דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2013, 11:05

חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:אליהו כן, וסמית' לא?

אתה מתכוון אלי ?

אליהו , סמית' , ג'יימס ואוחיון הם שחקנים שצריכים להישאר אבל הם לא הכוכבים של הקבוצה ולא השחקן הכי חשובים בסגל לכן אני לא אבכה אם יעזבו ....
השנה אין אף שחקן שעזיבה שלו תיהיה קריטית לסגל .... ברמת המחיר שלהם יש להם תחליפים...

לא הייתי בונה על זה שאם מכבי מוכנה לשים נניח 800 אלף על סמית והוא יעדיף לעזוב, אז מכבי תביא שחקן אחר באותו סכום.
יותר סביר שהם ינסו לחפש מציאה בחצי או אפילו פחות מהסכום....

מה שכתבת זה ממש לא נכון. זה לא "יותר סביר" אלא "בוודאות גמורה".

כבר עברנו את זה יותר מדי פעמים בשביל לחשוב אחרת... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי סילבר » 28 מאי 2013, 13:02

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:אליהו כן, וסמית' לא?

אתה מתכוון אלי ?

אליהו , סמית' , ג'יימס ואוחיון הם שחקנים שצריכים להישאר אבל הם לא הכוכבים של הקבוצה ולא השחקן הכי חשובים בסגל לכן אני לא אבכה אם יעזבו ....
השנה אין אף שחקן שעזיבה שלו תיהיה קריטית לסגל .... ברמת המחיר שלהם יש להם תחליפים...

שאלתי את סילבר, אבל הוא לא ממש ענה...

חשבתי ששאלת את צפריר :)

לשאלתך, אתה צודק. אליהו כן עם כוכבית וסמית לא.
אליהו כן כי הוא מיוחד. הוא מיוחד בניידות, בזריקה המשונה והבלתי עצירה, בדאנקים ובמיוחד במסירות. הוא מזכיר לי באספקט הזה את וייציץ. אליהו הוא כשרון של אחד בדור. אם ימשיך להיות עצלן ולא יאכל פרקט הוא יהיה עוד כשרון מבוזבז. שים לב אליו במשחקים שהוא מגיע עם מוטיבציה בהגנה כמו מול מגדל אתמול. אלו גם המשחקים בהם תותח התקפי בד"כ. כיום, 700K באמת מוגזם לגביו אבל אם בעונה הבאה יתבגר כבר, הוא שווה כל שקל.

סמית, כפי שאמרתי, בולט על רקע חולשתם של אחרים. סמית' טוב בעיני רבים כי מחשבתם המוטעית נובעת מתפיסה לפיה אי אפשר להביא טוב יותר במחיר הזה. לא מסכים.
הוא מרשים אותי במזגו הטוב, בשקט שלו, מחבר שחקנים (זה לא התפקיד של שארפ?) אך לא במשחק הכדורסל שלו. פרופסור, הוא לא. יציבות אצלו נכונה לתקופות שאינן עולות על חודשיים ואז נעלם לתקופה דומה(אוהדיו אומרים שמתרכז בהגנה, פועל שחור). גם בשמירה הוא אינו יוצא מן הכלל. שומר טוב ותו לא. עשו ממנו בולדוג. קולעים עליו יפה מאוד. אם רוסיות/ספרדיות/טורקיות רוצות לשפוך עליו כסף, סלאמטאק. אני מאוד מחבב אותו ומאחל לו לעשות קופה.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2013, 13:17

סילבר, כל החוכמה היא שאתה לא יכול לדעת אם אפשר להביא טוב יותר במחיר הזה או לא.
אתה פשוט לא יודע.

פעם אחת תביא מישהו כמו יסאייטיס, שהוא היה שחקן טוב, אבל לא התחבר כ"כ, פעם תיפול על פארקר, פעם על ביופורד ופעם על סמית'. כולם עלו למכבי בערך אותו הדבר כשהגיעו פלוס מינוס,
אבל ההבדלים ברורים.
אני בדעה, שמה שלא שבור - אל תתקן. החריגה מהכלל הזה היא כמובן העניין הכספי (וגם רק בגלל שזאת מכבי).

מסמית' ומג'יימס אנחנו יודעים בערך מה נקבל, ואני קונה את זה בחפץ לב עם עוד שני גארדים טובים, יש כאן בסיס לקבוצת כדורסל מצויינת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי סילבר » 28 מאי 2013, 13:40

jol9 כתב:סילבר, כל החוכמה היא שאתה לא יכול לדעת אם אפשר להביא טוב יותר במחיר הזה או לא.
אתה פשוט לא יודע.

פעם אחת תביא מישהו כמו יסאייטיס, שהוא היה שחקן טוב, אבל לא התחבר כ"כ, פעם תיפול על פארקר, פעם על ביופורד ופעם על סמית'. כולם עלו למכבי בערך אותו הדבר כשהגיעו פלוס מינוס,
אבל ההבדלים ברורים.
אני בדעה, שמה שלא שבור - אל תתקן. החריגה מהכלל הזה היא כמובן העניין הכספי (וגם רק בגלל שזאת מכבי).

מסמית' ומג'יימס אנחנו יודעים בערך מה נקבל, ואני קונה את זה בחפץ לב עם עוד שני גארדים טובים, יש כאן בסיס לקבוצת כדורסל מצויינת.

אתה צודק כל זמן שהעלות של סמית' נשארת בגדר הסביר. הסכומים שמוזכרים לגביו גדולים מדי לדעתי.
אני דווקא לא הייתי שם את גיימס וסמית באותה סיטואציה כי גיימס מיוחד בתרומה שלו ואין הרבה שחקנים בשוק ברמתו הגבוהה.
האם אתה רואה את סמית באותו אופן? מיוחד ברמתו הגבוהה?
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2013, 13:48

סילבר כתב:
jol9 כתב:סילבר, כל החוכמה היא שאתה לא יכול לדעת אם אפשר להביא טוב יותר במחיר הזה או לא.
אתה פשוט לא יודע.

אבל ההבדלים ברורים.

אתה צודק כל זמן שהעלות של סמית' נשארת בגדר הסביר. הסכומים שמוזכרים לגביו גדולים מדי לדעתי.
אני דווקא לא הייתי שם את גיימס וסמית באותה סיטואציה כי גיימס מיוחד בתרומה שלו ואין הרבה שחקנים בשוק ברמתו הגבוהה.

אם תשאל כאן כמה אנשים בפורום (אני לא בינהם - ג'יימס הוא השחקן הכי אהוב עליי העונה), אז יגידו לך שעם כל הכבוד לתרומה של ג'יימס, הוא בסה"כ חרגול מקפץ, בלי משחק פוסט
וכמוהו יש הרבה (הנדריקס, פישר, לאזמה ואחרים).

בסופו של דבר סמית' וג'יימס הם שחקני יורוליג מהלבל השני-שלישי. בשביל להיות שחקני חמישייה במכבי הם מצויינים, אבל בשביל שמכבי תהיה קבוצה טובה, צריך שיהיו
עוד שני גארדים ברמה גבוהה במכבי.
מבחינתי, אני חושב שפקטור הוודאות שסמית' נותן אל מול SF אחר שהוא סימן שאלה, שווה לשלם לו מעט יותר ממה שהוא אולי אמור להיות שווה, ולדעתי הסכום הזה עומד
איפשהו באיזור 700-800K.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי סילבר » 28 מאי 2013, 13:52

jol9 כתב:
סילבר כתב:
אתה פשוט לא יודע.

אבל ההבדלים ברורים.

אם תשאל כאן כמה אנשים בפורום (אני לא בינהם - ג'יימס הוא השחקן הכי אהוב עליי העונה), אז יגידו לך שעם כל הכבוד לתרומה של ג'יימס, הוא בסה"כ חרגול מקפץ, בלי משחק פוסט
וכמוהו יש הרבה (הנדריקס, פישר, לאזמה ואחרים).

בסופו של דבר סמית' וג'יימס הם שחקני יורוליג מהלבל השני-שלישי. בשביל להיות שחקני חמישייה במכבי הם מצויינים, אבל בשביל שמכבי תהיה קבוצה טובה, צריך שיהיו
מבחינתי, אני חושב שפקטור הוודאות שסמית' נותן אל מול SF אחר שהוא סימן שאלה, שווה לשלם לו מעט יותר ממה שהוא אולי אמור להיות שווה, ולדעתי הסכום הזה עומד
איפשהו באיזור 700-800K.

אם שלמו ל OH מדלי 900K.....
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2013, 13:55

לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד... אבל זה בדיוק מחזק את הטענה שלי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 מאי 2013, 13:59

אתה פשוט לא יודע.

אבל ההבדלים ברורים.

אתה חייב להפנים שאם סמית יחתום אז לא ישאר לך כסף לשאר השחקנים שאתה רוצה
ובנוגע לג'יימס...למרות שאין לו משחק פוסט הוא שחקן נהדר וכמו שסילבר כבר אמר הוא משחק בעמדה בלי הרבה שחקנים טובים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי סילבר » 28 מאי 2013, 14:08

jol9 כתב:לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד... אבל זה בדיוק מחזק את הטענה שלי.

נכון, חיזקתי את הצד שלך בדוגמא עם מדלי. אתה אומר דברי טעם. אני לא אומר שאין הגיון בלשמר משהו שעובד אבל כשאתה מתחיל לשלם עלויות גבוהות מדי כדי לתחזק אותו, אולי כדאי לנסות משהו חדש, שעולה פחות, ישאיר תקציב לפרגו לנגפורד וזוריץ'. כפי שאמרתי מספרי 3 איכותיים יש בשוק והרבה.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2013, 14:16

סילבר כתב:

נכון, חיזקתי את הצד שלך בדוגמא עם מדלי. אתה אומר דברי טעם. אני לא אומר שאין הגיון בלשמר משהו שעובד אבל כשאתה מתחיל לשלם עלויות גבוהות מדי כדי לתחזק אותו, אולי כדאי לנסות משהו חדש, שעולה פחות, ישאיר תקציב לפרגו לנגפורד וזוריץ'. כפי שאמרתי מספרי 3 איכותיים יש בשוק והרבה.

אוקיי. מסכים עם זה.
בוא נחכה ונראה מה יהיה.

גורל האליפות יכריע במידה רבה לדעתי את עתידם של סמית', אליהו ובלאט. ג'יימס להערכתי (ולתקוותי) יישאר בכל מקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 28 מאי 2013, 15:51

סילבר כתב:

אני לא חושב שחיסכון של 300-400K יביא לפה גם את פארגו גם את לאנגפורד וגם את זוריץ'....אני בכלל לא חושב שזה יספיק להביא אפילו אחד מהם....
אני גם בדעה שצריך לשלם קצת יותר בשביל משהו שהוא מניה בטוחה מאשר הימור זול שיכול להצילח אבליכול גם להכשל בגדול .
כמובן שצריך לא לחרוג יותר מידי ....
אני בזמנו התנגדתי למשל לזה שהיו פה כאלו שטענו שמכבי צריכה לשלם ללאנגפורד את הסכום שהוא מקבל במילאנו (1.6-1.8 מליון יורו נטו ) בשביל להשאיר אותו . אני חושב שמה שמכבי הציע לו בזמנו 1.2 מליון דולר נטו בהחלט הצדיק את מה שהוא שווה למכבי ולא צריך להשתולל מעבר כדי להשאיר אותו וזה נכון גם לגבי סמית'....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יוני 2013, 19:56

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:
די נו. שני שחקנים נהדרים. אפשר לפרגן כשמגיע.

25-4 ברבע האחרון. מדהים. הרבה לחימה ואופי (לאנדסברג - קבל את התנצלותי).

סמית' שחקן טוב אבל משלים

בוא נחכה ונראה איזה שחקנים מובילים יגיעו...
בינתיים אנחנו כולנו חיים כאן בפנטזיה של פארגו, תאודוסיץ' ולאנגפורד. בסוף נתעורר עם היקמן ועם רייס, ונגיד תודה שסמית' נשאר.

עזיבה של סמית' לא רק שלא תביא לכאן שחקן אחר טוב יותר, אלא תפער בור גדול שרוב הסיכויים לא ייסגר.

מה הקשר?אתה אומר שסמית' מצויין בגלל שפדרמן קמצן?
סמית' שווה לפי השוואה מול שאר שחקנים באירופה ולא רק במכבי עם הסגל הביזיוני
יש הבדל בין זה שהוא אולי טוב למכבי אבל זה לא אומר שהוא מצויין בהשוואה ליורוליג

בוודאי שהוא מצויין גם ביחס ליורוליג. צריך להיות עיוור את מתכחש למציאות בשביל לחשוב אחרת...

כמה סמול פורוורדים טובים יותר ממנו פגשנו העונה? פרננדז? אולי אולי סן אמטריו? אולי עוד איזה מישהו ששכחתי.
סמית' הוא בהחלט בצמרת השחקנים בעמדה שלו באירופה, גם אם הוא לא הכי מוכשר באירופה, הוא בוודאי אחד היעילים.

נחזור לענייננו :D
1.יש יעוד כמה סמולים שטובים מסמית ואני מניח שיש עוד שאני פשוט לא מכיר
2.גם אם כן,זה ממש לא נכון למדוד אותו לפי העמדה שלו אלא ביחס לכל השחקנים ושם סמית ממש לא נחשב מצויין
מצטער שלא בא לי להוציא הרבה כסף (ביחס למכבי) על שחקן משלים ולראות פה עוד סגל ביזיוני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 20:01

אבל זה העניין. סמית' הוא לא מה שמפריד בין מכבי לבין ספאנוליס... ממש לא.
אם סמית' יהיה או לא יהיה, אני מעריך שזהות ורמת השחקנים שיגיעו לא תשתנה (לפחות לא באופן משמעותי).

למה? כי צריך להביא לו מחליף ראוי שיעלה גם הוא סכום כסף כלשהו... אם רוצים לחסוך באמת אז שישאירו אחד מבין פניני/לאנדסברג (חיסכון של 600-800K ברוטו),
שיינסו להוריד את גובה החוזה של ליאור (חיסכון של 800K-1M ברוטו לפי השכר אותו הוא צפוי להרוויח בעונה הבאה), שייבנו סגל של 9-10 שחקנים בכירים (חסכון של למעלה ממליון דולר
ברוטו על שחקנים 11, 12 בקבוצה שהתרומה שלהם היא אפסית) וכו'.

סמית' זה לא באמת חסכון אמיתי. רק בקטנה ובסיכון גבוה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 יוני 2013, 21:27

שחקן של 11.5 נקודות, 4 ריבאונדים, כמעט 2 אסיסטים ו10.5 נקודות מדד, לא שווה למכבי 800 אלף דולר?
יש כל כך הרבה מקומות שאפשר לחסוך בהם בקבוצה הזאת( ליאור, יוגב, פניני, מדלי, 2 החלפות של שחקנים באמצע העונה), אז בואו נתעסק בהם לפני שאנחנו מוותרים על שחקן שכבר הצליח פה. כולנו יודעים כמה זה נדיר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 04 יוני 2013, 23:08

jol9 כתב:
סילבר כתב:
אתה פשוט לא יודע.

אבל ההבדלים ברורים.

וכמוהו יש הרבה
(הנדריקס, פישר, לאזמה ואחרים).

איפשהו באיזור 700-800K.

לבל 2 (אחרי שחקנים מועטים כמו ספאנוליס, נבארו, מקאלב...)

ג'יימס אחד הסנטרים הטובים באירופה אבל מה שאמרת זו בדיוק הבעיה של האוהדים כאן...יש הרבה אוהדים ואנשי תקשורת שגם חשבו שהקו הקדמי של ירושלים טוב יותר !!
יש חוסר הבנה בסיסי. ג'יימס זה לא פישר... כן נראה סגנון דומה אבל הראשון עושה דברים יחסית זהים ברמה גבוהה מאוד והשני ברמה בינונית.
כנ"ל סמית'. שחקן אפור וברגע שנותן משחק בינוני אנשים מתנפלים עליו...אבל הוא סופר יעיל. לדעתי שחקן טוב יותר מסוני ויימס שהרוב בפורום מזיל עליו ריר.

זו בעיה כללית עולמית. בגלל זה הרבה קבוצות עשירות מתפתות להביא שחקני התקפה נוצצים ולא מספיק שחקנים אפקטיביים (רודי פרננדז שחקן כזה..לא הכי אפקטיבי אבל למרות הכול לדעתי סמול הטוב באירופה רק שהוא עולה סכומי עתק ומבחינת אפקטיביות טוב מסמית' אבל משמעותית פחות מההפרש הכספי בניהם) .

אנשים צריכים להבין שאם לא נשקיע 900K בסמית' במי נשקיע שהוא טוב יותר ?

שחקנים כמו היינץ, ג'יימס, סמית' הם המטרות שמכבי צריכה לכוון כי הם שחקנים הטובים בתחומם (חסימות, הגנה, הקרבה...) אבל לא נוצצים לכן הקבוצות הגדולות שיכולות לפזר תקציבי ענק לא מתעקשות עליהם.

לצד שחקנים כאלה צריך שחקן או שניים אטרקטיביים ויעילים (בגלל זה כולם רוצים את פארגו).

אגב לפי הפרסומים היותר מאוחרים הציעו לפארגו 1.3 מיליון דולר ולא יורו כמו שנכתב בהתחלה.. אפילו ללאנגפורד שהיה פחות טוב מפארגו הציעו סכום זהה. חבל שמכבי לא פותחת את הכיס אפילו לשחקן כמו פארגו...ככה שמי שחושב שבמקום פארגו נקבל איזה עילוי טועה כנ"ל מי שחושב שקל למצוא שחקן זול שיכול להגיע לרמתו ביורוליג.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 23:23

אני מסכים עם מה שאתה אומר, ונמצא באותו צד בדיון הזה.
אני לא יודע בדיוק איפה עובר הגבול של הכדאיות של החתמת סמית' (עבור איזה סכום), אבל ברור שזה מעבר למה שהוא מקבל היום.
כנ"ל ג'יימס כמובן.

אני מקווה שהמודל הזה שאנחנו מדברים עליו באמת ייושם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 יוני 2013, 16:03

yellowaura כתב:
jol9 כתב:
סילבר כתב:
אתה פשוט לא יודע.

אבל ההבדלים ברורים.

וכמוהו יש הרבה
(הנדריקס, פישר, לאזמה ואחרים).

איפשהו באיזור 700-800K.

לבל 2 (אחרי שחקנים מועטים כמו ספאנוליס, נבארו, מקאלב...)

ג'יימס אחד הסנטרים הטובים באירופה אבל מה שאמרת זו בדיוק הבעיה של האוהדים כאן...יש הרבה אוהדים ואנשי תקשורת שגם חשבו שהקו הקדמי של ירושלים טוב יותר !!
יש חוסר הבנה בסיסי. ג'יימס זה לא פישר... כן נראה סגנון דומה אבל הראשון עושה דברים יחסית זהים ברמה גבוהה מאוד והשני ברמה בינונית.
כנ"ל סמית'. שחקן אפור וברגע שנותן משחק בינוני אנשים מתנפלים עליו...אבל הוא סופר יעיל. לדעתי שחקן טוב יותר מסוני ויימס שהרוב בפורום מזיל עליו ריר.

זו בעיה כללית עולמית. בגלל זה הרבה קבוצות עשירות מתפתות להביא שחקני התקפה נוצצים ולא מספיק שחקנים אפקטיביים (רודי פרננדז שחקן כזה..לא הכי אפקטיבי אבל למרות הכול לדעתי סמול הטוב באירופה רק שהוא עולה סכומי עתק ומבחינת אפקטיביות טוב מסמית' אבל משמעותית פחות מההפרש הכספי בניהם) .

אנשים צריכים להבין שאם לא נשקיע 900K בסמית' במי נשקיע שהוא טוב יותר ?

שחקנים כמו היינץ, ג'יימס, סמית' הם המטרות שמכבי צריכה לכוון כי הם שחקנים הטובים בתחומם (חסימות, הגנה, הקרבה...) אבל לא נוצצים לכן הקבוצות הגדולות שיכולות לפזר תקציבי ענק לא מתעקשות עליהם.

לצד שחקנים כאלה צריך שחקן או שניים אטרקטיביים ויעילים (בגלל זה כולם רוצים את פארגו).

אגב לפי הפרסומים היותר מאוחרים הציעו לפארגו 1.3 מיליון דולר ולא יורו כמו שנכתב בהתחלה.. אפילו ללאנגפורד שהיה פחות טוב מפארגו הציעו סכום זהה. חבל שמכבי לא פותחת את הכיס אפילו לשחקן כמו פארגו...ככה שמי שחושב שבמקום פארגו נקבל איזה עילוי טועה כנ"ל מי שחושב שקל למצוא שחקן זול שיכול להגיע לרמתו ביורוליג.

הצחקת אותי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2013, 11:15

עדיין חושבים שסמית' שחקן תותח?(אפילו יותר מווימס? :laugh2 )
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי CYellow7 » 14 יוני 2013, 11:54

דווין סמית' צריך ללכת הביתה על חצי עונה מחפירה. שילך לצסק"א, ברצלונה, לאן שבא לו. מכבי צריכה SF חדש.
מצחיק אותי שאנשים רוצים שהוא ישאר אחרי התצוגה אתמול וברוב שלבי העונה והיקמן, שנותן עונה מצוינת(כן, מצוינת) והיחיד שהופיע לגמר אתמול ממשיך להיות ממותג כשחקן גרוע ו/או שחקן לקבוצות קטנות.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 יוני 2013, 11:56

rc4991 כתב:עדיין חושבים שסמית' שחקן תותח?(אפילו יותר מווימס? :laugh2 )

ליגל קופל מעניינית בערך שנים וחצי אנשים באירופה , סמית הוכיח את עצמו ביורוליג למעט הההצלבה שבה הוא גם היה נוראי וגם קרס תחת הלחץ של ריאל שהבינה שנטרול שלו הופך את מכבי לקבוצה חסרת סיכוי ממשי.

בקבוצה עם גארדים טובים וגבוהים ראויים הוא יהיה מצוין , הלוואי שזה יהיה במכבי .
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים