ת'רד המלפלפונים V5: ארצג בוואלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים V5: ריצ'י הנדריקס מועמד?

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2015, 16:07

רשמתי על זה גם בת׳רד השני.
מול רוב הקבוצות שחקן אגרסיבי של 2.02 על 102 קילו מספיק. רנדל וטיילור זה אותם מימדים.
כשתשחק מול פליפה רייס או טנקים אחרים בסגנון אתה יכול גם להריץ לדקות מסויימות את אמבקווה ופבראני ביחד.

גם ככה ברור לכולנו שגודס לא ירפה מהגנת החילופים, אז לפחות בוא נביא מישהו שיתאים לשחק אותה ויוכל להשתלב טוב גם התקפית.
שחקן כמו טיילור יכול לעשות את זה מצויין. שחקן כמו אוסטין דיי יכול לעשות את זה טוב. שחקן כמו מקלין או הנדריקס קצת פחות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 15 יולי 2015, 16:10

טוב, חצילון , אותי שכנעת, הוא באמת שחקן מרשים וטוב מאוד.

אבל לא איכפת לך העניין הזה עם ההתנהגות ?
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יולי 2015, 16:11

אני גם אשמח לראות אותו כאן כי נראה שיש לו אפסייד אדיר אבל אני מקווה שיביאו בנוסף 4 (ורצוי שיהיה פיזי והגנתי)
אם הוא יבוא בנוסף לארבע טוב תהיה פה קבוצה מפחידה ברמת הכישרון שלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 16:16

השחקן האחרון שהרביץ לאישתו ושיחק במכבי היה מארק בריסקר. לקחנו איתו גביע. סימן לבאות? :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 15 יולי 2015, 16:18

טילור הזה ,לא יהיה בדיוק סווינגמן,איך הכדרור שלו?
איך הקליעה שלו נראה שבינונית.
מעבר לזה נראה בחור חזק אתלטי שומר טוב מהיר ,אבל מעבר לזה כדי שיקרה סווינגמן איך הכדרור?ניתן לתת לו כדור באחד על אחד?שייצר משו?
לא נראה ככה .
אבל הוא יתן את ההגנה שאנחנו מדברים עליה ,ויחפה על אחרים .
אם הוא הגארד הנוסף ,אז ה4 יכול להיות ארצג חח,באמת.
כי הוא נותן את המימד ההגנתי והאתלטי
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 16:19

אדם כתב:טילור הזה ,לא יהיה בדיוק סווינגמן,איך הכדרור שלו?
איך הקליעה שלו נראה שבינונית.
מעבר לזה נראה בחור חזק אתלטי שומר טוב מהיר ,אבל מעבר לזה כדי שיקרה סווינגמן איך הכדרור?ניתן לתת לו כדור באחד על אחד?שייצר משו?
לא נראה ככה .
אבל הוא יתן את ההגנה שאנחנו מדברים עליה ,ויחפה על אחרים .
אם הוא הגארד הנוסף ,אז ה4 יכול להיות ארצג חח,באמת.
כי הוא נותן את המימד ההגנתי והאתלטי

הוא לא אמור להיות סווינגמן. רוצים אותו לעמדה 4. הוא יותר טווינר 3-4
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יולי 2015, 16:20

חבר'ה - ג'פרי טיילור הוא לא פאוור פורוורד, הוא סווינגמן. לא יודע איך הפכתם אותו ל-4.
אם מביאים אותו זה כי מצאו לנכון להביא שחקן לעמדות 2/3 שמסוגל לשמור על גארדים ופורוורדים כאחד, אבל הוא לא 4.

מבחינה מקצועית נטו, אחד כזה אפשר להביא רק אם מוצאים שחקן איכותי שיאייש את עמדה 4. אחרת יוצרים חור.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 15 יולי 2015, 16:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יולי 2015, 16:20

חציל, מסכים איתך הרבה, אבל היום איבדת את זה ;)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2015, 16:24

אדגר פו כתב:טוב, חצילון , אותי שכנעת, הוא באמת שחקן מרשים וטוב מאוד.

אבל לא איכפת לך העניין הזה עם ההתנהגות ?

אני יכול רק לקוות שהנכווה ברותחין יזהר בצוננין. הבנאדם חטף השעיה חסרת תקדים בNBA.

אדם- הוא לא בדיוק גארד. סמול פורוורד גבוה (2.02). בNBA הוא 2-3, באירופה לגמרי 3-4.
הקליעה שלו טובה. האחוזים לא שוס אבל דווקא ביורובסקט נראה מאוד מרשים.

אני יודע שזה לא יושב טוב כל כך בגרון לשים אותו ב-4 כי הוא כמעט ולא משחק בעמדה הזאת.
אבל תנתקו שניה את העמדות שאתם מכירים ותסתכלו על הדברים שהוא מביא למגרש. בעיניי זה יכול להתאים.

דייויד בלו היה אחד הנשקים הכי קטלניים באירופה והוא רחוק מלהיות 4 טבעי. גם בריאן רנדל האמת.
תחשבו על זה...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 15 יולי 2015, 16:25

אחדשיודע כתב:חבר'ה - ג'פרי טיילור הוא לא פאוור פורוורד, הוא סווינגמן. לא יודע איך הפכתם אותו ל-4.
אם מביאים אותו זה כי מצאו לנכון להביא שחקן לעמדות 2/3 שמסוגל לשמור על גארדים ופורוורדים כאחד, אבל הוא לא 4.

מבחינה מקצועית נטו, אחד כזה יכול להביא רק אם מוצאים שחקן איכותי שיאייש את עמדה 4. אחרת יוצרים חור.

אני נוטה להסכים איתך.

האמת שאנחנו לא יודעים בדיוק מה התוכניות כרגע. פעם אחרונה שהייתה כתבה רצינית על מכבי דובר באמת גם על סווינגמן וגם על 4 .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 16:26

אחדשיודע כתב:חבר'ה - ג'פרי טיילור הוא לא פאוור פורוורד, הוא סווינגמן. לא יודע איך הפכתם אותו ל-4.

מבחינה מקצועית נטו, אחד כזה אפשר להביא רק אם מוצאים שחקן איכותי שיאייש את עמדה 4. אחרת יוצרים חור.

זה ב NBA. אתה בטוח שבאירופה הוא לא יכול לשחק 4?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2015, 16:31

LIAV10 כתב:חציל, מסכים איתך הרבה, אבל היום איבדת את זה ;)

תפרט.

תסתכלו שניה על איך הוא מוציא לפועל בחיתוכים ובמיד פוסט. זה אחד לאחד מה שמכבי הייתה עושה עם בלו.
זה גם מה שמכבי הריצה השנה לרנדל חצי עונה, ולא היה לו מושג מה לעשות בתרגיל כי הוא לא זורק אם זה לא מטר מהטבעת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יולי 2015, 16:49

felix_r כתב:

הוא יכול לתת כמה דקות ב-4, השאלה כמה זה יהיה אפקטיבי, מי לצידו ומי מולו. דווין סמית' למשל הרבה יותר מתאים ממנו למשימה הזאת אם אתה שואל אותי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יולי 2015, 16:53

הזכירו אותו רק פעם אחת, בואו לא נעשה עליו ניתוחים של שני ת'רדים מלאים
גם יכול להיות שהסוכנים שלו מנסים לפמפם את השם שלו בהקשר של קבוצה גדולה בשביל להעלות לו את המחיר (והם מן הסתם ידעו למי לפנות בשביל לעשות את זה), וגם יכול להיות שהוא מועמד אחד מתוך לא מעט שמות והוא לא יותר רציני מאף שם שאנחנו יודעים עליו או לא

עריכה:
אני לא אומרת לכם על מה מותר לדבר ועל מה לא, יש לכם זכות מלאה לדבר עליו כמה שאתם רוצים, פשוט נראה לי שחבל על האנרגיה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 16:57

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

הוא יכול לתת כמה דקות ב-4, השאלה כמה זה יהיה אפקטיבי, מי לצידו ומי מולו. דווין סמית' למשל הרבה יותר מתאים ממנו למשימה הזאת אם אתה שואל אותי.

עכשיו , אחרי שצפיתי בכמה וכמה סרטונים שלו מאליפות אירופה, אני מסכים איתך. הוא לא 4 בשום פנים.

ולכן אני ממש לא מבין בשביל מה מכבי רוצה אותו, כאשר יש לנו את סמית' בעמדה שלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 15 יולי 2015, 17:03

הוא שחקן טוב הוא כולבויניק כזה , מזכיר את דרון ווישינגטון ששיחק פה בחולון וכל מיני , ומין פיגי טאקר כזה .
חציל , כל המהלכים שלו זה באקטור ומתחת לסל איך הכדרור שלו??
אדם

הודעהעל ידי גל גל » 15 יולי 2015, 17:12

לדעתי צריך להביא אותו הוא יכול לשחק 3-4 וכשהוא לא יהיה 4 אז גם הזר שיבוא וגם הוא וגם סמית וגם פניני יכולים לשחק 4 וגם אמבקווה פה ושם מזה אני לא דואג מכבי עושים בשכל אם יביאו אותו נראה פוטנציאל מטורף לגמרי יש לו פוסט יפה אומרים שההגנה שלו מדהימה הוא חזק קולע טוב ממרחק אחלה שחקן הוא יכול גם לשחק בעמדה 2 במידת הצורך הוא באמת כולבויניק כזה אני חושב שאם הוא בא ועוד שחקן בעמדה 4 בא לדוגמא תופסון שהוא קצת יותר פיזי אז באמת באמת באמת שיש פה קבוצה ממש ממש טוב על הנייר לפחות הבעיה שלי היא מה קורה אם פבארני נפצע
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר/אדווארדס,יוקו,דיבה
פאלמר/מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
הול,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 17:14

גל גל כתב:לדעתי צריך להביא אותו הוא יכול לשחק 3-4 וכשהוא לא יהיה 4 אז גם הזר שיבוא וגם הוא וגם סמית וגם פניני יכולים לשחק 4 וגם אמבקווה פה ושם מזה אני לא דואג מכבי עושים בשכל אם יביאו אותו נראה פוטנציאל מטורף לגמרי יש לו פוסט יפה אומרים שההגנה שלו מדהימה הוא חזק קולע טוב ממרחק אחלה שחקן הוא יכול גם לשחק בעמדה 2 במידת הצורך הוא באמת כולבויניק כזה אני חושב שאם הוא בא ועוד שחקן בעמדה 4 בא לדוגמא תופסון שהוא קצת יותר פיזי אז באמת באמת באמת שיש פה קבוצה ממש ממש טוב על הנייר לפחות הבעיה שלי היא מה קורה אם פבארני נפצע

כל זה טוב ויפה, אבל מתי ספרת את כמות השחקנים שכבר חתומים בקבוצה? אל תשכח להוסיף לספירה עוד שלושה: 2 שחקנים מתחת לגיל 22 ואחד מתחת ל 25.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 15 יולי 2015, 17:20

felix_r כתב:
גל גל כתב:לדעתי צריך להביא אותו הוא יכול לשחק 3-4 וכשהוא לא יהיה 4 אז גם הזר שיבוא וגם הוא וגם סמית וגם פניני יכולים לשחק 4 וגם אמבקווה פה ושם מזה אני לא דואג מכבי עושים בשכל אם יביאו אותו נראה פוטנציאל מטורף לגמרי יש לו פוסט יפה אומרים שההגנה שלו מדהימה הוא חזק קולע טוב ממרחק אחלה שחקן הוא יכול גם לשחק בעמדה 2 במידת הצורך הוא באמת כולבויניק כזה אני חושב שאם הוא בא ועוד שחקן בעמדה 4 בא לדוגמא תופסון שהוא קצת יותר פיזי אז באמת באמת באמת שיש פה קבוצה ממש ממש טוב על הנייר לפחות הבעיה שלי היא מה קורה אם פבארני נפצע

כל זה טוב ויפה, אבל מתי ספרת את כמות השחקנים שכבר חתומים בקבוצה? אל תשכח להוסיף לספירה עוד שלושה: 2 שחקנים מתחת לגיל 22 ואחד מתחת ל 25.

אין ספק שאם מכבי מחתימה 4 אפקטיבי (גב לסל) , ביורוליג ההרכב שלה השתפר מאד , לגבי הליגה? לדעתי דווקא נחלשנו משנה שעברה (אם מורידים את הפציעות) בעיקר בגלל שאין לנו 4-5 ישראלי (פניני הוא לא 4 בשום אפן אלא רק כחלק מהרכב נמוך שהורג אותנו בריבאונד הגנה).
לגבי הגילאים , שגב ולאומי יסגרו את ה under21 לגבי השחקן מתחת ל25 , אני לא יודע אם רום הוא עריק או לא (לדעתי לא כי הוא עזב את הארץ בגיל 16) , אבל הייתי הולך עליו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי גל גל » 15 יולי 2015, 17:21

felix_r כתב:

בכל מקרה מכבי יביאו עוד 4 וסווינגמן אז פשוט לדעתי אם כבר אז שיביאו אותו שהוא יכול לשחק גם 4
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר/אדווארדס,יוקו,דיבה
פאלמר/מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
הול,פאייה,סורקין
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־23 אורחים