דארקו פלאניניץ' חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דארקו פלאניניץ' חתם במכבי

הודעהעל ידי מכביסט24 » 24 דצמבר 2012, 07:52

פלאניניץ' ינחת היום בארץ בסביבות השעה 15:00. וולקאם :dance3
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי leon984 » 24 דצמבר 2012, 08:09

היה אמור להיות בקיץ מחליף של קרסטיץ' אם האחרון לא ממשיך בצסקא
http://www.hercegsport.info/darko-plani ... maccabija/
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 דצמבר 2012, 08:29

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:בלאט אמר שפלניניץ׳ יהיה גבוה העתיד שלנו..

בלאט גם אמר הרבה דברים על מאצ'בן כך שהייתי לוקחת את הדיבורים שלו בעירבון מוגבל....
מעניין שהוא גם אמר שהוא מאוד אוהב קרואטים, אולי זו היתה הבעיה של מאצ'בן?? שהוא בכלל סרבי??? :unsure

האמת מאצ׳באן ממוצא קרואטי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ni4ni » 24 דצמבר 2012, 08:44

סוף סוף יהיה למכבי שחקן עם משחק פוסט נורמאלי שיוכל לטחון את היריבות.
ni4ni

הודעהעל ידי yzafrir » 24 דצמבר 2012, 12:10

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:

בלאט גם אמר הרבה דברים על מאצ'בן כך שהייתי לוקחת את הדיבורים שלו בעירבון מוגבל....
מעניין שהוא גם אמר שהוא מאוד אוהב קרואטים, אולי זו היתה הבעיה של מאצ'בן?? שהוא בכלל סרבי??? :unsure

זו מחמאה ?
לדעתי הם לא דומים בכלל בסגנון המשחק שלהם ואני לא רואה דמיון...האמת שגם בעתיד שלהם אני לא חושב שיהיה דמיון כי פלאנניץ' מגיע באמת לעמדה שצריך בא שחקן ומילאן הגיע לעמדה כבר עמוסה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 דצמבר 2012, 13:27

yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:

זו מחמאה ?
לדעתי הם לא דומים בכלל בסגנון המשחק שלהם ואני לא רואה דמיון...האמת שגם בעתיד שלהם אני לא חושב שיהיה דמיון כי פלאנניץ' מגיע באמת לעמדה שצריך בא שחקן ומילאן הגיע לעמדה כבר עמוסה....

מחמאה? מה הקשר?
מה לעשות שהבחור נולד בשטחים קרואטים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 24 דצמבר 2012, 13:33

LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:

זו מחמאה ?

מחמאה? מה הקשר?
מה לעשות שהבחור נולד בשטחים קרואטים..

מצ'באן הוא סרבי שמשחק בנבחרת סרביה...

http://en.wikipedia.org/wiki/Milan_Ma%C4%8Dvan
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 דצמבר 2012, 13:39

אחד מההורים שלו סרבי ואחד מההורים שלו קרואטי..לא זוכרת מי זה מי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 דצמבר 2012, 13:45

Holiday_Armadillo כתב:אחד מההורים שלו סרבי ואחד מההורים שלו קרואטי..לא זוכרת מי זה מי

אז הוא היה רק חצי מקובל ואהוב על ידי בלאט??
טוב נו, אתם מכירים את בלאט... תמיד פרפקציוניסט, כל דבר פחות ממושלם זה לא מספיק טוב עבורו... :laugh2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 דצמבר 2012, 14:09

יוני, אתה לא חושב שאני יודע מהו ואיפה הוא משחק?
בלי קשר לזה, הוא נולד בשטחים קרואטים של יגוסלביה אז..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 דצמבר 2012, 14:13

תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 דצמבר 2012, 15:06

פלניניץ':" וויציץ' סיפר לי הכל".
אז לפחות אנחנו יודעים שהוא מבין בדיוק לאיזה מועדון ענק הוא הגיע, ומה מצופה ממנו כאן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 24 דצמבר 2012, 18:23

תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 דצמבר 2012, 18:28

בהצלחה דארקו!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 24 דצמבר 2012, 21:46

בדיוק באתי לבקש שתתנו קצת חוות דעת מקצועית על השחקן הזה, ראיתי רק משחק אחד שלו באדריאטית (נגד מכבי)
אבל 'מישה' העלה את הסירטון שלו, מה אני אגיד לכם.
הוא אומנם 2.11 אבל נראה מאוד כבד וגם בקליפ שאמור להדגיש
את האספקטים המרשימים בו הוא נראה די מוגבל בתנועה וגם במאסה (הכל ביחס למקומות להם מועדון כמו מכבי שואף).

זה השחקן שהיינו צריכים? הרי אנחנו רואים שעד ששחקן מתגלה ככזה ששווה משהו
ממהרים למכור אותו, ומצד שני בקדנציה של בלאט לא נראה שיש יותר מדי סבלנות לכישרונות פוטנציאליים,
מה גם שהשחקן הזה אפילו בקליפ שאמור להראות מרשים, לא הרשים.
אז מה בעצם מצאו בו?
אני באמת שואל מתוך הרצון הטוב ביותר לקבוצה ולא מתוך התקנטרות.

אני גם באמת ובתמים חושב שדייויד בלאט לא מצליח להתחבר לזרים האירופאיים עם הסיגנון הכבד.
לראייה ההערכה שלו לתומאס חסר המאסה אך הקופצני מאוד.
לצורך הדוגמא הקצת צינית, בסירטון פלאניניץ' מטביע וכמעט שובר את הרגל בגלל חוסר גמישות,
אלו דברים שמועדון כמו מכבי מאוד מסתכל עליהם.
~Box & 1~

הודעהעל ידי קובי » 25 דצמבר 2012, 06:57

אחת מההודעות המצחיקות :)
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 25 דצמבר 2012, 07:36

בתגובה לטור של אודי הירש מ-NRG ולהתייחסות של אהר'לה וייסברג בנוגע למערכת היחסים בין ההנהלה לבלאט שבאה לידי ביטוי בהחתמת פלאניניץ, הגיעה תגובה מפתיעה בעמוד הפייסבוק של וייסברג מבחור העונה לשם דני פדרמן (גם שמעון מזרחי שלל את הפרשנויות האלה ב-103FM וטען שלא רק שבלאט רצה את פלאניניץ אלא אפילו דיבר איתו כמה פעמים כדי לשכנעו לבוא, כולל שיחה לפני שבועיים וחצי):

Danny Federman
אראל׳ה שלום,
מדהימה אותי היכולת שלך לנתח את מערכת היחסים ביני וההנהלה לבין דיוויד בלאט וכושר הביטוי שלך לגבי תכונות אופי הקיימות אצלי וחבריי להנהלה (חולי שליטה וכו) זאת בהתחשב בעובדה שמעולם לא הכרנו או נפגשנו או החלפנו מילה.
המינימום אינטגרטי המקצועי הנדרש מכתב ברמתך, הגבוהה בהחלט, היא לפחות לנסות לבקש איזושהי התייחסות לנושא מאדם שאתה כותב עליו או בשמו.
כל נושא המתחים בין דיוויד בלאט להנהלה הוא קשקוש אחד גדול חסר בסיס שמקודם על ידי בעלי אינטרסים, והמבין יבין.
את האמון שלנו בדיוויד בלאט אנו מביעים בפניו לעיתים תכופות והבענו בפרהסיה בצורה שאינה משתמעת לשני פנים בעצם החתמתו הקיץ לשלוש שנים נוספות, זאת לאחר חוזה של שנתיים.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, מלבד דיוויד בלאט היו בסהכ 3 מאמנים בהיסטוריה של מכבי שאימנו משך תקופה כזאת.
אשמח לשבת איתך לקפה אם באמת מעניין אותך להכיר את האנשים עליהם אתה מביע דעה כה נחרצת.
מי יודע, אולי דעתך תשתנה.
סלח לי על התגובה החשופה אך באמת שכבר מאסתי בכתבות הקונספירציה והתיאוריות לגבי יחסינו עם בלאט בזמן שבפועל הוא העומד על הקווים מזה 3 עונות וצפוי לעשות כך עוד הרבה מאוד שנים במכבי.
על אף תגובתי לעיל, יש לי הרבה הערכה למקצוע שלך בכלל ולכתיבה שלך בפרט.
שתהיה שנה אזרחית מוצלחת.
הקפה עלי....
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 25 דצמבר 2012, 08:20

חחח...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 25 דצמבר 2012, 09:58

קודי כתב:בתגובה לטור של אודי הירש מ-NRG ולהתייחסות של אהר'לה וייסברג בנוגע למערכת היחסים בין ההנהלה לבלאט שבאה לידי ביטוי בהחתמת פלאניניץ, הגיעה תגובה מפתיעה בעמוד הפייסבוק של וייסברג מבחור העונה לשם דני פדרמן (גם שמעון מזרחי שלל את הפרשנויות האלה ב-103FM וטען שלא רק שבלאט רצה את פלאניניץ אלא אפילו דיבר איתו כמה פעמים כדי לשכנעו לבוא, כולל שיחה לפני שבועיים וחצי):

Danny Federman
אראל׳ה שלום,
מדהימה אותי היכולת שלך לנתח את מערכת היחסים ביני וההנהלה לבין דיוויד בלאט וכושר הביטוי שלך לגבי תכונות אופי הקיימות אצלי וחבריי להנהלה (חולי שליטה וכו) זאת בהתחשב בעובדה שמעולם לא הכרנו או נפגשנו או החלפנו מילה.
המינימום אינטגרטי המקצועי הנדרש מכתב ברמתך, הגבוהה בהחלט, היא לפחות לנסות לבקש איזושהי התייחסות לנושא מאדם שאתה כותב עליו או בשמו.
כל נושא המתחים בין דיוויד בלאט להנהלה הוא קשקוש אחד גדול חסר בסיס שמקודם על ידי בעלי אינטרסים, והמבין יבין.
את האמון שלנו בדיוויד בלאט אנו מביעים בפניו לעיתים תכופות והבענו בפרהסיה בצורה שאינה משתמעת לשני פנים בעצם החתמתו הקיץ לשלוש שנים נוספות, זאת לאחר חוזה של שנתיים.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, מלבד דיוויד בלאט היו בסהכ 3 מאמנים בהיסטוריה של מכבי שאימנו משך תקופה כזאת.
אשמח לשבת איתך לקפה אם באמת מעניין אותך להכיר את האנשים עליהם אתה מביע דעה כה נחרצת.
סלח לי על התגובה החשופה אך באמת שכבר מאסתי בכתבות הקונספירציה והתיאוריות לגבי יחסינו עם בלאט בזמן שבפועל הוא העומד על הקווים מזה 3 עונות וצפוי לעשות כך עוד הרבה מאוד שנים במכבי.
שתהיה שנה אזרחית מוצלחת.
הקפה עלי....

מאיפה זה ? אפשר לינק ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 25 דצמבר 2012, 10:04

קובי כתב:
קודי כתב:בתגובה לטור של אודי הירש מ-NRG ולהתייחסות של אהר'לה וייסברג בנוגע למערכת היחסים בין ההנהלה לבלאט שבאה לידי ביטוי בהחתמת פלאניניץ, הגיעה תגובה מפתיעה בעמוד הפייסבוק של וייסברג מבחור העונה לשם דני פדרמן (גם שמעון מזרחי שלל את הפרשנויות האלה ב-103FM וטען שלא רק שבלאט רצה את פלאניניץ אלא אפילו דיבר איתו כמה פעמים כדי לשכנעו לבוא, כולל שיחה לפני שבועיים וחצי):

Danny Federman
אראל׳ה שלום,
שתהיה שנה אזרחית מוצלחת.
הקפה עלי....

מאיפה זה ? אפשר לינק ?

מהפייסבוק של אהר'לה וייסברג:
http://www.facebook.com/scorers
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים