המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:בלאט אמר שפלניניץ׳ יהיה גבוה העתיד שלנו..
בלאט גם אמר הרבה דברים על מאצ'בן כך שהייתי לוקחת את הדיבורים שלו בעירבון מוגבל....
מעניין שהוא גם אמר שהוא מאוד אוהב קרואטים, אולי זו היתה הבעיה של מאצ'בן?? שהוא בכלל סרבי???
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:בלאט אמר שפלניניץ׳ יהיה גבוה העתיד שלנו..
בלאט גם אמר הרבה דברים על מאצ'בן כך שהייתי לוקחת את הדיבורים שלו בעירבון מוגבל....
מעניין שהוא גם אמר שהוא מאוד אוהב קרואטים, אולי זו היתה הבעיה של מאצ'בן?? שהוא בכלל סרבי???
האמת מאצ׳באן ממוצא קרואטי..
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:בלאט אמר שפלניניץ׳ יהיה גבוה העתיד שלנו..
זו מחמאה ?
לדעתי הם לא דומים בכלל בסגנון המשחק שלהם ואני לא רואה דמיון...האמת שגם בעתיד שלהם אני לא חושב שיהיה דמיון כי פלאנניץ' מגיע באמת לעמדה שצריך בא שחקן ומילאן הגיע לעמדה כבר עמוסה....
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:בלאט אמר שפלניניץ׳ יהיה גבוה העתיד שלנו..
זו מחמאה ?
לדעתי הם לא דומים בכלל בסגנון המשחק שלהם ואני לא רואה דמיון...האמת שגם בעתיד שלהם אני לא חושב שיהיה דמיון כי פלאנניץ' מגיע באמת לעמדה שצריך בא שחקן ומילאן הגיע לעמדה כבר עמוסה....
מחמאה? מה הקשר?
מה לעשות שהבחור נולד בשטחים קרואטים..
Holiday_Armadillo כתב:אחד מההורים שלו סרבי ואחד מההורים שלו קרואטי..לא זוכרת מי זה מי
קודי כתב:בתגובה לטור של אודי הירש מ-NRG ולהתייחסות של אהר'לה וייסברג בנוגע למערכת היחסים בין ההנהלה לבלאט שבאה לידי ביטוי בהחתמת פלאניניץ, הגיעה תגובה מפתיעה בעמוד הפייסבוק של וייסברג מבחור העונה לשם דני פדרמן (גם שמעון מזרחי שלל את הפרשנויות האלה ב-103FM וטען שלא רק שבלאט רצה את פלאניניץ אלא אפילו דיבר איתו כמה פעמים כדי לשכנעו לבוא, כולל שיחה לפני שבועיים וחצי):
Danny Federman
אראל׳ה שלום,
מדהימה אותי היכולת שלך לנתח את מערכת היחסים ביני וההנהלה לבין דיוויד בלאט וכושר הביטוי שלך לגבי תכונות אופי הקיימות אצלי וחבריי להנהלה (חולי שליטה וכו) זאת בהתחשב בעובדה שמעולם לא הכרנו או נפגשנו או החלפנו מילה.
המינימום אינטגרטי המקצועי הנדרש מכתב ברמתך, הגבוהה בהחלט, היא לפחות לנסות לבקש איזושהי התייחסות לנושא מאדם שאתה כותב עליו או בשמו.
כל נושא המתחים בין דיוויד בלאט להנהלה הוא קשקוש אחד גדול חסר בסיס שמקודם על ידי בעלי אינטרסים, והמבין יבין.
את האמון שלנו בדיוויד בלאט אנו מביעים בפניו לעיתים תכופות והבענו בפרהסיה בצורה שאינה משתמעת לשני פנים בעצם החתמתו הקיץ לשלוש שנים נוספות, זאת לאחר חוזה של שנתיים.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, מלבד דיוויד בלאט היו בסהכ 3 מאמנים בהיסטוריה של מכבי שאימנו משך תקופה כזאת.
אשמח לשבת איתך לקפה אם באמת מעניין אותך להכיר את האנשים עליהם אתה מביע דעה כה נחרצת.
מי יודע, אולי דעתך תשתנה.
סלח לי על התגובה החשופה אך באמת שכבר מאסתי בכתבות הקונספירציה והתיאוריות לגבי יחסינו עם בלאט בזמן שבפועל הוא העומד על הקווים מזה 3 עונות וצפוי לעשות כך עוד הרבה מאוד שנים במכבי.
על אף תגובתי לעיל, יש לי הרבה הערכה למקצוע שלך בכלל ולכתיבה שלך בפרט.
שתהיה שנה אזרחית מוצלחת.
הקפה עלי....
קובי כתב:קודי כתב:בתגובה לטור של אודי הירש מ-NRG ולהתייחסות של אהר'לה וייסברג בנוגע למערכת היחסים בין ההנהלה לבלאט שבאה לידי ביטוי בהחתמת פלאניניץ, הגיעה תגובה מפתיעה בעמוד הפייסבוק של וייסברג מבחור העונה לשם דני פדרמן (גם שמעון מזרחי שלל את הפרשנויות האלה ב-103FM וטען שלא רק שבלאט רצה את פלאניניץ אלא אפילו דיבר איתו כמה פעמים כדי לשכנעו לבוא, כולל שיחה לפני שבועיים וחצי):
Danny Federman
אראל׳ה שלום,
מדהימה אותי היכולת שלך לנתח את מערכת היחסים ביני וההנהלה לבין דיוויד בלאט וכושר הביטוי שלך לגבי תכונות אופי הקיימות אצלי וחבריי להנהלה (חולי שליטה וכו) זאת בהתחשב בעובדה שמעולם לא הכרנו או נפגשנו או החלפנו מילה.
המינימום אינטגרטי המקצועי הנדרש מכתב ברמתך, הגבוהה בהחלט, היא לפחות לנסות לבקש איזושהי התייחסות לנושא מאדם שאתה כותב עליו או בשמו.
כל נושא המתחים בין דיוויד בלאט להנהלה הוא קשקוש אחד גדול חסר בסיס שמקודם על ידי בעלי אינטרסים, והמבין יבין.
את האמון שלנו בדיוויד בלאט אנו מביעים בפניו לעיתים תכופות והבענו בפרהסיה בצורה שאינה משתמעת לשני פנים בעצם החתמתו הקיץ לשלוש שנים נוספות, זאת לאחר חוזה של שנתיים.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, מלבד דיוויד בלאט היו בסהכ 3 מאמנים בהיסטוריה של מכבי שאימנו משך תקופה כזאת.
אשמח לשבת איתך לקפה אם באמת מעניין אותך להכיר את האנשים עליהם אתה מביע דעה כה נחרצת.
מי יודע, אולי דעתך תשתנה.
סלח לי על התגובה החשופה אך באמת שכבר מאסתי בכתבות הקונספירציה והתיאוריות לגבי יחסינו עם בלאט בזמן שבפועל הוא העומד על הקווים מזה 3 עונות וצפוי לעשות כך עוד הרבה מאוד שנים במכבי.
על אף תגובתי לעיל, יש לי הרבה הערכה למקצוע שלך בכלל ולכתיבה שלך בפרט.
שתהיה שנה אזרחית מוצלחת.
הקפה עלי....
מאיפה זה ? אפשר לינק ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים