו ביריבה..

קודם כל העונה שלו ממש לא זוועה.
קרוב ל-9 נקודות, 3 ריבאונדים ואסיסט ב-16 דקות משחק זה לא זוועה.
דבר שני - בעונה הזאת סופו היה פצוע כבר מהשלבים המוקדמים, ואני באמת לא רוצה לתאר לעצמי מה מרגיש אדם במשקל שלו שמשחק עם בעיה בברך.

כשהוא היה בריא (עונה שעברה) הוא היה אדיר, ואסור לשכוח שגם העונה הוא היה עוגן התקפי מאד חשוב.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2012, 22:56

על העונה של סופו אפשר להגיד הרבה יותר מרק סטטיסטיקה..כל מי שראה את המשחקים של מכבי יודע ש-9 נקודות ו-3 ריבאונדים לא שווה לכלום...סופו נראה פשוט רע..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 29 מרץ 2012, 23:05

הבעיה היחידה עם סופו זה שהוא מגביל את המשחק ההתקפי של מכבי כי אם לא מכניסים לו את הכדור במקום שהוא אוהב אז אין לו מה להיות על המגרש....וזה כבר ניהיה מה זה שקוף שזה מה שמכבי עושה כשהוא על המגרש....
זהה נראה ששרמאנדיני הופך להיות השם החם פה בצדק . שחקן יותר מגוון מסופו זה בטוח .
לגבי האטש' , יש לו משחק פוסט טוב ( הוא מאוד חזק פיזי) אבל מה שמפתיע בוא זה שיש לו גם יד רקה מחצי מרחק ואפילו משלוש....
הבעיה שאם המספרים שהוא נותן השנה , אם מכבי תחכה איתו לקיץ הוא כבר יחטף על ידי קבוצה בכירה בספרד (ריאל או קאחא ??)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 מרץ 2012, 00:00

למה אפשר לבוא בטענות לבלאט כשזה נוגע לשיתוף של ליאור ופאפא, אבל כשזה מגיע לסופו כולם מאשימים רק את השחקן? הוא פשוט לא יודע להשתמש בו. ממש מפתיע שכולם כבר למדו את סופו, כשכל מה שעושים איתו זה להתפלל שהוא יצליח לתפוס עמדה בצבע. אין שום תרגיל, אין פיק אנד רול, אין תנועה של שחקני החוץ. איך אפשר להפיק ממנו ככה את המיטב?
גם בהגנה בלאט דופק את סופו. מי שומר הגנת חילופים כשיש שחקן כמו סופו על המגרש? העיקר אחרי שהוא לא יוצא טוב לגארד, מתעצבנים עליו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מרץ 2012, 01:15

הפנטזיות של כולכם מתגשמות..גם מאריץ' מוזכר כמלפפון לפי וואלה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2521240

וואלה מפציצים השנה..ONE ממש בתרדמת חורף כרגע..לא מתאים להם..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמוליק » 30 מרץ 2012, 05:28

הפעם להביא 2 סנטרים. שרמנדני/האטשמאייר/באראץ/מאריץ. שגיימס יישאר לעונת פרעון לאחר שהתבשל ושיאכל קצת ספגטי-ביצים-בשר בקיץ ויוסיף מסה.
ב- 4 הנדריקס לא ישאר. מאצבן ואליהו יהיו שם ציר מרכזי.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי dar_dar » 30 מרץ 2012, 06:09

אם קבוצות יודעות לסגור את סופו טוב ומפעילות עליו דאבל טים או אפילו טריפל אפ אז הם מצליחות בקלות לקחת לו את הכדור ולחסום לו את המסירה והוא נשאר חסר עונים מאבד את הכדור ופנא יכולה לצאת להתקפה מתפרצת וגם אם לא מתפרצת היא בכל מקרה הרסה למכבי את ההתקפה והציקה עוד יותר לסופו.
וכאשר סופו לא מקבל את הכדור הוא עושה קרבות מיקום מטופשות(כמו זה עם וויוקאס אתמול)ובזמן שמכבי מתכננים התקפה הוא בסופו של דבר מקבלת עבירת תוקף על דחיפות מטופשות שלא יעזרו בשום דבר בהתקפה של מכבי.

כאשר סופו טוב מכבי יכולה להכניס אותו לשתף הקבוצתי אבל כאשר סופו לא טוב הוא לא רק שהורס את המשחק שלו אלה הורס את כל המשחק של הקבוצה וזה פשוט מעצבן.

אני אישית עם כל הכבוד לסופו ולשיפור שהוא עשה במכבי וזה שמכבי כן חשובה לו עדיין אני מעדיף שיבוא לפה איזה שרמדיני אחד או מאריץ(שלפי דעתי צריך לקבל יותר דקות בפנא)או גיימס אוגיאסטין או טהמשייר זה שחקן שיותר מתאימים למכבי וזה שחקנים עם חוכמת משחק יותר גבוה בהרבה משל סופו
dar_dar

הודעהעל ידי rc4991 » 30 מרץ 2012, 09:11

בסדרה הזאת סופו ממש מזיק לקבוצה ואני אחד שהגן עליו כל העונה
השאלה היא האם זה בגלל הפציעה?כי כבר קשה לי להאמין שזה עד כדי כך ישפיע עליו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 30 מרץ 2012, 09:15

בשורות מערוץ הספורט:

"בתוך כך, בתחילת הסדרה ציינו במכבי ת"א שקיימות הבנות עם ריצ'רד הנדריקס לגבי המשך דרכו במועדון וכי נותרו מספר סעיפים בחוזה שיש ללבן על מנת לסגור. מאחר שהנושאים עדיין לא לובנו, במכבי החליטו לשוב ולעסוק בנושא לאחר המשחק החמישי. "יש טעם לפגם לשבת עם שחקן ולהגיע לניסוחים מתאימים של חוזה ותנאים תוך כדי סדרה. זה מסיח את הדעת. נעשה זאת בסיומה", אמרו במועדון".

"למכבי קיימת גם אופציה להאריך את חוזהו של דווין סמית', שיחד עם יוגב אוחיון (9 ריבאונדים) מהווה את עמוד התווך של הקבוצה בסדרה. כפי שכבר פורסם בעבר כאן באתר ערוץ הספורט, במכבי רוצים לממש את האופציה על השחקן, אולם לפתחו מונחות הצעות הגבוהות בהרבה מעלות האופציה של הצהובים, מה שעלול ליצור בעיה. כרגע מתקיים מו"מ על מנת לפתוח את חוזהו מחדש. סמית' מעמיד בהצלבה ממוצעים של 14.3 נק' ו-7.8 ריבאונדים".

החוזה של סמית' לא כולל אופציה של מכבי בלבד? מה זה משנה איזה הצעות יש לו אם מכבי יכולה לממש את האופציה...
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 30 מרץ 2012, 09:35

Holiday_Armadillo כתב:הפנטזיות של כולכם מתגשמות..גם מאריץ' מוזכר כמלפפון לפי וואלה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2521240

וואלה מפציצים השנה..ONE ממש בתרדמת חורף כרגע..לא מתאים להם..

טוב מאוד,אני חושב שהמחיר שלו ממש צונח ומכבי תוכל להביא אותו במחיר זול
מישהו יכול להעלות את הסט' של כל המשחקים של הטשמאייר?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 30 מרץ 2012, 10:10

סופו באמת עושה יותר נזק מתועלת. עצוב לראות אותו כיום.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 מרץ 2012, 10:25

Euro_Basket כתב:סופו באמת עושה יותר נזק מתועלת. עצוב לראות אותו כיום.

מכבי לא תשלם עליו את המיליון ורבע בשנה הבאה, זה ברור לגמרי היום.

מאריץ הוא אופציה טובה להשתקמות במכבי, יש לו את כל הנתונים הפיזיים והוא כבר הצליח ביורוליג .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 30 מרץ 2012, 10:30

yarinsaky כתב:

מאריץ הוא אופציה טובה להשתקמות במכבי, יש לו את כל הנתונים הפיזיים והוא כבר הצליח ביורוליג .

תוסיף לזה שחקן כמו הטשמאייר שבמגמת שיפור גדולה ואני מזיל פה ריר
אגב אני חושב שמבחינת מחיר הם לא יעלו יותר מסופו והנדריקס ואפילו פחות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 מרץ 2012, 10:32

yarinsaky כתב:

סופו היום שווה בערך 500-600K. לא יותר. מצד שני, גם מאריץ' שווה אותו דבר. לא הייתי משלם עליו יותר מזה. שרמדיני שווה אולי אולי 700-800K.
הוא אמנם נתן עונה יפה בקבוצה מפתיעה, אבל גם מאלט היה מצויין בשרלרואה. יש הבדל גדול בין להצליח בקבוצה קטנה לבין להצליח בקבוצה גדולה.

סה"כ, מכבי נמצאת במצב שבו היא צריכה לבחור. לטעמי הנדריקס הוא באנקר. אמנם מעל מליון זה קצת הרבה עבורו, אבל לא בטוח שתהיה למכבי ברירה.
אחרי הנדריקס אפשר לבחור מהשחקנים הנ"ל, או שחקנים אחרים.

אני חושב שהפישול של סופו הוא ענק, בהתחשב בכך שמדובר בשנת חוזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 מרץ 2012, 10:53

בכל מקרה זו מכה לא קטנה גם למכבי וגם לקריירה של סופו. הרי סופו היה אמור להיות הפריינצ'ייז פלייר, סו קולד, של מכבי , אבל הוא ממש לא כזה העונה. ( והיה בשנה שעברה ). עכשיו צריך לפתוח בפרוייקט נוסף.
גם מבחינת סופו זו מכה, הוא רצה להמשיך במכבי והוא עשוי ליפול עכשיו ברמה של הקבוצה שתקלוט אותו היום.

כל מהלך עם סנטר בסכומים שציינת, 600 או 700 אלף זה סוג של הימור, כולל מאריץ, אבל ככה זה במכבי שלא מסוגלת לשלם על סנטרים בשיאם.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Mta_atic » 30 מרץ 2012, 10:55

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:

סופו היום שווה בערך 500-600K. לא יותר. מצד שני, גם מאריץ' שווה אותו דבר. לא הייתי משלם עליו יותר מזה. שרמדיני שווה אולי אולי 700-800K.
הוא אמנם נתן עונה יפה בקבוצה מפתיעה, אבל גם מאלט היה מצויין בשרלרואה. יש הבדל גדול בין להצליח בקבוצה קטנה לבין להצליח בקבוצה גדולה.

סה"כ, מכבי נמצאת במצב שבו היא צריכה לבחור. לטעמי הנדריקס הוא באנקר. אמנם מעל מליון זה קצת הרבה עבורו, אבל לא בטוח שתהיה למכבי ברירה.

סופו הביא קבוצה לפיינל פור ולקח חלק בחמיישית היורוליג בעונה שעברה.
לא מדובר פה על סנטר אלמוני אלא על אחד כזה שחוץ מקבלות יש לו גם נוכחות שאין לאף סנטר אחר בצבע.
יש לסופו את המגבלות שלו, אבל לומר שהוא שווה חצי מיליון דולר זה בדיחה.
כבר כתבתי - זה לא הוגן לשפוט את סופו בעונה של שלוש ליגות כשהוא סוחב פציעה לא פשוטה בברך.

בעונה שעברה מאריץ' הושבת בגלל שבר ביד.
כשחזר לא קיבל הרבה קרדיט עד היום, אבל כל מי שרואה את השחקן הזה על מגרש מבין שהוא שחקן ששווה הרבה מעבר למיליון דולר לעונה.
אם מכבי תצליח להביא אותו בפחות ממיליון דולר זאת תהיה גניבה לכל דבר ועניין.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי orelzor » 30 מרץ 2012, 11:04

עוד לא הבנת מטון הדברים של כולם(אני בטוח ב90%) שאין לסופו שום דבר בברך חוץ ממשהו מינורי וגם זה בספק?
כל התגובות של הצוות גרמו להבין שזה משהו מנטלי אצל סופו ולא פיזי...
orelzor

הודעהעל ידי jol9 » 30 מרץ 2012, 11:41

Mta_atic כתב:
jol9 כתב:
yarinsaky כתב:

סופו הביא קבוצה לפיינל פור ולקח חלק בחמיישית היורוליג בעונה שעברה.
לא מדובר פה על סנטר אלמוני אלא על אחד כזה שחוץ מקבלות יש לו גם נוכחות שאין לאף סנטר אחר בצבע.
יש לסופו את המגבלות שלו, אבל לומר שהוא שווה חצי מיליון דולר זה בדיחה.
כבר כתבתי - זה לא הוגן לשפוט את סופו בעונה של שלוש ליגות כשהוא סוחב פציעה לא פשוטה בברך.

בעונה שעברה מאריץ' הושבת בגלל שבר ביד.
כשחזר לא קיבל הרבה קרדיט עד היום, אבל כל מי שרואה את השחקן הזה על מגרש מבין שהוא שחקן ששווה הרבה מעבר למיליון דולר לעונה.
אם מכבי תצליח להביא אותו בפחות ממיליון דולר זאת תהיה גניבה לכל דבר ועניין.

גם הלפרין היה שחקן חמישייה שניה לפני כמה עונות. האם הוא שווה מליון דולר היום? כנראה שלא.
ההבדל בין סופו השנה לבין סופו של שנה שעברה, הוא כמו ההבדל בין פאפאס בעונות השיא שלו בצסקא לבין פאפאס שאנחנו רואים במכבי.
לאף אחד לא איכפת - 3 ליגות, פציעה, לידה של ילד, דיכאון, בעיות השמנה, whatever. אנחנו מדברים כאן על ספורט מקצועני, וסופו חייב להיות מקצוען,
והשנה הוא כנראה לא מספיק כזה.
אין לי שום הסבר למשחק של 0 נק' ו-0 השפעה כמו אתמול, וגם לא למשחק של 0 ריבאונדים ביום שלישי (או מתי שזה לא היה), ואני חושב שגם לך אין, ואפילו ליוסי קשה
למצוא הסבר משכנע, חוץ מהאשמות קלושות של בלאט.

לגבי שווי השחקנים, אני רק אומר את מה שאני רואה. שחקן שעושה 5.5 נק', רב' אחד ושלושה איבודי כדור בסדרה הכי חשובה בעונה, לא יכול להיות שווה מליון,
בטח לא עבור מכבי, שגם ככה מוגבלת מאוד בתקציב. עוד פחות מכך שחקן שעושה 2 נק' ו-2 רב' באותה הסדרה ממש.
למאריץ' היתה עונה גדולה לפני 3 שנים. לשלם לו על כך מליון דולר ומעלה, זה פשוט כסילות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים