אשכול המלפפונים הדנדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

הודעהעל ידי CYellow7 » 15 יוני 2013, 23:11

Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:ע״פ וואלה בובי בראון חזק על הכוונת של מכבי

שיירשם פה עכשיו - שאני חזק נגד :beee

יש לי תחושה שאנחנו עוד נתגעגע לשמות כמו בראון ומקאלב. תחושה שנקבל את מייק גרין הזה מאיטליה/משהו בסגנון.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2013, 23:25

CYellow7 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:ע״פ וואלה בובי בראון חזק על הכוונת של מכבי

שיירשם פה עכשיו - שאני חזק נגד :beee

יש לי תחושה שאנחנו עוד נתגעגע לשמות כמו בראון ומקאלב. תחושה שנקבל את מייק גרין הזה מאיטליה/משהו בסגנון.

מה יש להתגעגע לשמות שכולם יודעים שלא יגיעו בשום מקרה?
זה כמו להתגעגע למשחק "יורוליג פאנטאזי צ'אלנג'"
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקובי » 16 יוני 2013, 02:44

עכשיו אחרי שהיקמן סגור לעונה הבאה- איזה רכזים כן הייתם רוצים לראות לידו?
כי אני קורא כאן על הרבה שחקנים שלדעתכם הם לא החתמה גדולה וכד'...(רייס, ג'קסון וכד')

מריקי אנחנו יודעים שאנחנו מקבלים יכולת סקורינג ברמה טובה (הנתונים מדברים בעד עצמם) ולכן לדעתי הרכז צריך להיות יותר מנהל משחק (סגנון הוארטס, פלאניניץ') ופחות סקורר.
מקובי

הודעהעל ידי er79 » 16 יוני 2013, 05:56

אני מסכים. כרגע השניים היחידים שנותרו והם ראויים למכבי הם הוארטס (אם אכן ינופה מבארסה) ופלאניניץ׳. בראון לדעתי הוא בחירה רעה, הוא שחקן לקבוצות קטנות, אני גם לא נופל מסגנון המשחק הניהולי שלו. אם כבר הייתי שוקל אותו לעמדה 2, אבל בגלל שהיקמן נשאר אני מניח שבעמדה 2 ישחק ישראלי שיעלה כמחליף של היקמן. מכיוון שמלכתחילה מכבי החליטה לחסוך בעמדה 2 ולא להביא את לנגפורד, אין לה תירוצים שהיא לא יכולה להביא לפה את הוארטס או פלאניניץ׳, אבל משום מה עדיין מרבית הסיכויים שנמצא עצמנו עם גרין או רייס.
er79

הודעהעל ידי 0ved1212 » 16 יוני 2013, 07:46

דיוד בלאט היום לא במצב להתנגד לשחקן מסוים גם אם זה שארס או שחקנים אחרים שההנהלה רוצה
מה כבר הוא יכול להגיד להם או אני או הם
ההנהלה רק מחכה לרגע הזה ולכן מי שיקבע את הסגל זה דני פדרמן
0ved1212

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2013, 08:09

er79 כתב:אני מסכים. כרגע השניים היחידים שנותרו והם ראויים למכבי הם הוארטס (אם אכן ינופה מבארסה) ופלאניניץ׳. בראון לדעתי הוא בחירה רעה, הוא שחקן לקבוצות קטנות, אני גם לא נופל מסגנון המשחק הניהולי שלו. אם כבר הייתי שוקל אותו לעמדה 2, אבל בגלל שהיקמן נשאר אני מניח שבעמדה 2 ישחק ישראלי שיעלה כמחליף של היקמן. מכיוון שמלכתחילה מכבי החליטה לחסוך בעמדה 2 ולא להביא את לנגפורד, אין לה תירוצים שהיא לא יכולה להביא לפה את הוארטס או פלאניניץ׳, אבל משום מה עדיין מרבית הסיכויים שנמצא עצמנו עם גרין או רייס.

רק לפני יומיים היו כאן לא מעט שחשבו שהיקמן הוא המחליף של הגארדים... אני שמח שישנה התפכחות, כי מדובר בגארד המוביל שלנו בעמדה 2 (אני מקווה שלא עמדה 1).

כעת נשארו כמה שאלות מרכזיות:
1. זהות הרכז המוביל (השאלה החשובה ביותר)
2. שאלת סמית'
3. שאלת הגבוה השני
4. שאלת הישראלים

פרט לכך מדובר בזוטות.
אני מקווה שלפחות בעונה הזאת יינתן איזשהו סיכוי לקבוצה עם סגל קצר יותר, ועם לפחות זר אחד מהרמה הגבוהה של היורוליג.
בכל אופן, ההחתמה של היקמן לקו האחורי, לא משדרת שהולך להיות קו אחורי איכותי בהרבה מזה שהיה העונה. נקווה רק שהוא יהיה מסודר טוב יותר מבחינת
התפקידים.

דבר אחרון - מי שחושב שגל מקל יבוא למכבי בשביל להיות רכז מחליף, טועה. זה לא יקרה לדעתי. יותר מזה, אני לא בטוח שגם אוחיון יסכים לסידור הזה.
זה אולי דווקא הדבר האופטימי, כי זה יחייב אולי את מכבי ללכת לקונספט של 3 גארדים זרים, שיכולים לשחק אחד עם השני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 16 יוני 2013, 09:28

אגב, זה לא כל כך עניין של התפכחות. אני חושב שעדיף היה לנו את לנגפורד כגארד הבכיר בעמדה 2, אפילו על חשבון היקמן, אבל יש רצוי ויש מצוי. אם כבר היקמן יישאר, עדיף שזה יהיה בעמדה 2 כי רכז כבר ראינו שהוא ממש לא, ובנוסף לאדון פדרמן אין תירוצים בעניין השקעה משמעותית בעמדה מס' 1. החתמות הזויות כמו רייס לא יתקבלו כעת בברכה על ידי האוהדים.
er79

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 יוני 2013, 09:47

הסכומים שיקבלו היקמן ובמיוחד שון ג'יימס ממש לא מלמדים שהם יהיו זרים פחות מרכזיים בשנה הבאה, אם נראה את ממוצע המשכורות לזרים בשנה שעברה נראה שהיקמן נמצא בערך בממוצע ( חצי מיליון דולר לערך, אולי קצת יותר ) ושון ג'יימס עם תוספת המיסוי אפילו יותר.
הזר הבכיר בקו האחורי, לכאורה, היה אמור להיות לוגאן והוא קיבל פחות מחצי מיליון דולר אם אני זוכר נכון.

אם נעשה חישוב מהיר ( בלי להיות רואי חשבון מדופלמים :) ), נראה שאם מכבי לא תגדיל בצורה משמעותית את תקציב הזרים , אם ע"י הגדלה של התקציב באופן כללי, אם על חשבון הישראלים ואם על חשבון מנהלה, נקבל סדר גדול של 600 או 700 אלף דולר לשאר 3 הזרים ( לכל זר כמובן ) המשמעותיים שנותרו לנו להחתים.( זה פחות או יותר מה שהיה שנה שעברה, כאמור ).
אם סמית' יקבל 800 אלף דולר נקבל פחות כסף לרכז, אם ילך ויחפשו מציאה בעמדה 3, ישקיעו יותר ברכז או בסנטר.

אני חושב שההחלטה הקרדינלית היא באמת עניין הרכז, מכאן יגזר הכול. רכז בינוני פלוס סמית והיקמן יתן לנו עונה סבירה ולא הרבה יותר, לא כל כך משנה מי יוחתם בקו הקדמי בתוספת לשון ג'יימס ( בהנחה שלא מגיע לכאן הסנטר הטוב באירופה ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 16 יוני 2013, 09:56

רכז בינוני פלוס סמית והיקמן שווה עוד אובדן אליפות בליגה. מקווה שהפדרמנים מודעים לזה כעת. אני בכל אופן מקווה שנראה פה רכז איכותי, בשכר גבוה מהממוצע שציינת. אל תשכח 2 דברים: ראשית, פארגו כבר קיבל הצעה על סך 1.3 מליון ממכבי. שנית, אם היקמן נשאר במשכורת יחסית זעומה ולא בא שום לנגפורד או גארד בקליבר שלו, לא יתקבלו שום תירוצים תוצרת משפחת פדרמן. אף אחד בקרב האוהדים לא מוכן להתפשר על מינימום שבמינימום לקבל את הוארטס או פלאניניץ. רק רכז איכותי יתקבל פה בשקט. אם יביאו לפה איזה רייס אני מאוד מקווה שתצא מחאה מופגנת נגד ההנהלה.
er79

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 יוני 2013, 10:08

גם אם נניח שפארגו קיבל הצעה רשמית כזאת זה לא בהכרח מלמד שרכזים אחרים יקבלו הצעות קרובות, הרי יש לנו בדיוק את הדוגמא של לאנגפורד שקיבל גם הצעה של מעל למיליון אבל אחרי שהתברר שזה לא מספיק המחליף שלו הגיע בחצי או שליש מחיר. ( לעמדה 2 , אבל זה לא משנה את העיקרון ).
אני מסכים בהחלט שכאן צריך לרכז מאמצים גדולים וכאן תיבחן הרצינות של מכבי, נראה לאן דברים הולכים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 16 יוני 2013, 10:12

שוב, זה רק אומר שאם רוצים לשפוך על שחקן משמעותי מעל למליון, יש להם את האמצעים. אם הם שוב יכניסו צינור לאוהדים ויביאו איזה טייריס רייס בחצי מליון, כשכולם יודעים שיש להם את האמצעים להביא רכז יותר משמעותי, מבחינתי זה בגדר עלבון לאינטליגנציה שלי כאוהד ותקיעת סכין בגב. הם לא ירשו לעצמם להפסיד אליפות שנה שנייה ברציפות, והם יודעים טוב מאוד שזה מה שיקרה להם אם יביאו רכז בינוני. מכבי צריכה להנחית לפה לפחות שם גדול אחד במונחים אירופיים.
er79

הודעהעל ידי מעין » 16 יוני 2013, 10:22

er79 כתב:שוב, זה רק אומר שאם רוצים לשפוך על שחקן משמעותי מעל למליון, יש להם את האמצעים. אם הם שוב יכניסו צינור לאוהדים ויביאו איזה טייריס רייס בחצי מליון, כשכולם יודעים שיש להם את האמצעים להביא רכז יותר משמעותי, מבחינתי זה בגדר עלבון לאינטליגנציה שלי כאוהד ותקיעת סכין בגב. הם לא ירשו לעצמם להפסיד אליפות שנה שנייה ברציפות, והם יודעים טוב מאוד שזה מה שיקרה להם אם יביאו רכז בינוני. מכבי צריכה להנחית לפה לפחות שם גדול אחד במונחים אירופיים.

אבל הם לא מאמינים שבהכרח "רכז בלי שם גדול"=רכז בינוני. זו הסיבה שייתכן מאוד שיבוא שחקן כמו מייק גרין למשל.
מעין

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2013, 10:26

מעין כתב:
er79 כתב:שוב, זה רק אומר שאם רוצים לשפוך על שחקן משמעותי מעל למליון, יש להם את האמצעים. אם הם שוב יכניסו צינור לאוהדים ויביאו איזה טייריס רייס בחצי מליון, כשכולם יודעים שיש להם את האמצעים להביא רכז יותר משמעותי, מבחינתי זה בגדר עלבון לאינטליגנציה שלי כאוהד ותקיעת סכין בגב. הם לא ירשו לעצמם להפסיד אליפות שנה שנייה ברציפות, והם יודעים טוב מאוד שזה מה שיקרה להם אם יביאו רכז בינוני. מכבי צריכה להנחית לפה לפחות שם גדול אחד במונחים אירופיים.

אבל הם לא מאמינים שבהכרח "רכז בלי שם גדול"=רכז בינוני. זו הסיבה שייתכן מאוד שיבוא שחקן כמו מייק גרין למשל.

אבל הם צריכים לדעת שהסיכויים לכך גדולים יותר.
אי אפשר להמר כל עונה על הרכז הראשון של הקבוצה. אנחנו אולי לא צסקא או ריאל, אבל אנחנו גם לא פרטיזן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2013, 10:53

אדגר פו כתב:הסכומים שיקבלו היקמן ובמיוחד שון ג'יימס ממש לא מלמדים שהם יהיו זרים פחות מרכזיים בשנה הבאה, אם נראה את ממוצע המשכורות לזרים בשנה שעברה נראה שהיקמן נמצא בערך בממוצע ( חצי מיליון דולר לערך, אולי קצת יותר ) ושון ג'יימס עם תוספת המיסוי אפילו יותר.
הזר הבכיר בקו האחורי, לכאורה, היה אמור להיות לוגאן והוא קיבל פחות מחצי מיליון דולר אם אני זוכר נכון.

אם נעשה חישוב מהיר ( בלי להיות רואי חשבון מדופלמים :) ), נראה שאם מכבי לא תגדיל בצורה משמעותית את תקציב הזרים , אם ע"י הגדלה של התקציב באופן כללי, אם על חשבון הישראלים ואם על חשבון מנהלה, נקבל סדר גדול של 600 או 700 אלף דולר לשאר 3 הזרים ( לכל זר כמובן ) המשמעותיים שנותרו לנו להחתים.( זה פחות או יותר מה שהיה שנה שעברה, כאמור ).
אם סמית' יקבל 800 אלף דולר נקבל פחות כסף לרכז, אם ילך ויחפשו מציאה בעמדה 3, ישקיעו יותר ברכז או בסנטר.

אני חושב שההחלטה הקרדינלית היא באמת עניין הרכז, מכאן יגזר הכול. רכז בינוני פלוס סמית והיקמן יתן לנו עונה סבירה ולא הרבה יותר, לא כל כך משנה מי יוחתם בקו הקדמי בתוספת לשון ג'יימס ( בהנחה שלא מגיע לכאן הסנטר הטוב באירופה ).

רכז בינוני פלוס סמית והיקמן ייתן לנו בדיוק את אותה העונה, ואולי אף פחות טובה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 יוני 2013, 11:00

זה אף פעם לא בדיוק אותו דבר, אבל יכול להיות שבאמת קרוב למה שהיה, תלוי גם מה יקרה באירופה באמת ( אם הקבוצות יתחזקו אז אולי נעשה עונה פחות טובה באמת ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2013, 11:08

אדגר פו כתב:זה אף פעם לא בדיוק אותו דבר, אבל יכול להיות שבאמת קרוב למה שהיה, תלוי גם מה יקרה באירופה באמת ( אם הקבוצות יתחזקו אז אולי נעשה עונה פחות טובה באמת ).

כמו שאמרו כאן לא מעט. אם העונה הפחות טובה, תהיה למרות מאמצים גדולים של ההנהלה (כמו שהיה בזמנו עם החזרתו של פיני, או כל מיני החתמות שנראו טוב כמו מצ'באן), אז אף אחד
לא יבוא בטענות להנהלה.
הקהל כאן (ספציפית בפורום) הוא קהל אינטלגנטי ומבין כדורסל (וסליחה על המחמאה העצמית לכולנו כאן), ומעבר לזה, מדובר בקהל מעורה מאוד בכל מה שקורה, ואי אפשר למכור לו לוקשים
של "תקדים ארויו" או משהו כזה, כי זה פשוט לא תופס כאן.
לכן הביקורת במקרה של כשלון, תופנה למקומות אחרים.

אבל כרגע הם אפילו לא מנסים, אלא ממשיכים בדיוק בקו הרע שלהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 16 יוני 2013, 17:18

יכול להיות שבסוף לא נקבל אפילו את מייק גרין,הוא מועמד למילאנו.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 16 יוני 2013, 17:26

rc4991 כתב:יכול להיות שבסוף לא נקבל אפילו את מייק גרין,הוא מועמד למילאנו.

שיילך לשם!
er79

הודעהעל ידי מעין » 16 יוני 2013, 18:02

er79 כתב:
rc4991 כתב:יכול להיות שבסוף לא נקבל אפילו את מייק גרין,הוא מועמד למילאנו.

שיילך לשם!

למה? הוא שחקן מצוין, ואם מהמרים בעמדה 1 אז הוא האופציה המועדפת עלי. כאילו שיבוא איזה כוכב. המקסימום שיבוא זה בראון, ואני מעדיף אותו על בראון בכל פרמטר.
מעין

הודעהעל ידי er79 » 16 יוני 2013, 18:03

חלאס כבר עם ההימורים האלה! לא יצא לך כבר מההימורים של השנה?
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, משה ו־31 אורחים