המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:מעניין לו את התח***** , מה אנחנו חושבים , הוא בטוח שהוא מבין טוב יותר.
מקאדו 3 כתב:ankram כתב:מעניין לו את התח***** , מה אנחנו חושבים , הוא בטוח שהוא מבין טוב יותר.
זו הגישה הכי מסוכנת 'מעניין לו את התחת' לבכות בפורומים ולא לעשות כלום זה לא ממש עוזר אתה יודע ... אולי אם יבינו שם שהרבה מהאוהדים לא מרוצים וממורמרים זה כן יגע שם במישהו.
גם ארויו בזמנו הובא אחרי שהבינו שהאוהדים כועסים ומתוסכלים ואפי הודה בזה בערב שבו נודע על החתמתו הוא אמר בפירוש : ' אנחנו שומעים את האוהדים והבנו שהם דורשים שם גדול' ,ללמדך שבכל זאת אפשר להזיז משהו...
MTA2311 כתב:כרגיל, מאוד רהוט.
הוא טוען שהם מביאים כסף מהבית. או שהוא משקר, או שהמועדון סוחב חובות משנים קודמות.
צפריר, תוכל לשאול אותו איך מתקציב של 20 מיליון דולר כל כך מעט כסף הולך לתקציב השחקנים? במה מכבי שונה מקבוצות אחרות בקטע הזה?
MTA2311 כתב:כרגיל, מאוד רהוט.
הוא טוען שהם מביאים כסף מהבית. או שהוא משקר, או שהמועדון סוחב חובות משנים קודמות.
צפריר, תוכל לשאול אותו איך מתקציב של 20 מיליון דולר כל כך מעט כסף הולך לתקציב השחקנים? במה מכבי שונה מקבוצות אחרות בקטע הזה?
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:כרגיל, מאוד רהוט.
למה שלא תשאל אותו אתה ? בכל זאת אולי ככה הוא יבין שלא מדובר באיזה אוהד בודד מתוסכל שלא יודע להגיד תודה על הקבוצה המחורבנת שהוא בנה ? זה יהיה יחותר יעיל מלבכות פה על גביי הפורום.
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:כרגיל, מאוד רהוט.
למה שלא תשאל אותו אתה ? בכל זאת אולי ככה הוא יבין שלא מדובר באיזה אוהד בודד מתוסכל שלא יודע להגיד תודה על הקבוצה המחורבנת שהוא בנה ? זה יהיה יחותר יעיל מלבכות פה על גביי הפורום.
שחף כתב:אני לא חושב שהוא יאיר לפיד, בסופו של דבר הוא לא איזה נבחר ציבור שמרגיש איזה מחוייבות לענות לבוחרים שלו.
yzafrir כתב:שחף כתב:אני לא חושב שהוא יאיר לפיד, בסופו של דבר הוא לא איזה נבחר ציבור שמרגיש איזה מחוייבות לענות לבוחרים שלו.
אני מסכים איתך . הוא גם כתב לי בתגובה שהוא לא נוהג לעשות את זה...
אני מקווה שאולי עכשיו אחרי שפתחתי איתו איזה סוג של תקשורת הוא ימשיך לענות לי ואולי גם יבין את החשיבות של ערוץ תקשורת ישיר ועוקף בעלי אינטרסים (אתרי חדשות למינהם) לאוהדים .
בכל זאת , יש הרבה אוהדים שרופים שלא מנויים ועדיין טורחים כל יום , כל היום להתחבר לפורום הזה ולדבר על מכבי . אלו מבחינתי הם יותר אוהדים מכאלו שבתחילת העונה מגיעים להיכל ושואלים אותי מי זה השחקן הזה , ומי זה הגבוהה השחור הזה....
לאוהדים האלו (לנו) אני רוצה שהוא יגיב וישמור על קשר ...
אני צריך לבחור את הדברים שלי בקפידה כדי לא לעצבן אותו יותר מידי כדי שימשיך איתי את הדיון...
יוני , הוא כתב לי שהתקציב של מכבי השנה זהה לתקופת השושלת , בכמה עלה המדד ב-10 שנים האחרונות ? בכמה עלה מחירי המנוי ב-10 שנים האחרונות ? (רמז : יותר מהכפילו את עצמם) . בכמה עלה התקציב של היריבות של מכבי ?
מסקנה : בפועל התקציב קטן והפער מהיריבות גדל מאוד...
שחף כתב:יוני, נראה לי שאתה גם יכול לכתוב לו. זה לא עולה שקל ובמקרה הטוב אולי אפילו הוא יבין את המסר(או חלק ממנו).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים