יוגב אוחיון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יוגב אוחיון

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 09:50

תראו, כמה שאנחנו מדברים על אם הוא יהיה רכז ראשון או רכז שני, תכלס, הוא הרכז הראשון של מכבי השנה, ומכבי רחוקה ניצחון אחד מלהעיף את פאו בדרך לפיינל 4, אחרי שהוא נותן הצגות תכלית מול אגדה כמו דיאמנטידיס, ב2 צידי המגרש
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 28 מרץ 2012, 10:37

misha כתב:רכז ראשון עוד מוקדם לו להיות (צריך להראות את היכולת מהמשחקים האחרונים לאורך זמן) אבל רכז שני מצוין כבר הרווחנו וגארדים ישראלים טובים היה מאוד קשה למצוא בשנים האחרונות. דיוויד עושה אתו עבודה גדולה.

לדעתי גם לפאפאס יש מניות בהצלחה של יוגב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 מרץ 2012, 11:20

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:שני משחקים גדולים עוד לא הופכים אותו לשחקן שיכול להיות רכז ראשון במכבי.

מה זאת אומרת "לא הופכים"? בוודאי שהמשחקים האלה משמעותיים מאוד לגבי ההמשך. בלי קשר, גפ כשמסתכלים על כל העונה, ליוגב כמעט ואין שכר לימוד.
קח את שייר לעומתו, שכל העונה שלו היא שכר לימוד, או אפילו שחקן מנוסה כמו מאלט, שלא הצליח להשתלב, ותבין עד כמה ההצלחה שלו היא גדולה.

כל מה שאני אומר, משתלב מצויין עם הרצון להשאיר את לאנגפורד. ליד אוחיון והלפרין, אפשר הרבה יותר בקלות להשאיר את לאנגפורד, מאשר ליד רכז רק ב-600K.

ההצלחה שלו ענקית, והוא נתן שני משחקים גדולים. כמו שכבר אמרתי, הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי בעקבות שני המשחקים האלה, היא התפיסה לפיה חובה רכז ראשון בכיר שיגיע בסכומים גבוהים. יוגב עוד ממש לא ברמה של להיות רכז ראשון במכבי, יש לו הרבה יותר מדי חסרונות. קו אחורי של לנגפורד, יותם ויוגב, לא יספיק לכלום. מה שכן, בהחלט יהיה אפשר להמר על רכז ראשון צעיר ומוכשר, כי במידת הצורך יוגב יוכל לגבות אותו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 11:26

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:שני משחקים גדולים עוד לא הופכים אותו לשחקן שיכול להיות רכז ראשון במכבי.

מה זאת אומרת "לא הופכים"? בוודאי שהמשחקים האלה משמעותיים מאוד לגבי ההמשך. בלי קשר, גפ כשמסתכלים על כל העונה, ליוגב כמעט ואין שכר לימוד.
קח את שייר לעומתו, שכל העונה שלו היא שכר לימוד, או אפילו שחקן מנוסה כמו מאלט, שלא הצליח להשתלב, ותבין עד כמה ההצלחה שלו היא גדולה.

כל מה שאני אומר, משתלב מצויין עם הרצון להשאיר את לאנגפורד. ליד אוחיון והלפרין, אפשר הרבה יותר בקלות להשאיר את לאנגפורד, מאשר ליד רכז רק ב-600K.

ההצלחה שלו ענקית, והוא נתן שני משחקים גדולים. כמו שכבר אמרתי, הדבר היחיד שהשתנה מבחינתי בעקבות שני המשחקים האלה, היא התפיסה לפיה חובה רכז ראשון בכיר שיגיע בסכומים גבוהים. יוגב עוד ממש לא ברמה של להיות רכז ראשון במכבי, יש לו הרבה יותר מדי חסרונות. קו אחורי של לנגפורד, יותם ויוגב, לא יספיק לכלום. מה שכן, בהחלט יהיה אפשר להמר על רכז ראשון צעיר ומוכשר, כי במידת הצורך יוגב יוכל לגבות אותו.

לא שאני אומר שצריך לבנות קוו אחורי של יוגב-לאנגפורד-הלפרין, אבל בעונת צביקה, עם קוו אחורי שכולל את יותם, ביינום, קאמינגס וגארסיה-פחות טוב מאוחיון, לאנגפורד, והלפרין, הגענו לגמר. וגם השנה, עם אוחיון, לאנגפורד, ופאפאס, אנחנו קרובים לפיינל 4.
אבל אני מסכים שעכשיו רכז בכיר ומוביל זה לא ממש MUST. אם צריך, וזה נחוץ להשארת הבסיס הקיים, אפשר להביא את פרקינס אולי
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 28 מרץ 2012, 12:17

יוסי22 כתב:לאוחיון לא מגיע רכז ראשון , הוא בהחלט מפתיע לטובה אבל בואו לא ניסחף .

זה נחמד שהתקשורת מאדירה אותו כי:
1. הם צריכים סיפור ומה יותר טוב מרכז ישראלי שמצליח בניגוד לכל התחזיות .
2. הם צריכים תירוץ אחרי שהם קישקשו כמה פאו הרבה יותר טובה ממכבי וזה התפוצץ להם כמו לעוד כמה אנשים בפנים.

בפועל הוא נתן עונה בינונית מינוס כשהוואקום בעמדה מאפשר לו לקבל הרבה דקות ולצבור ביטחון לאט לאט , בהצלבה הוא בהחלט העלה רמה והוא השחקן השני בחשיבותו אחרי סמית אבל כמה שהשלב הזה חשוב והוא חשוב מאוד אי אפשר להתעלם מהסך הכללי.

כל פעם מצחק אותי איך אנשים משנים את הדעה שלהם כל יומיים גם לחיוב וגם לשלילה , שחקן צריך לשפוט לאורך עונה שלמה ולא לפי משחק כזה או אחר.

אני לא ממש מסכים עם מה שאתה אומר.
לאורך כל העונה, היו למכבי מעט מאוד משחקים, שהם משחקים על כל הקופה. מצד שני, היו הרבה מאוד משחקים עם 0 משמעות מקצועית.
אז, אם שחקן בא ונותן 50 משחקים טובים, אבל שכל המשחקים האלה חסרי משמעות, אבל ב-5 החשובים באמת הוא לא בעניינים, מה זה אומר בעצם?

מבחינתי ההצלחה של אוחיון וסמית' בסדרה עד עכשיו, היא משמעותית מאוד לגבי המשך הדרך. יותר מכך, מה שמשמעותי הוא הדרך שבה הם עשו את זה.
זה לא שפתאום הזריקות נכנסו להם. הם פשוט משחקים טוב, ומבחינתי זה לחלוטין משנה את הסטטוס שלהם.

אם מדברים על לאורך זמן, אז צריך גם להתייחס לדברים האלה, ולא רק למספרים היבשים מול דומז'לה ומכבי אשדוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 מרץ 2012, 12:20

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

יכול להיות שאתה צודק, אבל אם כבר, אז אולי עדיף למכבי ללכת על הימור זול סטייל פארגו, ולא לחפש משהו מעבר.
בכל זאת, הביטחון שאוחיון נותן לי באופן אישי, הוא כזה, שהבחור מוכן, ולא צריך לשנות הרבה. נכון שמכבי נמצאת בעיצומה של סדרה קשה מאוד
שעוד רחוק מלהיות גמורה, ושהעונה הזאת לא ממש היתה מבריקה, אבל עדיין, צריך לתת את הקרדיט לשחקנים שהצליחו, ולא להצניח להם על הראש
כל מיני זרים שיתפסו את מקומם בחמישייה באופן אוטומטי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 28 מרץ 2012, 12:30

asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

לא שאני אומר שצריך לבנות קוו אחורי של יוגב-לאנגפורד-הלפרין, אבל בעונת צביקה, עם קוו אחורי שכולל את יותם, ביינום, קאמינגס וגארסיה-פחות טוב מאוחיון, לאנגפורד, והלפרין, הגענו לגמר. וגם השנה, עם אוחיון, לאנגפורד, ופאפאס, אנחנו קרובים לפיינל 4.
אבל אני מסכים שעכשיו רכז בכיר ומוביל זה לא ממש MUST. אם צריך, וזה נחוץ להשארת הבסיס הקיים, אפשר להביא את פרקינס אולי

ואם פרקינס יגיע , מי יפתח ?
יוגב היה הרכז הפותח שלנו משלב הטופ 16 שלא היה השלב הכי טוב של מכבי העונה (לפני זה היה לנו איזה יהודי נחמד מארהב...) וגם היו משחקים שלאנגפורד היה דומיננטי יותר ושיחק רכז.....
אי אפשר ליפות את זה עכשיו בגלל שיוגב נתן שני משחקים טובים ולהפוך אותו לרכז העתיד של הקבוצה . היו לו לא מעט משחקים חושך העונה והוא היה לא יציב . למעשה שני המשחקים האלו הם היחידים שלו העונה שעבר את ה-10 נק' למשחק...זה שהוא מתעלה על עצמו עכשיו לא הופך אותו לרכז מוביל לעתיד...
אני לא צריך להביא ציטוטים על מה שחברה פה אמרו עליו במהלך העונה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 12:48

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

ואם פרקינס יגיע , מי יפתח ?
יוגב היה הרכז הפותח שלנו משלב הטופ 16 שלא היה השלב הכי טוב של מכבי העונה (לפני זה היה לנו איזה יהודי נחמד מארהב...) וגם היו משחקים שלאנגפורד היה דומיננטי יותר ושיחק רכז.....
אי אפשר ליפות את זה עכשיו בגלל שיוגב נתן שני משחקים טובים ולהפוך אותו לרכז העתיד של הקבוצה . היו לו לא מעט משחקים חושך העונה והוא היה לא יציב . למעשה שני המשחקים האלו הם היחידים שלו העונה שעבר את ה-10 נק' למשחק...זה שהוא מתעלה על עצמו עכשיו לא הופך אותו לרכז מוביל לעתיד...
אני לא צריך להביא ציטוטים על מה שחברה פה אמרו עליו במהלך העונה....

מה זה משנה מי יפתח? איך שאוחיון נראה מול דיאמנטידיס, אני סומך ב100% על קוו אחורי שכולל את פרקינס/הימור זול, אוחיון, הלפרין, ולאנגפורד.
יוגב היה הרכז המוביל של מכבי השנה מאז שפארמר עזב, והוא בהחלט הראה יכולת מפתיעה מאוד השנה. גם ליהודי הנחמד מארה"ב היו משחקים חושך, ואני לא טוען שאוחיון הפך את עצמו לרכז טופ יורוליג, אבל עם כל הכבוד, אי אפשר להתעלם מ2 משחקים של מאני טיים אמיתי, שהוא משחק מול דיאמטידיס. יוגב היום רכז מאוד נחמד. הרי כמה רכזים טופ יורוליג באמת יש באירופה? ראית את בארסה? קבוצה שנחשבת לאחת מאריות אירופה, ו2 הרכזים שלה השנה, הוארטס וסאדה, ממש ממש לא מרשימים.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 28 מרץ 2012, 12:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 28 מרץ 2012, 12:49

asafb96 כתב:מה זה משנה מי יפתח? איך שאוחיון נראה מול דיאמנטידיס, אני סומך ב100% על קוו אחורי שכולל את פרקינס/הימור זול, אוחיון, הלפרין, ולאנגפורד.
יוגב היה הרכז המוביל של מכבי השנה מאז שפארמר עזב, והוא בהחלט הראה יכולת מפתיעה מאוד השנה. גם ליהודי הנחמד מארה"ב היו משחקים חושך, ואני לא טוען שאוחיון הפך את עצמו לרכז טופ יורוליג, אבל עם כל הכבוד, אי אפשר להתעלם מ2 משחקים של מאני טיים אמיתי, שהוא משחק מול דיאמטידיס.

:thumbup

מסכים לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 28 מרץ 2012, 13:07

jol9 כתב:
asafb96 כתב:מה זה משנה מי יפתח? איך שאוחיון נראה מול דיאמנטידיס, אני סומך ב100% על קוו אחורי שכולל את פרקינס/הימור זול, אוחיון, הלפרין, ולאנגפורד.
יוגב היה הרכז המוביל של מכבי השנה מאז שפארמר עזב, והוא בהחלט הראה יכולת מפתיעה מאוד השנה. גם ליהודי הנחמד מארה"ב היו משחקים חושך, ואני לא טוען שאוחיון הפך את עצמו לרכז טופ יורוליג, אבל עם כל הכבוד, אי אפשר להתעלם מ2 משחקים של מאני טיים אמיתי, שהוא משחק מול דיאמטידיס.

:thumbup

מסכים לגמרי.

אם זה גם אני מסכים
אם יוגב ימשיך ביכולת הטובה , כלומר יראה יציבות אז הוא ופרקינס נניח יכולים להחזיק את עמדת הרכז בצורה טובה אבל זה בתנאי ששחקן כמו לאנגפורד נשאר פה יחד עם הלפרין כמובן...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Allan Turing » 28 מרץ 2012, 15:59

felix_r כתב:
misha כתב:רכז ראשון עוד מוקדם לו להיות (צריך להראות את היכולת מהמשחקים האחרונים לאורך זמן) אבל רכז שני מצוין כבר הרווחנו וגארדים ישראלים טובים היה מאוד קשה למצוא בשנים האחרונות. דיוויד עושה אתו עבודה גדולה.

וואו, אתמול זה מאד בלט. זה ישמע קיצוני, אבל לדעתי אחד הגורמים שהכי משפיעים על שחקן זה השחקנים עמם הוא משחק.
לפאפא (אם לשפוט על פי מה שראיתי אתמול), יש מניות בסיפור הזה. אם אני משפחת פדרמן, אני שוקל לחדש לו את החוזה רק גם בשביל האלמנט הזה.
אם יוגב יגיע אפילו ל80% ממה שפאפאלוקס הגיע בקריירה שלו, מכבי תרוויח בגדול.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 מרץ 2012, 16:38

האמת שיש משהו באוחיון שקצת מזכיר איזה פאפאס צעיר כזה (למעט האתלטיות שאף פעם לא היתה לפאפא...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 16:38

חנו'ש כתב:האמת שיש משהו באוחיון שקצת מזכיר איזה פאפאס צעיר כזה (למעט האתלטיות שאף פעם לא היתה לפאפא...)

יש דמיון בסגנון, אבל כמובן שהרמה עוד רחוקה רחוקה מאוד...
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 מרץ 2012, 16:44

asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:האמת שיש משהו באוחיון שקצת מזכיר איזה פאפאס צעיר כזה (למעט האתלטיות שאף פעם לא היתה לפאפא...)

יש דמיון בסגנון, אבל כמובן שהרמה עוד רחוקה רחוקה מאוד...

התכוונתי לפאפא צעיר, לא לפאפא בשיאו... :)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי orelzor » 28 מרץ 2012, 17:34

Allan Turing כתב:
felix_r כתב:

וואו, אתמול זה מאד בלט. זה ישמע קיצוני, אבל לדעתי אחד הגורמים שהכי משפיעים על שחקן זה השחקנים עמם הוא משחק.
לפאפא (אם לשפוט על פי מה שראיתי אתמול), יש מניות בסיפור הזה. אם אני משפחת פדרמן, אני שוקל לחדש לו את החוזה רק גם בשביל האלמנט הזה.
אם יוגב יגיע אפילו ל80% ממה שפאפאלוקס הגיע בקריירה שלו, מכבי תרוויח בגדול.

אני במקום מכבי משכנע את פאפאס להיות על תקן מאמן אישי\שחקן כמו שהלג'ואן וקארים עזרו להווארד\ביינום ככה שפאפאס יעזור ליוגב.
ו
orelzor

הודעהעל ידי yiffy » 28 מרץ 2012, 17:42

לטעמי קו אחורי של יוגב, לנגפורד, הלפרין, פאפאס ולנדסברג הוא סבבה לגמרי. אין מניעה לטעמי להמשיך עם יוגב כרכז משמעותי בסגל - מה גם שהוא עוד שאני בטוח שהוא ישפר את הקליעה בקיץ ויצדיק המשך מתן קרדיט משמעותי של דקות. אם פאפאס ילך בגלל מיעוט דקות או חוזה יקר מדי, אפשר למצוא תחליף זר לא יקר מדי (אולי פרקינס) ובכל זאת השלד הזה הוא איכותי מספיק.

ככלל, הקבוצה היחידה שמכבי שיחקה מולה השנה ונפלה מולה משמעותית הייתה בארסה והנחיתות שלנו מולם לא הייתה בקו האחורי אלא בקו הקדמי. למכבי כבר הרבה מאוד זמן אין כלים אמיתיים להתמודד עם קבוצות שיש להן 4-5 שחקנים מעל 2.10 שהם גם שחקני כדורסל מצוינים. רכש משמעותי בגזרה הזו הוא שיוכל לאזן את כף המאזניים. ברמת הקו האחורי, אפשר להמשיך את המגמה של הגנה קשוחה ומשחק קבוצתי.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 מרץ 2012, 20:58

כשחושבים על זה אנחנו חייבים הרבה תודה ליותם הלפרין ולמס הכנסה, אחרת כנראה שלא היינו רואים את אוחיון במכבי השנה.... :tongue3
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Allan Turing » 29 מרץ 2012, 10:09

אני מקווה שיהיה גם היום משחק טוב ליוגב. אבל בלי קשר למה שיהיה היום, הבחור הזה צומח להיות שחקן מול העיניים שלנו, וזה תענוג לראות.
יותר מזה, המצאפ יוגב-דיאמטידיס שבשני המשחקים האחרונים עבל לטובתנו (מי היה מאמין??) הוא קריטי בסדרה כולה.
עוד אחד ואנחנו שם... יאללה יוגב! יאללה מכבי!!
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Maccabikid » 29 מרץ 2012, 14:39

חלמתי שיוגב נפצע היום לקראת סוף הרבע הרביעי בשיוויון 70..
מקווה שזה כלום..
Maccabikid

הודעהעל ידי Allan Turing » 29 מרץ 2012, 16:35

Maccabikid כתב:חלמתי שיוגב נפצע היום לקראת סוף הרבע הרביעי בשיוויון 70..
מקווה שזה כלום..

מה קורה פה, אנחנו בפורום קבלה, או בפורום אוהדים? יהיה בסדר.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים