ליגת ווינר: מכבי נגד חיפה - חמישי, 20:05, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד חיפה - חמישי, 20:05, ספורט 5

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אפריל 2013, 23:51

LIAV10 כתב:
סילבר כתב:
felix_r כתב:
MTA2311 כתב:טוב, אז קלאטיס הוא הרכש הראשון הקיץ...

קאלאטס עשה הרבה נקודות כשמכבי שיחקה ללא פאוור עם פניני או סמית' ב 4. חוכמה גדולה כשאתה 210

210 שמוביל כדור כמו 180. יד טובה מאוד, זורק מהר. אחלה שחקן.

טוב שלא אמרת כדרור של דרייק רוז.
שחקן נחמד לליגה, מקווה שלא יגיע.

העונה שלו בפאו גרמה לו להעלם מהרדר ולהגיע לחיפה , אני בטח שאם במקום פאו הוא היה מגיע לקבוצת יורוליג קטנה יותר אז היום הוא היה במקום אחר לגמרי בקרירה שלו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי סילבר » 26 אפריל 2013, 10:06

סילבר כתב:כמו ליאור, קלאיטיס יודע לשים כדור על הרצפה. מקווה מאוד שיגיע יחד עם משאבת הריבאונדים האסל מחולון.

Holiday_Armadillo כתב:
האסל? על מה ולמה? הבן אדם 2.03 ולא הראשון או האחרון לקחת כמות ריבאונדים מגוחכת בליגה שלנו

גם שון גי'מס מבני השרון לשעבר משחק בליגה שלנו גם העונה כמעט 30~35 דק' למשחק ולא מתקרב למספרים שהאסל מציג. כמו האסל גם שון קופץ לריבאונד מול אותם שחקנים.
משחק אחרון 24 כדורים חוזרים, לפניו 17, לפניו 17. הוא חיה רעה ו....קולע.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 אפריל 2013, 10:24

האסל שחקן לא רע בכלל אבל הוא הנדריקס לעניים. אם אנשים לא מתחברים למקור- קל וחומר ששחקן עלום שם מהז'אנר לא ימשוך אותם....
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי סילבר » 26 אפריל 2013, 10:37

החציל האצטקי כתב:האסל שחקן לא רע בכלל אבל הוא הנדריקס לעניים. אם אנשים לא מתחברים למקור- קל וחומר ששחקן עלום שם מהז'אנר לא ימשוך אותם....

בליגת קופל, הנדריקס סיים בד"כ עם 5 כדורים חוזרים. האסל מפלצת ריבאונד ששידרג עצמו ב 4 המשחקים האחרונים לממוצע של 19 ריבונד/משחק ועונתי הוא עומד על כ 15. ריבאונד לא קשור לליגה אלא למיקום, רצון ויכולת. הנדריקס הוא האסל לעניים.

בנוגע לליגת קופל (עוד לא פרש), מוריס פארגו פרקינס הם דוגמאות טובות לצד נפילות כמו ויליאמס של לפני 4 עונות. לכן, אתה ואני לא יכולים לדעת מידת הצלחתם של קלאיטיס והאסל במכבי אלא לשער בלבד. כשמדובר על נושא בעייתי במכבי כמו ריבאונד הגנה והתקפה, האסל יכול להיות גניבה אדירה.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2013, 11:28

חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:
חנו'ש כתב:תגידו, מדלי שיחק בכלל??

לא...

למה??

שומרים אותו לפלייאוף...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי סילבר » 26 אפריל 2013, 12:01

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:
חנו'ש כתב:תגידו, מדלי שיחק בכלל??

לא...

למה??

שומרים אותו לפלייאוף...

קצת מביך אבל, הוא לא שיחק כי הוא צפה בערוץ YES OH, מדלי.

בעצם, כל דבר הקשור לשחקן הזה מביך....כולל התגובה הזו.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי jol9 » 26 אפריל 2013, 14:00

סילבר כתב:
החציל האצטקי כתב:האסל שחקן לא רע בכלל אבל הוא הנדריקס לעניים. אם אנשים לא מתחברים למקור- קל וחומר ששחקן עלום שם מהז'אנר לא ימשוך אותם....

בליגת קופל, הנדריקס סיים בד"כ עם 5 כדורים חוזרים. האסל מפלצת ריבאונד ששידרג עצמו ב 4 המשחקים האחרונים לממוצע של 19 ריבונד/משחק ועונתי הוא עומד על כ 15. ריבאונד לא קשור לליגה אלא למיקום, רצון ויכולת. הנדריקס הוא האסל לעניים.

בנוגע לליגת קופל (עוד לא פרש), מוריס פארגו פרקינס הם דוגמאות טובות לצד נפילות כמו ויליאמס של לפני 4 עונות. לכן, אתה ואני לא יכולים לדעת מידת הצלחתם של קלאיטיס והאסל במכבי אלא לשער בלבד. כשמדובר על נושא בעייתי במכבי כמו ריבאונד הגנה והתקפה, האסל יכול להיות גניבה אדירה.

תראה, ברמת העיקרון אין לי בעיה עם שחקני ליגה, כל עוד יש מחשבה מאחורי ההחתמה שלהם.

אני לא ממש עוקב אחרי הליגה, אז אני לא מכיר את האסל. מה הוא - 4, 5? אם אתה מביא אותו כ-4, אז אתה מביא את קלאטיס גם כ-4?
שני זרים בעמדה 4?

פרט לכך, שניהם יכולים להיות נפילה שלא מתאימה ליורוליג, ואז אתה נשאר בעמדה 4 בלי שחקנים (בדיוק כמו בחודשים האחרונים) ומחייב את פניני ואת סמית' לשחק שם.

בנוסף, אם מכבי מביאה 2 זרים זולים מהליגה, ומשאירה את ג'יימס ואת סמית', אנחנו חייבים לצפות ל-2 שחקנים ברמה גבוהה לקו האחורי ולטיוס כמחליף של ג'יימס,
מה שמשאיר אותנו קצת רזים בעמדה 5, וגם לא מספיק כשרוניים בקו הקדמי בכלל.

לא יודע האם זה יכול לעבוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אפריל 2013, 15:30

האסל מפלצת בליגה אבל אני לא רוצה אותו במכבי כי הוא נמוך מדי לאירופה וזה סיכון גדול מדי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי סילבר » 26 אפריל 2013, 16:37

jol9 כתב:
סילבר כתב:

תראה, ברמת העיקרון אין לי בעיה עם שחקני ליגה, כל עוד יש מחשבה מאחורי ההחתמה שלהם.

אני לא ממש עוקב אחרי הליגה, אז אני לא מכיר את האסל. מה הוא - 4, 5? אם אתה מביא אותו כ-4, אז אתה מביא את קלאטיס גם כ-4?
שני זרים בעמדה 4?

פרט לכך, שניהם יכולים להיות נפילה שלא מתאימה ליורוליג, ואז אתה נשאר בעמדה 4 בלי שחקנים (בדיוק כמו בחודשים האחרונים) ומחייב את פניני ואת סמית' לשחק שם.

בנוסף, אם מכבי מביאה 2 זרים זולים מהליגה, ומשאירה את ג'יימס ואת סמית', אנחנו חייבים לצפות ל-2 שחקנים ברמה גבוהה לקו האחורי ולטיוס כמחליף של ג'יימס,
מה שמשאיר אותנו קצת רזים בעמדה 5, וגם לא מספיק כשרוניים בקו הקדמי בכלל.

לא יודע האם זה יכול לעבוד.

ברור שזוריץ או דייויס עדיפים אך מה הסיכוי הפדרמנים יביאו אותם? אני מעדיף האסל מוכח בליגה כסנטר על פליט D LEAG אלמוני או ילד שנפלט מהדראפט ויתחיל להסתגל לאירופה.
בליגה האסל 5 וקלאיטיס 4.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי סילבר » 26 אפריל 2013, 16:40

rc4991 כתב:האסל מפלצת בליגה אבל אני לא רוצה אותו במכבי כי הוא נמוך מדי לאירופה וזה סיכון גדול מדי

אני לא צריך את האסל עם מוצע 18 נק' כפי שמציג היום בחולון. אני לא רוצה שריאל ושות' תאכל אותנו בצבע וכאן האסל יביא יכולות שלא ראיתי מזמן.
גימס האסל וטיוס סוגר לי את הרחבה ומביא ריבאונד התקפה שאין לנו כלל.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי jol9 » 26 אפריל 2013, 19:02

סילבר, כאופציה זה בהחלט יכול להיות בסדר. גרינוולד מדבר בבלוג שלו שמכבי חושבים על פארגו ועל ספאנוליס. במצב כזה, בהחלט אפשר להסתפק בשחקן מהסדר גודל הזה,
ובעיקרון אני מסכים, ששחקן שהיה אפשר לעקוב אחריו בליגה במשך עונה, ולהרגיש אותו היטב, עדיף להביא אחד כזה מאשר איזה הימור פרוע כמו תומאס או פלאניניץ'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 26 אפריל 2013, 19:20

jol9 כתב:סילבר, כאופציה זה בהחלט יכול להיות בסדר. גרינוולד מדבר בבלוג שלו שמכבי חושבים על פארגו ועל ספאנוליס. במצב כזה, בהחלט אפשר להסתפק בשחקן מהסדר גודל הזה,
ובעיקרון אני מסכים, ששחקן שהיה אפשר לעקוב אחריו בליגה במשך עונה, ולהרגיש אותו היטב, עדיף להביא אחד כזה מאשר איזה הימור פרוע כמו תומאס או פלאניניץ'.

להביא גבוה מהקופליג זה באמת רעיון מעולה. חוץ מג'יימס, איזה גבוה כבר הצליח במכבי והגיע מהליגה המשובחת שלנו, שבה אלישי כדיר נחשב לסנטר? זה לא אותו לבל בכלל כמו היורוליג
גם לג'יימס לקח יותר משנה להתרגל ליורוליג.
אני מאוד מחבב את שון ג'יימס, אבל הוא לא איזה באנקר סטייל ניקולה או נייט האפמן בזמנו.
כל הרעיון של קו קדמי של שלושה שחקנים שעושים אותו דבר הוא מטומטם להחריד, מצטער. שלא לדבר על זה שהבחור יכול להיראות ביורוליג כמו תומאס.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 26 אפריל 2013, 19:31

סה"כ הסכמתי עם סילבר שאם זה איזה פליט או מהגר עבודה אז עדיף מישהו מוכר יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי סילבר » 27 אפריל 2013, 09:58

שחף כתב:
jol9 כתב:סילבר, כאופציה זה בהחלט יכול להיות בסדר. גרינוולד מדבר בבלוג שלו שמכבי חושבים על פארגו ועל ספאנוליס. במצב כזה, בהחלט אפשר להסתפק בשחקן מהסדר גודל הזה,

להביא גבוה מהקופליג זה באמת רעיון מעולה. חוץ מג'יימס, איזה גבוה כבר הצליח במכבי והגיע מהליגה המשובחת שלנו, שבה אלישי כדיר נחשב לסנטר? זה לא אותו לבל בכלל כמו היורוליג
אני מאוד מחבב את שון ג'יימס, אבל הוא לא איזה באנקר סטייל ניקולה או נייט האפמן בזמנו.
כל הרעיון של קו קדמי של שלושה שחקנים שעושים אותו דבר הוא מטומטם להחריד, מצטער. שלא לדבר על זה שהבחור יכול להיראות ביורוליג כמו תומאס.

שחף, הסיכוי שמכבי תביא סנטר מוכר מוכח ויקר כזוריץ (הלואי) שואפת לסיכוי שהפדרמנים יתנהלו כפי שמתנהל גולדהאר.
כל סנטר שמכבי תביא הוא פרוספקט או לחילופין סנטר שמניותיו ירדו או במקרה הטוב הימור די-ליג. המונח הימור הוא לחם חוק של ההנהלה במכבי. בליגת קופל רוב הסנטרים הם פואוורדים. מבחינת הגובה, האסל הוא פואוורד. הוא נמוך ב 3 ס"מ מהסנטר שלך בשנה שעברה - הנדריקס. מצד שני, הפמן לא היה מוכח. הוא עוד הימור מוצלח שבה מפואנלברדה לצד נפילות גדולות לאורך שנים. פואנלברדה היא קבוצה קיקיונית בכמה רמות בהשוואה לקבוצה שמדלי המוכח הגיע ממנה.

חשוב להתייחס לנקודה שמתעלמים ממנה: שון ג'יימס הבנקר, הסנטר העולה, כולנו מסכימים שהוא רמת יורוליג, לא מצליח להגיע למחצית ממספר הכדורים החוזרים שהאסל מגיע אליהם. קופליג אמרת? נכון ,אבל גם ג'יימס קופץ מול אותם שחקנים ובאותו מספר דקות משחק של האסל. איך תסביר את זה? אני אסביר: האסל מפלצת ריבאונד יעילה וחסכונית בכל ליגה שישחק. האסל הוא גניבה כפי שפרגו מהגליל היה גניבה כפי שמוריס מירושלים היה גניבה וכפי שקלאיטיס יהיה.
הסגל הזול :
המושקע :
סילבר

הודעהעל ידי שחף » 27 אפריל 2013, 11:27

והוא יכול להיראות ביורוליג כמו אלטון בראון הגניבה וג'ייסון וויליאמס הגניבה. אני מציע שנפסיק לחפש "גניבות". אפשר להביא שחקן אחד כזה, לא בעמדה 5, ולא שחקן שלא דומה בכלל לסנטר.
אם כבר, הייתי מביא מישהו כמו הבראיינט הזה, שלפחות התמודד השנה עם כמה גבוהים ברמה אירופאית סבירה השנה. אבל השאיפה צריכה להיות לכיוון שחקן כמו באראץ' שמשלים יפה מאוד את ג'יימס ויש סיכוי סביר להביא אותו בגלל שהוא נתן עונה לא טובה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 27 אפריל 2013, 13:24

סילבר כתב:
שחף כתב:

שחף, הסיכוי שמכבי תביא סנטר מוכר מוכח ויקר כזוריץ (הלואי) שואפת לסיכוי שהפדרמנים יתנהלו כפי שמתנהל גולדהאר.
כל סנטר שמכבי תביא הוא פרוספקט או לחילופין סנטר שמניותיו ירדו או במקרה הטוב הימור די-ליג. המונח הימור הוא לחם חוק של ההנהלה במכבי. בליגת קופל רוב הסנטרים הם פואוורדים. מבחינת הגובה, האסל הוא פואוורד. הוא נמוך ב 3 ס"מ מהסנטר שלך בשנה שעברה - הנדריקס. מצד שני, הפמן לא היה מוכח. הוא עוד הימור מוצלח שבה מפואנלברדה לצד נפילות גדולות לאורך שנים. פואנלברדה היא קבוצה קיקיונית בכמה רמות בהשוואה לקבוצה שמדלי המוכח הגיע ממנה.

חשוב להתייחס לנקודה שמתעלמים ממנה: שון ג'יימס הבנקר, הסנטר העולה, כולנו מסכימים שהוא רמת יורוליג, לא מצליח להגיע למחצית ממספר הכדורים החוזרים שהאסל מגיע אליהם. קופליג אמרת? נכון ,אבל גם ג'יימס קופץ מול אותם שחקנים ובאותו מספר דקות משחק של האסל. איך תסביר את זה? אני אסביר: האסל מפלצת ריבאונד יעילה וחסכונית בכל ליגה שישחק. האסל הוא גניבה כפי שפרגו מהגליל היה גניבה כפי שמוריס מירושלים היה גניבה וכפי שקלאיטיס יהיה.

אין שום דרך לדעת את זה. מישהו חשב כשמוריס הגיע שהוא יהיה כ"כ טוב (חוץ משמואל)?? כנ"ל לגבי פארגו. ג'יימס הגיע כסנטר שלישי בכלל...
אתה יכול להביא את האסל או את הופסון או את קלאטיס, אבל אסור לך לצפות שהם יהיו משהו מעבר לשחקנים משלימים חביבים. אם מסכימים על זה, אז הצלחה פנומנלית שלהם,
תוכל להקפיץ אותנו לפיינל פור (כמו שהיה עם מוריס) וכשלון שלהם לא אמור להרוג אותך לגמרי.

אם אתה מביא אותם בציפייה שיהיו סטיל מטורף, אז אתה לא משקיע מספיק בשחקנים המובילים, כי אתה מצפה מאותם הופסון וקלאטיס להיות כאלה, ואז הנפילה עלולה להיות כואבת מאוד
גם מקצועית וגם פיננסית, כמו שהיה בעונת ארויו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Neo ו־15 אורחים