חנו'ש כתב:gandya כתב:שחף כתב:חוץ מזה הכל בולשיט לדעתי. ספורט 5, השופר הראשי של מכבי, לא דיברו על שום קיפאון עם מאריץ'. מכבי פשוט מחכים מתוך כבוד לפאו ולא משהו מעבר לזה.
לא מבין מה הדחף לראות כאן שחקן שנתן כולה סידרה של 3 משחקים גדולים בחייו(3 הניצחונות מול מכבי היו 3 משחקיו הבאמת גדולים, והיחידים באירופה), ומאז חושך, מילאה פציעות+עונת הסתגלות, אבל מה קורה עכשיו? כן אברדוביץ טיפש, לא מבין איזה כוכב "על" מסריח אצלו מדי ערב את הספסל, כן בטח "בלאט יוציא ממנו הרבה יותר", ממש קוסם הדויד הזה.
הוא והטירון הגיאורגי, פשוט צמד חמד "חלום" פחחח... טוב, נחיה ונראה, מקווה שאני טועה.
לא שאני מנסה לסנגר עליו, כי אני באמת לא יודעת מה הוא שווה כיום וסביר להניח שאוברדוביץ' יודע למה הוא ספסל אותו, אבל בעונה שלו בפרטיזן הוא היה מצוין במהלך העונה כולה וממש לא רק מול מכבי בסידרה.
הבנאדם לא ירד מדאבל פיגרס בשלב הראשון מלבד המשחק הראשון והאחרון (כולל משחק של 34 נק' מול אפס), בטופ 16 היה פצוע ברובו, על הסידרה מול מכבי אין צורך להרחיב, ו-17 נק', 8 ריב', 3 אס' ו-30 נקודות מדד סה"כ בחצי גמר הפיינל פור מול אולי'
סה"כ סיים עונה שלמה עם ממוצעים של 14.6 נק', 8.4 ריב', ו-21.1 נקודות מדד (ממוצעים טובים בהרבה מסנטר העונה של העונה שעברה....).
הייתי אומרת שזה "קצת" יותר מרק 3 משחקים גדולים בחייו....
3 משחקים זה היה קונטרה להגזמה על היותו "שחקן גדול" "חלום".
הבן אדם נתן עונה טובה אחת, אפילו מצוינת, במהלכה נפצע!, לאחר מכן היה פצוע חלק ניכר מהעונה בפאו, לאחר מכן עונה לא שיחק כמעט עונה שלמה("כי הוא כנראה לא מתאים לשיטה של אוברדוביץ"). אנשים כאן עוצמים עיניים, הבחור נוטה להיפצע, ולא עשה כלום כבר שנתיים, הוא הימור לפחות כמו שסופו היה בזמנו הימור.(רבים חשבו שלא מדובר ביותר מגימיק).