המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:טילור הזה ,לא יהיה בדיוק סווינגמן,איך הכדרור שלו?
איך הקליעה שלו נראה שבינונית.
מעבר לזה נראה בחור חזק אתלטי שומר טוב מהיר ,אבל מעבר לזה כדי שיקרה סווינגמן איך הכדרור?ניתן לתת לו כדור באחד על אחד?שייצר משו?
לא נראה ככה .
אבל הוא יתן את ההגנה שאנחנו מדברים עליה ,ויחפה על אחרים .
אם הוא הגארד הנוסף ,אז ה4 יכול להיות ארצג חח,באמת.
כי הוא נותן את המימד ההגנתי והאתלטי
אדגר פו כתב:טוב, חצילון , אותי שכנעת, הוא באמת שחקן מרשים וטוב מאוד.
אבל לא איכפת לך העניין הזה עם ההתנהגות ?
אחדשיודע כתב:חבר'ה - ג'פרי טיילור הוא לא פאוור פורוורד, הוא סווינגמן. לא יודע איך הפכתם אותו ל-4.
אם מביאים אותו זה כי מצאו לנכון להביא שחקן לעמדות 2/3 שמסוגל לשמור על גארדים ופורוורדים כאחד, אבל הוא לא 4.
מבחינה מקצועית נטו, אחד כזה יכול להביא רק אם מוצאים שחקן איכותי שיאייש את עמדה 4. אחרת יוצרים חור.
אחדשיודע כתב:חבר'ה - ג'פרי טיילור הוא לא פאוור פורוורד, הוא סווינגמן. לא יודע איך הפכתם אותו ל-4.
אם מביאים אותו זה כי מצאו לנכון להביא שחקן לעמדות 2/3 שמסוגל לשמור על גארדים ופורוורדים כאחד, אבל הוא לא 4.
מבחינה מקצועית נטו, אחד כזה אפשר להביא רק אם מוצאים שחקן איכותי שיאייש את עמדה 4. אחרת יוצרים חור.
LIAV10 כתב:חציל, מסכים איתך הרבה, אבל היום איבדת את זה
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:חבר'ה - ג'פרי טיילור הוא לא פאוור פורוורד, הוא סווינגמן. לא יודע איך הפכתם אותו ל-4.
מבחינה מקצועית נטו, אחד כזה אפשר להביא רק אם מוצאים שחקן איכותי שיאייש את עמדה 4. אחרת יוצרים חור.
זה ב NBA. אתה בטוח שבאירופה הוא לא יכול לשחק 4?
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:חבר'ה - ג'פרי טיילור הוא לא פאוור פורוורד, הוא סווינגמן. לא יודע איך הפכתם אותו ל-4.
זה ב NBA. אתה בטוח שבאירופה הוא לא יכול לשחק 4?
הוא יכול לתת כמה דקות ב-4, השאלה כמה זה יהיה אפקטיבי, מי לצידו ומי מולו. דווין סמית' למשל הרבה יותר מתאים ממנו למשימה הזאת אם אתה שואל אותי.
גל גל כתב:לדעתי צריך להביא אותו הוא יכול לשחק 3-4 וכשהוא לא יהיה 4 אז גם הזר שיבוא וגם הוא וגם סמית וגם פניני יכולים לשחק 4 וגם אמבקווה פה ושם מזה אני לא דואג מכבי עושים בשכל אם יביאו אותו נראה פוטנציאל מטורף לגמרי יש לו פוסט יפה אומרים שההגנה שלו מדהימה הוא חזק קולע טוב ממרחק אחלה שחקן הוא יכול גם לשחק בעמדה 2 במידת הצורך הוא באמת כולבויניק כזה אני חושב שאם הוא בא ועוד שחקן בעמדה 4 בא לדוגמא תופסון שהוא קצת יותר פיזי אז באמת באמת באמת שיש פה קבוצה ממש ממש טוב על הנייר לפחות הבעיה שלי היא מה קורה אם פבארני נפצע
felix_r כתב:גל גל כתב:לדעתי צריך להביא אותו הוא יכול לשחק 3-4 וכשהוא לא יהיה 4 אז גם הזר שיבוא וגם הוא וגם סמית וגם פניני יכולים לשחק 4 וגם אמבקווה פה ושם מזה אני לא דואג מכבי עושים בשכל אם יביאו אותו נראה פוטנציאל מטורף לגמרי יש לו פוסט יפה אומרים שההגנה שלו מדהימה הוא חזק קולע טוב ממרחק אחלה שחקן הוא יכול גם לשחק בעמדה 2 במידת הצורך הוא באמת כולבויניק כזה אני חושב שאם הוא בא ועוד שחקן בעמדה 4 בא לדוגמא תופסון שהוא קצת יותר פיזי אז באמת באמת באמת שיש פה קבוצה ממש ממש טוב על הנייר לפחות הבעיה שלי היא מה קורה אם פבארני נפצע
כל זה טוב ויפה, אבל מתי ספרת את כמות השחקנים שכבר חתומים בקבוצה? אל תשכח להוסיף לספירה עוד שלושה: 2 שחקנים מתחת לגיל 22 ואחד מתחת ל 25.
felix_r כתב:גל גל כתב:לדעתי צריך להביא אותו הוא יכול לשחק 3-4 וכשהוא לא יהיה 4 אז גם הזר שיבוא וגם הוא וגם סמית וגם פניני יכולים לשחק 4 וגם אמבקווה פה ושם מזה אני לא דואג מכבי עושים בשכל אם יביאו אותו נראה פוטנציאל מטורף לגמרי יש לו פוסט יפה אומרים שההגנה שלו מדהימה הוא חזק קולע טוב ממרחק אחלה שחקן הוא יכול גם לשחק בעמדה 2 במידת הצורך הוא באמת כולבויניק כזה אני חושב שאם הוא בא ועוד שחקן בעמדה 4 בא לדוגמא תופסון שהוא קצת יותר פיזי אז באמת באמת באמת שיש פה קבוצה ממש ממש טוב על הנייר לפחות הבעיה שלי היא מה קורה אם פבארני נפצע
כל זה טוב ויפה, אבל מתי ספרת את כמות השחקנים שכבר חתומים בקבוצה? אל תשכח להוסיף לספירה עוד שלושה: 2 שחקנים מתחת לגיל 22 ואחד מתחת ל 25.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מרסר, עידן ו־27 אורחים