הלם: דיוויד בלאט פוטר מקליבלנד קאבלירס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הלם: דיוויד בלאט פוטר מקליבלנד קאבלירס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ינואר 2016, 00:50

אחדשיודע כתב:הוא לא יתקשה להשיג חוזה ב-NBA, אם רק ירצה. יש שם קבוצות שצמאות למאמן כמוהו.

הייתי רוצה לראות אותו בניקס אבל לא כל עוד מלו שם כי אז זה לא יהיה שונה מקליבלנד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ינואר 2016, 00:52

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:תכל'ס כל הרע שבעולם, גם אני.

ספרס עד המוות. אם לא הם, אז גולדן סטייט. מבחינתי אפילו הקליפרס או הרוקטס, שעושות לי בחילה כל אחת בדרכה.

הכי מתוק יהיה אם הם לא יגיעו בכלל לגמר אבל יש להם מזל שהם במזרח
במערב הם לא היו מגיעים לגמר

במערב הם לא יעברו חצי גמר, כי שם הם כבר היו פוגשים את הספרס או גולדן סטייט.

דווקא אני מת שיגיעו לגמר, סתם כדי לדפוק את המאזן של לברון בגמרים, שיהיה 5-2. או שהכי טוב, בלאט הופך לעוזר בווריורס כרגע, סטיב קר לא יכול לאמן בגלל המצב הרפואי שלו ממש רגע לפני הגמר, ובלאט מוביל את הווריורס לסוויפ היסטורי. (סתם, לא יקרה, אבל אפשר לפנטז).

מת על ג'יי אר, דלי, מוז וקיירי, אבל מאחל לקבוצה הזו רק רע. רק בגלל לברון.

אוהבת את בלאט אבל לא תודה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 23 ינואר 2016, 00:53

אתם אופטימיים מדי. ארה"ב זה לא אירופה. שם החוקים שונים. אני בספק רב אם הוא ימצא שם קבוצה. ולגבי אירופה, לא הבנתי את הרצון לראות אותו בצסקא. אם בלאט חוזר לאירופה פדרמן חייב להוריד את המכנסיים כדי שהוא יאמן את מכבי.
er79

הודעהעל ידי yanay21 » 23 ינואר 2016, 00:54

Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:הוא לא יתקשה להשיג חוזה ב-NBA, אם רק ירצה. יש שם קבוצות שצמאות למאמן כמוהו.

הייתי רוצה לראות אותו בניקס אבל לא כל עוד מלו שם כי אז זה לא יהיה שונה מקליבלנד

עזבי מלו, כל עוד פיל ג'קסון שם.

בקליבלנד עוד היה לו איזה קשר עם ההנהלה, הוא ביקש גארד הגנתי וקיבל את שאמפרט, נגיד.
אבל שם ג'קסון would pull אבי אבן על הראש של בלאט.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2016, 00:56

בתור אחד שלא אוהב את בלאט, הייתי שמח לראות אותו פה דווקא בתור GM.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 23 ינואר 2016, 00:57

er79 כתב:אתם אופטימיים מדי. ארה"ב זה לא אירופה. שם החוקים שונים. אני בספק רב אם הוא ימצא שם קבוצה. ולגבי אירופה, לא הבנתי את הרצון לראות אותו בצסקא. אם בלאט חוזר לאירופה פדרמן חייב להוריד את המכנסיים כדי שהוא יאמן את מכבי.

כי צסק"א תיתן לו צ'ק פתוח. ולראשונה נראה מה בלאט יכול לעשות עם קבוצה שהוא בונה, בלי מגבלות. הרי הוא תמיד הוציא ממכבי יותר מסך חלקיה, תאר לך מה הוא יעשה בלי הצורך להתמודד עם כל מיני מגבלות. צסק"א כ"כ עשירה שהיא שילמה לפארגו 2 מיליון דולר בעונה, והוא סופסל במשך רוב העונה. שנה אחרי זה, מכבי יצאה מגדרה ושילמה לו מיליון, והוא היה שחקן מוביל.

אני פשוט לא רואה שהוא יחזור לפה, כי זה לא עניין תקציבי, בלאט לא כזה מתעניין בכסף לדעתי, בטח לא אחרי שהרוויח איזה 4 מיליון בקליבלנד, הוא ירצה שליטה מקצועית מלאה. כי תהיה בטוח שמכבי צריכה אותו יותר מאשר הוא אותה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 ינואר 2016, 00:59

er79 כתב:אתם אופטימיים מדי. ארה"ב זה לא אירופה. שם החוקים שונים. אני בספק רב אם הוא ימצא שם קבוצה. ולגבי אירופה, לא הבנתי את הרצון לראות אותו בצסקא. אם בלאט חוזר לאירופה פדרמן חייב להוריד את המכנסיים כדי שהוא יאמן את מכבי.

זה לא שאלה בכלל. מספיק לראות את כל התגובות ברשת... תופסים ממנו יותר ממה שאתה חושב. חוץ מלברון כמובן.
בלאט יקבל את ההצעה, אולי אפילו בזמן הקרוב. השאלה אם יתחשק לו...
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 23 ינואר 2016, 01:00

אתה סותר את עצמך. אם זה לא עניין תקציבי, הצ'קים של צסקא לא אמורים לרגש אותו. יחד עם זאת, פדרמן יצטרך לשלם לו, תשלום שמגיע לו, ולהפסיק להפריע לו בבניית הקבוצה. אם יכשירו לו את התנאים האלה, למרות שלא יהיה להם קל כי הם כל כך "מוצלחים" במה שהם עושים, אני בהחלט מאמין שהוא יבוא
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 ינואר 2016, 01:01

מסע״ת ב00:45 ב5+
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 23 ינואר 2016, 01:01

אחדשיודע כתב:

זה לא שאלה בכלל. מספיק לראות את כל התגובות ברשת... תופסים ממנו יותר ממה שאתה חושב. חוץ מלברון כמובן.

תגובות ברשת לא אומרות הרבה. בעל המאה הוא בעל הדעה ב-nba. ימים יגידו
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 ינואר 2016, 01:01

המאמן הראשון שפוטר כשהוא נמצא במקום הראשון במזרח/מערב.
איזה מפגרים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 ינואר 2016, 01:02

טוב שילכו להזדיין קליבלנד
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yanay21 » 23 ינואר 2016, 01:04

er79 כתב:אתה סותר את עצמך. אם זה לא עניין תקציבי, הצ'קים של צסקא לא אמורים לרגש אותו. יחד עם זאת, פדרמן יצטרך לשלם לו, תשלום שמגיע לו, ולהפסיק להפריע לו בבניית הקבוצה. אם יכשירו לו את התנאים האלה, למרות שלא יהיה להם קל כי הם כל כך "מוצלחים" במה שהם עושים, אני בהחלט מאמין שהוא יבוא

לא סותר את עצמי, כי הכסף של צסק"א זה לא העניין של השכר שלו, אלא המרחב המקצועי שזה נותן לו. אם רק שכר זה העניין, הוא יבוא למכבי, כי אני בטוח שהמשפחה חשובה לו יותר. אבל בצסק"א הוא יהיה גם הGM וגם המאמן.

אם יתנו לו את אותם התנאים במכבי מבחינה מקצועית, בלי קשר לשכר או אפילו לתקציב הקבוצה, הוא יבוא למכבי. אבל אני חושב שהם כבר הגיעו לכזו רמה של יהירות, שהם באמת איבדו כיוון, ומאשימים את כולם חוץ מעצמם.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ינואר 2016, 01:07

החציל האצטקי כתב:מסע״ת ב00:45 ב5+

תודה על העדכון, ארשום בכותרת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 ינואר 2016, 01:08

er79 כתב:
אחדשיודע כתב:

אומרות ועוד איך, זה מצביע על דעת הקהל בארה"ב. גם המבקרים הכי גדולים שלו אמרו שלדעתם הוא מאמן טוב.
בערך 90% מאוהדי ה-NBA ברשת כתבו שקליבלנד עשתה צעד מגוחך, וחלק גדול כתבו שהם היו רוצים לראות אותו כמאמן בקבוצות שהם אוהדים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 ינואר 2016, 01:08

ינאי,
ברגע שזה יעלה על הפרק, האוהדים ידרשו.
בעצם, זה בדיוק מה שאנחנו עושים עכשיו.

תביאו את דייויד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 23 ינואר 2016, 01:09

yanay21 כתב:
er79 כתב:אתה סותר את עצמך. אם זה לא עניין תקציבי, הצ'קים של צסקא לא אמורים לרגש אותו. יחד עם זאת, פדרמן יצטרך לשלם לו, תשלום שמגיע לו, ולהפסיק להפריע לו בבניית הקבוצה. אם יכשירו לו את התנאים האלה, למרות שלא יהיה להם קל כי הם כל כך "מוצלחים" במה שהם עושים, אני בהחלט מאמין שהוא יבוא

לא סותר את עצמי, כי הכסף של צסק"א זה לא העניין של השכר שלו, אלא המרחב המקצועי שזה נותן לו. אם רק שכר זה העניין, הוא יבוא למכבי, כי אני בטוח שהמשפחה חשובה לו יותר. אבל בצסק"א הוא יהיה גם הGM וגם המאמן.

אם יתנו לו את אותם התנאים במכבי מבחינה מקצועית, בלי קשר לשכר או אפילו לתקציב הקבוצה, הוא יבוא למכבי. אבל אני חושב שהם כבר הגיעו לכזו רמה של יהירות, שהם באמת איבדו כיוון, ומאשימים את כולם חוץ מעצמם.

על זה אני מדבר. מכבי חייבת לתת לו את המפתחות להיות בעל הבית המקצועי היחיד בקבוצה. אם זה יקרה, אם יחרגו ממנהגם בלאט חייב להיות פה
er79

Re: הלם: דיוויד בלאט פוטר מקליבלנד קאבלירס, מסע"ת 00:45, 5+

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ינואר 2016, 01:10

מי שרואה את מסיבת העיתונאים הזאת אין לו כבוד
זה יהיה מופע של צביעות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 23 ינואר 2016, 01:11

החציל האצטקי כתב:ינאי,
ברגע שזה יעלה על הפרק, האוהדים ידרשו.
בעצם, זה בדיוק מה שאנחנו עושים עכשיו.

תביאו את דייויד.

הלוואי, אמן שיביאו את דייויד. אבל אם היו שמים עלינו, ועל מה שאנחנו דורשים, לא היינו מגיעים למצב שבו אנחנו מתחננים לבלאט שיחזור(לא שהוא לא שווה את השכנוע בכל מצב).

המקסימום שיקרה זה שהאוהדים ישירו במשחק הבא "דייויד בלאט" וכו'.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי er79 » 23 ינואר 2016, 01:13

אחדשיודע כתב:
er79 כתב:
אחדשיודע כתב:

אומרות ועוד איך, זה מצביע על דעת הקהל בארה"ב. גם המבקרים הכי גדולים שלו אמרו שלדעתם הוא מאמן טוב.
בערך 90% מאוהדי ה-NBA ברשת כתבו שקליבלנד עשתה צעד מגוחך, וחלק גדול כתבו שהם היו רוצים לראות אותו כמאמן בקבוצות שהם אוהדים.

אז שוב אני חוזר על מה שאמרתי, בעל המאה הוא בעל הדעה ב-nba. אם קארי לא ירצה את בלאט בווריורס הוא לא יהיה בווריורס. אם ג'קסון לא ירצה את בלאט בניקס, הוא לא יהיה בניקס. לדעת הקהל באמריקה יש משקל אולי לפיטורין אבל לא למינויים, ובמקרה של בלאט אני מניח שגם פיטוריו לא היו קשורים לדעת הקהל
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־28 אורחים