חציברטאס כתב:וואו איזה אנשים קשים. גם כשמובילים 20 הפרש ״הקבוצה לא יציבה״. נחתו אתמול, שיחקו 3 משחקים ב 4 ימים, ועדיין נותנים את הלב על המגרש.
אבל לא!! היקמן לא קלע נקודות!!! לפטר!!!!!!!!!!!!

ואיך אני אוהב את שגב וזלמנסון

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חציברטאס כתב:וואו איזה אנשים קשים. גם כשמובילים 20 הפרש ״הקבוצה לא יציבה״. נחתו אתמול, שיחקו 3 משחקים ב 4 ימים, ועדיין נותנים את הלב על המגרש.
אבל לא!! היקמן לא קלע נקודות!!! לפטר!!!!!!!!!!!!
rc4991 כתב:לוגאן הרשים עם 20 נקודות,3 אס' ושלוש חטיפות,אוחיון קלע 9 ומסר 7 אס' בעשרים דקות!!
פניני קלע 10 והוסיף 6 אס' וריבאונדים,גם אליהו מסר שישה אס' אליהם הוסיף 15 נקודות
מדלי מעצבן אותי עם החד גוניות שלו והעקשנות על זריקות מרחוק במקום לחדור לסל קצת
שרמאדיני לא מתאים לליגה
jol9 כתב:roy1000 כתב:לא הייתי פה הרבה זמן, אבל נראה ששום דבר לא השתנה. מה שכן, אני קצת בשוק מהזרים של מכבי - אפילו שם אחד גדול. השחקן הכי טוב בסגל הזה הוא ללא ספק אליהו.
ברוכים השבים.... מה נולדו לך עוד ילדים שנעדרת איזה שנה וחצי??
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:לא הייתי פה הרבה זמן, אבל נראה ששום דבר לא השתנה. מה שכן, אני קצת בשוק מהזרים של מכבי - אפילו שם אחד גדול. השחקן הכי טוב בסגל הזה הוא ללא ספק אליהו.
האמת שכן...
זה בסדר. לא הרבה משתנה פה מעונה לעונה, חוץ מזה שהרמה של הסגל נשחקת לאט אבל בטוח. אם לפני 4-5 שנים היית אומר לי שהזרים של מכבי יהיו מי שהם היום, הייתי חושב שאתה משוגע. אני לא יודע אם מישהו קולט את זה פה, אבל אף אחד מהזרים של מכבי לא נבחר בדראפט. אף אחד. אני לא זוכר מצב כזה ב- 20 שנה האחרונות אם אי פעם.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:לא הייתי פה הרבה זמן, אבל נראה ששום דבר לא השתנה. מה שכן, אני קצת בשוק מהזרים של מכבי - אפילו שם אחד גדול. השחקן הכי טוב בסגל הזה הוא ללא ספק אליהו.
האמת שכן...
זה בסדר. לא הרבה משתנה פה מעונה לעונה, חוץ מזה שהרמה של הסגל נשחקת לאט אבל בטוח. אם לפני 4-5 שנים היית אומר לי שהזרים של מכבי יהיו מי שהם היום, הייתי חושב שאתה משוגע. אני לא יודע אם מישהו קולט את זה פה, אבל אף אחד מהזרים של מכבי לא נבחר בדראפט. אף אחד. אני לא זוכר מצב כזה ב- 20 שנה האחרונות אם אי פעם.
האמת שכן...
misha כתב:חוץ מזה, לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם העניין עם אוחיון היה מסתיים אחרת. הוא הרכז הנורמאלי היחיד שיש לנו (ויסלח לי רוט אבל אני בספק גדול אם הוא ישחק ביורוליג מעבר לגארג' טיים פה ושם).
חוץ מזה, חסר מאוד שחקן מטרה בצבע, מאוד מאוד. חבל שמכבי וויתרה על העניין הזה לטובת קונספציה של מהירות ואתלטיות, יש מספיק בתחום הזה לדעתי גם בלי מלקולם X.
מקובי כתב:וממתי בחירה בדראפט אומרת משהו על היכולת של השחקן?
זה נראה כאילו מחפשים כאן נתונים מתחת לאדמה.
23 הפרש.
עוד 9 ימים![]()
jol9 כתב:באמת הרבה לא משתנה, אבל המגמה היא למטה בהחלט. בלאט הוא פשוט שמן מכונות שמרססים כדי שכל המערכת תעבוד בלי חריקות, אבל אין ספק שמדובר בסיכון גדול מאוד.
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:חוץ מזה, לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם העניין עם אוחיון היה מסתיים אחרת. הוא הרכז הנורמאלי היחיד שיש לנו (ויסלח לי רוט אבל אני בספק גדול אם הוא ישחק ביורוליג מעבר לגארג' טיים פה ושם).
הוא נראה שמח כשהוא משחק..זה כבר טוב(רק תשאלו את כריסטיאנו רונאלדו)חוץ מזה, חסר מאוד שחקן מטרה בצבע, מאוד מאוד. חבל שמכבי וויתרה על העניין הזה לטובת קונספציה של מהירות ואתלטיות, יש מספיק בתחום הזה לדעתי גם בלי מלקולם X.
יותר מזה, כרגע חסר מישהו שיודע להפעיל את הגבוהים כמו שצריך
פניני הוא ככל הנראה השחקן שהכי מתאים לתרגילים עם גבוהים
roy1000 כתב:jol9 כתב:באמת הרבה לא משתנה, אבל המגמה היא למטה בהחלט. בלאט הוא פשוט שמן מכונות שמרססים כדי שכל המערכת תעבוד בלי חריקות, אבל אין ספק שמדובר בסיכון גדול מאוד.
בלאט פשוט מדהים. לא משנה איזה שחקנים הוא יקבל, הקבוצותת שלו תמיד ישחקו כמו קבוצה. תמיד יש איזו שיטה ומחשבה מאחורי הדברים, מה שלא תמיד היה נכון בקבוצות של פיני שנתן הרבה יותר חופש לשחקנים שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים