המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
~Box & 1~ כתב:אם כבר אתם מזכירים את קטש,
אםת יכולים לתאר לי קצת את הדברים שקטש עשה על המגרש?
לצערי הוא שיחק כשהייתי ילד בעצמי ולא היה לי את המוח להבין מקצועית את התרומה שלו על המגרש.
אני רק זוכר שכשהוא הגיע למגרש ברמת גן הרגשתי שכאילו ראש הממשלה הגיע, וזכיתי לראות אותו מקרוב.
במה הוא היה חזק? למה בזיכרון שלי הוא אולי השחקן הטוב באירופה כשהיה בשיאו?
יכולת הכדרור? קליעה? חכמת משחק? מניהיגות?.... אשמח לדעת מאלה שהיו מבוגרים יותר בתקופתו.
felix_r כתב:~Box & 1~ כתב:אם כבר אתם מזכירים את קטש,
אםת יכולים לתאר לי קצת את הדברים שקטש עשה על המגרש?
לצערי הוא שיחק כשהייתי ילד בעצמי ולא היה לי את המוח להבין מקצועית את התרומה שלו על המגרש.
אני רק זוכר שכשהוא הגיע למגרש ברמת גן הרגשתי שכאילו ראש הממשלה הגיע, וזכיתי לראות אותו מקרוב.
במה הוא היה חזק? למה בזיכרון שלי הוא אולי השחקן הטוב באירופה כשהיה בשיאו?
יכולת הכדרור? קליעה? חכמת משחק? מניהיגות?.... אשמח לדעת מאלה שהיו מבוגרים יותר בתקופתו.
כשהמציאו את ה YOUTUBE גם היית קטן?![]()
~Box & 1~ כתב:אוקיי,
עכשיו אני מתחיל להבין
21 נקודות במחצית מול ריאל מדריד, פשש.
ואני שואל, למה כזה קשה לייצר את עודד קטשים גם בזמננו?
למה היום העסק כל כך צולע בכל מה שקשור לפיתוח כשרונות?
הרי תיקח שחקן כמו אוחיון למשל, שלדעתי יש לו יכולות אתלטיות ברמה של גארד אמרקיאי לכל דבר
תוסיף לזה ראש ישראלי שזה כבר יתרון, אולי משהו במאמנים בעצם הבעיה?
LIAV10 כתב:~Box & 1~ כתב:אוקיי,
עכשיו אני מתחיל להבין
הרי תיקח שחקן כמו אוחיון למשל, שלדעתי יש לו יכולות אתלטיות ברמה של גארד אמרקיאי לכל דבר
עצם זה שמשקיעים לירות בספורט בארץ..
אם היו משקיעים קצת יותר במתקנים ובמשכורת של מאמנים ומדריכים לגילאים הקטנים הכל היה אחרת..
תאר לעצמך איזה רמת אתלטיות הייתה פה אם כבר בגילאי 8 היו מתחילים לעשות אימוני כושר פעם בשבוע (כמובן אני לא מדבר על משקולות, זה לא לגיל, אני מדבר על מגוון מתיחות לחיזוק השריר, עבודת רגליים, דילגיות..אבל למה שמאמנים ישקיעו מאמץ אם הם בקושי מרוויחים?), מי שגבוה הוא סנטר מי שנמוך הוא גארד, ואז יש לנו סנטרים בגובה 2 מטר במקום שיהיו פורוורדים..אין למדינה שלנו את הבייסיק..
וואלאק, בכסף שאתם קונים את הסוללות לטילים תשקיעו גם פעם ב-5 שנים בענפים המרכזיים..
אבל לא, פה מחכים לאיזה רוסי שסבתא רבה שלו יהודייה שיביא לנו אולי מדליית ארד בניגון על חלילית עם הנחיריים..
nati0nal כתב:LIAV10 כתב:~Box & 1~ כתב:אוקיי,
עכשיו אני מתחיל להבין
אם היו משקיעים קצת יותר במתקנים ובמשכורת של מאמנים ומדריכים לגילאים הקטנים הכל היה אחרת..
תאר לעצמך איזה רמת אתלטיות הייתה פה אם כבר בגילאי 8 היו מתחילים לעשות אימוני כושר פעם בשבוע (כמובן אני לא מדבר על משקולות, זה לא לגיל, אני מדבר על מגוון מתיחות לחיזוק השריר, עבודת רגליים, דילגיות..אבל למה שמאמנים ישקיעו מאמץ אם הם בקושי מרוויחים?), מי שגבוה הוא סנטר מי שנמוך הוא גארד, ואז יש לנו סנטרים בגובה 2 מטר במקום שיהיו פורוורדים..אין למדינה שלנו את הבייסיק..
וואלאק, בכסף שאתם קונים את הסוללות לטילים תשקיעו גם פעם ב-5 שנים בענפים המרכזיים..
אבל לא, פה מחכים לאיזה רוסי שסבתא רבה שלו יהודייה שיביא לנו אולי מדליית ארד בניגון על חלילית עם הנחיריים..
צחוק צחוק קח את כול הספורטים או ספורטאיות באתלטיקה קלה ותראה שכמעט כולם מהמגזר הרוסי . בסופו של דבר אין פו השקעה בספורט
LIAV10 כתב:nati0nal כתב:LIAV10 כתב:~Box & 1~ כתב:אוקיי,
עכשיו אני מתחיל להבין
צחוק צחוק קח את כול הספורטים או ספורטאיות באתלטיקה קלה ותראה שכמעט כולם מהמגזר הרוסי . בסופו של דבר אין פו השקעה בספורט
לא צחקתי על הרוסים, פשוט אמרתי שישראל רק מחכה לאיזה אחד שיעשה עלייה ואולי אולי יביא איזה מדליית ארד בענף ספורט שלא מעניין רבים..
~Box & 1~ כתב:להעביר כסף מביטחון המדינה לספורט, לא יקרה.
עם כל האהבה שלנו לתחום בכלל, ולכדורסל בפרט, עצם העובדה שכל יום מטפטפים בעיתונים איזו מדינה חדשה
עומדת עלינו לכלותינו, ומבקשת להשמידנו, גורם אוטומטית שכספי החירום וחסכונות המדינה יוקצו להגנה על החיים,
לפני שמגינים על הספורט.
גם קטש שפר וג'מצ'י גדלו להיות מה שהם במסגרת תקציב נמוך כמו שהיום ואפילו פחות.
אני יכול להגיד לכם כאחד ששיחק כדורסל מספר שנים מהקט-סל עד נערים,
שתשוקה כמו שהיתה לי לכדורסל לא חושב שיש, ובכל זאת, הרגשתי שלא עושים עם זה כלום,
כל אימון עשינו רק תרגילים וקצת ספרנטים, שום שיחות, שום הדרכה.
היו איזה שני שחקנים שהיו בקשר אישי טוב עם המאמן והם קיבלו דקות משחק,
כל השאר התאמנו התבאסו הלכו.
אין שום סיכוי לפתח שחקנים בדרך הזו וזה לא קשור לשכר נמוך,
מאמן שאוהב ויודע לאמן, ידע להעביר את זמן העבודה כשהוא
מפתח ומכוון שחקנים, ולא רק חותם על יום עבודה וחוזר הביתה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־43 אורחים