שחף כתב:נראה לי שאפשר להיפרד מסופו, אלא אם הוא ייתן משחק מופרע לחלוטין באתונה(קשה לי להאמין). האיש כבר מזיק יותר משהוא תורם. 17 נקודות ב-4 משחקים בסדרה. הממוצעים שלו כבר קרובים למספרים של טל בורשטיין ודי עצוב.
אכן, עונה קטסטרופה שלו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:נראה לי שאפשר להיפרד מסופו, אלא אם הוא ייתן משחק מופרע לחלוטין באתונה(קשה לי להאמין). האיש כבר מזיק יותר משהוא תורם. 17 נקודות ב-4 משחקים בסדרה. הממוצעים שלו כבר קרובים למספרים של טל בורשטיין ודי עצוב.
Mta_atic כתב:רחמיי על סופו.
החוזה שלו נידון דווקא בסדרה מול קבוצה שיודעת לסגור אותו הכי טוב שרק אפשר.
לרוב קבוצות היורוליג אין משחק טקטי ותזזיתי כמו של פאו,
כך שמול כל קבוצה אחרת סופו יכול להצטיין (והוא כבר הוכיח את זה). פאו קבוצה שמשחקת בדיוק על החולשות של שחקן כמו סופו.
אני בעד להשאיר אותו, אבל לא תמורת מיליון ו-200 אלף דולר, שזה הסכום שהוא אמור להרוויח בעונה הבאה,
ובמקרה זה גם הסכום שמרוויחים שחקן כמו וויוקאס לדוגמא, שנותן תפוקה בשני צדדים של המגרש ויכול לסחוב מעל 20 דקות.
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:רחמיי על סופו.
החוזה שלו נידון דווקא בסדרה מול קבוצה שיודעת לסגור אותו הכי טוב שרק אפשר.
לרוב קבוצות היורוליג אין משחק טקטי ותזזיתי כמו של פאו,
כך שמול כל קבוצה אחרת סופו יכול להצטיין (והוא כבר הוכיח את זה). פאו קבוצה שמשחקת בדיוק על החולשות של שחקן כמו סופו.
אני בעד להשאיר אותו, אבל לא תמורת מיליון ו-200 אלף דולר, שזה הסכום שהוא אמור להרוויח בעונה הבאה,
ובמקרה זה גם הסכום שמרוויחים שחקן כמו וויוקאס לדוגמא, שנותן תפוקה בשני צדדים של המגרש ויכול לסחוב מעל 20 דקות.
מסכימה איתך שפאו יודעת לסגור את סופו אבל סופו לא שיחק כל העונה מול פאו והעונה הזאת של סופו הייתה זוועה ככה ש..זה משהו בשחקן ולאו דווקא משהו ביריבה..
Holiday_Armadillo כתב:הפנטזיות של כולכם מתגשמות..גם מאריץ' מוזכר כמלפפון לפי וואלה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2521240
וואלה מפציצים השנה..ONE ממש בתרדמת חורף כרגע..לא מתאים להם..
Euro_Basket כתב:סופו באמת עושה יותר נזק מתועלת. עצוב לראות אותו כיום.
yarinsaky כתב:Euro_Basket כתב:סופו באמת עושה יותר נזק מתועלת. עצוב לראות אותו כיום.
מכבי לא תשלם עליו את המיליון ורבע בשנה הבאה, זה ברור לגמרי היום.
מאריץ הוא אופציה טובה להשתקמות במכבי, יש לו את כל הנתונים הפיזיים והוא כבר הצליח ביורוליג .
yarinsaky כתב:Euro_Basket כתב:סופו באמת עושה יותר נזק מתועלת. עצוב לראות אותו כיום.
מאריץ הוא אופציה טובה להשתקמות במכבי, יש לו את כל הנתונים הפיזיים והוא כבר הצליח ביורוליג .
jol9 כתב:yarinsaky כתב:Euro_Basket כתב:סופו באמת עושה יותר נזק מתועלת. עצוב לראות אותו כיום.
סופו היום שווה בערך 500-600K. לא יותר. מצד שני, גם מאריץ' שווה אותו דבר. לא הייתי משלם עליו יותר מזה. שרמדיני שווה אולי אולי 700-800K.
הוא אמנם נתן עונה יפה בקבוצה מפתיעה, אבל גם מאלט היה מצויין בשרלרואה. יש הבדל גדול בין להצליח בקבוצה קטנה לבין להצליח בקבוצה גדולה.
סה"כ, מכבי נמצאת במצב שבו היא צריכה לבחור. לטעמי הנדריקס הוא באנקר. אמנם מעל מליון זה קצת הרבה עבורו, אבל לא בטוח שתהיה למכבי ברירה.
אחרי הנדריקס אפשר לבחור מהשחקנים הנ"ל, או שחקנים אחרים.
אני חושב שהפישול של סופו הוא ענק, בהתחשב בכך שמדובר בשנת חוזה.
Mta_atic כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:Euro_Basket כתב:סופו באמת עושה יותר נזק מתועלת. עצוב לראות אותו כיום.
סופו היום שווה בערך 500-600K. לא יותר. מצד שני, גם מאריץ' שווה אותו דבר. לא הייתי משלם עליו יותר מזה. שרמדיני שווה אולי אולי 700-800K.
הוא אמנם נתן עונה יפה בקבוצה מפתיעה, אבל גם מאלט היה מצויין בשרלרואה. יש הבדל גדול בין להצליח בקבוצה קטנה לבין להצליח בקבוצה גדולה.
סה"כ, מכבי נמצאת במצב שבו היא צריכה לבחור. לטעמי הנדריקס הוא באנקר. אמנם מעל מליון זה קצת הרבה עבורו, אבל לא בטוח שתהיה למכבי ברירה.
אחרי הנדריקס אפשר לבחור מהשחקנים הנ"ל, או שחקנים אחרים.
אני חושב שהפישול של סופו הוא ענק, בהתחשב בכך שמדובר בשנת חוזה.
סופו הביא קבוצה לפיינל פור ולקח חלק בחמיישית היורוליג בעונה שעברה.
לא מדובר פה על סנטר אלמוני אלא על אחד כזה שחוץ מקבלות יש לו גם נוכחות שאין לאף סנטר אחר בצבע.
יש לסופו את המגבלות שלו, אבל לומר שהוא שווה חצי מיליון דולר זה בדיחה.
כבר כתבתי - זה לא הוגן לשפוט את סופו בעונה של שלוש ליגות כשהוא סוחב פציעה לא פשוטה בברך.
בעונה שעברה מאריץ' הושבת בגלל שבר ביד.
כשחזר לא קיבל הרבה קרדיט עד היום, אבל כל מי שרואה את השחקן הזה על מגרש מבין שהוא שחקן ששווה הרבה מעבר למיליון דולר לעונה.
אם מכבי תצליח להביא אותו בפחות ממיליון דולר זאת תהיה גניבה לכל דבר ועניין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־21 אורחים