המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:רכז ראשון עוד מוקדם לו להיות (צריך להראות את היכולת מהמשחקים האחרונים לאורך זמן) אבל רכז שני מצוין כבר הרווחנו וגארדים ישראלים טובים היה מאוד קשה למצוא בשנים האחרונות. דיוויד עושה אתו עבודה גדולה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:שני משחקים גדולים עוד לא הופכים אותו לשחקן שיכול להיות רכז ראשון במכבי.
מה זאת אומרת "לא הופכים"? בוודאי שהמשחקים האלה משמעותיים מאוד לגבי ההמשך. בלי קשר, גפ כשמסתכלים על כל העונה, ליוגב כמעט ואין שכר לימוד.
קח את שייר לעומתו, שכל העונה שלו היא שכר לימוד, או אפילו שחקן מנוסה כמו מאלט, שלא הצליח להשתלב, ותבין עד כמה ההצלחה שלו היא גדולה.
כל מה שאני אומר, משתלב מצויין עם הרצון להשאיר את לאנגפורד. ליד אוחיון והלפרין, אפשר הרבה יותר בקלות להשאיר את לאנגפורד, מאשר ליד רכז רק ב-600K.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:שני משחקים גדולים עוד לא הופכים אותו לשחקן שיכול להיות רכז ראשון במכבי.
מה זאת אומרת "לא הופכים"? בוודאי שהמשחקים האלה משמעותיים מאוד לגבי ההמשך. בלי קשר, גפ כשמסתכלים על כל העונה, ליוגב כמעט ואין שכר לימוד.
קח את שייר לעומתו, שכל העונה שלו היא שכר לימוד, או אפילו שחקן מנוסה כמו מאלט, שלא הצליח להשתלב, ותבין עד כמה ההצלחה שלו היא גדולה.
כל מה שאני אומר, משתלב מצויין עם הרצון להשאיר את לאנגפורד. ליד אוחיון והלפרין, אפשר הרבה יותר בקלות להשאיר את לאנגפורד, מאשר ליד רכז רק ב-600K.
ההצלחה שלו ענקית, והוא נתן שני משחקים גדולים. כמו שכבר אמרתי, הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי בעקבות שני המשחקים האלה, היא התפיסה לפיה חובה רכז ראשון בכיר שיגיע בסכומים גבוהים. יוגב עוד ממש לא ברמה של להיות רכז ראשון במכבי, יש לו הרבה יותר מדי חסרונות. קו אחורי של לנגפורד, יותם ויוגב, לא יספיק לכלום. מה שכן, בהחלט יהיה אפשר להמר על רכז ראשון צעיר ומוכשר, כי במידת הצורך יוגב יוכל לגבות אותו.
יוסי22 כתב:לאוחיון לא מגיע רכז ראשון , הוא בהחלט מפתיע לטובה אבל בואו לא ניסחף .
זה נחמד שהתקשורת מאדירה אותו כי:
1. הם צריכים סיפור ומה יותר טוב מרכז ישראלי שמצליח בניגוד לכל התחזיות .
2. הם צריכים תירוץ אחרי שהם קישקשו כמה פאו הרבה יותר טובה ממכבי וזה התפוצץ להם כמו לעוד כמה אנשים בפנים.
בפועל הוא נתן עונה בינונית מינוס כשהוואקום בעמדה מאפשר לו לקבל הרבה דקות ולצבור ביטחון לאט לאט , בהצלבה הוא בהחלט העלה רמה והוא השחקן השני בחשיבותו אחרי סמית אבל כמה שהשלב הזה חשוב והוא חשוב מאוד אי אפשר להתעלם מהסך הכללי.
כל פעם מצחק אותי איך אנשים משנים את הדעה שלהם כל יומיים גם לחיוב וגם לשלילה , שחקן צריך לשפוט לאורך עונה שלמה ולא לפי משחק כזה או אחר.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:שני משחקים גדולים עוד לא הופכים אותו לשחקן שיכול להיות רכז ראשון במכבי.
ההצלחה שלו ענקית, והוא נתן שני משחקים גדולים. כמו שכבר אמרתי, הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי בעקבות שני המשחקים האלה, היא התפיסה לפיה חובה רכז ראשון בכיר שיגיע בסכומים גבוהים. יוגב עוד ממש לא ברמה של להיות רכז ראשון במכבי, יש לו הרבה יותר מדי חסרונות. קו אחורי של לנגפורד, יותם ויוגב, לא יספיק לכלום. מה שכן, בהחלט יהיה אפשר להמר על רכז ראשון צעיר ומוכשר, כי במידת הצורך יוגב יוכל לגבות אותו.
asafb96 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:שני משחקים גדולים עוד לא הופכים אותו לשחקן שיכול להיות רכז ראשון במכבי.
לא שאני אומר שצריך לבנות קוו אחורי של יוגב-לאנגפורד-הלפרין, אבל בעונת צביקה, עם קוו אחורי שכולל את יותם, ביינום, קאמינגס וגארסיה-פחות טוב מאוחיון, לאנגפורד, והלפרין, הגענו לגמר. וגם השנה, עם אוחיון, לאנגפורד, ופאפאס, אנחנו קרובים לפיינל 4.
אבל אני מסכים שעכשיו רכז בכיר ומוביל זה לא ממש MUST. אם צריך, וזה נחוץ להשארת הבסיס הקיים, אפשר להביא את פרקינס אולי
yzafrir כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:שני משחקים גדולים עוד לא הופכים אותו לשחקן שיכול להיות רכז ראשון במכבי.
לא שאני אומר שצריך לבנות קוו אחורי של יוגב-לאנגפורד-הלפרין, אבל בעונת צביקה, עם קוו אחורי שכולל את יותם, ביינום, קאמינגס וגארסיה-פחות טוב מאוחיון, לאנגפורד, והלפרין, הגענו לגמר. וגם השנה, עם אוחיון, לאנגפורד, ופאפאס, אנחנו קרובים לפיינל 4.
אבל אני מסכים שעכשיו רכז בכיר ומוביל זה לא ממש MUST. אם צריך, וזה נחוץ להשארת הבסיס הקיים, אפשר להביא את פרקינס אולי
ואם פרקינס יגיע , מי יפתח ?
יוגב היה הרכז הפותח שלנו משלב הטופ 16 שלא היה השלב הכי טוב של מכבי העונה (לפני זה היה לנו איזה יהודי נחמד מארהב...) וגם היו משחקים שלאנגפורד היה דומיננטי יותר ושיחק רכז.....
אי אפשר ליפות את זה עכשיו בגלל שיוגב נתן שני משחקים טובים ולהפוך אותו לרכז העתיד של הקבוצה . היו לו לא מעט משחקים חושך העונה והוא היה לא יציב . למעשה שני המשחקים האלו הם היחידים שלו העונה שעבר את ה-10 נק' למשחק...זה שהוא מתעלה על עצמו עכשיו לא הופך אותו לרכז מוביל לעתיד...
אני לא צריך להביא ציטוטים על מה שחברה פה אמרו עליו במהלך העונה....
asafb96 כתב:מה זה משנה מי יפתח? איך שאוחיון נראה מול דיאמנטידיס, אני סומך ב100% על קוו אחורי שכולל את פרקינס/הימור זול, אוחיון, הלפרין, ולאנגפורד.
יוגב היה הרכז המוביל של מכבי השנה מאז שפארמר עזב, והוא בהחלט הראה יכולת מפתיעה מאוד השנה. גם ליהודי הנחמד מארה"ב היו משחקים חושך, ואני לא טוען שאוחיון הפך את עצמו לרכז טופ יורוליג, אבל עם כל הכבוד, אי אפשר להתעלם מ2 משחקים של מאני טיים אמיתי, שהוא משחק מול דיאמטידיס.
jol9 כתב:asafb96 כתב:מה זה משנה מי יפתח? איך שאוחיון נראה מול דיאמנטידיס, אני סומך ב100% על קוו אחורי שכולל את פרקינס/הימור זול, אוחיון, הלפרין, ולאנגפורד.
יוגב היה הרכז המוביל של מכבי השנה מאז שפארמר עזב, והוא בהחלט הראה יכולת מפתיעה מאוד השנה. גם ליהודי הנחמד מארה"ב היו משחקים חושך, ואני לא טוען שאוחיון הפך את עצמו לרכז טופ יורוליג, אבל עם כל הכבוד, אי אפשר להתעלם מ2 משחקים של מאני טיים אמיתי, שהוא משחק מול דיאמטידיס.
![]()
מסכים לגמרי.
felix_r כתב:misha כתב:רכז ראשון עוד מוקדם לו להיות (צריך להראות את היכולת מהמשחקים האחרונים לאורך זמן) אבל רכז שני מצוין כבר הרווחנו וגארדים ישראלים טובים היה מאוד קשה למצוא בשנים האחרונות. דיוויד עושה אתו עבודה גדולה.
לדעתי גם לפאפאס יש מניות בהצלחה של יוגב.
חנו'ש כתב:האמת שיש משהו באוחיון שקצת מזכיר איזה פאפאס צעיר כזה (למעט האתלטיות שאף פעם לא היתה לפאפא...)
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:האמת שיש משהו באוחיון שקצת מזכיר איזה פאפאס צעיר כזה (למעט האתלטיות שאף פעם לא היתה לפאפא...)
יש דמיון בסגנון, אבל כמובן שהרמה עוד רחוקה רחוקה מאוד...
Allan Turing כתב:felix_r כתב:misha כתב:רכז ראשון עוד מוקדם לו להיות (צריך להראות את היכולת מהמשחקים האחרונים לאורך זמן) אבל רכז שני מצוין כבר הרווחנו וגארדים ישראלים טובים היה מאוד קשה למצוא בשנים האחרונות. דיוויד עושה אתו עבודה גדולה.
לדעתי גם לפאפאס יש מניות בהצלחה של יוגב.
וואו, אתמול זה מאד בלט. זה ישמע קיצוני, אבל לדעתי אחד הגורמים שהכי משפיעים על שחקן זה השחקנים עמם הוא משחק.
לפאפא (אם לשפוט על פי מה שראיתי אתמול), יש מניות בסיפור הזה. אם אני משפחת פדרמן, אני שוקל לחדש לו את החוזה רק גם בשביל האלמנט הזה.
אם יוגב יגיע אפילו ל80% ממה שפאפאלוקס הגיע בקריירה שלו, מכבי תרוויח בגדול.
Maccabikid כתב:חלמתי שיוגב נפצע היום לקראת סוף הרבע הרביעי בשיוויון 70..
מקווה שזה כלום..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים