מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי gandya » 01 יוני 2012, 11:27

חנו'ש כתב:
gandya כתב:
שחף כתב:חוץ מזה הכל בולשיט לדעתי. ספורט 5, השופר הראשי של מכבי, לא דיברו על שום קיפאון עם מאריץ'. מכבי פשוט מחכים מתוך כבוד לפאו ולא משהו מעבר לזה.

לא מבין מה הדחף לראות כאן שחקן שנתן כולה סידרה של 3 משחקים גדולים בחייו(3 הניצחונות מול מכבי היו 3 משחקיו הבאמת גדולים, והיחידים באירופה), ומאז חושך, מילאה פציעות+עונת הסתגלות, אבל מה קורה עכשיו? כן אברדוביץ טיפש, לא מבין איזה כוכב "על" מסריח אצלו מדי ערב את הספסל, כן בטח "בלאט יוציא ממנו הרבה יותר", ממש קוסם הדויד הזה.

הוא והטירון הגיאורגי, פשוט צמד חמד "חלום" פחחח... טוב, נחיה ונראה, מקווה שאני טועה.

לא שאני מנסה לסנגר עליו, כי אני באמת לא יודעת מה הוא שווה כיום וסביר להניח שאוברדוביץ' יודע למה הוא ספסל אותו, אבל בעונה שלו בפרטיזן הוא היה מצוין במהלך העונה כולה וממש לא רק מול מכבי בסידרה.
הבנאדם לא ירד מדאבל פיגרס בשלב הראשון מלבד המשחק הראשון והאחרון (כולל משחק של 34 נק' מול אפס), בטופ 16 היה פצוע ברובו, על הסידרה מול מכבי אין צורך להרחיב, ו-17 נק', 8 ריב', 3 אס' ו-30 נקודות מדד סה"כ בחצי גמר הפיינל פור מול אולי'
סה"כ סיים עונה שלמה עם ממוצעים של 14.6 נק', 8.4 ריב', ו-21.1 נקודות מדד (ממוצעים טובים בהרבה מסנטר העונה של העונה שעברה....).
הייתי אומרת שזה "קצת" יותר מרק 3 משחקים גדולים בחייו....

3 משחקים זה היה קונטרה להגזמה על היותו "שחקן גדול" "חלום".
הבן אדם נתן עונה טובה אחת, אפילו מצוינת, במהלכה נפצע!, לאחר מכן היה פצוע חלק ניכר מהעונה בפאו, לאחר מכן עונה לא שיחק כמעט עונה שלמה("כי הוא כנראה לא מתאים לשיטה של אוברדוביץ"). אנשים כאן עוצמים עיניים, הבחור נוטה להיפצע, ולא עשה כלום כבר שנתיים, הוא הימור לפחות כמו שסופו היה בזמנו הימור.(רבים חשבו שלא מדובר ביותר מגימיק).
gandya

הודעהעל ידי asafb96 » 01 יוני 2012, 11:30

gandya כתב:
חנו'ש כתב:
gandya כתב:
שחף כתב:חוץ מזה הכל בולשיט לדעתי. ספורט 5, השופר הראשי של מכבי, לא דיברו על שום קיפאון עם מאריץ'. מכבי פשוט מחכים מתוך כבוד לפאו ולא משהו מעבר לזה.

לא מבין מה הדחף לראות כאן שחקן שנתן כולה סידרה של 3 משחקים גדולים בחייו(3 הניצחונות מול מכבי היו 3 משחקיו הבאמת גדולים, והיחידים באירופה), ומאז חושך, מילאה פציעות+עונת הסתגלות, אבל מה קורה עכשיו? כן אברדוביץ טיפש, לא מבין איזה כוכב "על" מסריח אצלו מדי ערב את הספסל, כן בטח "בלאט יוציא ממנו הרבה יותר", ממש קוסם הדויד הזה.

הוא והטירון הגיאורגי, פשוט צמד חמד "חלום" פחחח... טוב, נחיה ונראה, מקווה שאני טועה.

לא שאני מנסה לסנגר עליו, כי אני באמת לא יודעת מה הוא שווה כיום וסביר להניח שאוברדוביץ' יודע למה הוא ספסל אותו, אבל בעונה שלו בפרטיזן הוא היה מצוין במהלך העונה כולה וממש לא רק מול מכבי בסידרה.
הבנאדם לא ירד מדאבל פיגרס בשלב הראשון מלבד המשחק הראשון והאחרון (כולל משחק של 34 נק' מול אפס), בטופ 16 היה פצוע ברובו, על הסידרה מול מכבי אין צורך להרחיב, ו-17 נק', 8 ריב', 3 אס' ו-30 נקודות מדד סה"כ בחצי גמר הפיינל פור מול אולי'
סה"כ סיים עונה שלמה עם ממוצעים של 14.6 נק', 8.4 ריב', ו-21.1 נקודות מדד (ממוצעים טובים בהרבה מסנטר העונה של העונה שעברה....).

הבן אדם נתן עונה טובה אחת, אפילו מצוינת, במהלכה נפצע!, לאחר מכן היה פצוע חלק ניכר מהעונה בפאו, לאחר מכן עונה לא שיחק כמעט עונה שלמה("כי הוא כנראה לא מתאים לשיטה של אוברדוביץ"). אנשים כאן עוצמים עיניים, הבחור נוטה להיפצע, ולא עשה כלום כבר שנתיים, הוא הימור לפחות כמו שסופו היה בזמנו הימור.(רבים חשבו שלא מדובר ביותר מגימיק).

נו, ואיך סופו גמר??? בלי בעיות הברכיים הוא היה אחד מ3 הסנטרים הטובים ביבשת
מאריץ' עדיף כמעט על כל סנטר בשוק. הוא נתן עונה מדהימה, במהלכה דרס את כל אירופה. נכון, זה היה מזמן, ועברו שנתיים בהם הוא מיעט לשחק, אבל גם במהלכן הוא הראה פה ושם ניצוצות, ואפילו העמיד ממוצעים מהטובים ביורוליג פר-דקה. זה לא אומר שהוא מנייה בטוחה, הוא הימור, אבל הימור מושכל שיכול להתברר כגניבה גדולה
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2012, 11:33

asafb96 כתב:
jol9 כתב:2 דברים:
1 - המספרים הבאמת נהדרים של מאריץ' מעונת פרטיזן, מזכירים לי מאוד מספרים של שחקן אחר מעונה אחרת, שאפילו משחק במכבי, ומשום מה מושמץ כאן ע"י האוהדים
של הקבוצה פעם אחר פעם. האם יכול להיות שעל שחקן שנתן מספרים כאלה לפני שלוש שנים, ומאז נותן מספרי יניב גרין פר אקסלנס, מזילים כאן ריר, כאילו מדובר מינימום
בפטריק יואינג החדש, ואותו השחקן המקומי, שנותן בקביעות עונות של 10 נק', נחשב לסוג של מוקצה, ויש כאלה שאפילו היו מעדיפים שהוא לא יהיה בקבוצה?
גילוי נאות - אני גם חושב שמאריץ' הוא שחקן טוב, ויש לו מקום במכבי.

2 - שחף, מה יש לך עם עניין הגובה הזה? אתה מקטלג שחקנים לפי גובה, שופט אותם לפי גובה, מחתים ומשחרר לפי גובה... מה נסגר?
בכדורסל המודרני, צריך לשפוט שחקנים לפי יכולת ותכונות, הרבה לפני הגובה והסייז.
לסופו לא הייתה שום בעיית גובה, לא בהגנה ולא בהתקפה, כנ"ל לניקולה, לבאסטון, למוריס ולאליהו. זה שלברצלונה יש 3 שחקנים מעל 2.10, לא אומר שמכבי צריכה להשתגע
וגם לבנות קו כזה.

לכל הרשימה הזאת אין בעייה מבחינת סייז לעמדתם, חוץ מסופו שהוא חריג בגלל עליונות פיזית עצומה
אין מה לעשות, סייז זה לא הכל אבל גם חלק מהעניין. ראינו את הנדריקס עושה פוסט אפ על שחקנים בליגה שלנו כאילו הוא האקים, ומול שחקנים שגובהים ממנו ב5-10 ס"מ הוא מתקשה. זה בעייה

כל אחד מהרשימה הזאת שמר לאורך התקופה שלו במכבי גם על שחקנים של 2.10 ומעלה, ופרט לאליהו (שעשה את זה בהצלחה בקאחה) כולם גם עשו את זה טוב.

אני לא אומר שזה לא חשוב, אבל זה ממש לא מהות הכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יוני 2012, 11:33

gandya כתב:
חנו'ש כתב:
gandya כתב:

סבבה, עם זה אני יכולה להסכים.
אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה במידה ויגיע, מה שאפשר להגיד כמעט על כל שחקן שיחתום בסופו של דבר.
פשוט מדובר בשחקן שאתה יכול לדעת למה הוא מסוגל במידה ובאמת הכל מתחבר והוא כשיר לחלוטין, לעומת איזה שחקן צעיר ועלום שם ואתה אפילו לא מסוגל לדעת מה תקרת הזכוכית שלו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2012, 11:37

1 - המספרים הבאמת נהדרים של מאריץ' מעונת פרטיזן, מזכירים לי מאוד מספרים של שחקן אחר מעונה אחרת, שאפילו משחק במכבי, ומשום מה מושמץ כאן ע"י האוהדים
של הקבוצה פעם אחר פעם. האם יכול להיות שעל שחקן שנתן מספרים כאלה לפני שלוש שנים, ומאז נותן מספרי יניב גרין פר אקסלנס, מזילים כאן ריר, כאילו מדובר מינימום
בפטריק יואינג החדש, ואותו השחקן המקומי, שנותן בקביעות עונות של 10 נק', נחשב לסוג של מוקצה, ויש כאלה שאפילו היו מעדיפים שהוא לא יהיה בקבוצה?

2 - שחף, מה יש לך עם עניין הגובה הזה? אתה מקטלג שחקנים לפי גובה, שופט אותם לפי גובה, מחתים ומשחרר לפי גובה... מה נסגר?
לסופו לא הייתה שום בעיית גובה, לא בהגנה ולא בהתקפה, כנ"ל לניקולה, לבאסטון, למוריס ולאליהו. זה שלברצלונה יש 3 שחקנים מעל 2.10, לא אומר שמכבי צריכה להשתגע
וגם לבנות קו כזה.

1. אתה מדבר על ליאור אליהו?

2. אם מכבי הייתה מביאה את זאק ראנדולף או את אל ג'פרסון(גילוי נאות- שניהם בין 2.06 מ' ל-2.08 מ') זה היה מזיז לי את קצה הביצה שהם לא גבוהים לעמדה שלהם. ראנדולף טכני בטירוף, ג'פרסון עם סקיל לבל מדהים בפוסט והם היו אוכלים כנראה גם את הענקים של ברצלונה. אבל, גילוי נאות, אין כל כך סנטרים כאלה באירופה. ניקולה, עם כל היכולות הטכניות הפנטסטיות שלו, היה 2.11 מ' למהדרין. המוב הכי יעיל שלו היה הוק שוט שהוא שיחרר מעל המגנים. באסטון היה 2.08 מ' עם ידיים ענקיות, שזה יותר גבוה מרוב הפאוור פורוורדים ביבשת. לסופו יש משקל של פר ממוצע ויכולת לדחוף את המגן לרמה שגם הבדלי הגובה ביניהם לא משפיעים כל כך. היורוליג השתנה מאוד מאוד בשנים האחרונות. פעם אם היית פותח בחמישייה עם שחקן כמו אליהו היית מקבל פאוור שהיה מוריד אותו עם הגב לסל וטוחן אותו עד לא ידע(פליפה רייס היום חוץ מלורבק אין כל כך שחקים שעושים את זה בעמדה 4. היום קבוצות משחקות עם חבר'ה כמו חריאפה ושון סטונרוק שלא יודעים לעשות דברים כאלה. אבל זה לא אומר שצריך לוותר על סייז בעמדת הסנטר ולשחק עם שחקן שהוא גם לא טכני כל כך ואין לו את הכלים לעשות נקודות מול הענקים של הגדולות. סתם לדוגמא, ברצלונה ב-2003 עלתה לגמר עם קו קדמי שכולל את פוצ'קה(2.14 מ') ודואניאס(2.20 מ'). תחשוב מה היה קורה אם הם היו פוגשים את הנדריקס ואליהו. זה היה נגמר רע מאוד.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 01 יוני 2012, 11:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יוני 2012, 11:37

יוני, ניקולה היה 2.12 כך שבעיית סייז בטח שלא היתה לו.
ואליהו אף פעם בחייו לא שמר טוב על אף אחד (אולי לעיתים שמר טיפה יותר טוב ממה שאנחנו רגילים ממנו, אבל הכל יחסית בחיים...)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2012, 11:39

חנו'ש כתב:יוני, ניקולה היה 2.12 כך שבעיית סייז בטח שלא היתה לו.
ואליהו אף פעם בחייו לא שמר טוב על אף אחד (אולי לעיתים שמר טיפה יותר טוב ממה שאנחנו רגילים ממנו, אבל הכל יחסית בחיים...)

אליהו שומר רע גם על שחקנים שנמוכים ממנו. הוא אחד מהשחקנים הבודדים שראיתי שמשחק מתחת לגובה שלו בהגנה. לפעמים זה נראה כאילו הוא 2.00 מ' ולא 2.06 מ'.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2012, 11:50

שחף כתב:

וגם לבנות קו כזה.

1. אתה מדבר על ליאור אליהו?

2. אם מכבי הייתה מביאה את זאק ראנדולף או את אל ג'פרסון(גילוי נאות- שניהם בין 2.06 מ' ל-2.08 מ') זה היה מזיז לי את קצה הביצה שהם לא גבוהים לעמדה שלהם. ראנדולף טכני בטירוף, ג'פרסון עם סקיל לבל מדהים בפוסט והם היו אוכלים כנראה גם את הענקים של ברצלונה. אבל, גילוי נאות, אין כל כך סנטרים כאלה באירופה. ניקולה, עם כל היכולות הטכניות הפנטסטיות שלו, היה 2.11 מ' למהדרין. המוב הכי יעיל שלו היה הוק שוט שהוא שיחרר מעל המגנים. באסטון היה 2.08 מ' עם ידיים ענקיות, שזה יותר גבוה מרוב הפאוור פורוורדים ביבשת. לסופו יש משקל של פר ממוצע ויכולת לדחוף את המגן לרמה שגם הבדלי הגובה ביניהם לא משפיעים כל כך. היורוליג השתנה מאוד מאוד בשנים האחרונות. פעם אם היית פותח בחמישייה עם שחקן כמו אליהו היית מקבל פאוור שהיה מוריד אותו עם הגב לסל וטוחן אותו עד לא ידע(פליפה רייס היום חוץ מלורבק אין כל כך שחקים שעושים את זה בעמדה 4. היום קבוצות משחקות עם חבר'ה כמו חריאפה ושון סטונרוק שלא יודעים לעשות דברים כאלה. אבל זה לא אומר שצריך לוותר על סייז בעמדת הסנטר ולשחק עם שחקן שהוא גם לא טכני כל כך ואין לו את הכלים לעשות נקודות מול הענקים של הגדולות. סתם לדוגמא, ברצלונה ב-2003 עלתה לגמר עם קו קדמי שכולל את פוצ'קה(2.14 מ') ודואניאס(2.20 מ'). תחשוב מה היה קורה אם הם היו פוגשים את הנדריקס ואליהו. זה היה נגמר רע מאוד.

1 - כן.

2 - דואניאס??? פוצ'קה?? רציני?
דואניאס הוא העגלה הכי גדולה בתולדות הכדורסל האירופאי. עשית ממנו, סבוניס מינימום. גם אם אני ואתה שומרים עליו, לא בטוח שהוא עושה כ"כ הרבה נזק.
חלק מהגדולה של מכבי המודרנית, אנחנו חייבים לחבר דואניאס שיחד עם ברצלונה, עזר למכבי לעלות לגמר של 99, בעונה הגדולה ההיא.
אם אתה אומר שהיורוליג השתנה, אז למה הסייז כזה משמעותי? אול' זכתה ביורוליג בלי שחקנים עם סייז אמיתי. ברצלונה, עם כל הגובה של השחקנים שלה, לא השיגה כלום, עד שנבארו חזר,
וגם זה אחרי שהשקיעה מליונים בסגל גדול ואיכותי, וגם פאו שלטה שנים באירופה, עם סנטר נמוך.

טכניקה, כשרון, איכות, כל אלה חשובים בהרבה מסייז, ואם אין כאלה פנויים, אז צריך להמשיך ולחפש, ולא לרוץ ולחפש מגדלים חסרי כשרון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2012, 11:58

מייק באטיסט משחק סנטר במשרה מלאה רק בשנתיים האחרונות. הוא שיחק 4 גם באירופה ליד תומאשביץ' ובזכייה הקודמת של פאו היה להם את פקוביץ'. גם השנה היו לפאו עוד 3 שחקנים שהם 2.09 מ' ומעלה לידו. לגבי אולימפיאקוס, בוודאי שלא הייתי מסיק ממה שהם עשו השנה כלום, באותה מידה הם יכלו לקבל, לדעתי, את צסק''א בסדרה של הטוב מ-5 ברבע הגמר ולהפסיד שם בדיוק כמו מכבי.

לגבי דואניאס, אני מציע לך להנמיך את הלהבות. הוא קלע 7.6 נקודות למשחק בברצלונה בעונת הזכייה שלהם, שזה יותר מסופו השנה ואולי גם יותר מהנדריקס. אם יש לך נגר בעמדת הסנטר שמשנה זריקות ועוד פאוור יעיל התקפית זה עדיף על סנטר נמוך יחסית שהוא טיפה יותר טוב ועוד פאוור נחמד, כמו הקו הקדמי שהיה למכבי השנה עם הנדריקס ואליהו. יש הרבה קבוצות ביורוליג שהצליחו ככה(לדוגמא צסק''א ב-2006 עם סברסנקו וסמודיש).
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2012, 12:07

שחף כתב:מייק באטיסט משחק סנטר במשרה מלאה רק בשנתיים האחרונות. הוא שיחק 4 גם באירופה ליד תומאשביץ' ובזכייה הקודמת של פאו היה להם את פקוביץ'. גם השנה היו לפאו עוד 3 שחקנים שהם 2.09 מ' ומעלה לידו. לגבי אולימפיאקוס, בוודאי שלא הייתי מסיק ממה שהם עשו השנה כלום, באותה מידה הם יכלו לקבל, לדעתי, את צסק''א בסדרה של הטוב מ-5 ברבע הגמר ולהפסיד שם בדיוק כמו מכבי.

לגבי דואניאס, אני מציע לך להנמיך את הלהבות. הוא קלע 7.6 נקודות למשחק בברצלונה בעונת הזכייה שלהם, שזה יותר מסופו השנה ואולי גם יותר מהנדריקס. אם יש לך נגר בעמדת הסנטר שמשנה זריקות ועוד פאוור יעיל התקפית זה עדיף על סנטר נמוך יחסית שהוא טיפה יותר טוב ועוד פאוור נחמד, כמו הקו הקדמי שהיה למכבי השנה עם הנדריקס ואליהו. יש הרבה קבוצות ביורוליג שהצליחו ככה(לדוגמא צסק''א ב-2006 עם סברסנקו וסמודיש).

סברסנקו וסמודיש ליד דואניאס ופוצ'קה זה כמו סטוקטון ומאלון ליד רוט ודאנסטון...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2012, 12:13

יוני, תעבור על רשימה של 15 אלופות היורוליג האחרונות ותמצא לי קבוצה אחת שלא החזיקה בסגל שלה לפחות שחקן אחד משמעותי של 2.10 מ' ומעלה. לא תמצא אחת כזאת. פאו היא היחידה שמשחקת עם סנטר נמוך יותר לאורך זמן(ועדיין, כאמור, היא מעלה סבן פוטר כמו וויוקאס מהספסל ושיחקה עם פוטסיס שהוא 2.09 מ' לידו בחמישייה בשנה שעברה), אבל זה בגלל שיטת משחק מסויימת שבאטיסט מתאים לה אני מניח יותר מכל סנטר אחר שהם יכולים להביא.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2012, 12:17

שחף כתב:יוני, תעבור על רשימה של 15 אלופות היורוליג האחרונות ותמצא לי קבוצה אחת שלא החזיקה בסגל שלה לפחות שחקן אחד משמעותי של 2.10 מ' ומעלה. לא תמצא אחת כזאת. פאו היא היחידה שמשחקת עם סנטר נמוך יותר לאורך זמן(ועדיין, כאמור, היא מעלה סבן פוטר כמו וויוקאס מהספסל ושיחקה עם פוטסיס שהוא 2.09 מ' לידו בחמישייה בשנה שעברה), אבל זה בגלל שיטת משחק מסויימת שבאטיסט מתאים לה אני מניח יותר מכל סנטר אחר שהם יכולים להביא.

כל אלופות היורוליג הנ"ל (ואני מניח שבאמת בכולן היו סנטרים בגובה הזה) הן קבוצות טובות מאוד, שיכולות גם להביא את השחקנים הכי טובים באירופה.
מכבי בזמנו החזיקה בהאפמן וניקולה - שני פנומנים בגובה הזה.
אם אין לך אפשרות להביא שחקנים באיכות כזאת בגובה הזה, אז עדיף ללכת יותר נמוך ויותר איכותי, מאשר יותר גבוה ויותר נגרי.

אני לוקח שחקן כמו הנדריקס בכל יום לפני שחקן כמו דואניאס, ואני מאמין שכך יעשו גם 99% מאוהדי הכדורסל למיניהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יוני 2012, 12:19

אני חושב שהאמת היא איפשהו באמצע.
כמובן שיכול טכנית היא דבר חשוב, אבל מצד שני, העובדות מדברות בעצמן - רוב הקבוצות הגדולות הן קבוצות שיש להן קו קדמי בשרני וגבוה.
ברור שגבוה לא הופך שחקן לטוב יותר, אבל נראה שהוא צריך להלקח כשיקול ואפילו שיקול משמעותי בבניית קו קדמי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2012, 12:22

jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, תעבור על רשימה של 15 אלופות היורוליג האחרונות ותמצא לי קבוצה אחת שלא החזיקה בסגל שלה לפחות שחקן אחד משמעותי של 2.10 מ' ומעלה. לא תמצא אחת כזאת. פאו היא היחידה שמשחקת עם סנטר נמוך יותר לאורך זמן(ועדיין, כאמור, היא מעלה סבן פוטר כמו וויוקאס מהספסל ושיחקה עם פוטסיס שהוא 2.09 מ' לידו בחמישייה בשנה שעברה), אבל זה בגלל שיטת משחק מסויימת שבאטיסט מתאים לה אני מניח יותר מכל סנטר אחר שהם יכולים להביא.

כל אלופות היורוליג הנ"ל (ואני מניח שבאמת בכולן היו סנטרים בגובה הזה) הן קבוצות טובות מאוד, שיכולות גם להביא את השחקנים הכי טובים באירופה.
אם אין לך אפשרות להביא שחקנים באיכות כזאת בגובה הזה, אז עדיף ללכת יותר נמוך ויותר איכותי, מאשר יותר גבוה ויותר נגרי.

אני לוקח שחקן כמו הנדריקס בכל יום לפני שחקן כמו דואניאס, ואני מאמין שכך יעשו גם 99% מאוהדי הכדורסל למיניהם.

אז אתה בעצם אומר- בוא נבנה קבוצה עם הנדריקס בסנטר, נקווה שישחק לנו קלף ולא נפגוש בדרך את ברצלונה וצסק''א שידרסו אותו בפנים ואולי איכשהו נגנוב גביע. מצטער, ממש לא מתחבר לשיטת המחשבה הזאת. אני לא רואה זאק ראנדופים או אל ג'פרסונים באירופה שיחפו בטכניקה על החיסרון שלהם בסייז. גם לא בלייק גריפינים.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 יוני 2012, 12:29

רק אל תשכחו שבסוף גם צריך גארד שיתעלה ויקח את הגביע, כי גבוהים זה רק חלק מהסיפור. רק לפני כמה שבועות לקחה כאן קבוצה אליפות יורוליג עם קו קדמי שספק אם היינו חולמים בקיץ להביא למכבי.

יש כאן אלו שחושבים שלנגפורד הוא הגביע הקדוש הזה. אני חושב שזה לא יספיק, אבל נראה.( לכל אלופות היורוליג שאני זוכר היה גארד כזה ).
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 01 יוני 2012, 12:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 01 יוני 2012, 12:30

yarinsaky כתב:רק אל תשכחו שבסוף גם צריך גארד שיתעלה ויקח את הגביע, כי גבוהים זה רק חלק מהסיפור. רק לפני כמה שבועות לקחה כאן קבוצה אליפות יורוליג עם קו קדמי שספק אם היינו חולמים בקיץ להביא למכבי.

יש כאן אלו שחושבים שלנגפורד הוא הגביע הקדוש הזה. אני חושב שזה לא יספיק, אבל נראה.

אולי לנגפורד לא יספיק, אבל הוא הכי טוב שמכבי יכולה להשיג.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 יוני 2012, 12:37

יכול להיות מאוד.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יוני 2012, 12:42

קודי כתב:
yarinsaky כתב:רק אל תשכחו שבסוף גם צריך גארד שיתעלה ויקח את הגביע, כי גבוהים זה רק חלק מהסיפור. רק לפני כמה שבועות לקחה כאן קבוצה אליפות יורוליג עם קו קדמי שספק אם היינו חולמים בקיץ להביא למכבי.

יש כאן אלו שחושבים שלנגפורד הוא הגביע הקדוש הזה. אני חושב שזה לא יספיק, אבל נראה.

אולי לנגפורד לא יספיק, אבל הוא הכי טוב שמכבי יכולה להשיג.

סביר להניח, אבל זה לא אומר שצריך להקריב ולהזניח את כל העמדות האחרות בידי נגרים רק עבורו כמו שהיה בעונת ארויו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2012, 12:47

שחף כתב:
jol9 כתב:

אז אתה בעצם אומר- בוא נבנה קבוצה עם הנדריקס בסנטר, נקווה שישחק לנו קלף ולא נפגוש בדרך את ברצלונה וצסק''א שידרסו אותו בפנים ואולי איכשהו נגנוב גביע. מצטער, ממש לא מתחבר לשיטת המחשבה הזאת. אני לא רואה זאק ראנדופים או אל ג'פרסונים באירופה שיחפו בטכניקה על החיסרון שלהם בסייז. גם לא בלייק גריפינים.

בכלל לא. אני אומר, בוא נתמודד עם ברצלונה וצסקא בכלים קצת שונים ממה שהם מצפים, ולא נזרוק גופות על המגרש ונתפלל לנס.

הקבוצה של שנה שעברה היה בדיוק הדבר הזה, ואני חושב שהיינו מאוד מאוד קרובים לקחת את התואר, מבלי לדעת את זה בכלל. לא היתה לנו קבוצה סטנדרטית, אלא קבוצה
שגרמה לכל יריבה להתאמץ, לאלתר, לחשוב ולשנות.
כל עוד אנחנו לא בטופ 8 מבחינת תקציב שחקנים, אנחנו צריכים להיות שונים ומיוחדים, ולא לנסות ללכת על אותו השטאנץ, רק בפחות כסף ופחות איכות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2012, 13:06

העונה שעברה היא דוגמא מצוינת לזה שאתה צריך סקורר בפנים ושחקן שההגנות יתמקדו בו כדי ללכת רחוק ביורוליג, ואת זה ברגע שסופו צנח ביכולת שלו לא היה למכבי. אני לא טענתי שמכבי צריכה להביא את סברסנקו ולהחזיר מפרישה את דואניאס וטקצ'נקו, אני טוען שמכבי צריכה גודל ומסה שיהיו איכותיים גם בהתקפה ולא עוד פאוור פורוורד שמשחק סנטר, כי מול הגדולות זה לא עובד, לא בהגנה ובטח שלא בהתקפה. נייט האפמן שבלאט הביא אז מהליגה הספרדית הוא דוגמא מצויינת לזה, וגם אז למכבי לא היה תקציב ענק. באופן מפתיע גם דייויד בלו אמר את זה לוואלה בראיון כשדיבר על גודל ומסה שהיו חסרים למכבי בשנים האחרונות.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים