jol9 כתב:סילבר כתב:jol9 כתב:סילבר, כל החוכמה היא שאתה לא יכול לדעת אם אפשר להביא טוב יותר במחיר הזה או לא.
אתה פשוט לא יודע.
פעם אחת תביא מישהו כמו יסאייטיס, שהוא היה שחקן טוב, אבל לא התחבר כ"כ, פעם תיפול על פארקר, פעם על ביופורד ופעם על סמית'. כולם עלו למכבי בערך אותו הדבר כשהגיעו פלוס מינוס,
אבל ההבדלים ברורים.
אני בדעה, שמה שלא שבור - אל תתקן. החריגה מהכלל הזה היא כמובן העניין הכספי (וגם רק בגלל שזאת מכבי).
מסמית' ומג'יימס אנחנו יודעים בערך מה נקבל, ואני קונה את זה בחפץ לב עם עוד שני גארדים טובים, יש כאן בסיס לקבוצת כדורסל מצויינת.
אתה צודק כל זמן שהעלות של סמית' נשארת בגדר הסביר. הסכומים שמוזכרים לגביו גדולים מדי לדעתי.
אני דווקא לא הייתי שם את גיימס וסמית באותה סיטואציה כי גיימס מיוחד בתרומה שלו ואין הרבה שחקנים בשוק ברמתו הגבוהה.
האם אתה רואה את סמית באותו אופן? מיוחד ברמתו הגבוהה?
א
ם תשאל כאן כמה אנשים בפורום (אני לא בינהם - ג'יימס הוא השחקן הכי אהוב עליי העונה), אז יגידו לך שעם כל הכבוד לתרומה של ג'יימס, הוא בסה"כ חרגול מקפץ, בלי משחק פוסט
וכמוהו יש הרבה (הנדריקס, פישר, לאזמה ואחרים).
בסופו של דבר סמית' וג'יימס הם שחקני יורוליג מהלבל השני-שלישי. בשביל להיות שחקני חמישייה במכבי הם מצויינים, אבל בשביל שמכבי תהיה קבוצה טובה, צריך שיהיו
עוד שני גארדים ברמה גבוהה במכבי.
מבחינתי, אני חושב שפקטור הוודאות שסמית' נותן אל מול SF אחר שהוא סימן שאלה, שווה לשלם לו מעט יותר ממה שהוא אולי אמור להיות שווה, ולדעתי הסכום הזה עומד
איפשהו באיזור 700-800K.
לבל 2 (אחרי שחקנים מועטים כמו ספאנוליס, נבארו, מקאלב...)
ג'יימס אחד הסנטרים הטובים באירופה אבל מה שאמרת זו בדיוק הבעיה של האוהדים כאן...יש הרבה אוהדים ואנשי תקשורת שגם חשבו שהקו הקדמי של ירושלים טוב יותר !!
יש חוסר הבנה בסיסי. ג'יימס זה לא פישר... כן נראה סגנון דומה אבל הראשון עושה דברים יחסית זהים ברמה גבוהה מאוד והשני ברמה בינונית.
כנ"ל סמית'. שחקן אפור וברגע שנותן משחק בינוני אנשים מתנפלים עליו...אבל הוא סופר יעיל. לדעתי שחקן טוב יותר מסוני ויימס שהרוב בפורום מזיל עליו ריר.
זו בעיה כללית עולמית. בגלל זה הרבה קבוצות עשירות מתפתות להביא שחקני התקפה נוצצים ולא מספיק שחקנים אפקטיביים (רודי פרננדז שחקן כזה..לא הכי אפקטיבי אבל למרות הכול לדעתי סמול הטוב באירופה רק שהוא עולה סכומי עתק ומבחינת אפקטיביות טוב מסמית' אבל משמעותית פחות מההפרש הכספי בניהם) .
אנשים צריכים להבין שאם לא נשקיע 900K בסמית' במי נשקיע שהוא טוב יותר ?
שחקנים כמו היינץ, ג'יימס, סמית' הם המטרות שמכבי צריכה לכוון כי הם שחקנים הטובים בתחומם (חסימות, הגנה, הקרבה...) אבל לא נוצצים לכן הקבוצות הגדולות שיכולות לפזר תקציבי ענק לא מתעקשות עליהם.
לצד שחקנים כאלה צריך שחקן או שניים אטרקטיביים ויעילים (בגלל זה כולם רוצים את פארגו).
אגב לפי הפרסומים היותר מאוחרים הציעו לפארגו 1.3 מיליון דולר ולא יורו כמו שנכתב בהתחלה.. אפילו ללאנגפורד שהיה פחות טוב מפארגו הציעו סכום זהה. חבל שמכבי לא פותחת את הכיס אפילו לשחקן כמו פארגו...ככה שמי שחושב שבמקום פארגו נקבל איזה עילוי טועה כנ"ל מי שחושב שקל למצוא שחקן זול שיכול להגיע לרמתו ביורוליג.