מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

הודעהעל ידי asafb96 » 28 אפריל 2012, 14:39

ליאב-זה ממש לא בהכרח ככה. לדוגמא, 2 הקבוצות שהגיעו לגמר שנה שעברה, מכבי ופאו, מי היו ה"סקוררים מעמדות 2-3" שלהם? הסקוררים של מכבי, היו פארגו וסופו, רכז וסנטר, ושל פאו היו דיאמנטידיס ובאטיסט, אותו דבר. זה ממש לא מחייב.
כדורסל זה לא תבנית ברורה וחלקה, שאפשר לקבוע בדיוק מה צריך בשביל להביא תואר. יש כל מיני דינמיקות.
אי אפשר לומר אם ג'קסון הוא לא מה"סוג של דימנטידיס" שמביא תארים, או מהסוג של מקאלב שלא מביא תארים (וגם את זה, איך אפשר לטעון? תן לו לשחק בפאו של שנה שעברה, ויכול מאוד להיות שגם הוא מביא תואר. שים את דיא בסיינה, ויכול להיות שהוא לא מביא שם כלום.). ג'קסון כולה שנה אחת ביורוליג, איך אתה כבר יכול לשייך אותו לאיזה קבוצה מסויימת? מי אמר שהוא לא יכול להביא תארים? ברור שהוא לא יקח קבוצה לבד עד הסוף, אבל עם קבוצה טובה, והדגש על הקבוצה, כי זה לא משנה אם יש סקורר בעמדה 2-3 או לא, ואם יש שחקן שיודע להביא תארים או לא, אלא קבוצה שבנויה נכון, אפשר לעשות דברים יפים מאוד בעתיד, כולל לקחת את התואר. השמות האלה מהNBA שהבאת, לא רק שלא ריאליים, אלא גם בכסף שלהם אפשר בכיף להשאיר את לאנגפורד.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2012, 15:43

asafb96 כתב:ליאב-זה ממש לא בהכרח ככה. לדוגמא, 2 הקבוצות שהגיעו לגמר שנה שעברה, מכבי ופאו, מי היו ה"סקוררים מעמדות 2-3" שלהם? הסקוררים של מכבי, היו פארגו וסופו, רכז וסנטר, ושל פאו היו דיאמנטידיס ובאטיסט, אותו דבר. זה ממש לא מחייב.
כדורסל זה לא תבנית ברורה וחלקה, שאפשר לקבוע בדיוק מה צריך בשביל להביא תואר. יש כל מיני דינמיקות.
אי אפשר לומר אם ג'קסון הוא לא מה"סוג של דימנטידיס" שמביא תארים, או מהסוג של מקאלב שלא מביא תארים (וגם את זה, איך אפשר לטעון? תן לו לשחק בפאו של שנה שעברה, ויכול מאוד להיות שגם הוא מביא תואר. שים את דיא בסיינה, ויכול להיות שהוא לא מביא שם כלום.). ג'קסון כולה שנה אחת ביורוליג, איך אתה כבר יכול לשייך אותו לאיזה קבוצה מסויימת? מי אמר שהוא לא יכול להביא תארים? ברור שהוא לא יקח קבוצה לבד עד הסוף, אבל עם קבוצה טובה, והדגש על הקבוצה, כי זה לא משנה אם יש סקורר בעמדה 2-3 או לא, ואם יש שחקן שיודע להביא תארים או לא, אלא קבוצה שבנויה נכון, אפשר לעשות דברים יפים מאוד בעתיד, כולל לקחת את התואר. השמות האלה מהNBA שהבאת, לא רק שלא ריאליים, אלא גם בכסף שלהם אפשר בכיף להשאיר את לאנגפורד.

לגבי מכבי של שנה שעברה, באמת שאני לא רואה את זה קורה עוד פעם עם קבוצה בסגנון הזה..
חוץ מזה שהיה לנו את אידסון שהוא כמה רמות מעל סמית׳..
בנוגע לפאו, אם תראה רשמתי שדימאנטידיס הוא כן מסוג הרכזים שיכולים לקחת קבוצה עד הסוף, בטח עם סגל כ״כ עמוק ואיכותי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 28 אפריל 2012, 15:46

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:ליאב-זה ממש לא בהכרח ככה. לדוגמא, 2 הקבוצות שהגיעו לגמר שנה שעברה, מכבי ופאו, מי היו ה"סקוררים מעמדות 2-3" שלהם? הסקוררים של מכבי, היו פארגו וסופו, רכז וסנטר, ושל פאו היו דיאמנטידיס ובאטיסט, אותו דבר. זה ממש לא מחייב.

לגבי מכבי של שנה שעברה, באמת שאני לא רואה את זה קורה עוד פעם עם קבוצה בסגנון הזה..
חוץ מזה שהיה לנו את אידסון שהוא כמה רמות מעל סמית׳..
בנוגע לפאו, אם תראה רשמתי שדימאנטידיס הוא כן מסוג הרכזים שיכולים לקחת קבוצה עד הסוף, בטח עם סגל כ״כ עמוק ואיכותי..

אני ממש לא מבין איך אתה יכול לעשות הכללות כאלה של שחקן שיכול לסחוב קבוצה לסוף ושחקן שלא יכול (ובטח שאי אפשר להכליל את ג'קסון באחת מהקטגוריות האלה, שהוא סך הכל שנה אחת ביורוליג). אי אפשר גם לומר שבלי סקורר בעמדה 2-3 אי אפשר לעשות כלום. זה פשוט לא עובד ככה, זה לא איזה תבנית שאם לא עובדים לפיה, אי אפשר לקחת את היורוליג. ההוכחה היא כאמור השנה שעברה. ממש לא משנה אם הסקורר יהיה סווינגמן, רכז, פורוורד או סנטר, כל עוד יש קבוצה איכותית
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 אפריל 2012, 07:41

לפי הסיפורים של גרינוולד יהיו 5 ישראלים ו 6 זרים .

5 ישראלים - אוחיון , בורשטיין, אליהו ,פניני. 4 אלו עם חוזים, מה שאומר מקום לעוד אחד. בלו עוזב.

אני מהמר על לאנדסברג כישראלי החמישי, מכבי חייבת איזה מתאזרח. לא זוכר מתי הייתה עונה אחרונה בלי אף מתאזרח.
מכבי גם תחשוש שירושלים תחטוף אותו וזו תמיד סיבה טובה להגיע למכבי.

לגבי זרים - סמית' זה זר אחד, חסרים 5 .

אם בלאט נשאר, נראה לי כך - רכז זר, שוטינג חדש במקום לאנגפורד, 4 זר ( לא מצ'אבאן ) , 2 סנטרים זרים. ( כנראה שאחד מהם הוא גרגמל ).

מכבי תצטרך לפגוע בול ברכז הזר , ב 4 ובסנטר הנוסף יחד עם גרגמל. אם זה יהיה הנדריקס אז ה 4 יצטרך להיות תותח על , גם התקפית וגם הגנתית.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 29 אפריל 2012, 07:53

yarinsaky כתב:לפי הסיפורים של גרינוולד יהיו 5 ישראלים ו 6 זרים .

5 ישראלים - אוחיון , בורשטיין, אליהו ,פניני. 4 אלו עם חוזים, מה שאומר מקום לעוד אחד. בלו עוזב.

אני מהמר על לאנדסברג כישראלי החמישי, מכבי חייבת איזה מתאזרח. לא זוכר מתי הייתה עונה אחרונה בלי אף מתאזרח.

אם בלאט נשאר, נראה לי כך - רכז זר, שוטינג חדש במקום לאנגפורד, 4 זר ( לא מצ'אבאן ) , 2 סנטרים זרים. ( כנראה שאחד מהם הוא גרגמל ).

הלפרין יגיע. לנדסברג לדעתי לא. אין לו מקום בסגל הזה, אלא אם לא מביאים SG זר. יש 2 רכזים, אוחיון וזר, יש את סמית' ופניני ב3, וב2 יש את הלפרין, בורשטיין, וזר שעתיד לבוא. לא רואה איפה הוא נכנס. זה גם יוצר סגל של 13 שחקנים, מיותר מאוד. אם לא יגיע SG זר, אז אולי הוא יבוא.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 אפריל 2012, 07:54

במכבי תציד יש מקום למתאזרח ( ליגת קופל ), מה עוד שהוא יכול לשחק סווינגמן. הזר ב 2 יכול להיות קלעי פרופר או קומבו.

לגבי הלפרין נחיה ונראה, לדעתי הוא יבריז גם הקיץ.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אפריל 2012, 10:16

לא מאמין לתבנית של גרינוולד .
אם בלאט ירצה סגל של 8 ישראלים אני די בטוח שירשו לו אפילו שזה יקר יותר , אבל אם ירצה סגל של 8 זרים זה כבר יהיה בעייתי .
אני מניח שיהיה סגל מאוזן של6-6 או מקסימום 7-5...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 אפריל 2012, 10:23

למה שהוא ירצה 8 ישראלים ? שישארו לו גרושים לזרים ?
דווקא התבנית של 5-6 היא טובה מאוד וחסכונית. מכסימום יצרפו את הזלמן הילד הזה כישראלי שישי . אני מקווה שזה מה שיקרה. לא צריך יותר מזה לשתי ליגות בשנה הבאה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אפריל 2012, 10:28

yarinsaky כתב:למה שהוא ירצה 8 ישראלים ? שישארו לו גרושים לזרים ?
דווקא התבנית של 5-6 היא טובה מאוד וחסכונית. מכסימום יצרפו את הזלמן הילד הזה כישראלי שישי . אני מקווה שזה מה שיקרה. לא צריך יותר מזה לשתי ליגות בשנה הבאה.

בגלל כל הנושא של זהות ישראלית וכו' , אם ירצה 8 ישראלים (ואני מניח שזה לא יקרה) אז יחתימו בלי קשר לעלות של השחקנים הזרים , כמו שידעו להחזיר את אליהו בחוזה שמעולם לא שולם לשחקן ישראלי ....
אין מה לעשות אבל כשמדובר בישראלים אז כן יהיו מוכנים להגדיל את התקציב באופן חריג...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אנטוניו » 29 אפריל 2012, 12:20

ההרכב שלי להערכתי ההרכב הכי" ריאלי" לפי הפירסומים האחרונים.
אארון גקסון, יוגב אוחיון
לוגאן, הלפרין(בורשטיין ?)
סמית,פניני, לנדסברג
אליהו,מצ'בן (טיוס ? המידה ויקבל אזרחות)
שרמדיני,מאריץ.
סך הכל הרכב די מאוזן עם 6 זרים ו6 ישראלים
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 אפריל 2012, 17:04

asafb96 כתב:

הלפרין יגיע. לנדסברג לדעתי לא. אין לו מקום בסגל הזה, אלא אם לא מביאים SG זר. יש 2 רכזים, אוחיון וזר, יש את סמית' ופניני ב3, וב2 יש את הלפרין, בורשטיין, וזר שעתיד לבוא. לא רואה איפה הוא נכנס. זה גם יוצר סגל של 13 שחקנים, מיותר מאוד. אם לא יגיע SG זר, אז אולי הוא יבוא.

5 ישראלים + 6 זרים = 11 שחקנים (כן, סיימתי כיתה א'... :grin ).
איך הגעת ל-13??
דווקא אני מאוד בעד התבנית הזו:
5 ישראלים - אוחיון, בורשטיין, פניני, אליהו וכולי תקווה שלשם שינוי הלפרין לא יבריז (מעדיפה אותו על פני לאנדסברג)
ו-6 זרים - 2 גארדים (רכז ושוטינג גארד) שיהיו זוג שחקנים איכותיים מאוד שביחד יתנו למכבי ניהול משחק, יכולת אחד על אחד, קליעה טובה מ-3 ויכולת הגנה טובה. סמית' ב-3, פורוורד זר עם עדיפות למאצ'בן וזוג סנטרים - כנראה הגרוזיני והנדריקס למרות שאני לא בטוחה עד כמה זה יעיל.

קבוצה קצרה ואני רוצה לקוות שגם איכותית ומאוזנת.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 29 אפריל 2012, 20:05

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:

5 ישראלים + 6 זרים = 11 שחקנים (כן, סיימתי כיתה א'... :grin ).
איך הגעת ל-13??
דווקא אני מאוד בעד התבנית הזו:
5 ישראלים - אוחיון, בורשטיין, פניני, אליהו וכולי תקווה שלשם שינוי הלפרין לא יבריז (מעדיפה אותו על פני לאנדסברג)
ו-6 זרים - 2 גארדים (רכז ושוטינג גארד) שיהיו זוג שחקנים איכותיים מאוד שביחד יתנו למכבי ניהול משחק, יכולת אחד על אחד, קליעה טובה מ-3 ויכולת הגנה טובה. סמית' ב-3, פורוורד זר עם עדיפות למאצ'בן וזוג סנטרים - כנראה הגרוזיני והנדריקס למרות שאני לא בטוחה עד כמה זה יעיל.

קבוצה קצרה ואני רוצה לקוות שגם איכותית ומאוזנת.

הכוונה שלי היא שיהיו 13 שחקנים אם הלפרין יחתום, ואז יהיו כבר 8 שחקנים בקוו האחורי, מי שהוא ציין+הלפרין. אם ילכו על זה, לצד 4 שחקנים בקוו הקדמי, אז זה יהיה סופר מטומטם. צריך 5 שחקנים בקוו הקדמי, 4 מהם לפחות הם בכירים. קבוצה צריכה להיות עם 7 שחקנים בקוו האחורי, ו5 בקוו הקדמי. לבנות קבוצה על 8 שחקנים זה פשוט מיותר רק בקוו האחורי, זה פשוט מטומטם, אלא אם ממשיכים באדריאטית וגם בליגה
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 אפריל 2012, 21:22

בלבלת אותי... :D
אני בכל מקרה הייתי שמחה אילו מכבי תבנה את הקבוצה לפי התבנית שהצעתי, בתקווה שהשחקנים שימלאו את התבנית יהיו מספיק איכותיים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי refael » 30 אפריל 2012, 09:34

מזרחי: לא נביא 6 זרים ונשחק עם 3
"תנאי הקרקע משתנים וצריך לבחון את הדברים. צריך לראות מה תהיה ההחלטה לגביי הזרים לעונה הבאה. לא נחתים שישה זרים כשרק 3 מהם ישחקו, זה לא מתקבל על הדעת, ולא נבנה קבוצה חזקה בלי לדעת מה קורה איתנו. לא נבנה קבוצה אחת לליגה המקומית ועוד אחת ליורוליג. חייבים למצוא פתרון גם לנושא הזה וגם לנושא הפיינל פור. אני מקווה שנצליח".
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19921.html
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2012, 10:33

refael כתב:מזרחי: לא נביא 6 זרים ונשחק עם 3
"תנאי הקרקע משתנים וצריך לבחון את הדברים. צריך לראות מה תהיה ההחלטה לגביי הזרים לעונה הבאה. לא נחתים שישה זרים כשרק 3 מהם ישחקו, זה לא מתקבל על הדעת, ולא נבנה קבוצה חזקה בלי לדעת מה קורה איתנו. לא נבנה קבוצה אחת לליגה המקומית ועוד אחת ליורוליג. חייבים למצוא פתרון גם לנושא הזה וגם לנושא הפיינל פור. אני מקווה שנצליח".

מיזרחי מכין את הקרקע לנטישת הקופליג במקרה וחוק הזרים לא ישתנה . אני תומך במהלך כזה במאה אחוז...
לא רואה את מכבי בונה קבוצה עם 3 או 4 זרים בלבד ומוותרת בכך על הצלחה ביורוליג , למרות שכיף להשתעשע ברעיון איזה זרים היינו מחתימים ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי gandya » 30 אפריל 2012, 11:16

לקבוצה שלא משחקת בליגה הישראלית(מבחירה) אין זכות קיום בתור קבוצה שמייצגת את המדינה(בטח שלא "הקבוצה של המדינה"), אין שום הבדל בין צלסי לבין מכבי תל-אביב, (לצלסי יש בעלים יהודי).. או הא.. או בקיצור, לא ייקרה לעולם.
מצידי שיבזו את הליגה ויעלו לשחק עם איזה קבוצת נוער מחוזקת בזר, וימשיכו באדראטית), ואם הליגה "תעיף" את מכבי(לא ייקרה לעולם), אבל אם כן, זה כבר סיפור אחר לגמרי.
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2012, 13:30

gandya כתב:לקבוצה שלא משחקת בליגה הישראלית(מבחירה) אין זכות קיום בתור קבוצה שמייצגת את המדינה(בטח שלא "הקבוצה של המדינה"), אין שום הבדל בין צלסי לבין מכבי תל-אביב, (לצלסי יש בעלים יהודי).. או הא.. או בקיצור, לא ייקרה לעולם.
מצידי שיבזו את הליגה ויעלו לשחק עם איזה קבוצת נוער מחוזקת בזר, וימשיכו באדראטית), ואם הליגה "תעיף" את מכבי(לא ייקרה לעולם), אבל אם כן, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

מכבי היא לא הקבוצה של המדינה, ולרוב האוהדים האדוקים שלה, זה לא באמת יוריד או ישנה משהו. ממילא מה שמעניין אותנו זה היורוליג.
כשהליגה הישראלית הזאת, פוגעת במפעל החשוב האמיתי של מכבי, ובעצם מאלצת אותה, לוותר מראש על הסיכוי לזכות בה, אז אני לא כ"כ בטוח שמכבי צריכה להוריד את הראש
ולהמשיך שם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אפריל 2012, 13:47

yzafrir כתב:
refael כתב:מזרחי: לא נביא 6 זרים ונשחק עם 3

מיזרחי מכין את הקרקע לנטישת הקופליג במקרה וחוק הזרים לא ישתנה . אני תומך במהלך כזה במאה אחוז...
לא רואה את מכבי בונה קבוצה עם 3 או 4 זרים בלבד ומוותרת בכך על הצלחה ביורוליג , למרות שכיף להשתעשע ברעיון איזה זרים היינו מחתימים ...

לי זה דווקא נראה כאילו הוא מנסה להכין אותנו להתקפלות לתנאים של קופל
חסר להם שזה המצב :nono
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 30 אפריל 2012, 14:21

jol9 כתב:
gandya כתב:לקבוצה שלא משחקת בליגה הישראלית(מבחירה) אין זכות קיום בתור קבוצה שמייצגת את המדינה(בטח שלא "הקבוצה של המדינה"), אין שום הבדל בין צלסי לבין מכבי תל-אביב, (לצלסי יש בעלים יהודי).. או הא.. או בקיצור, לא ייקרה לעולם.

מכבי היא לא הקבוצה של המדינה, ולרוב האוהדים האדוקים שלה, זה לא באמת יוריד או ישנה משהו. ממילא מה שמעניין אותנו זה היורוליג.
כשהליגה הישראלית הזאת, פוגעת במפעל החשוב האמיתי של מכבי, ובעצם מאלצת אותה, לוותר מראש על הסיכוי לזכות בה, אז אני לא כ"כ בטוח שמכבי צריכה להוריד את הראש
ולהמשיך שם.

מכבי היא אכן לא הקבוצה של המדינה(וטוב שכך), אבל היא קבוצה שמייצגת את המדינה, אני חושב שאני "אוהד אדוק", ולי מאוד ייצרום תסריט בו מכבי עוזבת מיוזמתה את הליגה הישראלית, אני דבר ראשון ישראלי, האהדה למכבי היא משנית.
gandya

הודעהעל ידי Chen » 30 אפריל 2012, 14:22

מישהו יודע כמה בוורלי מרוויח בעונה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־19 אורחים