סילבר כתב:החציל האצטקי כתב:האסל שחקן לא רע בכלל אבל הוא הנדריקס לעניים. אם אנשים לא מתחברים למקור- קל וחומר ששחקן עלום שם מהז'אנר לא ימשוך אותם....
בליגת קופל, הנדריקס סיים בד"כ עם 5 כדורים חוזרים. האסל מפלצת ריבאונד ששידרג עצמו ב 4 המשחקים האחרונים לממוצע של 19 ריבונד/משחק ועונתי הוא עומד על כ 15. ריבאונד לא קשור לליגה אלא למיקום, רצון ויכולת. הנדריקס הוא האסל לעניים.
בנוגע לליגת קופל (עוד לא פרש), מוריס פארגו פרקינס הם דוגמאות טובות לצד נפילות כמו ויליאמס של לפני 4 עונות. לכן, אתה ואני לא יכולים לדעת מידת הצלחתם של קלאיטיס והאסל במכבי אלא לשער בלבד. כשמדובר על נושא בעייתי במכבי כמו ריבאונד הגנה והתקפה, האסל יכול להיות גניבה אדירה.
תראה, ברמת העיקרון אין לי בעיה עם שחקני ליגה, כל עוד יש מחשבה מאחורי ההחתמה שלהם.
אני לא ממש עוקב אחרי הליגה, אז אני לא מכיר את האסל. מה הוא - 4, 5? אם אתה מביא אותו כ-4, אז אתה מביא את קלאטיס גם כ-4?
שני זרים בעמדה 4?
פרט לכך, שניהם יכולים להיות נפילה שלא מתאימה ליורוליג, ואז אתה נשאר בעמדה 4 בלי שחקנים (בדיוק כמו בחודשים האחרונים) ומחייב את פניני ואת סמית' לשחק שם.
בנוסף, אם מכבי מביאה 2 זרים זולים מהליגה, ומשאירה את ג'יימס ואת סמית', אנחנו חייבים לצפות ל-2 שחקנים ברמה גבוהה לקו האחורי ולטיוס כמחליף של ג'יימס,
מה שמשאיר אותנו קצת רזים בעמדה 5, וגם לא מספיק כשרוניים בקו הקדמי בכלל.
לא יודע האם זה יכול לעבוד.