גביע ווינר: מכבי נגד הפועל אילת: שלישי, 20:45, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גביע ווינר: מכבי נגד הפועל אילת: שלישי, 20:45, 5+ LIVE

הודעהעל ידי BJ#3 » 02 אוקטובר 2012, 20:16

חציברטאס כתב:וואו איזה אנשים קשים. גם כשמובילים 20 הפרש ״הקבוצה לא יציבה״. נחתו אתמול, שיחקו 3 משחקים ב 4 ימים, ועדיין נותנים את הלב על המגרש.

אבל לא!! היקמן לא קלע נקודות!!! לפטר!!!!!!!!!!!!

:worship

ואיך אני אוהב את שגב וזלמנסון :wubyellow
BJ#3

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אוקטובר 2012, 20:17

לוגאן הרשים עם 20 נקודות,3 אס' ושלוש חטיפות,אוחיון קלע 9 ומסר 7 אס' בעשרים דקות!!
פניני קלע 10 והוסיף 6 אס' וריבאונדים,גם אליהו מסר שישה אס' אליהם הוסיף 15 נקודות

מדלי מעצבן אותי עם החד גוניות שלו והעקשנות על זריקות מרחוק במקום לחדור לסל קצת
שרמאדיני לא מתאים לליגה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2012, 20:20

כשלוגאן מאופס ומשחק אחראי הוא שחקן נהדר. יש לו איכויות ובלאט צריך לדעת לנתב אותן למקומות הנכונים. היקמן הוא תעלומה גדולה - נראה כמו גירסה חיוורת ומפוזרת של קאמינגס. קנר מדלי הוא גם חידה מאחר שאם ימשיך רק לעמוד ולהעיף שלשות לבלאט ימאס ממנו. מתחת לסל חסר בעיקר בשר וגם אילת חדרה את הצבע בקלות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 02 אוקטובר 2012, 20:25

rc4991 כתב:לוגאן הרשים עם 20 נקודות,3 אס' ושלוש חטיפות,אוחיון קלע 9 ומסר 7 אס' בעשרים דקות!!
פניני קלע 10 והוסיף 6 אס' וריבאונדים,גם אליהו מסר שישה אס' אליהם הוסיף 15 נקודות

מדלי מעצבן אותי עם החד גוניות שלו והעקשנות על זריקות מרחוק במקום לחדור לסל קצת
שרמאדיני לא מתאים לליגה

בוא אני אספר לך משהו, לשרמאדיני יש את מדד ה +/- הכי גבוה בקבוצה +27. אז למה אתה אומר שהוא לא מתאים לליגה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי dov42 » 02 אוקטובר 2012, 20:25

אני חושב שהמשחק הזה הראה בדיוק למה בלאט רוצה שחקן ציר נוסף שהוא טווינר אירופי 4/5, ולא 5 מאסיבי, יש לו נחיצות ל-סמאל פייב (כך בלאט הגדיר בזמנו את הנדריקס באיזה משחק עונה שעברה), מאד מאד מתאים לשיטה שלו שחקן אתלטי 4.5 כזה בעל אוריינטיה הגנתית (ככה לפחות טוענים לגבי הרכש החדש), דבר שני יהיה מאד מעניין כאשר סמית' יחזור. יהיו הרבה מאד תפקידים מתחלפים, קבוצה סופר מהירה שיכולה לקלוע הרבה נקודות מהר מאד, ולעשות אחלה לחץ הגנתי, בטח בליגה אבל מעניין לראות איך יהיה באירופה. היקמן עדיין מחפש את עצמו בתוך הקבוצה וזה עניין של זמן, לוגאן רגיל לשחק בקבוצות מלחיצות ומקומו/תפקידו בסגל די ברור ונראה שהוא רוצה להוכיח משהו. קבוצה מעניינת מאד מאד רעבה. עדיין חסר משהו... אבל נצטרך ל"בדוק" שוב כאשר כל הפאזל יהיה מחובר.
dov42

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 20:27

jol9 כתב:
roy1000 כתב:לא הייתי פה הרבה זמן, אבל נראה ששום דבר לא השתנה. מה שכן, אני קצת בשוק מהזרים של מכבי - אפילו שם אחד גדול. השחקן הכי טוב בסגל הזה הוא ללא ספק אליהו.

ברוכים השבים.... מה נולדו לך עוד ילדים שנעדרת איזה שנה וחצי?? :bigsmile3

האמת שכן...
זה בסדר. לא הרבה משתנה פה מעונה לעונה, חוץ מזה שהרמה של הסגל נשחקת לאט אבל בטוח. אם לפני 4-5 שנים היית אומר לי שהזרים של מכבי יהיו מי שהם היום, הייתי חושב שאתה משוגע. אני לא יודע אם מישהו קולט את זה פה, אבל אף אחד מהזרים של מכבי לא נבחר בדראפט. אף אחד. אני לא זוכר מצב כזה ב- 20 שנה האחרונות אם אי פעם.
roy1000

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 02 אוקטובר 2012, 20:29

כרגע הרוטציה מאוד רחבה ואפילו חסרים 2 שחקנים. זה יכול להיות בגלל שעדיין תחילת העונה ובלאט רוצה לתת להרבה שחקנים להשתפשף, מצד שני יכול להיות שזאת השיטה (בלאט אוהב רכבות) ובשביל לשמור חזק ולרוץ כל המשחק צריך לתת גם לנוח.
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי EulGam05 » 02 אוקטובר 2012, 20:31

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:לא הייתי פה הרבה זמן, אבל נראה ששום דבר לא השתנה. מה שכן, אני קצת בשוק מהזרים של מכבי - אפילו שם אחד גדול. השחקן הכי טוב בסגל הזה הוא ללא ספק אליהו.

האמת שכן...
זה בסדר. לא הרבה משתנה פה מעונה לעונה, חוץ מזה שהרמה של הסגל נשחקת לאט אבל בטוח. אם לפני 4-5 שנים היית אומר לי שהזרים של מכבי יהיו מי שהם היום, הייתי חושב שאתה משוגע. אני לא יודע אם מישהו קולט את זה פה, אבל אף אחד מהזרים של מכבי לא נבחר בדראפט. אף אחד. אני לא זוכר מצב כזה ב- 20 שנה האחרונות אם אי פעם.

אטר מאז'וק עשה הכנה עם מכבי והוא נבחר בדראפט...
EulGam05

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אוקטובר 2012, 20:34

אני דווקא לא דואג לגבי היקמן, הוא הראה במשחקים בהכנה שאין לו בעיה להשיג נקודות, הוא עושה אותן בשקט ובלי שנשים לב, כרגע יש יותר מידי משחקים..
אחרי החישגד כולם ינוחו וייקח לכולם להתחבר לגמרי כמה שבועות טובים..
אצל היקמן זה רק עניין של זמן, כשיקבל את הביטחון זה יילך יותר טוב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 02 אוקטובר 2012, 20:36

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

האמת שכן...

וממתי בחירה בדראפט אומרת משהו על היכולת של השחקן?

זה נראה כאילו מחפשים כאן נתונים מתחת לאדמה.

23 הפרש.
עוד 9 ימים :) :wubyellow
מקובי

הודעהעל ידי misha » 02 אוקטובר 2012, 20:37

היקמן צריך זמן. יש שחקנים שלוקח להם יותר זמן להיכנס לעניינים ולהסתגל למקום חדש, במיוחד בקבוצה מלחיצה כמו מכבי. אם עוד חודש-חודשיים הוא עדיין יראה ככה אז ברור שתהיה בעיה, אבל לגמור אותו כבר עכשיו זה לא רציני.

חוץ מזה, לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם העניין עם אוחיון היה מסתיים אחרת. הוא הרכז הנורמאלי היחיד שיש לנו (ויסלח לי רוט אבל אני בספק גדול אם הוא ישחק ביורוליג מעבר לגארג' טיים פה ושם).
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2012, 20:41

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

האמת שכן...

מזל טוב... בסוף תגיע לאלף :bigsmile3

באמת הרבה לא משתנה, אבל המגמה היא למטה בהחלט. בלאט הוא פשוט שמן מכונות שמרססים כדי שכל המערכת תעבוד בלי חריקות, אבל אין ספק שמדובר בסיכון גדול מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 אוקטובר 2012, 20:42

הקבוצה נראית לי על פניה כבעלת לא מעט גוונים של אפור ( יש רק 12 שחקנים ולא 50, למזלנו ). :)

פעם ראשונה שאני רואה את מכבי העונה וקשה לי להתחבר לאיזה שחקן חדש באופן ספציפי ולהצביע עליו כמשהוא שאני הולך להתפעל ממנו, בינתיים.
אבל בלאט מומחה בלהפוך חבורות כאלו לקבוצות לוחמות שמשיגות יותר מסך הכישרון שלהן, זה כנראה יקרה גם השנה.

חוץ מזה, חסר מאוד שחקן מטרה בצבע, מאוד מאוד. חבל שמכבי וויתרה על העניין הזה לטובת קונספציה של מהירות ואתלטיות, יש מספיק בתחום הזה לדעתי גם בלי מלקולם X.

וזה נכון מה שמישה אומר. טוב שקול ההגיון גבר כאן על האגו לגבי אוחיון. לא רוצה לחשוב איך היה נראה השיער של בלאט אם לוגאן והיקמן היו צריכים לרכז את מכבי בלעדית.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2012, 20:45

misha כתב:חוץ מזה, לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם העניין עם אוחיון היה מסתיים אחרת. הוא הרכז הנורמאלי היחיד שיש לנו (ויסלח לי רוט אבל אני בספק גדול אם הוא ישחק ביורוליג מעבר לגארג' טיים פה ושם).

הוא נראה שמח כשהוא משחק..זה כבר טוב(רק תשאלו את כריסטיאנו רונאלדו)

חוץ מזה, חסר מאוד שחקן מטרה בצבע, מאוד מאוד. חבל שמכבי וויתרה על העניין הזה לטובת קונספציה של מהירות ואתלטיות, יש מספיק בתחום הזה לדעתי גם בלי מלקולם X.

יותר מזה, כרגע חסר מישהו שיודע להפעיל את הגבוהים כמו שצריך
פניני הוא ככל הנראה השחקן שהכי מתאים לתרגילים עם גבוהים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 20:51

מקובי כתב:וממתי בחירה בדראפט אומרת משהו על היכולת של השחקן?

זה נראה כאילו מחפשים כאן נתונים מתחת לאדמה.

23 הפרש.
עוד 9 ימים :) :wubyellow

אני בטוח שאתה לא באמת מתכוון למשפט הזה. מזכיר לי את האנשים שאומרים "ממתי ציון בפסיכומטרי מעיד על שכל"?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 20:53

jol9 כתב:באמת הרבה לא משתנה, אבל המגמה היא למטה בהחלט. בלאט הוא פשוט שמן מכונות שמרססים כדי שכל המערכת תעבוד בלי חריקות, אבל אין ספק שמדובר בסיכון גדול מאוד.

בלאט פשוט מדהים. לא משנה איזה שחקנים הוא יקבל, הקבוצותת שלו תמיד ישחקו כמו קבוצה. תמיד יש איזו שיטה ומחשבה מאחורי הדברים, מה שלא תמיד היה נכון בקבוצות של פיני שנתן הרבה יותר חופש לשחקנים שלו.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוקטובר 2012, 20:55

משהו עוד לא מסתדר לי עם קיינר מדלי, הוא לא שיחק ככה בספרד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 02 אוקטובר 2012, 20:55

מכבי הראתה היום ניצוצות של כדורסל שאשמח מאוד לראות העונה - חטיפות ויציאה למתפרצות, הגנה טובה, לחץ (השילוב של אוחיון, לוגאן ופניני יכול להיות קטלני).. אני בהחלט חושב שסמית׳ והפורוורד החדש ישדרגו אותנו, עושה ושם שהם מתאימים כמו כפפה לסגנון המשחק שאוהב בלאט.

הקבוצה שלנו כאינדיבידואלים אולי קצת אפורה, אבל בלאט כבר הוכיח את המומחיות שלו בלהוציא את המקסימום ממה שיש לו. זה מה יש ועם זה ננצח :)
אגב, מסכים לגמרי בנושא אוחיון.. קשה היה לראות את הקבוצה בלי ניהול המשחק שלו..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2012, 20:56

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:חוץ מזה, לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם העניין עם אוחיון היה מסתיים אחרת. הוא הרכז הנורמאלי היחיד שיש לנו (ויסלח לי רוט אבל אני בספק גדול אם הוא ישחק ביורוליג מעבר לגארג' טיים פה ושם).

הוא נראה שמח כשהוא משחק..זה כבר טוב(רק תשאלו את כריסטיאנו רונאלדו)

יותר מזה, כרגע חסר מישהו שיודע להפעיל את הגבוהים כמו שצריך
פניני הוא ככל הנראה השחקן שהכי מתאים לתרגילים עם גבוהים

אני מקווה שפניני יקבל את ההזדמנות. אל תשכחי שעל המשבצת שלו יש גם את סמית', שבלאט מאוד אוהב, וגם את לאנדסברג.
דייויד גם בטח יישחק פה ושם עם 3 גארדים, מה שיקזז עוד את הדקות בעמדה 3.
סה"כ לפי הכושר הנוכחי של גיא, מגיע לו לשחק והרבה, והוא כנראה השחקן הכי חכם וקבוצתי בסגל הזה יחד עם אוחיון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2012, 20:58

roy1000 כתב:
jol9 כתב:באמת הרבה לא משתנה, אבל המגמה היא למטה בהחלט. בלאט הוא פשוט שמן מכונות שמרססים כדי שכל המערכת תעבוד בלי חריקות, אבל אין ספק שמדובר בסיכון גדול מאוד.

בלאט פשוט מדהים. לא משנה איזה שחקנים הוא יקבל, הקבוצותת שלו תמיד ישחקו כמו קבוצה. תמיד יש איזו שיטה ומחשבה מאחורי הדברים, מה שלא תמיד היה נכון בקבוצות של פיני שנתן הרבה יותר חופש לשחקנים שלו.

הוא לא מקבל את הקרדיט הזה מחלק מאוהדי מכבי. תמצא כאן לא מעט דעות כאלה, של אנשים שחושבים הפוך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], omerk ו־28 אורחים