אחדשיודע כתב:הוא לא יתקשה להשיג חוזה ב-NBA, אם רק ירצה. יש שם קבוצות שצמאות למאמן כמוהו.
הייתי רוצה לראות אותו בניקס אבל לא כל עוד מלו שם כי אז זה לא יהיה שונה מקליבלנד
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:הוא לא יתקשה להשיג חוזה ב-NBA, אם רק ירצה. יש שם קבוצות שצמאות למאמן כמוהו.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:תכל'ס כל הרע שבעולם, גם אני.
ספרס עד המוות. אם לא הם, אז גולדן סטייט. מבחינתי אפילו הקליפרס או הרוקטס, שעושות לי בחילה כל אחת בדרכה.
הכי מתוק יהיה אם הם לא יגיעו בכלל לגמר אבל יש להם מזל שהם במזרח
במערב הם לא היו מגיעים לגמר
במערב הם לא יעברו חצי גמר, כי שם הם כבר היו פוגשים את הספרס או גולדן סטייט.
דווקא אני מת שיגיעו לגמר, סתם כדי לדפוק את המאזן של לברון בגמרים, שיהיה 5-2. או שהכי טוב, בלאט הופך לעוזר בווריורס כרגע, סטיב קר לא יכול לאמן בגלל המצב הרפואי שלו ממש רגע לפני הגמר, ובלאט מוביל את הווריורס לסוויפ היסטורי. (סתם, לא יקרה, אבל אפשר לפנטז).
מת על ג'יי אר, דלי, מוז וקיירי, אבל מאחל לקבוצה הזו רק רע. רק בגלל לברון.
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:הוא לא יתקשה להשיג חוזה ב-NBA, אם רק ירצה. יש שם קבוצות שצמאות למאמן כמוהו.
הייתי רוצה לראות אותו בניקס אבל לא כל עוד מלו שם כי אז זה לא יהיה שונה מקליבלנד
er79 כתב:אתם אופטימיים מדי. ארה"ב זה לא אירופה. שם החוקים שונים. אני בספק רב אם הוא ימצא שם קבוצה. ולגבי אירופה, לא הבנתי את הרצון לראות אותו בצסקא. אם בלאט חוזר לאירופה פדרמן חייב להוריד את המכנסיים כדי שהוא יאמן את מכבי.
er79 כתב:אתם אופטימיים מדי. ארה"ב זה לא אירופה. שם החוקים שונים. אני בספק רב אם הוא ימצא שם קבוצה. ולגבי אירופה, לא הבנתי את הרצון לראות אותו בצסקא. אם בלאט חוזר לאירופה פדרמן חייב להוריד את המכנסיים כדי שהוא יאמן את מכבי.
אחדשיודע כתב:er79 כתב:אתם אופטימיים מדי. ארה"ב זה לא אירופה. שם החוקים שונים. אני בספק רב אם הוא ימצא שם קבוצה. ולגבי אירופה, לא הבנתי את הרצון לראות אותו בצסקא. אם בלאט חוזר לאירופה פדרמן חייב להוריד את המכנסיים כדי שהוא יאמן את מכבי.
זה לא שאלה בכלל. מספיק לראות את כל התגובות ברשת... תופסים ממנו יותר ממה שאתה חושב. חוץ מלברון כמובן.
בלאט יקבל את ההצעה, אולי אפילו בזמן הקרוב. השאלה אם יתחשק לו...
er79 כתב:אתה סותר את עצמך. אם זה לא עניין תקציבי, הצ'קים של צסקא לא אמורים לרגש אותו. יחד עם זאת, פדרמן יצטרך לשלם לו, תשלום שמגיע לו, ולהפסיק להפריע לו בבניית הקבוצה. אם יכשירו לו את התנאים האלה, למרות שלא יהיה להם קל כי הם כל כך "מוצלחים" במה שהם עושים, אני בהחלט מאמין שהוא יבוא
החציל האצטקי כתב:מסע״ת ב00:45 ב5+
er79 כתב:אחדשיודע כתב:er79 כתב:אתם אופטימיים מדי. ארה"ב זה לא אירופה. שם החוקים שונים. אני בספק רב אם הוא ימצא שם קבוצה. ולגבי אירופה, לא הבנתי את הרצון לראות אותו בצסקא. אם בלאט חוזר לאירופה פדרמן חייב להוריד את המכנסיים כדי שהוא יאמן את מכבי.
זה לא שאלה בכלל. מספיק לראות את כל התגובות ברשת... תופסים ממנו יותר ממה שאתה חושב. חוץ מלברון כמובן.
תגובות ברשת לא אומרות הרבה. בעל המאה הוא בעל הדעה ב-nba. ימים יגידו
yanay21 כתב:er79 כתב:אתה סותר את עצמך. אם זה לא עניין תקציבי, הצ'קים של צסקא לא אמורים לרגש אותו. יחד עם זאת, פדרמן יצטרך לשלם לו, תשלום שמגיע לו, ולהפסיק להפריע לו בבניית הקבוצה. אם יכשירו לו את התנאים האלה, למרות שלא יהיה להם קל כי הם כל כך "מוצלחים" במה שהם עושים, אני בהחלט מאמין שהוא יבוא
לא סותר את עצמי, כי הכסף של צסק"א זה לא העניין של השכר שלו, אלא המרחב המקצועי שזה נותן לו. אם רק שכר זה העניין, הוא יבוא למכבי, כי אני בטוח שהמשפחה חשובה לו יותר. אבל בצסק"א הוא יהיה גם הGM וגם המאמן.
אם יתנו לו את אותם התנאים במכבי מבחינה מקצועית, בלי קשר לשכר או אפילו לתקציב הקבוצה, הוא יבוא למכבי. אבל אני חושב שהם כבר הגיעו לכזו רמה של יהירות, שהם באמת איבדו כיוון, ומאשימים את כולם חוץ מעצמם.
החציל האצטקי כתב:ינאי,
ברגע שזה יעלה על הפרק, האוהדים ידרשו.
בעצם, זה בדיוק מה שאנחנו עושים עכשיו.
תביאו את דייויד.
אחדשיודע כתב:er79 כתב:אחדשיודע כתב:er79 כתב:אתם אופטימיים מדי. ארה"ב זה לא אירופה. שם החוקים שונים. אני בספק רב אם הוא ימצא שם קבוצה. ולגבי אירופה, לא הבנתי את הרצון לראות אותו בצסקא. אם בלאט חוזר לאירופה פדרמן חייב להוריד את המכנסיים כדי שהוא יאמן את מכבי.
תגובות ברשת לא אומרות הרבה. בעל המאה הוא בעל הדעה ב-nba. ימים יגידו
אומרות ועוד איך, זה מצביע על דעת הקהל בארה"ב. גם המבקרים הכי גדולים שלו אמרו שלדעתם הוא מאמן טוב.
בערך 90% מאוהדי ה-NBA ברשת כתבו שקליבלנד עשתה צעד מגוחך, וחלק גדול כתבו שהם היו רוצים לראות אותו כמאמן בקבוצות שהם אוהדים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313, מרסר, עידן ו־22 אורחים