המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:ליאב-זה ממש לא בהכרח ככה. לדוגמא, 2 הקבוצות שהגיעו לגמר שנה שעברה, מכבי ופאו, מי היו ה"סקוררים מעמדות 2-3" שלהם? הסקוררים של מכבי, היו פארגו וסופו, רכז וסנטר, ושל פאו היו דיאמנטידיס ובאטיסט, אותו דבר. זה ממש לא מחייב.
כדורסל זה לא תבנית ברורה וחלקה, שאפשר לקבוע בדיוק מה צריך בשביל להביא תואר. יש כל מיני דינמיקות.
אי אפשר לומר אם ג'קסון הוא לא מה"סוג של דימנטידיס" שמביא תארים, או מהסוג של מקאלב שלא מביא תארים (וגם את זה, איך אפשר לטעון? תן לו לשחק בפאו של שנה שעברה, ויכול מאוד להיות שגם הוא מביא תואר. שים את דיא בסיינה, ויכול להיות שהוא לא מביא שם כלום.). ג'קסון כולה שנה אחת ביורוליג, איך אתה כבר יכול לשייך אותו לאיזה קבוצה מסויימת? מי אמר שהוא לא יכול להביא תארים? ברור שהוא לא יקח קבוצה לבד עד הסוף, אבל עם קבוצה טובה, והדגש על הקבוצה, כי זה לא משנה אם יש סקורר בעמדה 2-3 או לא, ואם יש שחקן שיודע להביא תארים או לא, אלא קבוצה שבנויה נכון, אפשר לעשות דברים יפים מאוד בעתיד, כולל לקחת את התואר. השמות האלה מהNBA שהבאת, לא רק שלא ריאליים, אלא גם בכסף שלהם אפשר בכיף להשאיר את לאנגפורד.
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:ליאב-זה ממש לא בהכרח ככה. לדוגמא, 2 הקבוצות שהגיעו לגמר שנה שעברה, מכבי ופאו, מי היו ה"סקוררים מעמדות 2-3" שלהם? הסקוררים של מכבי, היו פארגו וסופו, רכז וסנטר, ושל פאו היו דיאמנטידיס ובאטיסט, אותו דבר. זה ממש לא מחייב.
כדורסל זה לא תבנית ברורה וחלקה, שאפשר לקבוע בדיוק מה צריך בשביל להביא תואר. יש כל מיני דינמיקות.
אי אפשר לומר אם ג'קסון הוא לא מה"סוג של דימנטידיס" שמביא תארים, או מהסוג של מקאלב שלא מביא תארים (וגם את זה, איך אפשר לטעון? תן לו לשחק בפאו של שנה שעברה, ויכול מאוד להיות שגם הוא מביא תואר. שים את דיא בסיינה, ויכול להיות שהוא לא מביא שם כלום.). ג'קסון כולה שנה אחת ביורוליג, איך אתה כבר יכול לשייך אותו לאיזה קבוצה מסויימת? מי אמר שהוא לא יכול להביא תארים? ברור שהוא לא יקח קבוצה לבד עד הסוף, אבל עם קבוצה טובה, והדגש על הקבוצה, כי זה לא משנה אם יש סקורר בעמדה 2-3 או לא, ואם יש שחקן שיודע להביא תארים או לא, אלא קבוצה שבנויה נכון, אפשר לעשות דברים יפים מאוד בעתיד, כולל לקחת את התואר. השמות האלה מהNBA שהבאת, לא רק שלא ריאליים, אלא גם בכסף שלהם אפשר בכיף להשאיר את לאנגפורד.
לגבי מכבי של שנה שעברה, באמת שאני לא רואה את זה קורה עוד פעם עם קבוצה בסגנון הזה..
חוץ מזה שהיה לנו את אידסון שהוא כמה רמות מעל סמית׳..
בנוגע לפאו, אם תראה רשמתי שדימאנטידיס הוא כן מסוג הרכזים שיכולים לקחת קבוצה עד הסוף, בטח עם סגל כ״כ עמוק ואיכותי..
yarinsaky כתב:לפי הסיפורים של גרינוולד יהיו 5 ישראלים ו 6 זרים .
5 ישראלים - אוחיון , בורשטיין, אליהו ,פניני. 4 אלו עם חוזים, מה שאומר מקום לעוד אחד. בלו עוזב.
אני מהמר על לאנדסברג כישראלי החמישי, מכבי חייבת איזה מתאזרח. לא זוכר מתי הייתה עונה אחרונה בלי אף מתאזרח.
מכבי גם תחשוש שירושלים תחטוף אותו וזו תמיד סיבה טובה להגיע למכבי.
לגבי זרים - סמית' זה זר אחד, חסרים 5 .
אם בלאט נשאר, נראה לי כך - רכז זר, שוטינג חדש במקום לאנגפורד, 4 זר ( לא מצ'אבאן ) , 2 סנטרים זרים. ( כנראה שאחד מהם הוא גרגמל ).
yarinsaky כתב:למה שהוא ירצה 8 ישראלים ? שישארו לו גרושים לזרים ?
דווקא התבנית של 5-6 היא טובה מאוד וחסכונית. מכסימום יצרפו את הזלמן הילד הזה כישראלי שישי . אני מקווה שזה מה שיקרה. לא צריך יותר מזה לשתי ליגות בשנה הבאה.
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:לפי הסיפורים של גרינוולד יהיו 5 ישראלים ו 6 זרים .
5 ישראלים - אוחיון , בורשטיין, אליהו ,פניני. 4 אלו עם חוזים, מה שאומר מקום לעוד אחד. בלו עוזב.
אני מהמר על לאנדסברג כישראלי החמישי, מכבי חייבת איזה מתאזרח. לא זוכר מתי הייתה עונה אחרונה בלי אף מתאזרח.
אם בלאט נשאר, נראה לי כך - רכז זר, שוטינג חדש במקום לאנגפורד, 4 זר ( לא מצ'אבאן ) , 2 סנטרים זרים. ( כנראה שאחד מהם הוא גרגמל ).
הלפרין יגיע. לנדסברג לדעתי לא. אין לו מקום בסגל הזה, אלא אם לא מביאים SG זר. יש 2 רכזים, אוחיון וזר, יש את סמית' ופניני ב3, וב2 יש את הלפרין, בורשטיין, וזר שעתיד לבוא. לא רואה איפה הוא נכנס. זה גם יוצר סגל של 13 שחקנים, מיותר מאוד. אם לא יגיע SG זר, אז אולי הוא יבוא.
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:לפי הסיפורים של גרינוולד יהיו 5 ישראלים ו 6 זרים .
הלפרין יגיע. לנדסברג לדעתי לא. אין לו מקום בסגל הזה, אלא אם לא מביאים SG זר. יש 2 רכזים, אוחיון וזר, יש את סמית' ופניני ב3, וב2 יש את הלפרין, בורשטיין, וזר שעתיד לבוא. לא רואה איפה הוא נכנס. זה גם יוצר סגל של 13 שחקנים, מיותר מאוד. אם לא יגיע SG זר, אז אולי הוא יבוא.
5 ישראלים + 6 זרים = 11 שחקנים (כן, סיימתי כיתה א'...).
איך הגעת ל-13??
דווקא אני מאוד בעד התבנית הזו:
5 ישראלים - אוחיון, בורשטיין, פניני, אליהו וכולי תקווה שלשם שינוי הלפרין לא יבריז (מעדיפה אותו על פני לאנדסברג)
ו-6 זרים - 2 גארדים (רכז ושוטינג גארד) שיהיו זוג שחקנים איכותיים מאוד שביחד יתנו למכבי ניהול משחק, יכולת אחד על אחד, קליעה טובה מ-3 ויכולת הגנה טובה. סמית' ב-3, פורוורד זר עם עדיפות למאצ'בן וזוג סנטרים - כנראה הגרוזיני והנדריקס למרות שאני לא בטוחה עד כמה זה יעיל.
קבוצה קצרה ואני רוצה לקוות שגם איכותית ומאוזנת.
refael כתב:מזרחי: לא נביא 6 זרים ונשחק עם 3
"תנאי הקרקע משתנים וצריך לבחון את הדברים. צריך לראות מה תהיה ההחלטה לגביי הזרים לעונה הבאה. לא נחתים שישה זרים כשרק 3 מהם ישחקו, זה לא מתקבל על הדעת, ולא נבנה קבוצה חזקה בלי לדעת מה קורה איתנו. לא נבנה קבוצה אחת לליגה המקומית ועוד אחת ליורוליג. חייבים למצוא פתרון גם לנושא הזה וגם לנושא הפיינל פור. אני מקווה שנצליח".
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19921.html
gandya כתב:לקבוצה שלא משחקת בליגה הישראלית(מבחירה) אין זכות קיום בתור קבוצה שמייצגת את המדינה(בטח שלא "הקבוצה של המדינה"), אין שום הבדל בין צלסי לבין מכבי תל-אביב, (לצלסי יש בעלים יהודי).. או הא.. או בקיצור, לא ייקרה לעולם.
מצידי שיבזו את הליגה ויעלו לשחק עם איזה קבוצת נוער מחוזקת בזר, וימשיכו באדראטית), ואם הליגה "תעיף" את מכבי(לא ייקרה לעולם), אבל אם כן, זה כבר סיפור אחר לגמרי.
yzafrir כתב:refael כתב:מזרחי: לא נביא 6 זרים ונשחק עם 3
"תנאי הקרקע משתנים וצריך לבחון את הדברים. צריך לראות מה תהיה ההחלטה לגביי הזרים לעונה הבאה. לא נחתים שישה זרים כשרק 3 מהם ישחקו, זה לא מתקבל על הדעת, ולא נבנה קבוצה חזקה בלי לדעת מה קורה איתנו. לא נבנה קבוצה אחת לליגה המקומית ועוד אחת ליורוליג. חייבים למצוא פתרון גם לנושא הזה וגם לנושא הפיינל פור. אני מקווה שנצליח".
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19921.html
מיזרחי מכין את הקרקע לנטישת הקופליג במקרה וחוק הזרים לא ישתנה . אני תומך במהלך כזה במאה אחוז...
לא רואה את מכבי בונה קבוצה עם 3 או 4 זרים בלבד ומוותרת בכך על הצלחה ביורוליג , למרות שכיף להשתעשע ברעיון איזה זרים היינו מחתימים ...
jol9 כתב:gandya כתב:לקבוצה שלא משחקת בליגה הישראלית(מבחירה) אין זכות קיום בתור קבוצה שמייצגת את המדינה(בטח שלא "הקבוצה של המדינה"), אין שום הבדל בין צלסי לבין מכבי תל-אביב, (לצלסי יש בעלים יהודי).. או הא.. או בקיצור, לא ייקרה לעולם.
מצידי שיבזו את הליגה ויעלו לשחק עם איזה קבוצת נוער מחוזקת בזר, וימשיכו באדראטית), ואם הליגה "תעיף" את מכבי(לא ייקרה לעולם), אבל אם כן, זה כבר סיפור אחר לגמרי.
מכבי היא לא הקבוצה של המדינה, ולרוב האוהדים האדוקים שלה, זה לא באמת יוריד או ישנה משהו. ממילא מה שמעניין אותנו זה היורוליג.
כשהליגה הישראלית הזאת, פוגעת במפעל החשוב האמיתי של מכבי, ובעצם מאלצת אותה, לוותר מראש על הסיכוי לזכות בה, אז אני לא כ"כ בטוח שמכבי צריכה להוריד את הראש
ולהמשיך שם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים